Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egy könnyelmű este

Beküldő:Csalfa Zsuzsa


Egy könnyelmű este

Sziasztok! Zsuzsa vagyok, az alábbi történetem 23 éves koromban történt. A férjemet 4 éve ismertem és 2 éve voltunk házasok. Saját otthonnak beépítettük a szülei családi házának a tetőterét, külön fürdőszobával, bejárattal. Jó állásaink voltak, szerettük egymást és mindent megbeszélve megbíztunk egymásban. Úgy terveztük, hogy a közeljövőben leállhatok a fogamzásgátlással, mert már végre állnak úgy a körülményeink, hogy lassan közös gyermeket is vállalhatunk. Nekem is az volt a legfőbb vágyam, hogy egyszer majd gyereket szüljek és tőle essek teherbe.

Külsőre csinosnak és szexinek mondtak, ami az örökölt vékony testalkatomnak is köszönhető, de volt egy hátránya. Mellméretben nem voltam eleresztve, amivel mindig elégedetlen voltam, hiába dicsérték a partnereim. Szerintük egy női mell szépsége nem a nagyságában rejlik, hanem a fromáján és az állásán. Na és a viselőjének a kisugárzásán is sok múlik. Én mindezek adottságával rendelkezem, tehát csak ne legyek elégedetlen magammal, semelyik testrészemmel. Hajam hosszú barna, természetesen hullámosodó, szemem barna színű. Mindig ügyeltem a fitt megjelenésre. Hajamra sok időt szántam, 2 naponta megmostam, szárítottam. Jó időben rendszerint keveset takaró ruhákba öltözködtem. A férfiak szerettek megfordulni utánam és hízelgő megjegyzéseket tenni. Sok szexuális ajánlatot kaptam burkolva és nyíltan is. Mielőtt megállapodtam volna, a férjem előtt 4 partnerem volt, közülük 1 egyalkalmas volt. Egyedül a későbbi férjem keltett bennem olyan érzést, akivel le tudom élni az életemet.

Tehát egy rossz szavam nem lehetett. Jól megvoltunk, ígéretesek voltak a kilátásaink is. Úgy tűnt, semmi és senki nem zavarhatja meg ezt az idillt. Arra végképp nem számítottam, hogy kapcsolatunkba befurakodhat egy harmadik személy és felütheti a fejét a hűtlenség. Magamról főleg nem tudtam ezt korábban elképzelni. Inkább csak attól tartottam minimálisan, hogy a férjem fejét fogják majd elcsavarni a munkahelyi csinibabák, mert kedvesem nagyon vonzó, férfias megjelenésű és felettébb macsó kinézetű, választékos beszédstílusa még ellenállhatatlanabbá tette őt, amiért sok lány örülhetne neki, ha megkapná őt akár egy gyorsmenetre is. Nekem annyira a szívem választottja volt, hogy még a megcsalását is megbocsátanám neki, hiszen nem azért szerettem bele, mert csak velem szexel. Persze a rendszeres hűtlenséget már nem toleráltam volna. Veleményem szerint, ha más nővel fekszik le és nála keresi a testi örömöket, abban nekem is van felelősségem. Ezt úgy igyekeztem megelőzni, hogy mindig tőlem telhetően maximálisan kielégítettem őt. Váratlan helyzetekben és szokatlan helyszíneken is leszoptam őt vagy szexet kezdeményeztem. Akkor volt a legelégedettebb, ha rákészületlenül a legváratlanabb pillanatokban előkaptam a farkát és szájjal kielégítettem. Sokszor szoptam le így autóban, parkban, utcán eldugottabb helyen, lépcsőházban, pincében... Még a piros napjaimon is gondoskodtam róla, hogy megfelelően tudjon üríteni. A nem túl ízletes spermáját is lenyeltem mindig, amikor a számban ejakulált, mert azért is ő volt oda, de nagyon. Engedtem neki a popószexet is, csak ne legyen napi szinten és lehetőleg közel a csúcshoz válassza a szűkebb lyukamat. Szóval mindent megtettem, hogy magamhoz kössem. Úgy véltem, ha teljesítem a vágyait és üresen tartom a zacsiját, akkor nem jár az esze más nőkön és könnyebben peregnek le róla mások udvarlásai. A módszerem sikeresnek bizonyult. Nagyon ritkán, csak néha-néha fordult elő, hogy ő kezdeményezett. Ebből látszott, hogy a szexben nem szenved hiányt.

Mindezek hatására nem jutott tudomásomra, hogy mással is lefeküdt volna rajtam kívül. A varázs nálam tört meg. Én voltam az, aki félrelépett, aki hagyta magát elcsábítani. Rövid idő alatt könnyelműen szexkapcsolatba keveredtem egy harmadik személlyel, ami azonnal alapjaiban rengette meg a boldog, kiegyensúlyozott és reményekkel teli kapcsolatunkat.

A változást egy volt gimis osztálytársam hozta meg. Mások is írtak rám, tettek ajánlatokat, de ő más volt. Ő szép lassan, de határozott léptekkel férkőzött a bizalmamba és előzékeny, udvarias stílusával felkeltette az érdeklődésemet. Aranyosan becézgetett is. Sokszor voltam neki Zsuzska szívem, drágám, aranyom, később már kedvesem és egyetlenem is. Az ő esetében egyáltalán nem zavartak ezek a megszólítások. Sőt, jólestek és igényeltem is tőle a bókok tömkelegét. Azokból is kaptam tőle bőven a külsőmre vonatkozóan. Szerinte nagyon vonzó voltam. Mivel határozottan nyomult rám, rákérdeztem, hogy mi vele a célja. Meg akar dugni? Ezt nem akarta kimondani, csak érzékeltetni, de ha már rákérdeztem, a válasza: igen. Szívesen eltöltene velem egy felejthetetlen estét és gondoskodna róla, hogy nekem is az legyen. A szexben mindig is a partnere volt az elsődleges és nem bánnám meg, ha ezt nálam is bebizonyíthatná. Szexben nagyon gyengéd és figyelmes, de tud féktelen is lenni, ha arra van igény. A nem mindennapi orgazmusomat már most borítékolhatom. Még a meredező, borotvált faszáról is küldött képet, hogy ezzel a büszkeségével okozna nekem rendkívüli élvezeteket. Na, ekkora önfényezést már égen hallottam. Mindent a cél elérése érdekében, gondoltam. A valóságban a fel sem lehet igaz. Ezeket felejtse el, engem nem fog megkapni. Férjem van és eszem ágában sincs őt megcsalni. Az intim képeit tartsa meg magának, engem nem érdekelnek. Jobb, ha felhagy ezzel, mert tiltani fogom. Ezután udvariasan bocsánatot kért és megígérte, hogy többé nem hozzá fel a szex témát. Ezt követően kedves, baráti stílusra váltott. Később személyes találkozót kért, hátsó szándék nélkül. Erre azonban erősen hajlottam. Egy könnyed baráti beszélgetésre mindig vevő vagyok, bajom nem származhat belőle. Még mielőtt igent mondtam volna a felkérésére, még meg akartam beszélni a férjemmel. Háta mögött mégsem akartam találkozni egy fiúval.
- Drágám, a véleményedet kérem egy kényes ügyben. Egy volt gimis osztálytársammal írogatok egy ideje és találkozni akar velem.
- Mi a fene? Ő is meg akar téged dugni? Randira hívott?
- Azt már korábban a tudtára adtam, hogy nekem férjem van és köztünk nem lehet semmi közelebbi vagy intim kapcsolat.
- Szóval ez csak baráti találkozó lenne?
- Igen, csak heszélgetés, semmi több.
- És ha mégis nyomulna rád, ellen tudnál neki állni?
- Persze. Eddig sem adtam oda magam senkinek sem. Pedig akartak jónéhányan.
- És te szeretnél vele találkozni?
- Igen, ha beleegyezel.
- Hm... én is szoktam lányokkal beszélgetni... miért is tiltanám meg neked? Ez nem pasizás, csak beszélgetés. Jól van, akkor mondd meg neki, hogy ott leszel a találkán. De aztán nem ám valami rosszat csináltok...
- Rosszat nem. Köszi, drágám.

Így mégis csak nyugodtabban mentem el a találkozóra, hogy a párom is tudott róla. Annak ellenére, hogy nem randira mentem, igyekeztem minél csinosabban kinézni. Jó benyomást akartam kelteni egy több éve nem látott fiúban. Letusoltam, hajat mostam/szárítottam és nem tudom miért, de puncit borotváltam. Vasárnaponként mindig letoltam, de most előrébb hoztam. A jó idő miatt miniszoknyát és blúzt vettem fel, félig belátást engedve a melleimhez. Harisnyát mellőztem a tanga bugyihoz. Még illatfelhő és már mehettem is.

Helyszínnek egy zenés pub-ot választott, ahová busszal mentem. Találkozásunkkor széles mosollyal megköszönte, hogy eljöttem és átölelve megpuszilta az arcomat. A következő percek a dicséreteivel teltek. Nagyon jól nézek ki. Sokkal szexisebben, mint az iskolában. Igazi nővé váltam, az illatom pedig mámorító. Bevallom, ő is jól nézett ki, de ezt én nem mondtam neki. A következő másfél óra ivással és a szokásos beszélgetéssel telt. Kitárgyaltuk az életünket az iskola óta. Ő még nem találta meg a nagy Ő-t, de kitartóan keresi. Nem akart vele felvágni, de sok partnere volt már, nem egyjegyű. Ó, igazi Casanovába botlottam - gondoltam. Ahogy az alkohol kezdett hatni, annál szókimondóbbak lettünk. Amiért írásban lecsesztem, itt vettem a lapot és még viszonoztam is. Minden témában benne voltam és egyre inkább tabuk nélkül. Amikor kapiskálta, hogy engedékenyebb lettem, rátért a szex témára. Egyre rámenősebbé és merészebbé vált. Gondolom a legalkalmasabbnak ítélte a helyzetet, hogy megkapjon és ezt a lehetőséget nem akarta elszalasztani. A stratégiája jól működött. A beszédtémái, stílusa, és az alkohol hatására megszűnt mindenféle önkontrollom. Csak sodródtam az eseményekkel. Átfutott az agyamon, hogy mégis arra megy ki a játék, hogy a végén megdugjon, de már azzal sem foglalkoztam. Már nem aggódtam ilyenek miatt. Sőt, még hagynám is magam. Akkor úgy gondoltam, egy menet egy régi ismerős szuperpasival csak jó lehet. Nem szóltam azért sem, hogy testileg is közeledni kezdett hozzám. A kezemet simogatta, majd átült mellém. Átkarolva puszit adott a számra és felkért táncolni. Választ nem várva megragadta  a kezemet és a táncparkettre vezetett. A tánc közben folyamatosan fogdosott. Lassúbb számnál szorosan magához húzott és a fenekemet tapizta. Annyira magához húzott a fenekemnél fogva, hogy éreztem a kemény farkát. Gondolom letesztelte a határokat, ami nálam gyakorlatilag már megszűnt. Mindent engedtem neki és egyben izgatott a tudat, hogy vajon hogyan akar majd megkefélni. Ekkor már nagyon biztos volt a dolgában. Leültünk egymás mellé, megittuk a ki tudja hányadik italunkat. A szexi testemet dicsérte, miközben a combomat simogatta. Egy hirtelen mozdulattal benyúlt a bugyimhoz és viszonylag erős mozdulattal végigsimította a puncimat. Hirtelen felsóhajtottam. Nem számítottam rá, hogy inger éri a csiklómat. Rávertem a kezére. Mit művel? Ez mégis csak közhely. Jobban szeretném privátabb környezetben? Erre meggondolatlanul rögtön igent mondtam. Akkor hozzuk a cuccunkat és menjek vele.

Az utcán úgy sétáltunk, mint egy boldog pár. Egymásba karolva. Akkor már biztossá vált, hogy nem sokára magávévá tesz. Már én is akartam érezni, mire képes azzal a kaménységgel a gatyájában. Szövegével is megerősítette dugási szándékát. Most aztán alaposan megkefél. Arra mérget vehetek, hogy nagyon élvezni fogom. Szétkurja a finom puncikámat. Óvszerre ne is számítsak, ő azt sosem használ. Ha kell, kiszáll a végén. Nem kell, védekezek. Ennek nagyon örült. Egy párszáz méterre lévő parkba mentünk és annak is a legeldugottabb, legsötétebb padjához. Az éjszaka közepén senki nem járt arra. Leültetett a padra és rögtön rátért a lényegre. Lehúzta a sliccét, előkapta a faszát és rögtön a szám felé tolta. Szófogadóan bekaptam neki. Már akkor elég kemény volt. Már a következő percben éreztem, hogy jött belőle valami. Az előváladékát már meg is ízlelhettem. Ezek szerint jól fel volt izgulva. Elég méretes darab volt, így tövig nem tudtam bekapni neki. Élvezte így is a kéz- és szájmunkámat. Nagyokat sóhajtozott közben. Bokáig letolta a nagy- és kisnadrágját és kérte, hogy a zacsiját is vegyem kezelésbe. Ezt is megtettem neki. Könnyű volt a simára borotvált zacsiját nyalogatnom. Utána még rövid időre visszarakta a faszát a számba. Istenien szopsz, de már itt az ideje a puncidba rakni. - jegyezte meg lihegve, alig érthetően. Levettem a kis szoknyámat és a bugyimat, hogy jobban hozzám férjen. A pad támlájára támaszkodva lahajoltam, hogy hátulról rakja belém. Éreztem, ahogyan a makkjával keresi a bejáratot. Hátra nyúltam és a hüvelyemhez igazítottam. Most nyomjad - mondtam és már hatolt is belém. Már eléggé be voltam nedvesedve, így nem jelentett gondot, hogy rögtön mélyre jöjjön belém. Először lassan járatta bennem, majd szép lassan gyorsított a tempón. A derekamat egyre erősebben markolta és egyre határozottabban húzott magára. Minden lökése végén éreztem ahogyan a meleg teste a fenekemnek ütközik. Ez a szitu nem vallott rám, de akkor és ott kifejezetten élveztem, hogy egy jó pasi kefél gumi nélkül az első randinkon, akit tulajdonképpen alig ismertem. Azt akartam, hogy minél keményebben basszon meg. Közben kézzel rásegítettem magamnak. Annyira erősen vágta belém kemény faszát, hogy a testünk összeérésekor hallható csattogások méterekre is elhallatszódhattak. A következő pillanatokban eljutottam a csúcsra. Orgazmusom átjárta az egész testem. Nem fogtam vissza magam, élveztem ahogyan otthon szoktam. Azzal sem törődtem, hogy meghallhatja valaki. Hosszú orgazmusom mikor alább hagyott, kissé elgyengültek a lábaim. Remegni kezdtem és lerogytam a padra. Ő kiszállt belőlem és mondta, feküdjek hanyatt a padon. Kicsit kemény volt, de addig csak kibírom, amíg ő is elélvez. Már sok neki sem lehetett hátra, éreztem a nyögésein és a mozgásán. Széttártam a lábaimat és vártam, hogy újra belém hatoljon. Rám feküdt és odanyúlva magamba vezettem. Néha a számat és a nyakamat csókolgatta, amúgy meg a fülembe lihegett, egyre szaporábban. Hüvelyem hallhatóan cuppogott a nedvességtől, ahogyan járatta bennem egyre kőkeménnyé váló férfiasságát. Már mindene remegett, gondoltam nem sokára elélvez. Majd egy pillanatban nagyot felnyögve, teste megfeszült, makkja megduzzadt bennem és éreztem, hogy a hüvelyem mélyén elönt a melegség. Alaposan megkeményedett farkával aprókat rángatózva elélvezett bennem. Nagyon élveztem azokat a hosszú másodperceket, amíg spriccelte belém a meleg spermáját. Imádom, ha belém élveznek. Ő is nagyot élvezhetett. Az egész orgazmusát végighörögte a fülembe. Miután kiürítette belém az összes gecijét, kifújta magát. Még mindig hevesen vert a szíve és a faszát sem vette ki belőlem. Hamar lenyugodott és leszállt rólam. Én még mindig az aktus hatása alatt voltam, szinte mozdulni sem volt kedvem. Tényleg szétkurta a puncikámat. És akkor jött a számomra igencsak meglepő fordulat.

Az udvarias, megnyerő modora egy csapásra elillant. Na, végre! Téged is meg tudtalak baszni. Nehezebben, de tudtam, hogy végül te is beadod a derekadat. Laci, az osztálytársunk nem hitte, hogy fél év alatt az 5 legjobb nőt az osztályunkból meg tudnám kurni, ha akarnám. Ezért fogadtunk és belevágtam. Feltétel volt, hogy egyikőtökkel sem használhatok óvszert. Eddig ez is sikerült. Te vagy a negyedik, már csak Évike van hátra. Jól haladok vele is. Napokon belül ő is meglesz. És még három hónap sem telt el. Szép teljesítmény, igaz? Többet nem találkozunk, ennyi volt. - és ezzel köszönés nélkül távozott.

Ott voltam félig meztelenül egy parkban, a padon fekve, egyedül hagyva. A rideg csend, ami körülvett, nyomasztóan hatott rám. És a belőlem folydogáló sperma érzete hamar kijózanított, mit is tettem az elmúlt órákban. Pontosabban mit is engedtem, hogy megtegyen velem ez a hazug szemétláda. Gyorsan fel kellett öltöznöm, de a bugyimat nem találtam. Biztos magával vitte ez a kurafi. Legyen mivel bizonyítania, hogy én is megvoltam neki. Lesz mivel büszkélkednie. Nem tudtam semmivel sem kitörölni magam. Ma este pont nem voltam ilyenekre felkészülve. A szoknyámon pedig hamar meglátszik a nedvesség, a belőlem folyó sperma különösen. Így nem utazhattam busszal. Kénytelen voltam gyalogolni. Dühös voltam erre a nőcsábászra is, mert így kihasznált engem. Magamra is, mert ilyen hülye voltam, hogy bedőltem neki. Hagytam magam, hogy leitasson és azt csináljon velem amit akar. Ugyanakkor féltem is, milyen hatással lesz ez a házasságomra. Jó nem fog belőle kisülni az biztos. Elkeseredésemben sírni tudtam volna. Mire hazaértem, a megszáradt nedvektől csak úgy ragadt a lábam köze.

Otthon a kedvesem rögtön a nyakamba borulva vidáman üdvözölt.
- Szia édesem. Csak hogy itthon vagy. Jól érezted magad?
És megcsókolt, amit viszonozni nem tudtam, mert nem tudtam visszatartani a könnyeimet. Elsírtam magam.
- Mi a baj? Történt valami?
Könnyek között, igenlően csak bólintottam egyet.
- Mit csináltál? Mégis megtetted?
És benyúlt a lábaim közé. Alaposan rátenyerelt a puncimra.
- Hol a bugyid? És mi ez a ragacs?
Lehúzta a szoknyámat, hogy lássa is azt, amit érez. És ott volt az orra előtt a szétkefélt, teleélvezett, összemaszatolt pinám és a nedvektől, spermától csillogó környéke.
- Úristen! Téged megkurtak. Megis lefeküdtél a taggal. Te rohadt kurva!
És abban a pillanatban nem túl erősen felpofozott, amitől nagyon megrémültem és még hevesebben kezdtem el zokogni. Korábban megfogadtam, ha megüt egy férfi, az volt velem az utolsó pillanata. De ezt a pofont most megérdemeltem. Igaza van. Védekezés nélkül odaadtam magam egy alig ismert szoknyavadásznak. Én is kurvának éreztem magam. Ő meg csak üvöltött velem, ami egyre inkább megrémített.
- Hogy tehetted ezt? Bíztam benned! Téged bárki megbaszhat, aki beszélgetésre hív? A jelek szerint még gumit sem használtatok, igaz?
A sírástól nem nagyon tudtam beszélni, csak bólogattam a kérdéseire. Erre nemet mutattam.
- Ez remek! És hagytad is, hogy beléd élvezzen?
Erre igenlően bólintottam.
- Ó, te olcsó ribanc! Téged ilyen könnyen megkaphat és teletöcskölhet bárki? Hogy tehettél ilyet? Ezt nem hiszem el! Kurva lett a feleségem! Vagy inkább mindig is az voltál. Most kimutattad a fogad fehérjét, milyen is vagy valójában. Hátba szúrod azt, akinek a legtöbbet köszönhetsz. Így hálálod meg? Elmész mással henteregni? A bizalmamat ezzel eljátszottad! És még te akarsz gyereket tőlem? Még mit nem! Honnan tudhatnám, kitől estél teherbe. Vajon melyik kurócimborád csinált fel? Ezt felejtsd el...
- H-hidd el... n-nnem ak-kkartam... - próbáltam szavakat formálni és átölelni, de azonnal ellökött magától.
- Micsoda? Persze, végig pisztolyt fogott a halántékodhoz, miközben szétkurt és telefröcskölte a pinádat. Még hogy nem akartad... ezt nem adod be nekem, te hazug szuka! És ne érj hozzám. Le is szoptad legalább?
- I-ige-nn... d-de...
- Ez óriási! Ribanc vagy a javából! És még meg akarod magyarázni? Mintha meg sem történt volna? Tűnj el a közelemből is. Ne is lássalak!
És ezzel bevágta maga mögött a másik szoba ajtaját.

Alaposan megmosakodtam, kimostam magamból az alkalmi partnerem maradék spermáját és visszavonultam az üres hálószobába. Átsírtam az egész éjszakát. Egy könnyelmű este miatt pillanatok alatt darabokra hullott az, amit éveken át tudatosan építettem. Fogalmam sem volt mi lesz a házassagunkkal. Ez a reményvesztett kilátástalanság teljesen kétségbe ejtett. Féltem a jövőtől, mit fog erre lépni a férjem. Meg fogja-e emészteni valaha is ezt a ballépésemet, vagy örökre megváltoztatja az életemet?

Másnap, vasárnap is tudatosan került engem. Étvágyam nem volt, csak ritkán mentem ki a szobából. Az ajtót félig nyitva hagytam, hogy be tudjon jönni, ha közölni akar valamit. Én még nem mertem közeledni hozzá. Nem jött be egyszer sem. Csak kora délután hallottam, hogy pakol valamit és elmegy hazulról.

Este néhány falatot legyűrtem a torkomon, de még mindig egy gombócban volt a gyomrom. Már késő este volt, de a páromnak semmi híre nem volt. Írtam neki, hogy legyen szíves jöjjön haza és beszéljük meg és hiányzik nekem. Azt válaszolta, hogy ne röhögtessem. Akkor is ennyire hiányzott nekem, mikor a szeretőm alatt feküdtem? Andinál van és ma már nem jön haza. Holnap reggel onnan megy dolgozni. És ha érdekel, igen, lefeküdt vele, és le is fog. Csak hogy érezzem, mit műveltem vele.

A helyzetem ennél rosszabb nem is lehetett. Andi az előző barátnője volt. Kapcsolatunk elején komoly vetélytársnak tekintettem őt. Nagy erőfeszítéseket tettem annak érdekében, nehogy visszatáncoljon hozzá, most meg egyenesen a karjaiba üldöztem. Nem az érdekelt, hogy lefekszik vele, hanem hogy visszakapom-e őt valaha? Erre mihamarabb választ kellett, hogy kapjak.

Hajnalban még kaptam tőle egy üzenetet, hogy nagyon jó volt Andi mellett ébredni és szexszel kezdeni a napot. Reméli én is találtam magamnak valakit, aki megint betömi a lyukamat, mert ő már nem fogja soha többé. Nem, én csak vele akarok lenni. Nem akarom betömetni magam senki mással. Igen tudja, amíg el nem hív engem valaki beszélgetni és már belém is üríti a faszát. Aznapra szabadnapot kértem, nem éreztem jól magam. Fizikailag és idegileg is ki voltam merülve. Délelőtt tudtam egyet aludni. Délután elugrottam a közeli boltba és elkészítettem a férjem kedvenc ételét. Hátha lágyít a szívén és javít a helyzetemen. Utána vártam, hogy hazajöjjön és beszéljünk.

Életem párja a megfelelő időben érkezett, munkából. Azonnal fogadtam őt és szóval bírtam.
- Drágám! Meg kell, hogy hallgass... hibáztam, hülye voltam, neked van igazad. Hidd el, ezerszer megbántam már. De ami történt, megtörtént. Nagyon sajnálom, szívesen visszapörgetném az időt és kitörölném, de nem tudom. Ezzel együtt kell élnünk és neked döntened kell. Vagy adsz nekem még egy esélyt, vagy váljunk el. Én az utóbbit nagyon nem szeretném, de a bizonytalanságba beleőrülök. Nem lehet így élni.
Közelebb jött, megsimogatta könnyes arcomat és mélyen a szemembe nézett.
- Tényleg megbántad? Fogsz még ilyet csinálni?
- Igen, bárcsak ne történt volna meg. Tanultam az esetből. Még egyszer nem fogok ilyen könnyen horogra akadni senkinek sem, esküszöm. Te vagy a férjem, én veled akarom lelélni az életem.
- Én is veled akarom lelélni az életem, hiszen a feleségem vagy. Nagyon felhúztál ezzel az akcióddal, de már lenyugodtam. Tényleg jár mindenkinek még egy esély. Rendben van, elfelejtjük ezt az affért. Újra tiszta lap.
És ekkor megcsókolt, ugyanolyan szenvedélyesen, mint régen. A boldogságtól ki tudtam volna ugrani a bőrömből. Tudtam mi a dolgom, hogyan háláljam meg neki a megbocsátást. Letérdeltem elé és elővettem a farkát, ami még szinte teljesen lankadt volt. Azonnal bevettem a számba. Nem érdekelt, hogy munkából jött és az sem, hogy reggel még Andi puncijában volt. Az életem párjáé, nekem bármikor megfelel. Elég hamar megmerevedett a számban. Nem tartottam szünetet, dolgoztam rajta kitartóan. A visszajelzései alapján kifejezetten élvezte, aminek én nagyon örültem. Hozzá akartam férni a zacsijához is, ezért leálltam a szopással, de még a számban tartottam a farkát és a szabaddá vált kezeimmel kigomboltam és letoltam a nadrágját. Közben ugyan nem szoptam, de amennyire tudtam, lágyan simogattam a nyelvemmel a makkját. Arcán elégedett mosolyt láttam. Ezután alákuporodtam és nyalogatni kezdtem a zacsiját. Külön-külön be is kaptam a golyóit és erősen szívtam őket. Nem győzőtt jujjogni és huhogni. Aztán visszatértem a faszára. Gyorsítottam a tempón, hogy minél hamarabb eldurranjon. Annyira élvezte, hogy még a fejemet is elkezdte ráhúzoghatni a faszára. Néha a torkomra is lecsúszott a makkja, ami apró köhintést váltott ki belőlem. A kezeimre már nem volt szükség, már csak simán a számat dugta. Egyre durvább volt, de nem bántam és nem is szóltam neki. Csak az számított, hogy ő élvezze. Remegéséből és a nyögéseiből tudtam, hogy nem sokára elélvez. És amikor megfeszült a kőkemény farka, fejemet kissé hátra döntöttem és a kezemmel is úgy próbáltam igazítani, hogy ne a torkomra spricceljen, mert abból köhögés lenne a legélvezetesebb pillanataiban és én nem akartam neki ezzel elrontani az élvezetét. Elő is tört belőle a meleg sperma, amit a szájpadlásomra igyekeztem irányítani. Többé-kevésbé sikerült is. Türelmesen vártam, amíg a spriccelései elapadnak. Miközben ejakulált a számba, még beljebb akarta nyomni, aminek gyengén ellenálltam. Az összes spermáját összegyűlytöttem a számban, hogy megmutathassam neki. Mikor végzett az ürítéssel, hangos nyögései is elhalkultak és kivette a számból a már picit megpuhult faszát. Tátott számban láthatta azt a spermamennyiségét, amit a számba spriccelt. Egy nagy nyeléssel lecsúszott a nagy része, de még egyet rá kellett nyelnem, hogy az egész adag lemenjen. Még kipréseltem belőle egy nagy cseppet, amit lenyaltam és a hugycsövéből is kiszívtam a maradékot. Még néhány másodpercig szoptam az egyre puhábbá váló farkát és rácsaptam a fenekére.
- Készen vagy, a dákód is tiszta.
- Ó, köszönöm ezeket a gyönyörű perceket. Nagyon jólesett. Szeretem ezeket a meglepetésszerű, hirtelen letámadásaidat. Minél kevésbé számítok rá, annál élvezetesebb.
Ezeket elárulták arckifejezései. Volt időm rá kiismerni őt. Tudom, hogyan élvez a legjobban és mivel lehet meglepni igazán.
- Szívesen drágám. Neked bárhol és bármikor. Szeretek meglepetéseket okozni neked, de ha soron kívül valami hasonlóra vágysz hirtelen, csak jelezned kell, akárhol is vagyunk.
- Azt tudom, de ritkán tudtok neked jelezni, általában te vagy a gyorsabb. Megelőzöl.
- Hadd kérdezzem meg, szívem... Andival tart még a kapcsolatod?
- Á, dehogy. Őt csak a hirtelen mérgemben használtam ki, amikor haragudtam rád. Ő ezt tudomásul vette, de így is belement a kalandunkba. Az az igazság, hogy hiányoztál már.
- Ez nagyon rendes tőled... csináltam neked finom ételt. Eszel?
- Előbb letusolok. Hazaérve akartam, de valaki letámadott...
- Le is foglak... de még nem tudod, hogy mikor és hol.
- Jujj, de izgalmas vagy drágám.
És adott egy puszit a homlokomra. Megjegyezve, hogy ügyes vagyok.

Tusolását követően ettünk, közben vidáman elbeszélgettünk. Már szinte semmi jele nem volt a köztünk lévő problémának, amit a meggondolatlan félrelépésem okozott. Az egyre javuló kedélyállapotomon még lendített az esti akciója. Amiért én ilyen figyelmes voltam és gondoltam rá, készítettem neki a kedvenc ételét, előtte még meglepetésszerűen le is szoptam, ezt most ő viszonozza. Bevezetett az ágyra és szó nélkül lehúzta a bugyimat. Utána alaposan kinyalt. Örültem, hogy újra ő csinálja ezt nekem, így sokat nem kellett várnia az orgazmusomra. Olyan nagyot élveztem, hogy egész testem beleremegett. Nagyon kívántam a faszát is magamba, amit kicsit szopnom kellett, mert elég puhácska volt szegény. Nem hiába, aznap a harmadik menete volt. Felkeményedve misszionárius pózban belém rakta. Olyan keményen járatta bennem teljes hosszában, hogy elérte vele a méhszájamat is. Annyira boldoggá tett, hogy ismét ő dolgozza meg a puncimat, amitől örömkönnyek jelentek meg a szemeim sarkában, amit észre is vett.
- Valami baj van drágám? Csináljam óvatosabban?
- Dehogy! Ellenkezőleg. Nagyon jó vagy és leírhatatlanul kívánlak. Inkább csak simulj hozzám.
Leengedte a lábaimat és a hozzám simult testén éreztem minden rezdülést, szívverését, lélegzetvételét. Erősen magamhoz szorítottam, mint aki soha nem akarja elereszteni. Legszívesebben nem is engedtem volna el. A testjeleiből éreztem, mindjárt elélvez. Amikor spriccelni kezdett belém, az én orgazmusom is elkezdődőtt. A tudat, hogy újra ő élvez bele a puncimba, rendkívül izgalomba hozott. Azt hittem már sosem fog ezzel megajándékozni. És most mégis az ő farka pulzált bennem, szétárasztva a melegséget. Most már tényleg minden a régi volt. Rajtam feküdt, még bennem volt és mindketten kielégültek voltunk. Nem tudtam visszatartani a könnyeimet.
- Ne haragudj szívem, csak meghatódtam. Nagyon hiányzott ez már tőled.
- Én is így vagyok vele. Nagyon hiányzott már a meleg, nedves pinusod és hogy teletöltsem a gecimmel.
- Köszönöm, köszönöm... - és közben szétpuszilgattam az arcát.
- Én köszönöm! - és megcsókolt.

Évekkel később ugyan nem jelentett már semmit, mikor először megcsaltam a férjemet, de akkor ez óriási jelentőséggel bírt. Az én lelkiismeretem is nehezen bírkózott meg vele és a párom is rendkívül felhúzta magát rajta. Azon a nehéz napon úgy nézett ki, mindennek vége közöttünk. Bár szerencsére nem tartott sokáig a mosolyszünet, de számomra az idegörlő mivolta miatt sokkal hosszabbnak tűnt. Ugyanakkor túlságosan is lehangolóan hatott rám a felismerés, hogy az egyetlen embert, akit szeretek, ilyen könnyen és hirtelen el is veszíthetem. Mostanában felemlegetve ezt az első ilyen esetet, csak mosolygunk rajta, hogy mennyire forrófejűek, éretlenek és féltékenyek tudtunk lenni akkoriban. Az enyhülés éveit követően már sokkal rugalmasabban tudtuk kezelni ezeket az amúgy nem ritka és természetes élethelyzeteket.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (127)        Nem tetszik (82)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-04-30 07:14:26
Owen
Nem tetszik ezt nyomtam a hozzászóláshoz ez a kétszínű nő én én nem aztán mégis lebukás én én nem akartam nyafi.nyafi. Akkor miért ez a parasztvakitas igaza van a férjének felcsinaltathatta volna magát jött a szégyen akkor még jó volt kurni mi egy geri

2023-04-30 07:21:39
Owen
Ez természetes élethelyzet kedves ribanc Zsuzsa sírva könyörgök ugyan olvasd el újra a történeteket

2023-05-03 16:33:17
Cantona
Owen,akarsz olvasni egy jót akkor ajánlanám a Lakásfelújítás anyósommal című szériát vagy az Anyós első éjszakáját velem.

2023-05-03 10:58:35
Csalfa Zsuzsa
Tudunk ribancok lenni, tudunk kétségbeesni, tudunk aggódni, tudunk odaadóan szeretni, tudunk feltétel nélkül gondoskodni a párunkról, tudunk olykor letérni a helyes útról és visszatalálni rá, tudunk megbánni dolgokat, tudjuk természetesnek is kezelni... A

2023-05-01 18:58:43
Owen
Nos megkurvulunk élvezzük az idegen faszt férj akkor megy a lecsóba utána magyarázkodik család alapítás mi hát elgondolkodik az ember rajta vajon ki is lenne az apa

2023-05-09 17:31:02
Keni
Senki feje felett nem szeretnék pálcát tőrni,szerintem tisztában vagy vele,hogy ?olcson?megúsztad ezt a könnyelmű félrelépést!de mi lett volna,ha nem csalódsz a srácba,és azt kapod amit igér,akkor a férjed dobod,mert van egy jobb??nem akartál tőle semmit,

2023-05-12 19:14:01
Owen
Szerintem kellene még neki a másik. Miért gondolom. Mert nem reagál a még felmerült kérdésekre keninek se és owennek se

2023-05-14 12:58:18
Owen
Ja leitatott mi. Nem iszok akkor is baszol szerintem sokkal többet tagadsz mint amit bevallasz ribanc. Nem írsz mert fáj az igazság becsület benned nőként nem de más mony jó utolsó gondolat amit férjed nem kérdezett. Jó volt vele. Nem kényszer de ha van

2023-05-15 08:26:27
Csalfa Zsuzsa
Keni, hogy érted, hogy olcsón? Vele nem folytattam volna, mert vele nem tervszerű volt az együttlét. Esetleg ha a férjem beleegyezően reagált volna, akkor talán...

2023-05-15 08:46:48
Csalfa Zsuzsa
Drága Owen, itt csak 1 esetet írtam le. És igen, többre is képes vagyok, ha minden körülmény kedvező hozzá.

2023-05-17 08:22:54
Owen
Szerintem a körülmény ismétlődött véleményem egy rohadt mocskos. Ribanc vagy bele tudsz nézni a tükörbe

2023-05-19 05:52:31
longdongX
Azért valahol csak van egy kút vagy víz hogy megmosd a puncid.Ha így tettél volna a férjed is jól megdugott volna

2023-05-21 07:33:44
Keni
Nem tervszerű volt az egész?de eleve leborotválva,akcióra készen mész el egy randira,úgy hogy a férjeddel tervezed a jövőt.

2023-05-21 17:55:17
Csalfa Zsuzsa
Kedves Owen! Szeretném, ha a nőkben való csalódásodat leírnád ide csinos kis történet formájában. Érdekelne a nőgyűlöleted oka. Köszike. :*

2023-05-21 17:59:06
Csalfa Zsuzsa
Longdong, nem voltam ilyenekre felkészülve. Ellenkező esetben és a következményektől nem tartva, biztos megdugott volna a férjem is.

2023-05-22 12:57:10
Csalfa Zsuzsa
Kedves Keni, én a fitt megjelenésre mindig ügyelek, nem kevésbé szalonképesen járok munkába is. Csak a szex volt nem tervezett. Férj mellett beszélgetni hétköznapi dolog, de itt éles fordulat lett.

2023-05-24 04:11:03
Anti Klokocow
nem esik le senkinek, hogy csalfa zsuzsa egy 60+ os nyugger férfi aki otthon erre veri, hogy nőnek adja itt ki magát? Tényleg ilyen sötétek vagytok????

2023-05-31 16:37:13
Owen
Kedves csalfa Zsuzsa nincs nő gyűlölet bennem boldog házasság az első nommel veled ellentétben nem vagyok csalódott de főleg nem csaló emlékszel még rá jóban rosszban az eskü szöveg meg van még

2023-06-06 20:51:04
Csalfa Zsuzsa
Jaj, drága Owen! Neked az eskü szövegének be nem tartása a legnagyobb problémád? Akkor sok mindenkire kellene haragudnod. Manapság sokan nem tartják be. Férfiak sem, nem csak a "ribanc" nők.

2023-06-07 17:34:54
RallysAmbrozyLaci
Csalfa zsuzsa egy 60 éves álkeresztyén nyugger geci aki nőnek adja ki magát mert szájer szopo kamu konzervatív geci


Ezt a szex történetet 13074 X olvasták el.