Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Hazel- A fekete angyal

Beküldő:Vörös Jázmin


   
Sziasztok, mindenekelőtt leszögezném, hogy ez nem saját, hanem egy interneten talált rövid történt, ami nagyon rosszul van megírva. Ezért úgy döntöttem (mivel a felvetés tetszik) hogy átfogolmazom, kiegészítem és teljesen újra értelmezve bocsátom ki ide, hogy egy kerek történet legyen belőle. Fontosnak tartom közölni, hogy nincs tapasztalatom még írásos formában történet megjelenítésben, de próbálkozom a lehető legjobban megírni. A történetben egy transznemű lány testiség megélése is jelentkezik, akinek ez nem vonzó szexuálisan, az ne olvassa el. Aki el szeretné ennek tudatában olvasni, annak jó szórakozást kívánok!A nevem Axel, valószínűleg a nevem alapján nem találnátok ki, hogy egy magyar származású 22 éves fiú vagyok.
    Elmesélem az első szexuális élményemet, ami 17 éves koromban történt és kihatott az egész életemre. Ekkortájt halt meg anyánk, aki nevelt minket már több éve egyedül, mivel az apánk elhagyta őt egy másik, fiatalabb nőért és soha többet utána nem is hallottunk róla. Teljesen eltűnt az életünkből, nyilván anyagi vonatkozást tekintve is. Anyánk ezt nem tudta soha feldolgozni, ráadásul el is kellett minket tartania, persze az akkor már felnőtt nővérem (Nika) is besegített, aki pincérnőként dolgozott egy nem túl jó étteremben. A fizetése nyilván nem volt sok. Sajnos anyánk belebetegedett a bánatba, nem sokkal később szívelégtelenségbe el is hunyt. Ekkor merült fel a probléma, hogy nővéremnek a fizetése így már nem volt elég kettőnknek, ezért új megélhetési alternatíva után kellet néznie. A problémára való megoldást egy régi osztálytársa képében találta meg, aki jelenleg Németországban dolgozik szex munkásként. Ő meggyőzte Nikát, hogy dolgozzon vele együtt egy neves klubban, ami a nővéremnek nem volt probléma, mondván ?Annál a szar étteremnél minden jobb . Szóval így kerültünk ki Hamburgba. Nika nem engedte, hogy elmenjek dolgozni, mivel azt szerette volna ha a tanulmányaimra tudnék koncentrálni. Ezért sokat tanultam és az új iskolámban is nagyon jól helyt tudtam állni. Szállásunk a munkahely melletti épület volt, amit a klubb vásárolt fel, hogy az ott dolgozók lakjanak ott. A város tetszett, a környezet jó volt, hamar szereztem barátokat is.     A szomszéd szobában lakott két kedves néger lány, akik szintén a klubban dolgoztak. Az alacsonyabb és teltebbet Charlotte-nak hívták, a másik magas és vékony (ezzel együtt kissé törékenyebbet) Hazel-nek. Körülbelül 20-22 évesek lehetettek. Számomra Hazel nagyon tetszett, súgárzott belőle a szépség. Gyönyörű kis kerek feneke és szép mellei nagyon vonzóak voltak, nem beszélve a kedvességéről. Általában szűkebb ruhákban járt, alig bírtam levenni róla a szemem, ami így utólag feltűnhetett neki is, bár mindig mosolygott rám. Egyik este éppen oldottam a matek házim, a nővérem pedig a klubban volt, ezért egyedül voltam a szobában, amikor csengettek. Odasiettem és ajtót nyitottam. Hazel volt az.
-Szia, ne haragudj, a saját szobánkba Charlotte elfoglalta a fürdőszobát, használhatnám a tiéteket? - mosolyogva kérdezte.
Gyorsan végiggondoltam, Nikának biztos nem lenne gondja vele, mivel jóban vannak Hazel-lel, szóval igent mondtam. Ahogy besétált éreztem rajta egy finom friss parfüm illatát, aminek nagyon tetszett az illata, olyan érzésem volt, hogy szívem szerint átölelném a lányt és soha nem engedném el.
Közben Hazel bement a fürdőszobába és elkezdett vetkőzni, úgy hogy be sem zárta az ajtót. Én csak ott álltam ledermedve és néztem. Először levette a szoknyáját, majd a szép fehér csipkés bugyiját is. Ekkor ledöbbentem, mivel a combjai között egy hatalmas hímvessző lógott, ilyen nagyot még életemben nem láttam. Ahogy megpillantottam talán addigi életem legnagyobb erekcióját tapasztaltam, pár másodperc alatt a farkam kőkemény lett. Erre Hazel rám nézett és egy csodálatosan szép mosollyal kérdezte:
-Nem láttál még ilyet? - Én elpirulva válaszoltam:
Nem.
Ekkor kigombolta a fehér blúzát is amiből kibuggyantak a mellei. Szép feszes mellei voltak, ettől még keményebb lett a farkam és éreztem ahogy feszül a nadrágomban.
-Én egy nő vagyok - felelte - de nekem péniszem van. Tetszik? - Én félve annyit tudtam kinyögni, hogy
Igen, tetszik.
Ezután kézbe vette, de még így lankadtan is kilógott a kezéből.
Szeretnéd megfogni? - mosolygott Hazel.
Bólintottam és odamentem hozzá. Kezembe vettem, éreztem hogy forró volt és vastag, a kezeimmel alig értem át. Megkért hogy kezdjem el huzogatni és éreztem hogy egyre nagyobb és keményebb lesz az egyébként is nagy fekete fasz. Hazel magassarkú cipőben volt, amivel magassága meghaladta a két métert is, ezért az én szám a nagy fallosszal egy magasságban volt.
Szeretném ha adnál rá egy puszit - mondta.
Ki voltam pirosodva és nem tudtam ellenálni a kérésnek, ezért megpusziltam Hazel hatalmas duzzadó makkját.
Légyszi folytasd! - kérlelt lágy hangon. Mindenütt puszilgattam, csókoltam, ahol értem a szerszámot, aminek leírhatatlanul jó illata volt.
Miközben csókolóztam a makkjával, éreztem hogy valami nedves, nyúlós váladék folyik belőle és az ajkaim meg a szám is ragacsosak kezdtek lenni. Ezután megkért, hogy nyissam nagyra a szám, kinyitottam és ő betolta a nagy farkát, ahogy hatolt be akkor éreztem csak meg a nagyságát és a duzzadt vérereit. Megkért hogy szopogassam, én elkezdtem szopni és körözni a nyelvemmel, alig fért el a számban, de ő csak nyomta egyre mélyebbre a péniszét amitől alig kaptam levegőt, viszont nagyon élvezetes volt. Hazel nagyon be volt gerjedve, remegett és nyögött, bíztatott hogy mégjobban szopjam. Mindkét kezével fogta a fejem és ki-be tologatta a nagy faszát a számban.
Szabályosan szájba baszott. Ez így ment vagy tíz percig, egyre jobban és egyre mélyebbre nyomta a szép nagy fekete péniszét és egyszer csak megrándult a teste és a farka is elkezdett lüktetni a számban. A szám és torkom hamar megtelt Hazel fehér, forró, nyúlós, ragacsos spermájával. A lány szeretet nedve már majdnem elkezdett a számból is kifolyni, de erre ő még mélyebbre tolta a fekete szerszámát és kérte hogy nyeljem le, amit meg is tettem. Végül még egy kicsit szopogattam, tisztogattam a már lankadó hímvesszőt, ami így egyre jobban elfért a számban.
    Hazel nagyon szépen megköszönte és felajánlotta, hogy máskor is csináljuk ezt, erre nyilván igent mondtam. Ezután  felöltözött, felhúzta a szép bugyiját ami szépen tartotta a lankadt péniszét. Aztán elköszönt és elment. Én utána még egy ideig álltam a fürdőszobában, amit a lány spermájának illata töltött be.

Ha tetszett, kérlek jelezd egy kommentel, a folytatás készülőben van.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (24)        Nem tetszik (16)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-08-16 16:33:55
Csabi
Szia! Nekem tetszett, várom a folytatást akár privátban is, megadom itt, ha úgy elküldenéd :)


Ezt a szex történetet 3739 X olvasták el.