Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Felajánlottam a testemet a bátyámnak

Beküldő:Verci


Van egy 30-hoz közeledő bátyám akinek élete során 2 barátnője volt, még az is lehet, hogy szűz volt egészen eddig, de nem akarok hülyeséget mondani, a lényeg az, hogy nem nagyon voltak túlzott sikerei a nők terén. Én és a bátyám között 4 év korkülönbség van, rengeteget segített nekem még fiatalon, mindig játszott, törődött velem és vígasztalt amikor valami olyan dolog történt, a lényeg, hogy mindig számíthattam rá. Én viszont nem tudtam egészen eddig túl sok segítséget nyújtani neki.
Egyszer amikor felmentem hozzá az albérletébe, leültünk beszélgetni egyet. Ilyenkor óvatosan megszoktam kérdezni, hogy a nőkkel, hogy áll, talált-e már valakit, hiszen ha jobb kedve van, akkor nekem is. Szomorúan hajtotta le a fejét mint azt ahogyan már korábban is tette már. Nem is értettem, hiszen a bátyám elég jóképű, vagy alul van nála a baj? Ekkor hoztam meg a döntést, hogy valamit lépnem kell. Frusztráló lehet az élet szex nélkül, főleg egy férfinak. És mivel szeretem a bátyámat ezért ha kell a testemet is odaadom neki.
Késő este előkerültek az italok. Jagert ittam mert az egy személyes kedvenc.
Elkezdtem faggatni, hogy milyen nők jönnek be neki és kicsikét arról, hogy miket csinálna velük. A sötét hajú nők a gyengéi szép formás testtel tinédzser kora óta, ez azóta sem változott. A szép formást test kipipálva, viszont anyámhoz hasonlóan barnás szőke hajam van, plusz nem tudom milyen reakciót vált ki belőle egy nőnek a közeledése.
Szinte hihetetlen volt, hogy a saját bátyámat próbálom elcsábítani úgy, hogy közben pasim van.
Az ágyában néztük a laptopjáról a Vajákot. Én ugyan már láttam a második évadját, de kellett valami amivel elvagyunk és gondolkozhatok. Terv ugyan nem lett, csak a bátorságomat szedtem össze és mellé bújtam. Semmi reakció azon kívül, hogy félig visszaölelt de továbbra se vette le a tekintetét a laptop kijelzőjéről. Ezután szépen lassan belemásztam az arcába közeledve a szájához egyre jobban. Mielőtt még bármi hang is kijöhetett volna gyorsan megcsókoltam. A teste megfeszült, de nem húzta el a fejét, ráadásul meglehetősen jól csókolt. A 2 keze a pizsamámba másztak be és ezzel lehúzva rólam a felsőt. Meglepődött a mell bőségemen és azonnal markolni, harapdálni kezdte. Hanyatt fektetett engem az ágyon miközben a nyelveink újra találkoztak a másik szájában. A hátán és a vállán húzva a kezemet már én is beindultam, valahol már én is akartam ezt az egészet mind ezt azzal fokozva, hogy a nyakamat csókolgatta miközben a bugyimat alul félrehúzva az ujjaival kényeztetett. A pénisze úgy dagadt a boxerében, hogy azt hittem leesik az állam. Egy kicsit büdös volt neki, de nem gondolkodtam sokáig azon, hogy ezt bevegyem. Ahogyan a fejemnél fogva húzott egyre mélyebbre kicsiket öklendeztem.
Nem sokkal ezután, csüggedten az ágy szélére ült miközben a farka mint valami oszlop még mindig állt. Nem volt nála óvszer. Még jó, hogy én nekem volt annyi eszem, hogy hozzak magammal egy csomaggal. Mérgesen hozzávágtam mert ha már elkezdtük akkor mindketten legyünk kielégülve. Mielőtt még felhúzta volna megkértem, hogy nyaljon ki. Ha egy férfi a nyelvével kényezteti a puncimat az majdnem felér egy orgazmussal. A bátyám eléggé bátortalanul és bénám csinálta, szóval nem erőltettem inkább. Viszont amikor a farka behatolt a lábam közé az maga a mennyország volt. Mint egy kígyó sziszegtem amikor tolt rajtam egyet. Kis híján az ájulásba kúrt engem. Éreztem, hogy alul szét fogok szakadni ezért gyorsan kihúztam magamból a farkát. Ez nekem is sok volt hirtelen. Akartam egy kis pihenőt, kifújást kérni de a szavaim nem jutottak el a tudatáig. Mint valami vadállat visszadobott az ágyra és análban megsorozott hátulról. Alig bírtam tartani magam az ágyneműbe kapaszkodva. Szinte mindenem szétment és sajgott mire a bátyám elélvezett lihegés és sóhajtozás közepette. Lefeküdtünk ezután ruha nélkül és hamar álomba szenderültünk. Másnap reggel megkértem hogy valamit hozzon reggelire. Én még a konyhába kimenni és leülni is alig bírtam nem, hogy azonnal haza menni. A puncim és a fenekem lüktetett a fájdalomtól de egyúttal kielégültnek éreztem magam és vidámnak. Étkezés közben a bátyám kisugárzásán és beszédén is hasonló jeleket tapasztaltam. Örültem, hogy boldog és jobb kedvre derítettem. Hazafelé szörnyedtem el magamtól, hogy egy ilyet élveztem, nem csak a bátyám jókedve miatt voltam boldog hanem a kalandért is. A körmeimet rágva kicsiket lépkedve villanás szerűen idéztem fel magamban a történteket.

2 nappal később este felé jött az üzenet a bátyámtól: Nagyon élveztem az estét veled, csodálatos nő vagy és szeretnék még ilyet!
Na ekkor szólalt meg bennem egy vészriasztó, de nem törődtem vele. Nekem is fantasztikus volt, legbelül vágytam rá.
Teltek a hónapok és a bátyámból egy igazi kanegér lett. De ekkor már rég nem csak ő miatta szexeltem vele, hanem élvezetből is. Viszont 2 ilyen férfi mellett mint ő és a párom akivel már házasok vagyunk nem tudni meddig űzhetem ezt mert olyan 1 vagy 2 éven belül szeretnék majd gyereket amibe már nem fog beleférni ez és a tesómnak előbb utóbb valakit keríteni kell maga mellé.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (112)        Nem tetszik (78)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 19411 X olvasták el.