Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A Névtelen lány

Beküldő:Szerencsés fickó


A Névtelen lány

Sok-sok év eltelt már azóta, hogy a sors váratlanul összehozott a Névtelen lánnyal. Az eset amennyire rövid volt, annyira élvezetes és felejthetetlen élményt nyújtott.

Rólam annyit, hogy nem szoktam véleményezni magam, nehogy más szemében szerénynek vagy nagyképűnek tűnjek, az eltérő egyéni megítélések miatt. Egy biztos, udvarolgatnom nem igazán kellett a lányoknak és küzdenem sem kellett értük soha sem. Mindig akadt csinos lány, aki közelebb akart kerülni hozzám, én csak kihasználtam a lehetőségeket. Új közösségekbe kerülve is mindig akadt valaki a farkamra. Egyéjszakás diszkós szexkapcsolataim voltak. Partnereim elmondása alapján a nőknél való sikereimet a jóképűségemnek, világítóan kék szemeimnek, határozott megjelenésemnek és a választékos beszédstílusomnak köszönhettem. A nők megtartásában szerepet játszott az átlagosnál nagyobb intim méretem is. Partnereim imádták, ahogyan makkommal a méhszájukat cirógattam. A durvább helyzeteket kedvelők a liftező méhüket élvezték, ahogyan mondták. Az összes alkalmi dugásaim közül az alábbi volt a legspontánabb, leghirtelenebb, legizgalmasabb... és talán a legszebb lánnyal is.

Barátommal egy szombati napon elruccantunk a fővárosba, kifejezetten férfias programokra. Asszonyainkat szerencsére nem érdekelték ezek a dolgok, így volt lehetőségünk kiszakadni az unalmas hétköznapokból.

A nap csúcspontja késő este érkezett meg, mikor vacsoráztunk egy KFC-ben. Miközben mi ettünk, asztalunk mellett nagy volt a jövés-menés, sok ember volt. Csupa átlagos ember. Közülük azonban csak egy keltette fel az érdeklődésemet, de ő nagyon. Tőlem egy méterre egy istenien szép és fiatal lány állt meg. Hófehér bőre, hosszú és hullámos barna haja, élénkpiros szájszéle azonnal lekötötte a figyelmemet. A szexi öltözködése még inkább kívánatossá tette őt. A kivágott, fehér blúz félig belátást engedett a melleihez. A mini farmernadrág rövidebb már nem is lehetett, szép teste sima combjaival folytatódott. Formás, aranyos kis lábfeje mezítláb volt a szandálban. Úristen! Ez egy tündérlány! Futott át a gondolat az agyamon.

Amíg én villámgyorsan végignéztem rajta, láttam merre mered lemondó tekintete. A számkombinációs vécéajtó felé. Már fordulni akart vissza, mikor megszólítottam.
- Szia. Vécére szeretnél menni?
Kissé meglepődve, szép szemeivel gyorsan végigpásztázott rajtam ő is, és rögtön felelt is.
- Helló. Igen, mennék. De látom, hogy kóddal nyílik. Sajnos...
- Én be tudlak engedni, ha sürgős a dolog.
Nagy mázli, hogy a pultnál megnéztem a blokkon a vécékód meglétét, nehogy később kelljen visszajönnöm megkérdezni a hiánya esetén. Később kiderült, az a kód volt aznapra az én szerencseszámom.
- Megtennéd? Azt nagyon megköszönném... mert már igen, nagyon sürgős.
Abban a pillanatban úgy döntöttem, megér nekem egy próbát, hogy pályázzak rá. Max. visszautasít. Vesztenivalóm nincs. Nem is ismerem.
- És hogyan köszönnéd meg nekem?
- Viccelsz? Mondjuk úgy, hogy köszönöm? Vagy mondjam kedvesebben?
- Már ez is elég kedves volt. Én ennél sokkal bensőségesebb dologra gondoltam. 18 karikásra. Érted, mire gondolok...
- Igen, értem. Tudom, mire akarsz kilyukadni...
- És benne is lennél?
- Háát...
Láhatóan gondolkodóba esett és szemeivel alaposan végigméricskélt tetőtől talpig, majd néhány pillanatig még töprengett, mintha számolgatna magában valamit. Aztán hirtelen kibökte a választ.
- Rendben van. Miért ne? Menjünk!
A meglepődéstől csaknem leesett az állam. Nem számítottam ilyen gyors beleegyezésre. Ugyanakkor gondoltam arra is, hogy a végén átver, csak hogy pisilhessen végre.

Felálltam és megfogtam a kezét, hogy akkor jöjjön velem. Egy halk és aranyos hanglejtésű okés volt rá a válasz. Tenyere meleg volt és selymes. Miközben közeledtünk a vécéhez, éreztem milyen vadító illata van. Én meg csak reggel tusoltam. Nem számitottam ma randira. Remélem megfelelő lesz neki a szalonképességem, ha mégis történik közöttünk valami. Hirtelen felindultságú szexnél szokott ilyen lenni. Beütöttem a kódot és kinyitottam az ajtót. A közös kis folyosón senki sem volt. Bementünk a férfi vécébe. Gondosan magunkra zártam az ajtót. Szerencsére a vécé külön helységet alkotott, vastag ajtóval. Legalább nehezebben szűrődik ki a hang, gondoltam.
- Huhh, végre... - nyöszörgött.
És abban a pillanatban már tolta is le magáról a rövidnadrágot, rögtön utána a bugyit is. Hamar leereszkedett a vécére, de rövid időre megpillanthattam igényesen csupaszra borotvált szeméremdombocskáját. Nagyon ad magára a leányzó. Annyira izgatott voltam a kialakult szitu miatt, hogy egy ismeretlen bombanő pisil előttem teljesen természetesen. Már keményedett a farkam rendesen. Muszáj volt kihasználnom a helyzetet és rátérni a lényegre. Elővettem a faszomat és húzogatni kezdtem a fitymám. Ő egy gyenge mosollyal reagált. Óvatosan toltam az arca felé.
- Legalább várd meg, amíg befejezem a pisilést - szólt egy kissé türelemetlenül.
- Persze, persze. Fejezd csak be nyugodtam.
Aránylag sokáig húzogattam még előtte. Tényleg nagyon kellhetett már neki pisilni. Mikor végre eláĺlt neki, vécépapírral megtörölte sima punciját és ruháit visszahúzva magára, lehajtotta a vécétetőt és ráült. Füle mögé türte a hosszú hajtincseit és megmarkolta a faszomat. Azonnal közelebb álltam hozzá. Pár húzás után rögtön a szájába vette. Ahogy először a meleg nyelve végigsiklott a makkomon egészen a faszom közepéig, az érzés leírhatatlan volt. Erősen felnyögtem a hirtelen élvezettől. Szépen folytatta a szájmunkáját. Makkom izgatóan tűnt el a szájában és került elő újra. Ügyesen kézimunkázott is a szájával összhangban. Lászott, hogy van benne rutinja. Feleségem szopása meg sem közelítette az ő technikáját. Sokkal intenzívebben csinálta. Nyelvét is erősebben szorítva siklott végig a faszomon, amitől sokkal melegebbnek éreztem a szopását. Ilyen gyakorlattal már jó sok faszt lecumizhatott. A szép, fényes és ápolt haját elkezdtem simogatni. Automatikusan finoman húzni kezdtem a fejét magamra. Makkomal egyre melegebbet éreztem, elértem a torkát. Kíváncsi voltam, be tudom-e nyeletni vele tövig, ami idáig egy nőnek sem sikerült. Háha neki ebben is van gyakorlata. Ugyan nem sok hiányzott, hogy faszom a teljes hosszában eltűnjön a szájában, de már egyre nagyobb volt az ellenállása, szemei is könnyezni és pirosodni kezdtek. Mikor már fudoklóan köhintett, elengedtem a fejét. Nem szólt semmit, csak mély levegővételekkel pár másodperc szünetet tartott, és folytatta az isteni szopását. Utána nem csinálta sokáig. Elbűvölő szájából elhangzott a legszebb kérdés.
- Olyan jó farkad van. Nem dugsz meg? Van nálam gumi.
Ó, hát ki az a hülye, aki erre nemet mond?
- Nem kell az a gumi. Jobb lesz nekünk nélküle.
- Nem szereted? Én sem.
És ezzel le is tudtuk a gumi témát. Örültem neki, hogy ő sem ragaszkodott hozzá. Csak lehetőségként említette, ha esetleg én a biztonságosabb szexet kedvelném. Amikor ilyen szép és ügyes lánnyal hoz össze a sors, nem érdekelt a biztonság. Ki akartam élvezni maximálisan a vele töltött idő minden pillanatát.

Felállt és hátat fordítva nekem, újra letolta a nadrágját a bugyijával együtt. Egyik lábával ki is lépett belőlük, gondolom mert úgy nagyobb terpeszt tudott produkálni. De csodálatos, kerek és sima fenek volt, a puncija pedig észvesztő. Nem akartam húzni az időt, minél hamarabb benne akartam lenni. A nyálától nedves makkomat gyorsan a hüvelyéhez igazítottam és szép lassan nyomni kezdtem befelé. Nagy melegség fogadott benne. A nedvességtől még nem tocsogott, de nem is volt túl száraz. Szopás közben már biztos felizgult. Pár húzás után már egyre nedvesebb lett és belé tudttam hatolni tövig. Erőteljesen felnyögött, mikor a faszom teljes hosszával benne voltam. Rendesen kitölthettem a finom punciját. Biztos nem csak nekem adta magát oda ilyen könnyen, lehettek már ilyen hirtelen szexpartnerei. De engem ez a védekezés nélküli szex egy ismeretlennel és a belevaló, kurvás viselkedése még inkább felizgatott. Közben a melleinél is matattam. Volt olyan kedves és együttműködő, hogy felhúzta a melltartóját, szabad hozzáférést biztosítva kebleihez. Olyan puha és selymes tapintású mellei voltak, sajnáltam hogy nem ízlelhettem meg a számmal. Bimbói érezhetően elég hamar kiemelkedtek és bekeményedtek. De szívesen nyalogadtam volna. Mindegy, elégedett voltam a jelenlegi állással is, hagy a faszom a nedves puncijában járkálhatott ki-be. Miután abbahagytam fenséges cicijeinek kényeztetését, erőteljesebben kezdtem el kurni. Nem kíméltem. Mindkét kezemmel erősen fogtam a derekát és határozottan, nagy lendülettel húzogattam magamra az egész testét. Egyáltalán nem tiltakozott, a jelek szerint nagyon élvezte. Még a kezével is rásegített magának. Ingerelte a csiklóját. Egyre hevesebben rángatózott és inkább már ő préselte bele magát a farkamba, amennyire csak tudta. Azt sottogta ismételgetve, basszál!... basszál!!... basszál... erősebben! Olyan erővel vágtam bele a faszomat, hogy minden ütemnél jó nagyot csattant a feneke, ahogy összeért a testünk. Egyszer csak hangosabban - de igyekezett visszafogni magát - kisebb megszakításokkal hosszan hörögni kezdett. Teste remegett, lábai elgyengültek, azt hittem összerogy. Végül teljesem rám nyomta magát. 4-5 másodpercig így maradtunk, nyugalomban. Megvártam, amíg kifújja magát. Muszáj volt rákérdeznem, milyen volt.
- Jót élveztél?
- Isteni volt. Nagyon jó vagy. Neked sok van még?
- Nem. Mindjárt elélvezek én is. Te is nagyon szuper vagy.
- Jó, gyere csak. - és lassan újra elkezdett mozogni a faszomon.
Orgazmusának hatására sok nedvet engedett a puncija. Csak úgy cuppogott a faszom, ahogyan járkált benne, annyira sikamlós volt. Csak a melegséget és a nagy nedvességet éreztem, szorítást egyre kevésbé. Közben az ő aktivitása egy cseppet sem csökkent. A mozgásomra még inkább rádolgozott és közben körözött is a fenekével, amikor mélyen voltam benne. Istenem, de ügyes ez a lány! Imádnivaló. Ezek hatására hamar éreztem az orgazmusom közeledtét. De hova is spricceljem a gecimet? Gyorsan rántsam ki belőle és elfordulva bárhová? Vagy a fenekére verjem? Dehogyis! Ilyen csodálatos punciból vétek kihúzni, pont akkor amikor a legjobb. Úgy döntöttem, beleélvezek. Meg sem kérdezem, nehogy ellentmondjon. Amúgy is szólt volna, ha nem lenne szabad beleengedni... szerintem. Biztos azért ment bele ilyen könnyen az óvszer nélküli szexbe. Amikor elérkezett a gyönyör pillanata, tövig belényomtam és élveztem akkorát, majdnem elájultam. Megállíthatatlanul elkezdtem belé spriccelni a gecimet, közben csak aprókat mozogtam benne, a legmélyebben. Ő továbbra is ügyesen körözött rajtam és halkan sóhajtozott. Biztos érezte, hogy elönti a melegség. Volt is mennyiség, 5-6 nagy adag spriccet lőttem belé. Mikor már kiürítettem az összes gecimet belé, benne maradtam tövig. Ő is leállt és várt türelmesen. Kb. 5 másodperc után lassan kezdtem kihúzni belőle. Még mindig nagyon meleg volt és nedves. Á, képtelen vagyok elhagyni ezt a fenséges pinát. Már csak a makkom volt benne, és újra visszatoltam belé tövig. Majd lassan újra és újra megtettem benne ezt az utat a faszom teljes hosszában. Nagyom csúszott.
- Folytatod tovább? - kérdezte érdeklődően.
- Nem terveztem, de nehéz megválnom tőled. Olyan jó benned lenni.
- Azt elhiszem.
És abban a pilanatban kihúztam belőle. Makkom hangos cuppanással vált el extra sikamlóssá váló hüvelyétől.

A jó mélyre belelőtt spermámat nem láttam belőle rögtön kifolyni, mialatt felhúzta magára a ruháit. Olyan mélyről idő kell, mire kicsorog belőle. Melleinél is megigazított mindent, szótlanul. Én a félig lankadtan lógó, puncinedvétől csillogó fasszal megtörtem a csendet.
- Ez nagyon szuper volt. Lenne rá lehetőség, hogy ... (megismételjük?) - befejezni nem tudtam a mondatot, mert a mutatóujját a számra téve belém folytotta a szót.
- Figyelj, drága. Legalább a keresztnevedet ... (megtudhatom?) - és ismét a számra tette mutatóujját.
És a következő pillanatokban ugyanúgy némán kizárta az ajtót és kiment. Ennyi volt? Ismeretlenként keféltünk egyet gátlások és határok nélkül, és most elválnak útjaink, mintha semmi sem történt volna közöttünk? Ezen tűnődtem egy ideig. De hamar feleszméltem, hogy utána kellene mennem. Gyorsan elraktam a nedves faszomat és utána siettem.

Kint az utcán 2 hasonlóan csinos lány várta, akiknek feltünően jó kedvük volt.
- Na végre! Ilyen sokáig tartott? Csak nem felcsíptél máris valakit? - hangzott hozzá a kérdés.
- Majdnem... engem csíptek fel - felelte vidáman - haza kell ugranom egy kicsit. Így nem mehetek a buliba.
- Nahát, te nem változol. Ez nagyon izgi, mesélj...
És a többi beszédet már nem értettem, mert elfordultak és elindultak. Ő még egyszer visszanézett és megtalált a tekintetével. Belenézett a szemembe és visszafordulva tovább gyalogolt. Ez volt az utolsó pillantás, amikor egymás szemébe néztünk.

Néztem, ahogy alkalmi szexpartnerem rövid és tartalmas együttlétünk után, spermámmal a puncijában eltűnik a szemem elől a tömegben. Egyben az életemből is kigyalogolt, végleg. Soha többet nem láttuk egymást.

Hazaérve faszomról lemostam csillogó puncinedvét és befeküdtem a feleségem mellé az ágyba. Ő csak annyit kérdezett álmosan, hogy megjöttél? Jó volt? Igen, nagyon jó volt. Hogy mitől volt annyira jó, soha sem árultam el neki. Ő akkor aludt tovább. Őt ébredéskor, oldalról kurtam meg. Közben végig az idegen lányra gondoltam, aki még a nevét sem árulta el, és ugyanúgy gumi nélkül voltam a puncijában, mint most a feleségemében. Szerencsés voltam, hogy 10 órán belül 2 punciba is beleélvezhettem.

Azóta ahányszor pinába hatolok, az elbűvölő Névtelen lányra gondolok, milyen csodálatos érzés volt az ő különösen nedves és meleg puncijába belehatolni...
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (56)        Nem tetszik (27)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-10-05 21:35:05
longdongX
Velem is megtörtént 24 órán belül dugtam egy régi bnőmmel feleségemmel és az új bnőmmel.


Ezt a szex történetet 6109 X olvasták el.