Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Feleségem szolgája vagyok

Beküldő:Ádám


Ádám vagyok feleségem Éva.
Éva idősebb nálam 15 évvel. 30 voltam mikor megismertem. Én műszaki igazgató voltam a cégnél ahol dolgoztam, ő pedig a tulajdonos váltás után, a cég új ügyvezető igazgatója let. Munka miatt egyre több időt töltöttünk együtt. Pár hónap elteltével meghívott minket egy cégvezető egy üzleti vacsorára. Éva nagyon ki csípte magát igazi szexi üzletasszony szerkó (térdig érő szoknya, szexi blúz ami kiemeli a nagy melleit). Én a szokásos zakóba mentem.
Jól alakult a vacsora, cégünk kapott egy elég nagy megrendelést. Hazafelé indulva Éva megkérdezte, hogy nem ülünk e be valahova egy italra!
Mondtam, hogy én autóval jöttem szóval ha gondolja felmehetünk hozzám. Éva meglepődött de igent mondott. Hazaértünk és láttam Éva arcán a meglepődöttséget. Kérdeztem, hogy mi a baj? Mondta, hogy semmi csak nem gondolta, hogy családi házban élek egyedül. A ház nem nagy 110m2 2 szoba nappali konyha. Udvaron garázs és medence. Épp mikor Évát a céghez hozták akkor fejeztem be a felújítást. Gondoltam nyár lévén a medence melletti télikertben leültettem és megkérdeztem mit inna. Azt felelte, hogy mindegy mi van itthon ami hideg? Gondoltam felvágok neki behívtam a kamrába ami a konyhából nyílik. Van egy 5m széles italhűtő falam ami azért álltalában tele van.
Éva mondta, hogy száraz fehér legyen. Levettem egy Haraszti Irsait mivel láttam múltkor, hogy azt rendelt magának. Elkezdtünk beszélgetni majd megkérdezte miért vagyok egyedül. Mondtam, hogy nemrég szakítottam a menyasszonyommal. Majd kitértünk rá is Éva 2éve vesztette el a férjét autóbalesetben és azóta a munkának él. Beszélgettünk ittunk majd amikor észrevettem, hogy Éva kezd egyre oldottabb lenni felajánlottam, hogy hívok neki egy taxit. Éva egyből kicsit sértetten kérdezett vissza, hogy ennyire zavar e engem. Mondtam, nem sőt! Viszont elég meleg van szóval ha nem bánja és átöltöznék. Éva természetesen engedélyezte a dolgot gyorsan felvettem egy rövidgatyát és egy pólót. Éva amikor visszamentem jól végignézett rajtam majd odalépett hozzám és megcsókolt. Én nagyon zavarba jöttem. Egyrészt Éva egy igazi milf. Nagy mell vékony lapos has és viszonylag nagy formás izmos fenék. Csókolóztunk majd elkezdtem vetkőztetni. Hát melltartónélkül is tökéletesen állnak a mellei. Lehúztam a szoknyáját és bugyiját majd alaposan nyalni kezdtem a finoman szőrös punciját. Ekkor vettem észre, hogy Évának hatalmas csiklója van amit ki is használtam erősen csókolni szívni kezdtem s közben ujjaztam a nedves pináját. Ezt addig csináltam míg el nem élvezett. Ami újabb meglepetést tartogatott számomra soha nem találkoztam olyan nővel akinek spriccelt volna a pinája amikor élvez. Ezt követően Éva bocsánatot kért. Én mondtam, hogy semmi probléma nekem ez mindig bejött és megjegyeztem, hogy soha nem voltam olyan nővel akinek természetes az intimje, pedig mindig vágytam rá. Ezen nagyon meglepődött majd mondta, hogy ő következik és abban a pillanatban letépte rólam a nadrágot. Ekkor kicsit kikerekedtek a szemei majd rábukott a farkamra. Tudni kell hogy elég kicsi a farkam 12cm és ami nagyobb baj hogy vékony is. Éva nagyon jól szopott húzkodta a fitymát miközben ajkaival szívta a makkom. Másik kezével elkezdte a golyóimat markolászni kb 4-5perc után a golyóimról a fenekemre tévedt és elkezdte az ánuszom simogatni. Közben elvette a kezét benyálazta ujjait és szopás közben bedugta ujját a fenekembe. Ebben a pillanatban telelőttem a száját majd ő szépen az utolsó cseppig lenyelte. Leültünk az asztalhoz és meglepetésemre Éva megkérdezte, hogy mardhatna e éjszakára. Természetesen igent mondtam.
A továbbiakat majd megírom ha kéritek.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (76)        Nem tetszik (53)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-09-01 12:24:32
Sasó geci dromedár
Hahaha hahaha kicsi faszú hülyegyerek arca gecis feje kerek, irgum burgum répakrém fasszopo geci nyilván az első lopotg sztori

2023-10-20 04:21:10
longdongX
Sasó geci dromedár Tetszik a nicknév Egy hete ezen derülök


Ezt a szex történetet 8515 X olvasták el.