Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Minden lány szebb spermával az arcán!

Beküldő:Tomi


Imádom az arcraélvezést. Egyetlen befejezés sem okoz akkora kielegülést, mintha láthatom, ahogy a partnerem arcára spriccelek. Sok lány viszolyog tőle, sokan utálják, de eddig minden barátnőm előbb vagy utóbb benne volt. És akadnak akik megőrülnek érte. Ilyen volt Szasza is, ám ezt nem tudtam az első szexig. Az akkor 28 éves, kissé molett vörös démon, óriási mellekkel, nagyobbacska seggel, gyönyörű kék szemekkel. A nő úgy en bloc egy eszetlenül izgató látvány.
Neten ismerkedtünk, egyetemre járt, és 2 sima randi után végre áthívott a koliba. Iszogatós estét tartottunk és hamar egymasba gabalyodva vetkőztünk, alig vártam hogy kényeztethessem a hatalmas melleit. Felváltva szoptam őket, ő pedig a farkamat kapta el. Az ágyra küldött, és olyan szopásba kezdett, amit egy pornós is megirigyelne. Gyönyörűen cuppogott rajtam es közben persze azon gondolkodtam, hogy ezt a szép pofit ma este szét kell lőnöm!
Maga a szex vad volt, keményen basztunk és hangosan. Szasza még jobban begerjedt a szomszéd szobából hallatszódó szex hangokra és itt már szavakkal is buzdított.
- Basszál! Ne kímélj!
A torkát lágyan majd kissé erősebben fogtam amitől szó szetint felakadt szemekkel durrant el a csaj!
Jött a lovaglás. Itt sem sokat maszatoltunk. Szasza beleguggolt és vadul pattogott, a csöcsei pedig gyönyörűen lobogtak de hamar elfaradt. Kutyában akartam ezután ami szintén kemény baszasba fulladt. Téptem a haját, vertem a seggét, még pár kisebb pofont is kapott, amiket egyenként is nagy nyögésekkel köszönt meg! És egy ponton jött a meglepetés:

- ÉLVEZZ AZ ARCOMRA MAJD! VERD AZ ARCOMRA!!!

Annyira meglepett hogy még vadabb tempóra váltottam, a nyögései már hörgéssé valtoztak. Imádtam!!
2 perc sem telhetett el, kirántottam a farkam, azonnal tudta hogy jön a jutalom amiért ilyen ügyes kis ribanc volt és egy hangos sóhajjal várta a fehéret, izgató tekintettel.
Húztam párat a farkamon, levegő visszatart, majd robbantam is Szasza arcára több sorozatban!!

-Eeezaaaz! Gyereee!!!

S közben szinte extázisban tört ki belőle a megkönnyebbült nevetés.
Megkapta amit akart! Egy szép adag geci landolt a gyönyörű arcán!
Ezt az éjszakát egy másfél éves kapcsolat követte és tudom, hogy talán túlzasnak hangzik, de minden alkalommal csakis az arcára akartuk mindketten!Ui: hasonló beállíottságú hölgyeménnyel ismerkednék! ??

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (44)        Nem tetszik (18)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-09-26 07:06:51
Karakál
Végre egy jó történet egy nagy mellű csajjal. Én is oda vagyok a nagydarab csajokért, imádok a szájukba élvezni hogy follyon le a geci a nagy mellükön


Ezt a szex történetet 5362 X olvasták el.