Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Búcsú egy kollégától

Beküldő:Gaby


Nyáron egy étteremben melóztam. 21 voltam bi, persze titokban pasiztam néha.
Az egyik kolléga, aki jófej és jó kiállású 30as volt meleg volt. Jól elvoltam vele, de semmi nem volt 2 hónapig. Párszor ittunk meg buliztunk, néha bekóstolt, de adtam a heteró srácot. (De persze ő végig tudta, látta rajtam...) Mikor már vége lett a melómnak elköszöntem a helytől, rám írt, hogy felmehetnék hozzá inni egyet elbúcsúzni. Sejtettem, hogy mit akar, ki is voltam éhezve, hát mi baj lehet, már kollégák sem vagyunk, felmentem hozzá.
Leültünk a kanapén, dumálni egy koktéllal a kezünkben, nem kellet 5 perc és rámarkolt a combomra és megcsókolt, amiből egyből smár lett. Akkor rámarkolt a farkamra, vadul masszírozta a nadrágon keresztül. Erre én is rámarkoltam, és el is kezdtem kibontani a nadrágját. Erre ő felállt és ledobta, a boxerén már egy nedves volt volt és keményen állt a farka. Oda nyúltam és lehúztam róla, és a szép nagy kamény fasza szinte arcon vágott. Ő már a pólóját is ledobta, ott ált meztelen, sportos volt, alló farokkal előttem. Közelebb lépet és az arcomba tolta a farkát és azt mondta:
- Szeretnéd kényeztetni? Vagy túl gyors vagyok?
- Kicsit lassabban OK?! -mondtam.
Simogatni kezdtem a combját és farkát meg a mellkasát néztem, majd kidugtam a nyelvem, és megnyaltam a már nedves farkát. Közben a kezemmel már a csupasz golyóit simogattam. Megmarkoltam a farkát húztam rajta párat, hátrahúztam a fitymáját és a lüktető makkját a számba vettem. Finoman szoptam, nyalogattam. Nagyon tetszett, a nadrágomban majd szétdurrant a farkam.
- Gyere mondta forduljunk meg.
Felállított, és elkezdte levenni rólam a ruhámat. Aztán a kanapéra lökött elém térdelt és most ő vette a farkam a szájába. Vadul szopott, szinte tövig bekapta. Nagyon jó volt, de annyira jól csinálta, hogy rá kellett szóljak hagyja abba, mert elélvezek.
- Szeretnéd, ha megdugnálak? -kérdezte.
Nem mondtam neki, de ezért jöttem. - Igen, ha gyengéd leszel!
- Gyerünk fürdeni!
Elkísért a zuhanyzóba, és nézte ahogy fürdök. Közben kicsit verte a farkát. Nagyon izgató volt. Kiléptem és már tette is rám a törölközőt, közben smároltunk és a farkát vertem. Behúzott a hálóba, megtörölt és az ágyra lökött. Rám feküdt a kemény farka a fenekemnél lüktetett, az enyém is majd szétdurrant. Smároltunk, majd lejjebb csúszott puszilgatott, és szopni kezdett. Majd felnyomta a lábaim és a popsim kezdte nyalni. Imádom, ettől még jobban beindultam. Kicsit verte közben farkam, de elhúztam a kezét, nem akartam elélvezni.
- Fordulj meg!
Bepucsítottam neki, a nyelve szinte becsúszott a lukamba.
- Így szeretnéd, vagy inkább meglovagolsz? -kérdezte.
- Inkább bele ülök! - Féltem egyből tövig nyomja a vaskos faszát.
Felállt, előkapott egy gumit, felhúzta, és elővett egy síkosítót is. Felrakott pár párnát, félig fekve hátra dőlt. Elvettem a síkosítót, kicsit a popsimra, kicsi a farkára. Oda helyezkedtem, ellazultam és lassan beleültem. Lassan mozogtam, egyre beljebb csúszott. Közben simogatott, a farkam is markolászta, ami már tiszta előváladék volt, csöpögött. Megfogta a fenekem és Ő kezdte adni a ritmust, amitől pár mozdulat után már tövig bennem volt. Rendesen meglovagoltatott, verni kezdte a farkam, de elhúztam a kezét, csak a farkát akartam.
- Gyere szemből akarlak megbaszni!
Lecsúsztam a kemény farkáról, ledőltem a hátamra, elkapta a lábam, kifordított, hogy ő állva legyen. A lábaim a nyakába vette és bedugta a farkát. Elég vadul dugni kezdett.
- Én mindjárt elmegyek, élvezzünk együtt! Had verjem közben!
Megmarkolta a farkam és abban a ritmusban ahogy dugott verni kezdte. Nagyon jó volt, lihegtem nyögtem.
- Ne én mindjárt elmegyek - mondtam.
De akkor már Ő is lihegett, éreztem is, hogy a farka még keményebb lesz, és tövig löki belém. És bumm éreztem, hogy eldurran, még párat lökött és én is elmentem. Kurva jó volt!
Ezután fürödtünk egyet közösen. Elvoltunk, még és megdumáltuk találkozunk még.
Kicsit hosszú lett, de a jó munkához idő kell. Ha tetszett szívesen írok még!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (31)        Nem tetszik (21)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5605 X olvasták el.