Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az ostoba kollegina (folytatás)

Beküldő:Tomi


Egymásba fonódva keltünk Szilvivel meztelenül.
Éreztem a finom puha bőrét, ahogy a testemhez simul. Nem is kérdés, hogy kőkemény fasszal keltem fel, ő pedig még csukott szemekkel hátranyúlt a farkamhoz és lágyan verni kezdte. A sóhajaimra beindult, a takarót a földre dobta és szenvedélyesen kényeztetett a szájával. Szorította a farkam tövét, amitől a feje hatalmasra nőtt, Szilvi prdig keményen cuppogott rajta.
Egy ponton abbahagyta, felpattant és a furdő felé csalogatott a szemeivel. Langyos zuhany alatt élveztük ahogy csúszkálunk egymáson. Én átkaroltam hátulról, a melleit két kézzel masszíroztam, közben a nyakát szájjal támadtam. A farkam a gyönyörű popsiját bökdöste, amire ügyesen próbált rámozogni, majd be is csusszantam. Elborult az agyam, és az estinél is keményebben keféltem állva, a haját tépve. Szilvi hamar tűzforró puncilevet lőtt a farkamra és észhez térés után elzárta a vizet és bőrig ázva kézen fogtam és kivezettem a szobába. Az ölembe kaptam a kis ribancot és vad smárolás közben az asztalra ültettem. Szemből kezdtünk kefélni, Szilvi lába a nyakamban és teljes tempóban dugtam a lucsogó pináját.
Igazi reggeli gyors menet lett.
Kihúztam, lepattant az asztalról és ráhajolt. Hátulról folytattuk, és a fürdőben tapasztaltak miatt ismét elkaptam a haját és keményen basztam, ahogy csak bírtam. Szilvi pont akkor élvezett, mikor már nekem is végem lett volna.

- Gyere bébim, térdelj ide!

Szilvi előttem térdel, a farkam robbanásig feszült, és néhány mozdulat múlva, az utolsó pillanatig visszatartva elkaptam a haját és óriásit élveztem Szilvi arcára!
Neki ez volt az első de én mindig is ettől dobtam el az agyamat.
Meglepődött de kéjesen szopott tisztára, és az a látvány...
Ahogy a dögös kis kolleginám arcáról 3-4 helyen is hosszú spermacsíkok lógnak, a haja is kapott és teljesen gecis arccal a farkamat tisztogatja....

A szavaim azt hiszem itt fogytak el. Ez a menet nálam mindent vitt eddigi életemben!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (88)        Nem tetszik (27)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6325 X olvasták el.