Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Hármas szex - online

Beküldő:Bogyó


Hármas szex - online

Egy különleges esetet mesélek el.
Beával több mint tizenöt éve vagyunk barátnők. Mindent megbeszélünk, köztük a szex-szel kapcsolatos dolgokat is. És nem tagadom, volt is már köztünk jó pár akció. Akárcsak nekem, neki is van pasija, de néha-néha szeretjük egymást is megkóstolni. Szeretem csókolgatni a testét, számtalan alkalommal kinyaltuk már egymást - de azért pasi az kell mind a kettőnknek. Ezt tudni kell ahhoz, hogy megértsétek, mi történt.

Egyik délután egyedül voltam otthon. Rám jött, hogy jó lenne élvezni egy finomat. A nappaliban a kanapén ültem. Bekapcsoltam a mobilomat, rákerestem a neten egy jó kis pornóra. Nem kellett sokáig néznem, benyúltam a bugyimba és elkezdtem simogatni magamat. Éreztem, hogy egyre nedvesebb vagyok, jólesett a kényeztetés az ujjaimtól.
A mobilon egy szép kis dugás ment, egy pasas hátulról kefélte a nőjét. Felvettem a hangot is, hogy halljam a hangjukat. Emiatt nem hallottam meg, hogy nyílik a nappali ajtaja - és Peti, a párom lépett be rajta. Csak akkor tértem magamhoz, amikor mögöttem megszólalt:
- Jólesik, drágám?
Meglepődtem, mert nem vártam haza - de nem volt semmi ijedtség.
- Persze - válaszoltam. - Beszállsz?
- Naná - mondta Peti.
Nem volt köztünk probléma a masztiból, tudta hogy szeretem magamat kényeztetni, és szerette nézni is. Azt is tudta, hogy van egy kis biszex beütésem, de nem bánta. Naná, hogy nem bánta, melyik férfi nem szereti nézni, ha két csaj kényezteti egymást. De nem erről akartam mesélni.
- Jó, de hagyd bekapcsolva a filmet.

Na, ez tetszett nekem is. együtt néztük, ahogy ment a dugás. Közben ő levette rólam a ruhákat, ledobta magáról is a pólót, a nadrágot. Az alsógatyája keményen dudorodott, tudtam, hogy ma meg leszek baszva...
Anélkül, hogy bármit szólt volna, letérdelt elém, a combomra hajtotta fajét, és elkezdett csókolgatni. Alig vártam már, hogy a puncimhoz érjen. És megtörtént ez is. Végighúzta nyelvét a hüvelybejáratomon, és szinte egy pillanat múlva már a csiklómat kényeztette. Imádom, amikor kinyal.

A mobil közbe újabb filmre váltott. Most két csajszi nyalta egymást. Peti felemelte a fejét, maga felé fordította a mobilt, és egy darabig nézte. De nem bírta sokáig:
- Gyerek, akarlak. Hátulról akarlak...
Feltérdeltem,négykézláb álltam, félretettem a mobilt, de ő rám szólt:
- Hagyd csak, hadd menjen.
Nem kellett sokat várnom - egy pillanat és már éreztem is, hogy a kemény, vastag faszát belém nyomja hátulról. Megfogta a fenekemet és tövig magába húzott. Tudta, hogy mennyire szeretem ezt a figurát.

Közben néztük, ahogy a csajok egymással játszanak a videón. Már közel voltak a csúcshoz, de ebben a pillanatban a telefonom megcsörrent - Rita volt az. A telefon úgy van beállítva, hogy ha csak ki nem nyomom, akkor Ritát automatikusan kapcsolja.
És a kijelzőn megláttam Rita arcát a magam előtt tartott telefonon.
Ő semmit sem sejtve üdvözölt:
- Szia, hogyi-vagyi? Mit csinálsz?
Hátrafordultam, ránéztem Peti arcára. Ő széles vigyorral fogadta a dolgot, és csak ennyit mondott:
- Mondd meg neki.
Visszafordultam a telefonhoz, és a kihangosítón beleszóltam:
- Hát... éppen jól elvagyunk Petivel...
Rita azonnal kapcsolt:
- Nem mondod, hogy épp...
- De igen... éppen baszunk.
Rita szeme kikerekedett:
- Muti, muti!!! Kérlek, kapcsold be a kamerát!
Peti nem tiltakozott, ezért bekapcsoltam a kamerát.
- Húúúú - szólalt meg Rita - Ti tényleg... tényleg basztok. Aztaaa... látni akarom, látni akarom!
Úgy döntöttem, megadom neki ezt az örömet.
Peti hátulról keményen tömött, én egyre jobban éreztem magam - de láttam a kijelzőn, hogy Rita is kezd elvarázsolódni.
A párom szólalt meg:
- Ritácska kislány... te is mutass valamit.
Nem kellett neki kétszer mondani.
Letette a telefont maga mellé, a hangszóróból ruhák suttogását hallottuk. Mikor újra kezébe vette, már meztelen volt. Széttárt lába elé tartotta a mobilt, és megláttam a gyönyörű pináját. Amit igen csak szeretek, szeretem nézni, simogatni, szeretem nyalni.
Peti egy pillanatra abbahagyta a kefélésemet, ő is rámeredt a kijelzőre. Naná, ő még nem látta a barátnőm muffját. Nézte, nézte, és éreztem, hogy még erőteljesebben kezd baszni.
Egyszer csak Rita felállt, valamihez letámasztotta a telefonját, úgy állította be, hogy ne csak a punciját lássuk, hanem az egész testét.
- Én nézlek titeket, ti is lássatok engem, oké?
- Naná, hogy oké - válaszoltam.
Mindig is szerettem látni, amikor elélvezett, amikor az orgazmus megrázta a testét.
A kijelzőn jól lehetett látni, ahogy elkezd maszturbálni. Az egyik kezével széthúzta a pináját, a másikkal a csiklóján körözött. Ismertem már jól, nagyon szép csiklója volt - és nagyon érzékeny.
Peti hátulról kefélt, a barátnőm előttem maszturbált. Látszott rajta, hogy ő is néz minket.
- Nagyon jók vagytok - nyögte - de én nem fogom sokáig bírni így...
Éreztem, hogy én is egyre közelebb vagyok a csúcshoz, válaszoltam neki:
- Gyere drága, élvezz el ránk!

Még kb. 3-4 percig tartott az akció. Peti egyre vadabbul baszott - közben Rita a város másik végén a lakásában egyre gyorsabban mozgatta az ujjait a csiklóján. Éreztem, hogy nem bírom tovább. A pinám összeszorult, elkezdett lüktetni - jött az orgazmus. Peti tövig belém vágta a farkát és ő is elkezdett élvezni. Éreztem, ahogy hatalmas mennyiségű spermát lő belém, én pedig sikítva fogadtam magamba.
Ritának sem kellett több. Láttam a mobil kijelzőjén, ahogy megfeszül a teste, egy kis anyag kifolyik a puncijából (ezt mindig szerettem amikor kinyaltam, akkor is kaptam belőle), majd ő is elkezdett nyögni és rázkódni... elérte őt is az orgazmus.
Mikor lenyugodott, az én testem még mindig rángatózott. Én még életemben nem élveztem ekkorát. A párom megbaszott, a barátnőm pedig előttem elégítette ki magát.
- Jó volt, édesem? - kérdeztem
- Igen - igen - válaszolták mindketten.
Rita szólalt meg előbb:
- De drágák vagytok. Köszi, ez most nagyon kellett. Csináljuk majd máskor is?
Nem volt időm válaszolni, Peti megelőzött:
- Még szép!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (55)        Nem tetszik (16)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4987 X olvasták el.