Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Ébredő szexualitásom

Beküldő:Aurora


AZ ébredő szexualitásom

Szia. A könyvemnek ezt a címet adtam. A kalandjairól és a szexualitás újra megéléséről szeretnék írni neked, legyél nő vagy férfi, szeretnélek segíteni a gátlások levetkőzésében. Továbbá arról, hogyan kezdtem el újra szexuális életet élni, de minőségi kivitelezésben.
Megismerkedtem a lingam masszázzsal és újra egy férfival, akiről szexuális értelemben igen keveset tudtam és kellemesen csalódtam.
Tarts velem, olvasd el napló szerű történetemet.

42 éves nő vagyok. Átlagos testalkatú festett szőke hajú. Végzettségemet tekintve Felső fokú szakképzésem van, de nem ebben dolgozom. Egy másik tanfolyam elvégzése előtt állok.
Na de ugorjunk át ezt a részt.
Magán életemet tekintve férjem, gyerekem nincs. Párkapcsolatom se.
Nemi aktusban részem Sajnos két éve volt. Már nagyon hiányzott egy férfi csókja, érintése.
Mielőtt rá t?rn?k a lényegre engedd meg, hogy egy másik alcímben össze foglaljam eddigi szexuális élményeiket. A fejezeteket külön külön alcímet kapnak.Az öltönyös Kaszanova

Az az Gábor.
Gábor 43 éves, nyúlánk, magas, nem túl izmos, sötét barna hajú és szemű férfi. Mosolya kacér. Körszakállat visel. Olykor sportos, máskor elegáns öltözéket hord.
Szülei több diplomás emberek, mint jó maga. Szülei és ő is hozzá hasonló, jómódú, tanult emberek között mozog.
Ezek az emberek hivatalokban, tanári, mérnöki helyeken töltenek be állást.
Én átlagos testalkatú vagyok, festett szőke hajú. Felső fokú szakképesítéssel rendelkezem , idáig semmire se jutottam vele. Jelenleg kereskedelemben dolgozom. Tahiti táncolok és animációs rajzfilmeket készítek, ez irányba szeretnék kiteljesedni.
Ráadásul most kezdtem el írni az ébredő szexualitásom című erotikus naplómat.
Elmondottak alapján érezhető a társadalmi és érdeklődési különbözőségek. Mégis szexuálisan egymásra tudunk hangolódni. Amikor együtt vagyunk ezek nem léteznek. Nem engedjük, hogy szüleink, akik persze jobban tudják mi a jó nekünk, hogy bele szóljanak ebbe a virágzó szexuális kapcsolatba.Punci nyalás a tanteremben

2023.08.30.


Miután beiratkoztam az ingyenes pénzügy Számviteli képzésre, kiérve a teremből Gábor kézen ragadott és Sebes léptekkel a logisztika terem felé vezetett. Éreztem ebben a sietségben valami szenvedélyt.
Kapkodva nyitotta ki az ajtót a kulccsal. Aggódva beléptünk. Gábor még egyszer kinézett nehogy meglásson minket bárki.
A tanári állását kockáztatva , a szenvedélytől vezérelve döntött ekképp. Gábor ebben a teremben tanít logisztikát, egy középiskolában. Levelezősöknek tart itt órát. Az sem kizárt, hogy nekem is fog majd valamilyen tárgyat oktatni.
Szóval a kulcsot ráfordítva Gábor felém fordult és heves csókolózásba kezdtünk. Mögém lépett és a nadrágom keresztül a puncimat és a melleimet kezdte simogatni. Azután fel felültetett egy asztalra és ő maga szemben helyezkedett el egy széken.
Gábor magas, nyúlánk termetű férfi . Nem az izmok dominálnak nála. Szabadidejében kerékpár edzésekre jár. Az asztalon velem szemben ő a széken ült.
Lábaimat széttárta . Hú ilyen szenvedélyben régen nem volt már részem. A kivágott dekoltázsú pólót a melltartó alá tűrtem . Gábor közelebb húzódott hozzám és puha de határozott csókjaival kisimogatta a melleimet a melltartóból.
A nyelve hegyével az ágaskodó bimbóimat izgatta. Olykor olykor engem is megcsókolt. Fel le és jobbra balra körbe körbe ficánkolt a nyelve. Sóhajtozni kezdtem. Gábor ekkor hosszan végig nyalta mind a két bimbómat
A nadrágomat igyekeztem levenni. Gábor egy mozdulattal lesegítette rólam. Lábaimat szét tártam. Szinte ruha nélkül ültem előtte.
Gábor magafel? húzta a csípőm és óvatosan nyalni kezdte a puncimat.
Csodálatos volt. Aztán megint jött a nyelve hegye. Gyors, határozott mozdulatokkal körözött a csiklómon. A csípőm előre hátra beindult. Gábor hosszan nyalt majd egyenletes ütemben a csiklómat kezdte szopogatni, vibráltatva a nyelvét vagy az ajkát. Ezután a középső, amúgy is hosszú ujját be nyálazta és ritmikusan belém hatolt vele. A G pontomat gyors vibráló mozdulatokkal ingerelve nem sok kellett hozzá és el élveztem. Gábor áhítattal nyalta le poncimról a nedvességet. Még pár percig nyalta , aztán egy zsebkendővel elegánsan megtörölte a száját. Mintha csak egy étterembe végzett volna.
Köszönöm. Hebegtem neki halkan.
Gábor a puncimat is megtörölgette.
Aztán amikor fel állt velem szemben láttam a nadrágja igen csak kidudorodott.
Kértem tőle had nyalogassam meg a farkát.

Ha szerelmes vagy nem tudsz ellazulni ?

Miért izgatóbb egy szeretői kapcsolat?
Gáborral beszélgettünk erről. Mesélt a kalandjairól és szeretőiről.
Nekem is voltak azért spontán kalandjaim de ezeket szégyelltem.
Gáborral kedveljük egymást, de szerelmesek nem vagyunk. Ez tiszta kapcsolat. Mondtam neki és egyet értettünk abban, hogy ha szerelem lenne köztünk, akkor nem tudnánk megfogalmazni szégyen nélkül a vágyainkat. Továbbá nem kérdezünk egymástól semmit. Ez amolyan barátság extrákkal.
Egymással, őszintén megbeszélve ki tudjuk fejezni és megélni a szexuális kívánságainkat.
Gábor két diplomás férfi sportol, tolmácsol, tanít, és egyéb technológiai mérnöki munkákat lát el. Magán életre nincs ideje. Legtöbb esetben ezért volt kalandja, de az csak egy egy alkalommal van. Bár annak is megvan a maga varázsa. Hasonló beállítottságúak vagyunk.


Második randi Gáborral
2023.09.04.

Egy búvóhelyre mentünk. Ezt pár órára lehet bérelni szerelmes pároknak. Egy kertes ház jellegű külön bejáratú elegánsan elrendezett szoba, zuhanyzóval.
Ezek a történetek nem kitalált fantaziálások.
A tulajdonos ott várt minket, átadta a kulcsot és mondta amikor végzünk telefonáljunk neki. Így is lett. Beléptünk. Lepakoltunk. Gábor körte italt vett elő és töltött nekem és magának is. Mondtam neki hogy izgatott vagyok. Levetkőztünk. És az ágyra heveredtünk. Csókolózni kezdtünk, simogattuk egymást. Gábor a lábaim közé kúszott gyorsan és finoman a puncimat kezdte a nyelve hegyével izgatni.
Szerettem volna videót csinálni kettőnknek, ami egy ideig ment is. Gábor belemerült az izgatásomba.
Egyre hangosabban kezdtem nyöszörögni a gyönyörtől.
Kikapcsoltam a kamerát és átadtam magam ennek a szenvedélynek. Gábor feje és szája egyre intenzívebben mozgott. Felhúzott lábakkal szorítottam Gábor fejét a poncimhoz. Most már hangosan nyöszörögtem. Gábor rendíthetetlenül nyalt. Hol finomabban, hol határozott mozdulatokkal. Csípömet egyre inkább szorította. Rengetegszer elmenten. Amikor már elégszer élveztem, akkor lelassított. Aztán újra indult a szenvedély hullám. Gábor szinte csókolózott a puncimmal. Nem is tudom mikor állt le. Csak a gyönyörre emlékszem.
Azután elnyúlt az ágyon . Gondoltam végre én jövök. Végre kipróbálhatóm rajta mindezt amit a youtubon tanultam a lingam masszázsról. Így is lett. Olyan sok mindent hallottam szinte azt se tudtam hol kezdjem. Tudni kell rólam szeretek péniszt nyalni, szopni.
Be nyálaztam a farkát. Végig nyaltam. Ekkor nagyot sóhajtott.
Azután a pénisze tövében kezdtem nyalni. Ez hallhatólag élvezte. Azután a fityma peremére kúszott a nyelvem hegye. Így kényeztettem Gábor kacér farkát. A vége felé pedig a szokásos szopási technikákat alkalmaztam. Gábor azt mondta tehetséges vagyok.
Ennek úgy örültem hogy egyik másik heréjét a számban finoman melengettem aztán ellőről kezdtem a mozdulatokat. Mélyebben hagytam hatolni a farkát a számban. Szép keményre sikeredett. Gyönyörűen kiegyenesedett. Gáborral ekkor ismét a puncimat akarta nyalni . Ajánlottam neki fölé térdelek. Úgy is lett. Gábor nyelven ismét táncolni kezdett a puncin. Hamar és intenzíven elmenten. Ezután Gábor farkára ültem rá. Úgy meglovagoltatott mint annak a rendje. Mohón ficánkolt a csípője majd leszállított magáról és egy két mozdulat segítségével hangosan élvezett. Spermája hosszan spriccelt.
Ezt követően kicsit lazítottunk. Beszélgettünk. Aztán haza mentünk. Remélem a következő randi is ilyen sikeres lesz.Meghiúsult képzés

Már egy ideje erősen hezitáltam azon elkezdjem a képzést vagy sem. Van már egy végzettségem , amivel ugyanúgy nem megyek semmire , lehet nyelvvizsga híján de idáig nem érvényesültem még vele . Az első órám kudarcba fulladt, így hát hazafelé vettem az irányt. Zokogásban törtem ki. Gábort hívtam fel,hogy ez nekem nem megy. Szellemileg és idegileg sem . Amire én vágyom az nem más mint a tahiti tánc. Régi vágyam, hogy táncoktató legyek. Gábor persze igyekezett betuszkolni engem a suliba újra, de ügyet se vetettem rá. Azután megbeszéltük, hogy keddenként tudunk csak meghitten együtt lenni. Ha minden jól megy, akkor ismét találkozunk. Nagyon fontosnak találom és mindenkinek ezt javaslom, hogy azzal foglalkozzon, amit szeret csinálni. Jelenleg két dolog érdekel. Gáborral való együttlétek és a tánc.
Ne szégyenljük kimondani, mi az ami boldoggá tesz minket. Ez fontos a munka és a magánélet terén is. Okos időbeosztással energiát takaríthatunk meg ,ez a szexualitással sincsen másképp.

Asztrológia

Nem csak a párkapcsolatban fontos az asztrológia, hanem egyébként is. Amikor az állatövi jegyek jellemzését tanultam, az archeotípusokat, akkor jöttem rá milyen beállítottságú emberek vannak és, hogyan működnek, mi motiválja őket. Magam horoszkópját is megismertem, így igazak voltak rám a jellemzések. Mit kell figyelembe venni? Azt hogy mi a horoszkópod és mi az aszcendensed. Az én állatövi jegyem a kos, aszcendensem pedig hát oroszlán, ilyen módon a két állatövre leírt vonások , jellemzőek rám is.

Gábor horoszkópját is elkészítettem és szerelmi együttlét előtt elkezdtem mesélni, mit mutat szexuálisan az ő csillagzata. Az ágyon hevertem félig könyöklő , félig fekvő helyzetben, amikor Gábor már rég a lábam közé igyekezett és nyelvével finoman nyalni kezdett, alig tudtam elmesélni mit mutat a horoszkópja. Amikor sóhajtoztam a szenvedélytől, Gábor kacéran kérte folytassam a mesét, az ő nyelve is egyre intenzívebben kacskaringózott. Csípőm a szája felé mozdítottam és a hajába túrtam, aztán ekkor még jobban szenvedélyesebb lett. Nem is kellett sok hozzá és egy újabb gyönyörrel ajándékozott meg.


Az aggódó anya

Egy anya mindig aggódik. Félti a gyermekét, fél attól, hogy elhagyják őt idősebb korára. Ezzel az én anyukám is így van, olykor túlságosan is félt engem. Én meg lassan teljesen bezárva érzem magam bár lehet csak a kommunikáció nem megfelelő köztünk. Aki neki jó lenne az nekem nem jön be. Gábort régóta ismerem. Bizony többször volt se veled, se Nélküled , anyu ezt nem jó szemmel nézte. Én is sokat szomorkodtam ez miatt. Nehéz volt rájönni mit is akarunk egymástól, mert olykor a kimondott szó sem elég.
Félre értett kommunikáció volt a miénk.Életem első üveg dildój?nak sztorija

Egyik este Messengeren megkérdeztem Gábort csak úgy spontán, hogy ő mennyire izgulna fel ha egy dildoval simogatnám előtte a puncimat.
Azt válaszolta hogy rettentően felizgatnám vele.
Soha nem használtam semmijen dildót még.
Gábor egy gyönyörű rózsa formájú üveg dildóról küldött képet. Nagyon kifinomult ízlése van és romantikusnak tartottam.
Először megrettentem, hogy egy ilyen kemény dildót kell befogadnom. YouTube videón keresztül beszéltek róla más nők, hogy milyen csodálatos érzés az üveg dildó használata. Rögtön elképzeltem ahogyan ez a be síkosított üveg dildó aminek extra sima fala van, a puncimon fog siklani. Tényleg csodálatos lehet.
Gábor kérdezte meglephet e engem egy üveg dildoval, azt mondta válasszak amilyen szimpatikus. Ez az ajánlat olyan nagy lelkű volt tőle és izgalmas. Szép, esztétikus és drága üveg dildoval kényeztethetem magam.
Rögtön választottam is egy színtelen, de számomra előnyös formájú üveg dildót. Holnap Gábor megrendeli és következő randin máris elkápráztatom őt, hogyan tudok vele játszani, izgatni magam, és ez a látvány Gábornak maga a mennyország.
Ha nem kérdeztem volna meg tőle, bizony sosem tudom meg. Fokoztam az izgalmát azzal, hogy fel kell vegye videora. Gábor azonnal igent mondott. Mintha megbabonáztam volna .
Gábor úgy néz ki a punci közelébe kerülve teljesen ellágyul. Az jön le az egészből, ha legalább jó párszor orálisan nem okoz nekem orgazmust, anélkül szex sem lehet. Ez az alapja nála mindennek. Rettentően punci függő, ha erről van szó még egy drága dildót is képes rendelni.

Ez a drága üveg dildó nagyon feldobta a hetemet. Bár ebben a pár napban nem tudunk találkozni.
Így, hogy egy héten egyszer tudtunk szeretkezni biztosan izgalmas marad a kapcsolatunk.
Ilyenkor előre ki tervelem némi puhatolás révén , hogy milyen ruhát veszek fel, hogyan fogok viselkedni, minél élvezetesebb és emlékezetesebb legyen a randi.
Következő üveg dildós randi az nagyon jó lesz. Elképzeltem előre Gábor fejét, ahogyan meglátja majd Sóvárgo arccal a sikamlós csiklómat és majd a nyelvével és a dildoval együtt nyalni a puncimat.
Csodálatosan Selymes lesz mind a kettő. Rettentően izgató lesz. A következő kép az, vagy érzés hogy Gábor transzba esve nyalakodik, miközben a punciba ki és be mozgatja a dildót. Nagyon finom és édes, inspiráló gondolatok ezek.
Hangos nyöszörgések kísérik minden egyes nyalást és mozgatást. Gábor földöntúli elégedettsége lesz az én földöntúli gyönyöröm .

Az öltönyös Kaszanova

Az az Gábor.
Gábor 43 éves, nyúlánk, magas, nem túl izmos, sötét barna hajú és szemű férfi. Mosolya kacér. Körszakállat visel. Olykor sportos, máskor elegáns öltözéket hord.
Szülei több diplomás emberek, mint jó maga. Szülei és ő is hozzá hasonló, jómódú, tanult emberek között mozog.
Ezek az emberek hivatalokban, tanári, mérnöki helyeken töltenek be állást.
Én átlagos testalkatú vagyok, festett szőke hajú. Felső fokú szakképesítéssel rendelkezem , idáig semmire se jutottam vele. Jelenleg kereskedelemben dolgozom. Tahiti táncolok és animációs rajzfilmeket készítek, ez irányba szeretnék kiteljesedni.
Ráadásul most kezdtem el írni az ébredő szexualitásom című erotikus naplómat.
Elmondottak alapján érezhető a társadalmi és érdeklődési különbözőségek. Mégis szexuálisan egymásra tudunk hangolódni. Amikor együtt vagyunk ezek nem léteznek. Nem engedjük, hogy szüleink, akik persze jobban tudják mi a jó nekünk, hogy bele szóljanak ebbe a virágzó szexuális kapcsolatba.Vajon Gábornak van komoly kapcsolata ?

Erre konkrétan nem tudom a választ. Viszont ha én rám csak egy héten egyszer szakít időt, akkor azt gondolom igen . Amikor régi kapcsolatairól beszél nekem, most már másodjára említi meg a doktornő szexuális szokásait. Elképzelhető, hogy ez a doktornő azóta a felesége vagy mennyasszonya, esetleg élettársa lett. Hiszen engem sosem választott a 11 év ismeretségünk alatt, pedig többször össze jöhettünk volna. Régen ez nekem fájt, azonban tudni kell rólam, hogy nem túl sokáig tartanak nálam ezek az érzelmek. Rájöttem engem valójában a szex érdekel Gáborral kapcsolatban. Ez egy kicsit nyersen hangzik bár sokat nevetünk és jó hangulatban telik el randi. Jó barátság van köztünk.
Gábor kitűnő szerető. Gondolj bele, ha engem is választott szeretőnek, ez amolyan tiltott gyümölcs, sokkal izgalmasabb.
Őszintén szólva neki ikrek az ascendense és arra az a jellemző, hogy több szeretőt is tart. Lehet nem egyidejűleg, de ha éppen beugrik egy kaland biztos nem hagyja ki. Úgy kell elképzelni, hogy ha van egy komoly kapcsolata mellette van két szerető egy állandó szerető meg egy spontán, és még egyéb kaland.
Kérdés, hogy ez zavar e engem?
Egyáltalán nem. Netalán meg látnám más nővel, azt tuti hanyatt döntötte, ez se zavarna. Vajon tudnak e egymásról a nők és ha igen, hogy kezelik?
Egyszer egy idősebb férfival beszélgettem és ő mondta minden férfi félre lép, nem azért mert nem szereti a feleségét, hanem mert szükséges . Férfi több nőt képes szeretni ilyen vagy olyan módon.
Engem nem zavar. Egyszer kérdeztem mostanában Gábort, hogy ha közbe jönne neki más azzal is elmenne? Ilyen kitérő de igen választ adott, azt feleltem rá engem nem zavar. Ha zavarna is meg dugná a másikat. De, amikor együtt vagyunk csak mi vagyunk, kérdések nincsenek. Jó barátság extrákkal.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (21)        Nem tetszik (44)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5285 X olvasták el.