Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
18. Születésnapom

Beküldő:Szektás


Beléptem a sötét szobába, ami a vallásunk kis templomában volt. A szobát pár gyertya világította be elég enyhén. Középen volt az ágy amit rengeteg füstölő vett körbe. Az ágy előtt volt egy kis szentély amit még több füstölő valamit növények és két gőzölgő főzet. Ezek mind azért kellenek hogy az anya csak akkor essen teherbe a fiától ha az istenek is úgy akarják, ami elég ritka.
Anyu a velem szembe lévő ajtón lépett be. Rajta egy zöld gyapjú köntös volt rúnabetűkkel díszítve, rajtam egy ugyan olyan szürke köntös.
A rituálé alatt nem szólhattunk egymáshoz, szóval csak egymásra mosolyogtunk.
Végül bejött az öregasszony (a fő boszorkány) aki elkezdte a rituálét.
- A fiú és az Anyja az istenek előtt újra egyé válnak, ezzel örök kapocs száll kettejükre. A fiú éjfél előtt bebocsájtást nyer és éjfél után elveti magvait anyjának méhében ahonnan ő is jött így visszafizeti az adósságát. - Azzal el is ment és bezárta az ajtót. Éjfélig még volt idő ezért anyával az előtte nap megbeszélteket fogjuk csinálni. Anyu szép lassan levette a köntösét feltárva ezzel csodás meztelen testét. Én is így tettem, habár én még soha nem izgultam ennyire, ezt anyu is látta rajtam ezért odajött és megsimogatta a fejem, és arconpuszilt habár én magasabb voltam nála.
Mire észbe kaptam ő már leült az ágyra és hátradőlve felemelt lábbal a jobb lábfejét nyújtotta felém kecsesen.
Én az ágy előtt féltérdte ereszkedve megfogtam a lábfejét és a számhoz húzva megcsókoltam. Utánna megnyaltam párszor alábujjait, majd jó sokszor végignyaltam a sarkától a lábujjaiig a talpát. Aztán a lábujjai között nyalogattam majd percekig végigszopogattam az összes lábujját egyesével meg egyszerre többet is. Ezek után megismételtem mindezt a másik lábán is.
Amint végeztem azzal elkeztem csókokkal haladni felfelé a puncijáig. Körbe pusziltam, vigyazva hogy még ne érjek hozzá.
Az orromat megcsapta anyu puncijának ismerős illata, és a punciszagtól mégjobban beindultam, gyorsan bele is nyaltam anyám édes szentélyébe.
Jól megízleltem anyám savanykás ízü punciát, fel-le nyalogattam a rózsától a csiklóig az egyre nedvesebb és nedvesebb puncit. Szinte szívtam anyum punicából a nedvet. Amikor közelvolt a véghez rátapasztottam a szám a pinájára szívtam egy kicsit, nyalogattam majd anya egy nagy nyögéssel együtt telespriccelve a számat, elélvezett. A kéjnedvének minden cseppjét lenyeltem. Utána megcsókoltam a punciját és a hasán át haladtam felfelé.
Végül elértem a melleihez, csodásak voltak, pont tökéletesek. Gyorsan be is kaptam a bal melbimbóját és szopni kezdtem mint régen, közbe gyúrtam a kezemmel a másik mellét. Majd kicsivel később váltottam.
Még volt 10 perc szóval addig a már megszáradt talpát kényeztettem a nyelvemmel, mert ha untakozunk mindig a lábát szoktam nyalogatni.
Aztán eljött a pillanat, a szívem a torkomban dobogott amint az óra megszólalt ezzel jelezve hogy itt az idő, meg kell dugnom az édesanyámat.
Lassan fölé helyezkedtem, a farkam a pinájához igazítottam és lassan belenyomtam. A leírhatatlan érzés ahogy anyu forró puncija körbeöleli a farkam azonnal felbátorított, ezért mozogni kezdtem benne. Ahogy elkezdtem a dugni a saját anyám, hihetelen, soha nem érzett izgalom járt át. A farkammal felfedeztem azt a puncit ahonnan én magam jöttem.
Miközbe dugtam nem tudtam levenni róla a szemem.
Gyönyörű volt ahogy nyögdécselt és élvezte hogy én, a saját fia dugom.
Kicsit felnézve láttam hogy elmúlt éjfél, ezért enyhén gyorsabb tempóra váltottam. Anyu még gyorsabban, nagyobbakat nyögdécselt.
Közelhajolva hozzá, az ajkamat az övére tapasztva szenvedéjecs csókolózába kezdtünk. Egymás nyelvével játszva, szorosan összebújtunk. Én egyre gyorsabb lettem, végül tövig benyomtan és az istenek előtt egyszerre elélveztünk.
A farkam csak pumpálta a magomat anyu méhébe, és még öt percig nem húztam ki. Végül egy szenvedélyes csók közepedte kihúztam belőle és egymás mellett elaludtunk.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (71)        Nem tetszik (52)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9939 X olvasták el.