Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A fiam az én bikám

Beküldő:Beus


Főképpen nő társaim miatt osztom meg ezt akiket a sors egy fiú gyermekkel áldott meg és láttátok ahogyan férfi lesz belőle az idő haladtával. Bizonyára ti is éreztetek valami bizsergést ott alul, vágyat.
Nem olyan régóta már az 50-en is túl léptem, szóval nem vagyok mai csirke.
A férjem nemzetközi kamionosként dolgozik, szerintem nem kell magyarázni, hogy ez mivel jár. És mivel a férfiak sem nagyon sündörögnek már körülöttem ezért eléggé nehéz leküzdenem a szex utáni sóvárgásomat.
Próbálkoztam vibrátorral és más szexboltban vásárolt kellékekkel, de semmit nem ért, nekem hús vér faszra volt szükségem.
Ezután terelődött a figyelmem a fiamra. Ő már egy 23 éves férfi, magas, jóképű, kellőképpen izmos is az edzések miatt. A barna tüsis haja, zöld szeme halálos kombó, legalábbis nálam. Ennél a pontnál már minden szülői érzelmem alul maradt és felváltotta az, hogy már egy férfiként tekintsek rá. Akartam, akartam mindent ami ő, az összes porcikáját és a farkát magamban érezni. Hónapok teltek el és már az sem segített ha időközönként a férjem hazajött és megdugottt, már ha volt kedve vagy ereje hozzá.
A legnagyobb bajom mégis az volt, hogyan érjem el a célomat és miképpen reagálna a közeledésemre. A fiatal fiúk nagyon sokat maszturbálnak az édesanyjukra, általában ők az első nők akiket megnéznek. Ennek ellenére mégis tanácstalan voltam, hirtelen úgy éreztem, hogy nem ismerem a saját fiamat. Mivan ha nem is szereti az olyan kiöregedett nőket mint én. Világ életemben sikeres voltam a férfiaknál és pont most fog megszűnni a magabiztosságom? Gyomoridegem volt az elkövetkezendő 2 hétben.


Az egyik este közösen ültünk le a Tv elé. Ő egy fekete boxerben csücsült mellettem és mivel nemrég fürdött le,az illata miatt még kívánatosabb lett számomra. Én a szokásos háló köntösben hevertem mellette. Kisebb simogatásokkal kezdtem a vállánál néha-néha az izmos karjára tévedve. Kíváncsi voltam meddig mehetek el nála. A kezem következő célpontja a mellkasa volt, enyhén szőrös, de egyben izmos is. Szépen óvatosan közelebb bújtam hozzá. A hajam már a vállát söpörgette. Haladtam tovább a hasára, ami nem volt kockás, pont, hogy ellenkezőleg, volt egy kis aranyos zsírréteg rajta ami egy kissé mackósabbá tette de nekem éppen elég volt, hogy alul már nedves legyek.
eddigre már fészkelődött és kényelmetlenül érezte magát. Éreztem ha ilyen lassan haladok lefelé akkor nem fogok eljutni a végéig. Türelmetlen voltam, hibáztam, túl hamar fogtam meg a boxerét. Ekkor a kanapé szélére húzódott, nagy szemekkel bámulva rám. Ijedtség és értetlenség rajzolódott ki az arcán. Mielőtt még szóra nyitotta volna a száját azonnal rámásztam és megcsókoltam.. Miután kihúztam a nyelvemet a szájából leesett neki, hogy mit akarok és ekkor jöttem rá, hogy jó dolgom lesz vele.
Éreztem ahogy a szájával a nyakamat kényezteti, ahogy végig nyal és csókól. A szenvedély anya és fia közt vagy inkább férfi és nő között.
Azonnal leengedtem a köntösömet és elterültem a kanapén ahol a fiam a puncimat kezdte el simogatni majd pedig kis macska szerűen lafatyolni azt. Amióta házas vagyok a férjem mindössze háromszor nyalt ki pedig én mindig leszoptam amikor kérte.
Mire a fiam belém dugta volna a dárda merev farkát addigra én már kétszer elmentem. Olyan orgazmusokat éltem át csak abban a pár percben ami már felülmúlta az eddigi házas éveket. Minden elképzeléseimet felül múlta a teljesítménye, az a vadság, erő és még a melleim kényeztetése is jól ment neki. Az egész testem zihált az élvezettől.
Amikor az ölében lovagoltam a hátába kapaszkodtam kétségbeesetten. Olyan intenzív volt hogy menet közben újabb orgazmust éltem át.
A kanapé szélére támaszkodva széthúztam a fenekemet, hogy könnyebben belém tudjon hatolni. Nekem itt már végem volt, szinte az ájulat határán voltam. Nem volt erőm se sikítani, se érzékien vonaglani, csak feküdtem mint egy döglött tehén. Arra volt erőm, hogy újra felvegyem a köntöst és ledőljek a kanapéra. Ott is töltöttem az estét. Reggel a férjem ébresztett fel, hogy miért itt alszok, miért nem az ágyban. Nyilván kitaláltam valami hazugságot, hogy elaludtam TV nézés közben, nem mondhattam el, hogy tegnap itt baszott meg a fiam. Szerencsétlen nem sejtett semmit sem.
Folytattuk ezekután a viszonyunkat. Egyre többször és keményebben. Amikor a férjem nem volt itthon, akkor átszeretkeztük a napot.
Végre újra nőnek érezhettem magam. Úgyhogy áldott legyen az Úr, hogy egy ilyen legénnyel áldott meg.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (189)        Nem tetszik (72)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-09-08 02:57:04
Gabih
Nagyon jó történet. Nekem sajnos nem lehetett részem benne, de nagyon érdekelne hogy más átélte-e!

2023-11-19 20:26:28
Hassan
Mennyire csúnya az a nő, aki szexel a saját gyerekével

2023-11-22 09:12:37
Michael
Ohh, barátom, pedig az igazi élvezetknél nem számít, hogy anyád lovagol-e rajtad vagy valaki más


Ezt a szex történetet 22557 X olvasták el.