Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Idős ismerős

Beküldő:Gabesz


Sziasztok.
Olivér vagyok 30 éves, 185cm magas 105kg (farkam 17/6) egyedül álló!
Autókkal kereskekedem de nincs kimondottan telephely csak innen a házamtol árulom őket. Minap csörgött a telefonom és egy cserfes hangú hölgy szólt bele a telefonba. Az egyik autómra érdeklődött. Gyorsan időpontot egyeztettünk az autó megtekintésére.
El is jött az időpont, hívott a hölgy, hogy meg is érkezett a házam elé.
Kimentem ajtótnyitni és ami fogadott egyszerűen lenyűgözött. Egy 50+ os hölgy állt velem szemben. Fekete hosszú haj, napbarnította barna bőr, szép nagy mellek, vékony test egy rövid kis nadrágban volt. Szolid magassarkuban. Kb 160cm magas 55-60 kg. Szolid kis sminkkel és elképesztő illattal. Majd bekisértem az autóhoz, hogy nézze meg. Körbe is nézte viszonylag gyorsa, gondolván nem túl sok hozzáértéssel. Én meg őt néztem folyamatosan amikor csak tudtam.
Határozottak voltak a gondolatai és úgy döntött hogy megvásárolja az autót. Behívtam a házamba, hogy ott intézzük a papírmunkát. Meg is történt kiálltam neki az autoval az utcára és jó utat kívántam neki.
El is ment.....
Az adásvétel szerődésből láttam a nevét és gyorsan rákerestem a Facebookon...meg is találtam.....elképesztő képekkel. De nem írtam neki. Igaz nagyon nehezen bírtam ki.
Másnap reggel mikor felkeltem egy üzenet fogadott. Ő volt az....
Sajnálkozva írta, hogy nagyon sajnálja hogy ilyenekkel rabolja az időmet. De nem e tudnék neki segíteni a rádio beállításaiban és feltölteni ablakmosoval. Mert a lányával él és nem igazán tud senkitöl sem segítséget kérni.
Mondtam neki, hogy persze. Este szabad vagyok elbirok hozzá menni. Itt lakott nem messze az egyik faluban.
Ki is mentem hozzá este, mikor odaértem egy fürdőköntösben fogadott picit vizes hajjal. Mondta, hogy elnézést az öltözetért de gyorsan le kellett tusolnia. Az autó a háza előtt állt pillanatok alatt beállítottam és felöntöttem a tartályt.
Voltak még kérdései de mikor indulni szerettem volna mondta, hogy hall valami kopogó hangot menet közben. És szeretné ha meghallgatnám és mennénk egy kört, mondtam persze. Bepattantunk és elindultunk ki a falubol. Én vezettem, persze kopogásnak semmi jele....
Elkezdett kérdezgetni, hogy nem e tart fel. Biztosan sietek haza a barátnőmhöz. Mondtam neki, hogy pont nem mert szingli vagyok kocsikázni meg szeretek.
Kérdezte mikor lett vége a kapcsolatomnak. Mondtam 3 hónapja.
Gondolom akkor jól kilehetsz mondta ő.
Válaszoltam is, hogy már nagyon.
Kérdezte hány éves volt. Mondtam 39.
Ó akkor az idősebb nőket szereted?
Igen csak azokat!
Erre ő, ez mekkora szerencse mert ő meg a fiatal pasikat.
Ekkor azért már gondoltam mire megy ki a játék.
30 fok melegvolt, egy fürdő naciban voltam alsó nadrág nélkül. Polo, papucs.
Elkzdett keményedni a farkam, láttam, hogy oda oda nézeget. Egyszercsak mondta, hogy valahogyan megszeretné köszönni a segítségemet nagyon sokat jelent neki.....
És akkor rámarkult addigra már kőkemény farkamra nadrágon keresztül. Bevallom meglepődtem de nagyon tetszett.
Elkezdte markolászni jó erősen. Kérdezte nem bánnam-e ha kicsit elővenné. Persze nem ellenkezdtem. Elővette.....nézegette majd áthajolt adott egy csókot az arcomra és bekepta a farkam. Teljesen eltünt a szájába. Mennyekbe éreztem magam....szépen szívogatva közbe keményen fogva elkezdett ütemesen szopni. Már majdnem elélveztem mikor mondtam hadja rá. Úgy is tett. Megtörölte a száját és széthúzta a fürdőköpenyt....elémtárult gyönyörű teste.
Elkezdtem simogatni a melleit a hasát és szépen mentem egyre lejjebb. Míg csak becsúztattam az ujjaim szűk de nagyon nedves puncijába. Szinte megremegett.
Félre álltam egy sötét kis útra mondtam neki szálljon ki és tegye az egyik lábát az ülésre......elémtárult a szép puncija. Belenyaltam közben szépen ujjaztam. Utána nembírtam tovább és beletettem a farkam. Először ovatosan majd jó keményen ütemesen elkzedtem baszni. Üvöltött a kéjtől majd egy nagy remegéssel jelezte, hogy elélvezett. Utána jöttem én is mond nyugodtan élvezzek belé....életem szexe volt.
Majd megtöröltük egymást és elindultunk visszafelé. Beszélgettünk sokmindenröl de még nem vittem haza.
Papucsban volt ő is láttam, hogy szép pirosra festett körmei vannak mindenhol.
Mondtam neki, hogy nagyon lábfétises vagyok szívesen megdugnám azokat a szép lábait. Mondta még sosem csinált ilyet de biztosan nagyon izgató lenne.
Ismét félre álltam mondtam neki feküdj be a hátsó ülésre hanyatt es tegye fel a lábait. Úgy is tett. Szét puszilgattam, közben elémtárult a szép puncija is. Nagyon izgató volt. És elkezdtem dugni a lábfejeit. Ő nagyon szorította majd hatalmasat élveztem rá a testére erre ő az ujjaira kente a friss gecimet majd elkezde lenyalogatni az ujjairol. Nagyon izgató volt. Utána még beszélgettünk mondtam neki, hogy nagyon vágyom a hármasra. Mondta tud benne segíteni. Majd hazavittem.
Ha tetszett a történet lesz még folytatása....Üdv.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (118)        Nem tetszik (51)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 12175 X olvasták el.