Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Váratlan felfedezés

Beküldő:Bálna


Miután a barátnőmmel szétmentünk hónapokig nem volt nő az életemben így szex sem. Hosszú gondolkodás után rávettem magam, hogy igénybe vegyem a rossz lányok.hu oldalát. Egyetemre járok, szóval átkellett, hogy gondoljam mert nem olcsók a lányok. Kutakodás közepette fogott el az az érzés, hogy olyan ismerős ez a csaj, a keresztneve pont olyan... és ekkor esett le, hogy a nővérem az. Mintha valami villám csapott volna belém, az sokk és a felismerés, a kegyetlen valóság egybeolvadása. Próbáltam magyarázni magamnak, hogy csak hasonlítanak meg ez biztos valaki más de nem tudtam magamat megnyugtatni, kit is akarok én átverni? Hosszú percekig csak néztem ki a fejemből. Miután magamhoz tértem ki akartam deríteni, hogy mégis miért csinálja ezt és mióta. Utóbbira megkaptam a választ mert az oldal ki írja, hogy melyik lány mióta szerepel itt. De hogyan kérdezem meg tőle, a miértjét? A kíváncsiságom tovább ment odáig, hogy valamiért csak úgy elkezdtem megnézni a képeit amik fenn vannak róla.
Szép gömbölyű dudái vannak, régebben is jók voltak neki, de most, hogy közeledik a 30-hoz. A feneke is szépen arányosan követte a testét. Életemben nem gondoltam többre mint puszta rajongásnál amikor a nővéremet láttam ruha nélkül, de ez most megváltozott, mivel nincsen nőm és a szex is hiányzik elkezdtem fantáziálni és maszturbálni a tesómra. Miközben fél kézzel a farkamat vertem addig másikkal az egér görgetőjét használva néztem, hogy a nővérem miket vállal be: Közös zuhanyzás, natúr francia, mélytorok, kebel szex. Mint egy vulkán kitörés úgy lövelt ki belőlem a sperma. A képeket amiket láttam a monitoromon képtelen voltam kiverni a fejemből. Felhívni nem hívhatom fel ezzel kapcsolatosan mert kitudja, hogy reagálna erre, plusz felismeri a hangom meg a telószámom. Egy szimpla találkozót beszéltem meg vele messengeren hogy suli után benézek hozzá.

2 nappal később úgy léptem be a lépcsőházába mint aki tagadni se tudná, hogy izgul.
Csöngettem majd pedig kinyitotta az ajtót. Egy szürke melegítő gatya és egy fehér trikó volt rajta amin keresztül látszódtak a mellei. Tudta, hogy én jövök szóval nem fogja magát csicsába vágni. A beszélgetés kurvára erőltetett és lassú volt. Amikor egyszer csak szólt, hogy mennem kell mert vendége jön. Ettől a mondattól még idegesebb lettem. Azonnal rákérdeztem, hogy mégis milyen vendég. Ha nem tudtam volna semmit sem, akkor nyilván elhittem volna ha azt mondja, hogy valamelyik barátnője, de a látottak alapján nem.
Kicsúszott a számon.
-Fent vagy a rossz lányok.hu-n.
Kikerekedtek a szemei, először ideges aztán vicces kedvében volt mintha próbálná poénra venni az egészet. De mivel az arckifejezésem nem változott ő neki is tiszta volt, hogy tudok eme titkáról.
-Szerintem semmi közöd nincs az életemhez én sem szólok bele, max anyáék.
-De mégis mit szólnának ehhez, hogy pénzért dugsz másokkal?
(Mivel mi vallásos családból származunk, akiknek a szülei eléggé konzervatívak egy ilyen bűn megbocsáthatatlan lenne és simán elképzelném, hogy emiatt a nővéremet kitagadnák)
Egy rövid kisebb vita vette kezdetét, de nem tartott sokáig mert 5-10 perc elteltével csöngettek. A nővérem idegesen keltett fel a helyemről és utasított, hogy menjek ki miközben ő villámsebességgel igyekezett átvedleni egyik ruhából a másikba. Amikor kimentem egy 40-es évek végén lévő faszi nézett rám szúrós szemmel. Kicsivel több mint fél órát vártam arra, hogy kijöjjön miközben én az eggyel felettünk lévő emeleten húztam meg magam. Miután a fickó elment újra csöngettem a nővéremnél aki ajtó nyitás után hatalmas kiabálásba kezdett, hogy még mindig itt vagyok. A hangja akkor csillapodott amikor egy húszezrest mutattam fel neki.
-Te most komolyan megakarsz baszni?!
Mindent elmondtam neki az oldalról, hogy mit láttam, olvastam róla és, hogy a barátnőm már jó ideje nincsen meg. Persze azonnal nyúlt a telefonért, hogy szóljon valamelyik barátnőjének aki fogad engem.
-Én veled akarok, ne hívogass másokat, nem kell a pénzem, vagy mivan?! Több kell, hozok, lemegyek az autómatához és veszek fel még készpénzt!
2 perc alatt visszatértem 45 ezer forinttal a zsebemben. Bámult rám a nagy barna szemével.
-Az öcsémmel nem fogok kefélni.
-Elmondom a szüleinknek. hogy mit csinálsz.
Ebben a pillanatban ez volt az egyetlen lehetőség. Ezután elcsendesült, elvette az összes pénzem és lerakta az asztalra.
-Mivel kezdjek? Akarod, hogy leszopjalak?
Meglepődtem, hogy a pénztől vagy inkább az ijedségtől milyen nyugodt lett hirtelen. Mindenesetre nem tétovázhattam a társaságában, főleg, hogy a farkam feszült a gatyámban. Hosszú fekete haját félresöpörve azonnal benyelte szinte tövéig az egészet amiből nem is vett vissza. Igaz volt az az állítás, hogy mélytorkot vállal. Úgy kiszívott mintha valami aszalt mazsola lettem volna.
-Natúr franciával folytassuk?
Sajnos voltam olyan hülye, hogy nem tudtam ennek a jelentését hirtelen.-Óvszerrel vagy anélkül akarod?-Forgatta a szemét.
Mivel nem volt nálam óvszer ezért anélkül álltunk neki bízva abban, hogy a tabletta amit szed nem teszi lehetővé, hogy terhes legyen. Amikor a pináját dugtam eléggé közömbös arckifejezést láttam rajta. Gondoltam seggre jobban fog menni.
-Lassú, gyenge és unalmas vagy.
Ezek a szavak rosszabbul estek mint amikor először megláttam őt az oldalon. Az aktusunk nem tartott tovább 15 percnél és a zacsim tartalmának a nagy részét a seggére és a derekára engedtem amit egy zsebkendővel le is törölt.
-Most pedig hazamész!
Nem ellenkeztem vele, szedtem a sátorfámat és el is tűntem azonnal. Ugyan neki nem, de nekem ez egy meghatározó élmény volt. Az eset után 2 hónappal később összejöttem az egyik volt osztálytársammal akivel nagyon sokat szexeltünk. Nem buktattam le a nővéremet mert elvégre nem akarom lerombolni az életét. Sokat gyakoroltam a jelenlegi csajommal, hogy jobban menjen a szex. Ezekután havonta olyan 2x fizettem a nővéremnek de már közel sem olyan nagy összeget. Ezek inkább csak ilyen kézzel történő kielégítések az ő részéről, meg még ha engedi egy kis orális kényeztetést is fenékbe.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (17)        Nem tetszik (33)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5131 X olvasták el.