Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Haver megkért, hogy titokban dugjam meg a barátjmnőjét

Beküldő:Xy


Sziasztok!
Szeretnék egy történetet megosztani veletek.
Egy pár szót írok az előzményekről.

Egy frankó nyári délután haverokkal medencéztünk és csajokat beszéltünk ki. Attila elég Sokat mesélt a barátnőjéről aki Nekem igen csak bejött. A nagy társalgás közepette igencsak beindultam. Ezt a többi haver észre is vette De én akkor ezt még nem tudtam. Mikor kiszálltunk a medencéből az egyik barátom lerántotta rólam a fürdőnadrágot. Egy jó viccet akartak csinálni az egészből. De nem úgy sült el ahogy gondolták. Nem akarok felvágni de 21 23cm körüli farkam van. Attila ezt Meglátta és csodálkozva mondta hogy Uramisten Így ránézésre nekem a fele ilyen hosszú és vastag. Állítása szerint 17 18 cm lehet.

Most belevágok akkor a lényegbe.

Este éppen tusoltam mikor csörgött a telefonom. Attila volt az azt mondta hogy másnap szeretne velem beszélni. Másnap Attila megjelent nálam délután 13 óra körül. Amit hallottam Nem hittem a fülemnek. Elkezdett beszélgetni a párjáról Kittiről. Azt ecsetelte hogy eléggé gyenge a párkapcsolati intim viszonyuk, és szerintem már Kittit nem tudja kielégíteni. Azt mondta mikor Meglátta a félig meredező farkamat egyből az jutott eszébe vajon Kitti mit szólna hozzá és észrevenné e hogy nem az ő farka van a kis puncijába.

Én 30 éves vagyok Attila 29 Kitti pedig 27 éves. Kitti körülbelül 170 centiméter magas lehet Hát eléggé vékony egy lány, 50 pár kg lehet. Feneke szép kerek feszes átlagos cicikkel De nekem az ilyen lányok tetszenek.

Attila Megkérdezte tőlem mit szólnék hozzá hogyha Kittivel lefeküdnék. Én csak álltam hirtelen megszólalni nem tudtam de igazából nagyon tetszett az ötlet mivel Kitti nagyon tetszett nekem. Mondtam is neki Attila légy szíves ne hülyéskedjél. De Attila komolyan gondolta nagy nehezen rávett én pedig belementem.

Attila elő is állt a sztorival hogy hogyan gondolta. Azt mondta azt adja be Kittinek hogy hétvégén kap egy kis meglepetés tőle. Nekem csupán csak annyi volt a dolgom hogy elmegyek hozzájuk úgyhogy Kitti nem tud róla. Attila kitalálta hogy beköti Kitti szemét. Én pedig dugjam meg de jó keményen. Furcsálltam is hogy Attila ezt mondta nekem. Azt mondta ott lesz végig mellettem hogy Kitti hallja a hangját.

Na hát eljött a hétvége. Attila írt egy üzenetet hogy akkor most menjek át. Átmentem Attila már az ajtóban várt. Annyit mondott bújjak el és ha jelez menjek be a szobába halkan. Egy pár perc várakozás után Attila intett a hálóból hogy menjek. Amint Odaértem a hálóhoz látom hogy Attila ott áll az ágy mellett beszélj Kittihez, Kitti Pedig teljesen pucéran szemét sál takarja fekszik az ágyon a hátán. Nem vagyok egy félős szégyenlős gyerek De egy pillanatra le dermedten ahogy megláttam Kitti szexi testét.

Attila csak biccentett a fejével jelezve hogy Kitty az enyém. Attila Kittinek beszélt én közben halkan levetkőztem. A látványtól Már félig állt a farkam. Attila ott állt mellettem és végig asszisztált minthogyha ő lenne ott odahívta Kittit az ágy széléhez. Én pedig a kezébe nyomtam a farkam. Kitti mit sem sejtve szép óvatosan nyalogatta majd bekapta a már eléggé kemény farkamat. Kittinek annyira tetszett ez a szembekötős dolog hogy nem is sejtette hogy nem Attila farkát fogja. Egy pár perc szopás után hátára döntöttem, majd láttam hogy frissen borotvált puncija már elkezdett nedvesedni.

Elkezdtem szép óvatosan körkörösen nyalni majd egyre hevesebben. Ekkor Kitti egyre sűrűbben sóhajtozott majd nyögdécselt. Minden vágyam ez volt hogy egyszer Kittit megkaphassa ezért nem fogtam vissza magam. Attila Közben végig asszisztált hogy:

-Remélem bébi tetszik amit csinálok.

A hangján is lehetett hallani és a már csorgadózó punciját hogy nagyon tetszik neki. Pár perc nyalás után Kittit kihúztam az ágy szélére hogy jobban hozzáférhessen már Iszonyatosan kemény farkammal ahhoz a csodás puncihoz.

A makkomat oda helyettem A nyíláshoz és szép óvatosan elkezdtem betolni a farkam a puncijába. Nagyon nedves volt De makkomat tettem csak oda és már oda is kapott hogy ez hatalmas Attila mit csináltál. Attila mosolygott egyet csak annyit mondott :

-Engedd el magad szerelmem egy nagyon jót fogunk most szexelni.

Még félig se volt bent a farkam De Kitti már elég nagyokat nyögött fel. Szegény mit sem sejtve Attila nevét ismételgette hogy milyen jó kemény farka van. Mikor már úgy éreztem hogy Kitti puncija képes befogadni az igencsak kemény farkamat, egy erőteljesebb mozdulattal toltam rejt egy nagyobbat De még így sem voltam benne. Kitti teste megfeszült egy hatalmasat nyögött fel:

-Úristen Attila nagyon jó vagy.

Most voltam úgyhogy ne most nagyon meg fogom dugni Kittit. Elkezdtem a farkamat ki be járatni benne. Egyre mélyebbre és mélyebbre jutottam. Mikor lassította félig nyögve próbálta mondani hogy:

-Ne lassítják gyorsítják inkább.

Nekem nem is kellett több elkezdtem egyre jobban döngetni most már teljesen benne voltam Kitti be éreztem hogy feszülben a farkam iszonyat jó érzés. Egy jó Öt percen keresztül döngettem talán még az ágy is arrébb ment. Kitti teste hol nyert Hol megfeszült és már már hangosan sikított az élvezettől. Sóhajtozott nyögdécsel:

-Attila Attila nagyon jó vagy szerelmem.

És szegény nem is tudta hogy Attila csak ott áll és én döngetem . Meguntam ezt a pózt és elkezdtem egy kicsit szopatni Iszonyatosan szopott Nagyon jó volt a szája én nem tudom hogyan de nagyon nyelte a faszomat. Megfogtam és be fordítottam kutyapózban. Attilát rajtam hogy nagyon be vagyok indulva és szólt Kittinek hogy:

-Most nem foglak kímélni szívem nagyon meg foglak dugni.

Hát én vettem is alapot nem vártam nem tétováztam. Bevágtam Kittinek a 23 centis farkamat egyből. Egy nagy Jajdulás volt, pillanatra Meg is ijedtem abbahagytam kihúztam a farkam a kis punciából. Kitti azonnal felszólalt hogy:

-Azonnal tegyem vissza ez Isteni volt.

Ránéztem Attilára Attila bólintott én kacsintottam egyet és látta Attila hogy most Szét fogom kúrni Kittit. Visszatettem a farkamat Kitti be és elkezdtem Eszméletlenül dugni. Fogtam a csípőjét és húztam rá a faszomra. Kitti egyik orgazmusból esett a másikba. Szegény már alig kapott levegőt annyira nyögött. Szerintem egy 10 percen keresztül döngettem ahogy csak tudtam. Kitti Szerintem a 6 7 orgazmuson volt túl. Kezdtem érezni hogy lassan el fogok élvezni. Kihúztam a farkam belőle majd a hátára fektettem. Előre hajoltam a lábait a nyakamba tettem. Ekkor volt az amikor azt mondta hogy ez kicsit óvatosan ez a kedvenc póza de szokott néha fájni neki az elején de ezt tudod drágám mondta Kitti Attilának. Attila mondta Igen Figyelni fogok drágám.

Óvatosan odatettem a farkam a punciját hoz szép lassan toltam be neki csak úgy mocorgott alattam. Amikor betoltam neki tövig felsóhajtott hogy:

-Úristen Ati a méhemet Nyomod már óriási farkad van, dugj még.

Na itt ismét úgy voltam vele hogy mielőtt elmegyek nagyon meg fogom dugni. Ki be járattam a hatalmas faszom benne. Láttam Attila fején hogy nem hiszi el hogy mi történik hogy ekkora faszt be tud fogadni Kitti lucskos pinája. Éreztem hogy el fogok menni de még döngettem Kittit. Annyira jó volt a látvány amikor lenéztem hogy majd csak azt vettem észre hogy elkezdtem élvezni. Kihúztam Kitti lucskos pinájából a farkam De már felét így is bele élveztem. A másik fele a hasára ment és a mellére.

Kitti Csak feküdt sóhajtozott. Odahajoltam fölé és a szájába tettem a faszom. Értette a dolgát nagyon szopkodta a faszom, az utolsó csepp gecit is kiszívta belőle.

Leszálltam az ágyról majd Attila odahajolt Kitty fölé, és beszélni kezdett hozzá. Addig én gyorsan, De halkan kimentem a hálóból és a konyhában vártam. Attila Ki jött utánam és kiengedett a házból én haza mentem.

Másnap Attila átjött és megköszönte hogy így megbasztam Kittit. Mesélte nekem hogy szegény Kitti aznap és másnap is Alig bírt kikelni az ágyból. Kitti a mai napig nem tudja hogy én voltam aki annyira megbaszta és amikor ránézek A pucér testét látom a szemem előtt.

Hát ez lett volna a tavaly nyári kis történetem Remélem tetszett mindenkinek.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (110)        Nem tetszik (53)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 14810 X olvasták el.