Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Unokatestvér kis fasza

Beküldő:Marika


Marika vagyok 30 éves nem vagyok egy modell alkat 165cm magas vagyok és 110 kiló. Szüzességem elvesztését osztom meg veletek.
25 éves voltam unokatestvérem Zsolti ő 27 éves 180cm és kb 130kiló. 2 utcára lakunk egymástól és gyerekkorunk óta jó volt a kapcsolatunk csak ő 20 évesen elköltözött majd 5 éve visszaköltözött. Miután hazaköltözött elkezdtünk egyre többet beszélgetni és egyre többször mentem át hozzá vinni valami főtt ételt neki. Egyik alkalommal szóbakerült, hogy hogy állunk a szerelemmel stb. és én bevallottam, hogy még szűz vagyok amin na valljuk be az én adottságaimmal azért nem olyan meglepő. Zsolti azt mondta, nem gáz még ő se feküdt le senkivel. Akkor kérdezte, hogy nincs e kedvem elmenni vele valahova strandolni. Persze én rávágtam, hogy még itthon se merek levetkőzni ekkor rám nézett és megkérdezte, hogy ha lenne itt nála egy saját medence akkor lenne e kedvem néha vele strandolni, hogy ne egyedül keljen lennie. Mivel elég nagy volt az udvar és végig be volt kerítve (nem látott be senki a kerítésen ) így mondtam, hogy persze. Zsolti egyik volt kollégája medencék építésével foglalkozott így Zsolti 2 hét alatt csináltatott vele egy hatalmas ásott medencét tényleg nagy a medence 20x10m-es és 180cm mély.
Kijött a jóidő és persze mondta, hogy menjek át hozzá medencézni gondoltam mi baj lehet. Csak nem gúnyol ki a kövérségem miatt. Reggel elmentem a városba venni fürdőruhát? hát az én méretemben a ducidivatban is alig volt fürdőruha szóval nehezen vettem egyet. Átmentem Zsoltihoz aki egy rövidnadrágban és pólóban fogadott. Elmentem a fürdőben átöltöztem és kimentem a medence partjára. Zsolti megdícsért, hogy milyen jól nézek ki teljesen zavarba jöttem majd kérdeztem tőle, hogy ő nem öltözik át? Mondta hogy persze bement és kijött egy kis fecske úszónadrágba. Elég jól nézel ki így kisgatyában mondtam neki erre ő teljesen elvörösödött. Bementünk a medencébe és elkezdtünk labdázni egyik alkalommal próbáltam ugrani és elérni a labdát ami sikerült csak a mellem kiesett a melltartóból. Zsoltnak tátva maradt a szája. Mondtam neki hogy ne bámulj. Vissza szerencsétlenkedtem a mellem a fürdőruhába majd kimentem napozni jött Zsolt is. Amikor hasra feküdtem megkérdezte hogy ki oldja e a felsőm hátul hogy egyenletesen barnuljak? Én mondtam hogy köszi majd beigazítottam a bugyim a fenekembe hogy az is barnuljon. Megkértem, hogy kenje be a hátam finoman végigsimogatott bekenés címszóval amikor felé fordítottam a fejem láttam a kis pöcköt a fecskén keresztül. Véletlen úgy mozdultam, hogy hozzá érjek. Erre ő elkezdett mentegetőzni, hogy ne haragudjak nem akart ilyen kellemetlen helyzetbe hozni csak nem nagyon van hozzászokva hogy nőket simogasson. Mondtam, végre felizgattam egy pasit amire elkezdtünk hangosan röhögni. Eltelt egy kis idő és bementünk a konyhába egy italra ahol észrevettem hogy Zsolt farka megint kezd életrekelni. Oda mentem a hűtőhöz kivettem a legalsó fiókból a bort persze ehez be pucsítottam a bugyi még mindig a fenekembe volt dugva. Erre amikor megfordultam látom hogy takarja a kukiját. Megittuk az üveg bort kicsit becsiccsentve megkérdeztem, hogy nem vágyik e kipróbálni milyen is a sex? Erre az volt a válasz hogy már gondolkodott hogy elmegy kurvához de hát az milyen megalázó. Ekkor felálltam levettem a fürdőruhát és megkérdeztem hogy velem lenne e kedve szerelni. Ő először tiltakozott de láttam hogy áll a kukac mondtam is neki hogy a farkad nem ezt mondja. Odaléptem hozzá és lehúztam a gatyáját nem volt nagy sőt elég kicsi kb mint a hüvejkujjam. Elé térdeltem és leszoptam majd megkértem hogy rúgjon meg. Lefeküdtem szét tártam a lábaim majd Zsolt berakta a faszát. Az elején furcsa volt hiszen addig csak vibrátor volt bennem ami jóval nagyobb volt. De aztán egyre jobban élveztem és zsoltinak is tetszett a dolog. Azóta oda költöztem hozzá és minden nap sexelünk.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (56)        Nem tetszik (51)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-08-06 16:15:42
Tésztunka
Imádom a kövér nőket baszni szopatni, kurni. Nagyon jo szex sztori volt ez................ Szerintem az


Ezt a szex történetet 12733 X olvasták el.