Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A kutya sétáltatás eredménye

Beküldő:Andris


A kutya sétáltatás eredménye

Előre is szeretnék bocsánatot kérek amiért túl hosszú lesz ez a történet. Akkor kezdeném is.

Sziasztok. Andris vagyok 27 éves. Ez a történet március végén kezdődött és közös megegyezéssel íródott. Először magamról. Szingli pasi vagyok illetve voltam.180 magas, fekete haj, barna szem, izmos, de nem az a nagyon kigyúrt. Nincs rajtam egy deka plusz felesleg sem. Elég tónusos izomzattal rendelkezem és elég sok tetoválással. A környezetem elég jó pasinak tart. Nem éreztem, akkor még, magamban azt a komolyságot, hogy komoly és tartós kapcsolatban gondolkodjak és elkötelezzem magam. Így a munka mellett a csajok és a szex tette ki a mindennapjaimat. De már tél végén kezdett unalmassá és szűrkévé válni az életem. Munka aztán a konditerem, haza, majd a közismert szex randi oldal hátha jut valami aznapra és ez így ment napról napra. Egy szabályom volt, huszonöt évnél fiatalabb csajjal sosem, csakis idősebb. Felső korhatár nélkül. Majd arra az elhatározásra jutottam, hogy kellene valami ami előrébb viszi bennem a kötődés és felelős viselkedés érzésének kialakulását. Így elhatároztam, hogy örökbe fogadok egy kis kutyát. Meg is történt. Tisztára megváltoztatott az a kis élőlény. Gondoskodnom kell róla, figyelnem rá, óvni. Felelősséget vállalni egy másik életért ami tőlem függ. Így minden nap az életem része lett a kutya sétáltatás is. A helyi futtatóban igen népszerűek lettünk. Főleg a nők körében, egy húsz év körüli csajnál nagyon. Szép lány volt, nagy dumás és elég nyomulós. A kutyáink is nagyon jól megértették egymást. Csak hát egy baj volt. A szabály. Mivel az őszinteség híve vagyok kerek perec megmondtam neki, hogy jó csaj, de fiatal. Díjazta az öszinteségem, így utánna is jóban voltunk. Aztán jött az a bizonyos nap ami megváltoztatott mindent. Későn értem haza a melóból, de Zeuszkát le kellett vinni sétálni. Kezdett már sötétedni, nem volt senki a futtatóban. De egyszer csak megjelent Zeuszka barátja, gondoltam megjött Kriszti, a nyomulós csaj. Mikor a hátam mögé néztem megláttam egy nőt. Ugyan úgy nézett ki mint Kriszti. Hosszú szőke, göndör haj, szép arc. Pont olyan mint ő, csak kicsit idősebb kiadásban. Sokat beszélgettünk Krisztivel, de sosem említette, hogy lenne egy nővére, de hát ezek szerint van, gondoltam én.
- Hogy hogy nem a húgod hozta le a kutyát?
A nő értetlenül nézett rám.
- Parancsol fiatalember?
Itt már gondoltam hogy valami nem stimmel.
- Bocsánat hölgyem, de azt hittem hogy ön Kriszti nővére.
- Hogy én, a nővére? Kedves bók. Köszönöm szépen. Krisztike anyukája vagyok.
Hebegtem habogtam össze vissza, zavarba jöttem, először egy nő társaságában. Ezt ő is észre vette.
- Pasi még nem volt ilyen zavarba tőlem.
- Én sem voltam zavarba még nőtől ennyire.
- Akkor kezdjük előlről. Zsuzsa vagyok, Krisztike anyukája.
- Csókolom, Andris vagyok, Zeuszka apukája.
Nevettünk, szép volt a mosolya. Nyújtotta a kezét, gyengéden megfogtam, nagyon selymes tapintású volt a bőre.
- És Zeuszka anyukája hol van?
- Őt még nem tudta kiszagolni.
Ismét nevettünk. Beszélgettünk egy jó fél órát, aztán közösen elindultunk haza felé. Majd mikor más irányba indultunk oda szólt.
- Örülök hogy megismertem Zeuszka apukáját.
- Részemről a szerencse, kedves Zsuzsa.
Míg haza felé sétáltunk azon gondolkodtam hogy milyen jó nő Kriszti anyukája. Gyorsan, még séta közben rákerestem a Facebookon és bejelöltem. De semmit nem vártam tőle. Haza érve rögtön a randi oldalt böngésztem hátha a közelben össze jön valami izgalmas randi. Egy fél óra múlva csipog a telóm. Győztem. De mikor megláttam, ledöbbentem.
Szia, Zeuszka apukája. Olvasom az üzenetet. Zsuzsa volt az. Szia, illetve csók . Nyugodtan tegeződhetünk . Köszi. Minek köszönhetem a látogatást? . Kellemes volt veled beszélgetni és nagyon szimpatikusnak talállak, gondoltam hogy folytathatnánk . Igen nagyon kellemes volt és te is nagyon szimpatikus vagy és szép nőnek talállak, folytathatjuk a beszélgetést .   Köszönöm a bókot ismét. Elég sok kép van rólad, csak kár, hogy retusáltak . Elég sok kép van rólam meg a haverokról és persze csajokról a közösségi oldalamon, de mind eredeti. Milyen retusálás? . Csak azt ne mond, hogy úgy nézel ki mint a képeken? . Csináltam magamról egy képet, tapadós boxerban és elküldtem neki. Azt a kurva . Csak ennyi válasz jött. Ugye nem kaptál infarktust? . Nem sok hijja. Te tényleg úgy nézel ki mint a képeken. Jó tested van. . De rólad alig látni képeket .  Pár perc múlva jött egy kép. Azt hittem dobok egy hátast. Alig pár órája ismert nő küldött magáról egy fehérneműs fotót. Nem szégyenlős, az már biztos. Nem azt mondom, hogy tökéletes alakja van, de formás. Gömbölyű ahol kell, telt mellek, formás, hosszú lábak, teljesen lapos has. Nagyon izgató az összkép és az a bordó csipke szett nagyon jól állt neki. Erre aztán nem gondoltam volna, hogy ma még ilyen izgalmakban lesz részem . Erre én sem . Utánna nagyon sokat beszélgettünk. Szinte az egész életünket megbeszéltük egymással és szinte mindent meg tudtunk egymásról. Nagyon egy hullámhosszon voltunk. Tudtunk beszélni komoly dolgokról is és a viccet is jól értette és elég humoros is. Megtudtam , hogy negyven éves, de tíz évet simán letagadhatna. Tizenhárom éve elvált és azóta semmi komoly kapcsolata nem volt, csak hosszabb rövidebb kalandok. Számot is cseréltünk. Másnap ő hívott fel, hogy mikor megyek kutyát sétáltatni este. Ott találkoztunk újból. Már úgy beszélgettünk mint akik ezer éve ismerik egymást. Elválás után még haza sem értem, de már jött az üzenet tőle, hajnalig dumáltunk ismét és már a pikánsabb témák is szóba kerültek. Ez így ment négy napig. Az ötödik napon, péntek volt, éppen elválni készültünk, már ott tartottunk, hogy öleléssel és puszival búcsúztunk egymástól.
- Nincs kedved feljönni egy italra?
Meglepett, hiszen én szoktam nőket felszedni nem pedig engem szoktak.
-  Most értem haza a melóból, ha neked jó úgy, hogy haza megyek lezuhanyzom és utánna megyek át?
- Persze, megfelelő.
- De az italt én viszem.
- Én hívtalak meg.
- Csak nem mehetek üres kézzel. Vörös, fehér vagy rosé?
- Vörös, az vérpezsdítő hatású. Várlak. Siess.
- Fél óra és ott vagyok.
Szinte rohantam haza, gyors zuhany, azt az alsót vettem fel amiben a képen voltam amit küldtem neki, farmer, egy laza fehér póló, egy doboz óvszer. Az úton vettem egy üveg, jó minőségű vöröset és úgy csöngettem a megadott címen.

Zsuzsa egy fekete leggingsben és egy testhez simuló trikóban nyitott ajtót. Így kevés ruhában még formásabb volt. A fekete melltartó igen látványosan kiemelte a melleit.
- De pontos vagy Andris.
- Nem illik késni egy pasinak a randiról.
- Miért? Ez egy randi?
- Bocsánat, találkozó.
- Semmi gond, gyere beljebb.
Beléptem, átadtam a bort. Megköszönte, majd adott két puszit az arcomra. Már akkor majdnem letámadtam mert a kedvenc női testápolóm volt rajta ami kókusz illatú. Átölelve a derekát kicsit magamhoz szorítottam és egy mély levegőt véve magamba szívtam a kókusz illatot. Ezt Zsuzsa is észre vette. A fejét felém  fordította, de úgy hogy a szánk szerintem nem volt tíz centire sem egymástól.
- Mi a baj Andris?
- Baj? Az nincs. Finom illatod van. Ez a kedvencem, a kókusz. Persze csak nőkön.
- Komoly? Nekem is ez a kedvencem.
Néztük egymást, sűrűn egymás szájára pillantottunk, de ez nem az a helyzet volt, hogy megcsókoljam. Beljebb invitált, majd a konyhába mentünk.
- Kinyitnád kérlek a bort, addig én hozok poharakat.
- Természetesen.
Zsuzsa elindult a szoba felé én pedig addig néztem a fenekét. Kerek, formás szép ringású. Mire visszatért kinyitottam a bort. Tartotta a poharakat én pedig töltöttem. Leraktam az üveget és szembe állítunk egymással , koccintásra emelve poharainkat.
-  A megismerkedésükre.
- A megismerkedésünkre.
Koccintottunk,  ismét két puszi az arcra, ittunk pár kortyot de a szemkontaktust egy pillanatra sem szakítottuk meg. Zsuzsa a konyha szekrénynek támaszkodva, velem szemben állt.
- És tetszik?
- Szépen berendezett lakás, nem olyan mint az én férfi lakom.
- Köszi, de nem éppen erre gondoltam.
- Hanem?
- A fenekem? Tetszik?
- Szép formás. Igen, tetszik.
Rá mosolyogtam és kortyoltam a bórból. Zsuzsa is, de közben nagyon csábosan nézett. Majd lerakta a poharat hozzám lépett, két keze közé fogta az arcom és megcsókolt. Heves volt, de nem vad. A nyelve rögtön a nyelvem kereste és vad hajszába kezdtünk. Bal kezemmel megfogtam a tarkoját és még erősebben a számra húztam. És akkor olyan történet velem ami eddig egy nőnél sem fordult elő. Éreztem, hogy a farkam keményedni kezd. Egy csóktól. A kezem lassan végig húztam a nyakán, éppen érintve a bőrét, lassan haladtam lefelé. A melléhez érve megmarkoltam, Zsuzsa a számba nyögött. Haladtam tovább a derekán át a fenekéhez. Simogattam azt a formás testrészét, majd bele markoltam és az ágyékát az enyémre húztam. Éreztem a belőle áradó forróságot, ő pedig érezhette a kemény farkam. Mert nagyon gyorsan kemény lettem. Mikor megérezte újabb nyögés hagyta el a száját, majd hirtelen eltólt magától és vissza támaszkodott a konyha szekrénynek. Felvette a poharát és ki itta. De a szemünk egyszer sem nézett máshová csakis a másik szemébe.
- Töltenél még Andris?
Nyújtotta felém az üres poharát. Láttam, hogy nagyon szaporán veszi a levegőt és a bimbói majd át szúrják a melltartó és a trikó anyagát. Szerintem legszívesebben leszaggatta volna rólam a ruhát és megerőszakolt volna. De én is így voltam ezzel. Ennyire még nőt nem kívántam. Töltöttem a pohárba és azonnal kortyolt belőle.
- Nagyon pezseg a véred?
- El sem tudod képzelni mennyire.
- Akkor ne igyál többet, fel ne gyulladj.
- Majd le locsolsz ahol a legjobban lángolok.
- Abban biztos lehetsz.
Volt még pár mondat ami nem kicsit volt két értelmű és elég pajzán. Aztán meglepő kérés jött.
- Vedd le a pólód Andris.
Leraktam a poharat és eleget tettem a kérésének.
- Azt a kurva életbe. Nem semmi tested van.
Megfogta a telefonját és csinált pár képet rólam.
- Csak a szűkebb napokra.
Most én ittam ki a poharam. Aztán hozzá léptem és lesmároltam. Olyan heves voltam mint ő velem, nem jobban. Két kézzel markoltam a fenekét, ő pedig a hátam simogatta. Elindult a kezem a háta felé de a trikó alatt. Simogattam azt a selymes bőrét, majd kikapcsoltam a melltartóját. Nem kapkodtam, húztam az amúgy is magas szinten lévő izgalmi állapotát, ahogyan a sajátomat is. Lassan csúsztattam a kezem a hasára majd fel a melleire. Nagyon lassan toltam félre a melltartót és végre a melleit simogattam és a bimbóját fogtam az újjaim közé. Teljesen bevadult, vadabbúl csókolt, szinte karmolta a hátam, majd a keze a fenekemre csúszott és teljesen magához húzott. Ekkor érezhette meg a hátsó zsebemben lévő óvszeres dobozt. Benyúlt és kivette.
Elvált a számtól és a dobozra nézett majd a szemembe.
- Erre egyáltalán nem lesz szükség.
És egy hanyag mozdulattal eldobta. Vissza tért azzal a vadsággal a számra mint amivel elvált. Elvettem a kezem arról a formás és meglepően kemény melleiről és most én távolodtam el tőle. Öntöttem magamnak a poharamba és bele kortyoltam. A boxer már nagyon szűk volt és elég kényelmetlen is. De nagyon mélyen néztünk egymás szemébe. Aztán Zsuzsa lerakta a poharat és levette a trikót magáról aztán pedig a melltartó is a földre került. Ott állt velem szemben, ő is fél meztelenül. Nagyon szép formájú mellei voltak, sötétebb rózsaszín, megduzzadt bimbóval és össze húzódott bimbó udvarral. Legszívesebben azonnal rá vetettem volna magam és csak szoptam és nyaltam volna őket.
- Tetszenek?
- Gyönyörűek.
Most én csináltam róla képeket, ugyanazzal az indokkal.
Majd lerakta a poharat és elindult felém. De olyan csábosan nézett mint nő rám még soha. Csak pár lépés volt de óráknak tünt mire megéreztem a kezét a mellkasomon. Gyengéden simogatott, vagyis inkább círogatott, nagyon élvezetes volt. Először nyögtem fel én is. Becsukott szemmel élveztem az érintését. Haladt lefelé a keze majd megéreztem a farmer gombjánál. Sorban gombolta ki öket, mikor az utolsót is sikerült neki elkezdett legugolni elém de közben a nyelve hegyével végig nyalt egészen a köldökömig. Ott gugolt előttem majd szépen lassan elkezdte lehúzni rólam a farmert. Ki léptetett belőle, levette a zoknim is. Ott gugolt előttem, szemben vele a tagadhatatlan valóság. Felnézett rám.
- Valahonnan ismerős ez az alsó?
- Tényleg? Talán jártál nálam és kutakodtál a fiókokban?
- Nem. A héten kaptam egy jóképű pasitól egy fényképet és mintha ott láttam volna. De az nem ez lehetett, mert ezen sokkal nagyobb dudor látszik.
Mindketten elmosolyodtunk. Zsuzsa újból felállt és egy gyengéd csókot adott de most nem ért hozzám. Nem tudom, hogy akkor ott milyen erő volt bennem, hogy nem dugtam meg azonnal a konyha szekrényen vagy az asztalon. De élveztem a játékot, mindennél jobban. Vissza állt velem szemben és láttam rajta, hogy alig bírja levenni a szemét a farkamról. 19/5 ös farkam van ami igen látványosan mutathatott a boxerban. Majd újra találkozott a tekintetünk. Most én voltam a soros a vetkőztetésben. Zsuzsa elé léptem és a nyakától kezdve, finoman érintve a bőrét simogatni kezdtem a csípője irányába. A melleit sem hagytam ki, mikor megérintettem liba bőrös lett. Láttam rajta, hogy nagyon nehezére esik nyitva tartani a szemét és tartani a szem kontaktust. Mikor elértem a leggings szélét bedugtam a kezem és elkezdtem le tolni róla addig míg a kezemmel tudtam. Elkezdtem elé gugolni, én apró csókokkal haladtam lefelé, nem érintve a melleit, hanem közötte elhaladva. A kezére pillantottam amivel a konyha pult szelébe kapaszkodott, de úgy szorította, hogy hó fehérek voltak az ujjai. Mikor teljesen le értem, nagyon lassan húztam le róla a nadrágot. Lassan kezdett elő tűnni a fekete tanga, már akkor éreztem, hogy olyan forróság árad a puncijából mint egy kitörni készülő vulkánból. A földre került az ő utolsó előtti ruha darabja is. Rá néztem a tangára ami a széles, forró puncit borította. A bokájától kezdve végig simitottam az újjaim egészen az arcáig. Kisebb terpeszbe állt, én közé álltam és csak akkor lehetett igazán érezni hogy milyen forróság árad az ágyékából. Teljesen neki nyomtam a kemény farkam, pont jó magasságban álltunk, a farkam pont a punciját nyomta. Zsuzsa felnyögött, rámarkolt a fenekemre és erősen húzott magához. Akkor éreztem meg, hogy teljesen át van ázva a bugyija. De én ennek ellenére mozogni kezdtem, mint aki lassan dugja. Bevadult az érzéstől. Harapta a szám, karmolta a hátam. Majd hirtelen eltólt magától, megfogta a kezem és húzott maga után a hálószobába.

Az ágyhoz érve egyszerűen rá lökött. Gondoltam itt végem lesz, teljesen ki fog készíteni ez a nő. Szinte letépte rólam a boxerom. Meglátta a farkam, megmarkolta és egyenesbe állította.
- Úgy látom az izmaiddal együtt más is nagyra nőtt.
- Igyekeztem nehogy kimaradjon a sorból.
Nem válaszolt hanem eltüntette a farkam a szájában. Fantasztikus látvány  és érzés volt, a feje föl le jár a farkamon, a kerek feneke az ég felé és a két felgömb között eltűnő fekete csipke anyag nagyon izgató látványt nyújtott. Félre türtem a haját, hogy jól lássam ahogyan dolgozik a farkamon. Egyszercsak abba hadja és az éjjeli szekrény felé nyúl, majd a lábamra ülve megigazítja a haját és összeköti.
- Bocsi, így majd jól látsz mindent, mert nézni akarod, igaz?
- Téged? Bármit csinálsz látni akarlak közben.
Egy nagy mosollyal válaszolt és vissza bukott a farkamra, de a szokásos szem kontaktus így is megmaradt. Ismét megfogtam a fejét, de most eltolta a kezem egészen a fejem fölé. Becsusztattam öket a párna alá, de ott megéreztem valamint. Nagyon is ismerős formát tapintottam ki. Megfogtam és elő vettem. Egy test színű, élethű vibrátor. Kb. húsz centi hosszú, négy öt centi vastag lehetett, nagy makkal a végén, kicsit íves, és kidudorodó erekkel, nagyon hasonlított az én farkamhoz. Zsuzsa is észrevette, hogy megtaláltam a játékszerét. Tök nyugodtan és semmi szégyen érzet nélkül vette tudomásul.
- Tudod, ha nincs egy jó pasi az ágyamban akkor valamivel csillapítanom kell a testem igen nagy étvágyát. És elég régen feküdt itt már pasi, csoda hogy nem kopott még el az a műfasz.
Jól esett Zsuzsa nyíltsága és öszintesége.
- Majd el rakom, hogy ne zavarjon bennünket.
Ki akarta venni a kezemből, de én nem adtam oda neki.
- Nem kell ezt elrakni. Sosem lehet tudni mikor lesz rá szükség.
- Miben mesterkedsz Andris?
- Pillanatnyilag semmiben.
Az ágy másik felére raktam a vibrátort, Zsuzsa pedig folytatta a megkezdett munkát. Nagyon jól szopott. A nyelve fáradhatatlanul dolgozott a makkomon, a keze a mellkasomat simogatta. Azon csodálkoztam, hogy hogy a fenébe bírom még. Már elég régóta áll a farkam, fantasztikus szopásban van részem és nem érzem, hogy élvezni akarnák. De mást éreztem, ami új volt. Itt szopja a farkam egy nő akit alig egy hete ismerek, de közben pedig olyan érzésem van mintha már ezer éve ismernénk egymást. Kívántam őt, vágytam rá. Az érintésére a csókjára, magára a nőre. Nagyon kívántam. Ez az érzés nagyon új volt számomra. A csak szexről szóló találkáknál ilyesmi fel sem merült bennem, ott csak az élvezet volt fontos. De Zsuzsánál más volt. Azt akartam, hogy boldog legyen velem és reménykedem, hogy ő nem csak pár kellemes órát akar eltölteni velem. Mert én többet akartam, sokkal sokkal többet. Arra tértem vissza, hogy Zsuzsa a hasizmom minden kockáját csókolva  közelít felém. Majd csókolózni kezdtünk, én a hátát simogattam majd a fenekét. Akkora terpeszben volt felettem, hogy a punciját a farkamhoz dörzsölve mozgatta a csípőjét. Már teljesen át volt ázva a tangája. Ilyen nagynak és keménynek nem éreztem még a farkam. Nem tudom mit tesz velem ez a nő, de egyre jobban akartam. A szokásos mély szem kontaktus, amiben most láttam csak igazán a tűzet és a vágyakozást, közben kérte tőlem a következőt.
- Ugye nem akarsz tovább kínozni? Akarom a farkad! És ne kiméld a testem. Azért mert régen járt bennem hús vér fasz azért én rendszeresen karbantartom magam a játékszereimmel.
Megcsókoltam Zsuzsát, a fenekét simogattam majd megfogtam a tangáját, félre húztam a farkam oda igazítottam a puncijához és lassan de folyamatosan toltam be neki. Mikor megérezte ő pedig tolta rá magát, a hátát ki domborítva teljesen rá húzta magát a farkamra. Nagyon finom érzés volt érezni a punciját. Dugni kezdtem, ő pedig mozogni rajtam, szinte azonnal összhangba kerültünk. Egyre gyorsuló ritmusban élveztük egymást, nyögtünk, lihegtünk mindketten. De engem zavart a bugyija így szét szakítottam rajta úgy hogy ki bírjam húzni közüllünk. Meg is lepődött rajta. Aztán felült és ő kezdett lovagolni rajtam, én markoltam az ugráló melleit. Így élvezett el először. Rám borulva lihegett.
- Ki akarom nyalni a puncid!
- Végre úgy is érezhetem a nyelved.
Egyszerűen rá ült a számra. A falnak támaszkodva mozgatta a csípőjét. Én csak nyaltam ahol értem. Nagyon finom, enyhén sós íze volt a puncijának és az a mennyiségű nedv ami folyt belőle? Ittam minden cseppjét. Megfogtam a fenekét, hogy ne tudjon mozogni és most az én elképzelésem szerint nyaltam. De inkább csak a csiklóját vettem kezelésbe. Így érte a második orgazmus. Kértem, hogy gugoljon a szám fölé, jó nagy terpeszben. Úgy is tette és így a jó szaftos punciját és a hátsó bejáratot kezdtem nyalni, vagy inkább dugni. Felváltva járattam a nyelvem a hüvelyébe és az egyre tágabb fenekébe. Egyre többször már csak a fenekét nyaltam mikor újra elélvezett. De ez az orgazmus után már nem bírt talpon maradni és ugyanúgy le térdelt mint az előbb, én kimásztam alóla. Majd mögé térdeltem és hátulról raktam be neki. Fogtam a csípőjét és csak dugtam, ő támaszkodott a falon és tartotta magát nagyot pucsítva. Keményen dugtam a punciját ő pedig keményen tolta rá magát a farkamra. Néztem ahogy mozog benne a farkam, megfogta az egyik kezem és a mellére tette. Ő pedig még jobban széthúzta a fenekét, hogy még többet lássak.
- Tetszik amit látsz? Tetszik ahogy baszod a kiéhezett pinám?
- Imádom a puncid. Olyan forró és lucskos vagy.
- Akkor keféld, de a fenekem is várja, hogy foglalkozz vele.
- Nem fogom kihagyni azt sem, de az majd később kerül sorra.
Zsuzsa a középső ujját a számba tette, majd pedig tövig tolta a fenekébe. Eszméletlen élmény volt, hogy én a punciját dugom ő meg ujjazza a fenekét. Mikor kihúzta én jöttem, de én a hüvelyk ujjam raktam a szájába. Úgy szopta mint a farkam és ő rakta a fenekéhez is. Be dugtam és akkor újból megvadult és nemsokára ujjabb orgazmust élt meg. De ez már sok volt számára és kért egy kis pihenőt. Lefeküdt az ágyra, lihegve. Én mellé feküdtem.
Mikor kicsit lenyugodott simogatni kezdte a farkam és a gólyoim.
- Ugye nem vettél be semmilyen gyógyszert, hogy ilyen kemény vagy és ennyire bírod?
- Nem dehogy is. Esküszöm. Én is csodálkozom magamon, de ezt csakis neked köszönhetem.
- Nekem? Miért?
- Ezt majd később megbeszéljük.
Felé fordultam és megcsókoltam, de ő fogta a derekam és magára húzott. Ott feküdtem a szét rakott lábai között. A farkam pont jó helyen, kicsit megemelte a csípőjét és egy lassú mozdulattal tövig tóltam a puncijába magam.
- Úgy érzem nagyon szeret ott lenni.
- Imádom a puncidat.
- Én meg imádom mikor bennem vagy. Szeretném ha most állat lennél és nagyon megbasznál. Síkitani akarok a gyönyörtől és egyfolytában élvezni. Ne fogd vissza magad, ha élvezned kell hát élvezz. A számba szeretném, de ha nem bírod abba hagyni tölds meg a pinám a geciddel.
Csak egy heves csók volt a válaszom. Majd elkezdtem dugni azt a bársonyos, finom punciját. Teljes beraktam majd szinte teljesen kihúztam. Egyre gyorsuló tempóban. Néztük egymás szemét, Zsuzsa markolta a fenekem és diktálta az ütemet, ami egyre csak gyorsult. Hangosak voltunk mindketten, de ennek az élménynek hangot is kellett adni.
- Basszál édesem, keféld szét a kiéhezett pinámat. Igeen, kurjál jó mélyen.
A kérésének elég téve jó mélyen dugtam, alig húztam ki a farkam és máris nagy erővel toltam vissza.
- Szét fogom baszni a pinádat, baby!
Az izgalmi állapotomban most beszéltem így először vele. Zsuzsának tetszett, mert nagyon mosolygott és csókra húzta a fejem.
- Beszélj velem mocskosul! Akarom, hogy mocskosul beszélj!
Szinte parancsolóan mondta és ugye egy férfi nem mondhat nemet egy nőnek, főleg egy ilyen helyzetben.
- Addig fogom baszni a pinád amíg hang jön ki a torkodon.
És most tényleg irgalmatlan erővel kezdtem dugni. De Zsuzsa jól állta a támadást. A lepedőt markolva valahonnan előkerült a szét tépett bugyi és nekem egy perverz ötletem támadt. Megfogtam a bugyit, le álltam a mozgással és Zsuzsára néztem aki meglátta a kezemben lévő textil darabot.
- Mit akarsz azzal drágám?
- Ki foglak kötni az ágyhoz és utánna azt csinálok veled amit akarok.
Nem ijed meg. A kezét az ágytámlához tette, önként. Oda kötöttem, de nem túl szorosan.
- Akkor most én egy kiszolgáltatott pina vagyok?
- Az, méghozzá nagyon kiszolgáltatott.
- És ugye ki fogod használni a helyzetem?
- De még mennyire. Azzal kezdem, hogy betömöm a szádat, mert sokat beszélsz.
- De jó mélyen tömd meg és sokáig.
És egy nagyon sejtelmes mosoly volt a száján, mert tudta hogy mi jön most.
Oda térdeltem a fejéhez, megfogtam az össze kötött haját, a farkam a szájába tettem és rá húztam a fejét. Majd dugni kezdtem a száját, ismét fantasztikus érzés volt. Tövig betoltam neki, éreztem, hogy a torkán van a vége. Addig tartottam bent míg nem kezdett öklendezni, majd kihúztam. Kapkodta a levegőt. De nem várt sokáig.
- Még! Baszd a szám!
Én újból tővig, a torkára toltam a farkam. Ez még megcsináltam vele négyszer, ötször. Tiszta nyál lett a nyaka, folyt le az ágyra. Szoptak már le jó nyálasan, de Zsuzsa vitte a pálmát.
- Most pedig haladunk lefelé. Most ezek a formás melleid jönnek.
Oda térdeltem a melleihez, közéjük raktam a farkam, össze nyomtam öket és dugni kezdtem. Zsuzsa nézte és segített is, mert jó nagy adag nyálat köpött a farkamra, hogy jól csússzon. Vagy tíz percig voltam azok a formás mellek között.
- Most pedig az a telhetetlen és követelőző pinád jön.
- Alig várom már. Nagyon telhetetlen ám. Jól el kell látni a baját.
- Abban nem lesz hiba baby. Úgy fogsz síkitani az orgazmusoktól, hogy a tizedik szomszéd is hallani fogja.
- Az jóóó. Gyerünk akkor, kezdjed már.
Oda térdeltem a lábai közé amik igen nagy terpeszben vártak. A puncija forrt, a vér bőségtől megduzzadva, folyt belőle az a finomság és hívogatóan kitágulva várta a farkam. Nem várattam sokáig, mert rögtön, most nem finomkodva, nyomtam tövig. Zsuzsa fel síkitott. A lábait jól szét feszítve és előre nyomva dugni kezdtem, ahogy kérte, mint egy állat. Nem is váratott magára az első élvezése, ami szintén jó hangos volt. Éreztem az össze húzódó hüvelyét a farkam körül, de nem törődtem vele csak dugtam tovább. Meglepően jól bírtam, de már éreztem, hogy kezdek én is a vége felé közeledni. De még azt a formás fenekét fel sem avattam, de a puncija olyan jó, hogy nem akartam kiszállni belőle. Így tovább dugtam. Nem vagyok egy izzados típusú, de már pár verejték csepp megjelent a homlokomon. Zsuzsa teste szinte orgazmusból orgazmusba esett, a teste remegett, szinte már önkívületi állapotban sikongatva vonaglott. És még ilyen állapotban is csak azt tudta kiabálni, hogy még. Úgy gondoltam, hogy a puncija már eleget kapott, így jöhet az a kerek feneke. Oda támaszkodtam a feje mellé és a fülébe súgtam.
- És végezetül pedig az a kerek feneked jön.
Lihegve nézett rám, alig bírt beszélni is.
- De ugye az is megkapja azt a törődést és figyelmet mint a pinám?
- Azt szeretnéd, hogy a feneked is olyan gondoskodásban részesüljön mint a pinád?
- Igen, úgy szeretném. A fiókban találsz síkositót, ha úgy gondolod.
Ezen a kérésen kicsit ledöbbentem, hogy a fenekét is úgy dugjam meg mint a punciját. De hát ő ismeri a testét, de tudtam, hogy azt nem tudom olyan hosszan kényeztetni. Oda nyúltam a fiókhoz és kivettem a tubust. Eper ízű. Addig előre nyomtam Zsuzsa lábait, hogy pont jó magasságban legyen a feneke az anális kényeztetéshez. Láttam, hogy síkositó anyag van a puncijából a behatoláshoz, de majd mi lesz utánna. Oda raktam a farkam és lassan, óvatosan kezdtem a behatolást. Könnyen tágult és könnyen is tudtam teljesen elmerülni benne. Finoman kezdtem mozogni, azért a síkositót is használtam a biztonság kedvéért. A puncilé és a síkositó megtette a hatását és már nagyon könnyen csúszott a farkam. Gyorsítottam a tempón amit Zsuzsa nagyra értékelt. Dugom a fenekét előtte a kitágult, meggyötört puncija. A végjáték előtt kéne valami bónusz. És beugrott, a vibrátor. Most lesz rá szükségem, de elötte jól megdolgozom a fenekét is és a végén a ráadás a vibrátor a puciba, a dupla élvezet. Elkezdtem erőből dugni és Zsuzsa ugyanúgy élvezte mint a punciját. Jöttek nála sorra az orgazmusok, egyik nagyobb mint a másik és egyre nagyobb hangot is adott neki. Igen mocskos és obszcén szavakkal biztatott nagyobb teljesítményre. Ezt biztosan halloták a szomszédok is, ezer százalék. És engem fel is tűzelt rendesen, nem mintha szükségem lett volna rá. Zsuzsa teste megfeszülve, már jócskán csapzottan és a teste vonaglásától a keze is kiszabadult a fogságából. A lepedőt tépte, szinte már magára húzta, akkor gurult oda a vibrátor. Itt az idő, hogy jöjjön az utolsó nekifutás. Felvettem és a legkisebb fokozatra állítva a csiklójához érintettem. Mikor megérezte rám nézett.
- Neee, ugye nem gondolod komolyan?
Én csak bólogattam, hogy de igen és közben nem lassítottam a feneke dugásának tempóján. Megadta magát Zsuzsa, két kézzel széthúzta az amúgy is kitágult punciját, lassítottam a tempón és közben a vibrátort teljesen elmerítettem a puncijában. Mikor megéreztem a vibráló érzést, mintha áramütés futott volna végig a testemen. Itt már tudtam, nincs sok hátra és el fogok élvezni, de szeretném a kérését teljesíteni. Rá kapcsoltam és úgy kezdtem dugni, hogy itt már nem lesz megállás. Mikor Zsuzsa átélt egy ujjabb orgazmust a vibrátort egy fokozattal intenzívebbre állítottam. Akkor már én is eszemet vesztve dugtam és tényleg úgy üvöltöttem mint egy állat. Már egy kis ideje a legnagyobb fokozaton ment a vibrátor, Zsuzsa óriásit élvezett ami a vibrátort is szinte kilőtte a puncijából. Akkor én is éreztem a már jól megszokott érzést a testemben.
- Istenem, baby, jövöööök.
Zsuzsa csak annyit mondott.
- Gyere a számba.
Én pedig kihúztam a farkam a fenekéből, a szájához térdeltem és Zsuzsa habozás és undor nélkül bekapta a farkam. Megmarkolta, három négyet rántott rajta és én valami artikulálatlan hang kíséretében élveztem teli a száját. Tisztára szopta a megnyötört és lankadó farkam. Mikor végzett az ágyra zuhantam és úgy éreztem magam, mint akin átment egy úthenger. Ki voltam bukva, semmi erőt nem éreztem magamban. Egy negyed óra múlva Zsuzsa felkelt mellöllem és kiment a szobából, majd hallottam, hogy zuhanyzik. Tíz perc múlva végzett aztán oda szólt nekem, hogy rakott ki tiszta törölközőt tusolhatok ha szeretnék, ő a konyhában lesz. De már akkor éreztem, hogy valami megváltozott nála. Gyors zuhany, a törölközőt magam köré csavartam és mentem a konyhába. Zsuzsa nekem háttal állt, rajta is csak egy törölköző ,mögé mentem átöleltem a derekát, ő megfordult. Meg akartam csókolni de elfordította a fejét és eltólt magától. Itt már le voltam törve mint a bili füle és semmi jóban nem reménykedtem. Csak vártam, hogy kimondja, szép volt, jó volt, köszönöm, viszlát. Annyiszor hallottam már, de ettől a nőtől nem szerettem volna. Nem láttam a szemében azt csillogást, mint mikor beléptem a lakásba. Hűvös volt Zsuzsa és távolságtartó. Már úgy voltam vele, hogy fogom a cuccaim, felöltözöm és haza megyek, nem várom meg az ítélet kihirdettését. Aztán Zsuzsa hangja vissza tartott.
- Kérdeznék valamint.
- Nyugodtan, bármit.
- Mielőtt lovagolni kezdtem volna, láttam rajtad, hogy valamin elgondolkodtál. Mi volt az?
- Nem mi hanem ki. Rád gondoltam. Akkor döbbentem rá, hogy mennyire is kívánlak, akarlak. Téged. Nem csak a tested, hanem téged. Mint nőt. Boldoggá akarlak tenni és ezt most, ebben a pillanatban is így érzem.
- Köszönöm az öszinteséged Andris. De én is öszinte leszek veled. Tudod jól, hogy én egy határozott nő vagyok és most is határozott és gyors leszek. Így lesz a legjobb mindkettőnk számára.
Vártam már, hogy Zsuzsa darabokra törje a szívem és a lelkem. Aztán haza megyek és holnap csak egy szép emlék lesz.
- Szeretném, nem, nem is szeretném, akarom, hogy itt maradj. Akarom, hogy együtt töltsük a hétvégét. Akarlak. Nem csak az ágyamba, hanem az életembe is. Nagyon akarlak Andris.
Hallottam, hogy Zsuzsa mit mondott, de pár másodpercnek el kellett telnie mire az agyam feldolgozta a hallottakat és megértettem amit mondott. Mikor leesett a tantusz, felkaptam és a konyha közepén forogtunk. Szóhoz sem jutottam. Leraktam és a szemébe néztem. Újból azt a csillogást láttam benne és a széles mosolyt az arcán.
- Ugye nem ezt vártad?
- Nem, egyáltalán nem. Ahogy néztél rám és olyan hűvösen viselkedtél velem. Először össze törsz aztán meg összeraksz? Mire volt ez jó.
- Bocsánat, hogy így viselkedtem, de biztos akartam lenni abban amit érzek és amit te is érzel irántam.
- Amit én érzek már az első csóktól kezdődött. Ott már éreztem, hogy ez nem egy érzelem mentes szex lesz, legalábbis nálam. Mikor egy csóktól feláll a farkam az már jelent valamit.
- Igen, azt én is éreztem, hogy gyorsan kemény lettél. Olyan aranyos voltál mikor láttam rajtad a csalódottságot. Már akkor a nyakadba ugrottam volna. De muszáj volt végig vinnem ezt az egészet, hogy biztos legyek benne, hogy nem csak egy szexre kellettem.
- És miből gondoltad, hogy csak nem azt akartam?
- Ahogy te is mondtad, az első csók. Ha valaki csak dugni akar egyet annak nem áll föl a farka egy csóktól. Ahhoz valamilyen vonzalom kell a másik irányába. Ebből tudtam, hogy vannak érzelmeid irányomba. De ez az egész csak akkor fog működni ha elfogadott a köztünk lévő kór különbséget.
- Mint mondtam már, simán letagadhatnál tíz évet, de ha nem is volna így akkor is elfogadnám. És te? Hogy fiatalabb vagyok?
- Nem érdekel a kor, csakis az, hogy akivel együtt vagyok boldoggá tesz és én is boldoggá tehetem. Ez számít. És még valami ami számomra nagyon fontos. A szex. Frenetikus volt és nagyon önzetlen vagy az ágyban. Ez sokat jelent nekem.
Megint átöleltem és megcsókoltam.
- A szex az tényleg valami leírhatatlan volt. De a megállapításodon kicsit módosítanék. Én a szexben vagyok önzetlen. Önzetlen lennék én a konyhaszekrényen az asztalon a fürdőben a folyosón az autóban a moziban bárhol ahol csak szetetnéd.
- Na ezeket mind ellenőrizni fogom.
- De van itt még valami.
- Igen tudom Andris, Krisztike. Nem akarok sokáig titkolózni elötte, szeretném neki minnél hamarabb elmondani. És akkor nekünk sem kell bujkálni.
- Igen, ez így volna helyes. Akkor a jövő héten elé állunk, közösen.
- Közösen?
- Miért? Nem egy pár vagyunk? Igen közösen mondjuk el neki.


Most Zsuzsa ugrott a nyakamba és ölelt jó szorosan. Mikor újra előttem állt a törölközőt levettem róla.
- És mi a mai program még?
- Hát szex semmi felé képpen. Sajnos a pinám nem regenerálódik ilyen gyorsan, nagy bánatomra és sajnos a fenekem sem. De nehogy azt mond hogy te még bírn?d?
- A farkam biztosan nem, de a szám és az újjaim igen.


Azon a hétvégén amikor csak lehetett szexeltünk. Azóta is minden nap. Aztán hétfőn Kriszti elé álltunk és elmondtuk neki, hogy össze jöttünk. Kitörő örömmel fogadta, amin nem kicsit lepődtünk meg. És, hogy mi a lényege ennek a történetnek? Természetesen az emberi kapcsolat a fő vonala, de a szex sem elhanyagolható. De van itt más is. Hogy egy kis kutya, hogy meg tudja változtatni az ember életét. Máshogy kezd gondolkodni, mások lesznek a prioritások és ezt át lehet vinni az emberi kapcsolatba. Ha nem lett volna kutyám még mindig szingli pasi lennék. Senki másra nem gondolnék csak magamra. Nem tudnék felelősség teljesen viselkedni egy társért.  Természetesen nem akarom összehasonlítani a kettőt, de vannak közös szálak, nem kevés. Ez a történet augusztus elején írodik. Lassan őt hónapja vagyunk együtt Zsuzsával. Boldogok vagyunk. Testileg és lelkileg is összhangban és most már érzelmileg is. Egymásba szerettünk és ez a váratlan plusz mindkettőnket meglepett. De természetesen még boldogabbá teszi az amúgy sem lapos kapcsolatunkat. Lehet sok olvasónak kicsit kusza ez a történet, de számomra, számunkra a lényeg, hogy bárhol, bármikor betoppanhat az életünkbe az a fordulat amire már régóta vársz, de sosem tudod mikor fog elérkezni.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (72)        Nem tetszik (13)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-08-21 13:55:58
Maniac Monkey 97.1
A kutyás csajok nagy riherongy kurválkodó fajták az első két rész is van egy olyan kérdésem lenne hogy nem kell hozzá egy kicsit ma alázni nem tudom hogy nem kell hozzá egy üveged nem tudom

2023-08-23 10:36:06
Pitta Papa
Nekem is van kutyás a családba! Egyszer lebukott a tacskójával mikor az onokákkal hirdettük a roncsokat az udvarban! A kamu nike cipőt is eladok 18 ért, meg minden szart

2023-08-23 13:48:28
Gábor
sziasztok Nekem nagyon is tetszett! amúgy kár hogy Kriszti hoppon maradt, Mert tetszettél neki Adris


Ezt a szex történetet 10622 X olvasták el.