Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anyu legjobb barátnője 2.

Beküldő:Bazsi


Anyu legjobb barátnője 2.

Lassan vissza értünk a partra anyuhoz.
- Na le hűtöttétek magatokat?
- Szuper hely a benti medencék.
- És miről dumcsiztatok.
- Bazsit faggattam Noémiről, meg melóról, szóval semmi érdekes.
- Kisfiam, szeretnélek megkérni, hogy menj el légyszíves és vegyél valahol naptejet nekem.
- Ne már anyu! Most jöttem vissza.
- Figyelj csak Bazsi. Ha meg vársz, én elkisérlek nagyon szívesen. Legalább körbe nézek az üzletekben.
Így már tetszett anyám ötlete, így újra Szilvi közelébe lehetek .
- Tényleg eljönnél velem?
- Hát persze most olyan sétálos kedvem van.
- Látod Bazsi , még egyedül sem kell menned. De tudod hogy Szilvi nagy shoppingolis. Hagyd magad és hamarabb szabadulsz. De Szilvi ugye ma még vissza érték.
- Ne aggódj barátnőm, pár óra és itt vagyunk. Sietek vissza Bazsi , várj meg.
- Ettől félek. Pár óra. Lesz abból négy őt is.
Szilvi elment valahova, kb. tíz perc múlva ért vissza, a törölköző maga köré tekerve.
- Indulhatunk Bazsikám?
- Persze. Majd jövünk anyu.
- Jól van. Itt megvárlak benneteket.
Elindultunk a szálloda felé és én rögtön Szilvin gondolkodtam.
- Miért van rajtad ez a törölköző? Így nem tudom a nyálam csorgatni arra a kerek, ringó seggedre.
- Azért remélem nem csak rá hanem bele is fogod csorgatni a nyálad és más is csorogni fog bele. Mondjuk az eddigi tapasztalatok alapján az gejzírként fog kitörni bennem. És különben is, mostantól a te ribancod vagyok. Vagy szeretnéd hogy más pasik is legeltessék rajtam a szemüket?
- Most ugye csak hülyitesz?
Megállt Szilvi és felém fordult.
- Nem Bazsi. Ezután csakis veled fogok dugni. Én mostantól a te ribancod vagyok.
Szilvi elindult, de én ott álltam, lemeredve a hallotaktól és csak bámultam magam elé.
- Gyere már, ezer dolgunk van és kevés időnk.
Elindultam Szilvi után, de nem tudtam megszólalni. Megyünk a recepcióhoz ami nem éppen az üzletek felé van.
- Nem erre vannak az üzletek!
- Igen tudom. De most más dolgunk van.
- Milyen más? Mire készülsz Szilvi?
- Csak hallgass anyádra.
- Vagyis?
- Engedd magad hamarabb szabadulsz, de azért remélem nem akarsz szabadulni tőlem.
Itt már gondoltam hogy Szilvi kitalált valamit kettőnk számára. A recepción elkérte a szobájuk kulcsát, majd irány a lift. Gondoltam a liftben elkapom Szilvit egy kis simogatására, ha kettesben leszünk. Nyílik a lift ajtó, sehol senki, szuper. Csukodik az ajtó, én rögtön le akartam támadni Szilvit.
- Na na, maradj csak ott ahol vagy. Vedd elő a faszod és kezd el verni.
- Most? Itt?
- Csináld már!
Kikötöttem a fürdő shortom, kivettem a farkam és a kérésnek megfelelően megmarkoltam és verni kezdtem. Szilvi nézte egy darabig, majd meg fogta a törölköző szélét és megemelte. Még a kezem is megállt. Nem volt rajta bugyi. Most először láttam meg a punciját, a húsos nagyajkait.
- Szilvi! Hát ezért van rajtad a törölköző?
- Szeretted volna ha enélkül jövök?
- Dehogy is.
- Most van pár óránk kettesben. Ágyon, párnák között fogunk egy hatalmasat baszni. Most majd mindent szabad amit csak szeretnénk.
Közben megérkeztünk az emeletre, nyílt a lift ajtó. Mi ott álltunk egymással szemben, én farkammal a kezemben, Szilvi pedig szabaddá téve a punciját. Szilvi szólt rám.
- Gyere mert az el vesztegetett idő az élvezetek idejét veszi el tőlünk. És én nagyon sokat szeretnék élvezni tőled.
Majdnem úgy léptem ki a liftből ahogy voltam. Gyorsan elraktam a farkam és Szilvi utána mentem. Gyorsan kinyitotta az ajtót, szinte húzott be a szobába. Gyorsan bezártam, nehogy meglepetés érjen bennünket. Már az elő szobában egymásnak estünk, de közben mentünk az ágy felé. Menet közben levettem Szilviről a törölközőt és akkor láttam meg hogy a bugyija a melltartó pántjában van. Megérkeztünk az ágyhoz, a nagy smárolás közben megszabad?tottam a   felsőtől is. Így most láttam először teljesen meztelenül, majd hirtelen az ágyra löktem. Kisebb sikoly hagyta el az száját az ijedségtől. Ott feküdt előttem, a látványtól éledezni kezdett a farkam. - Gyönyörű vagy te ribanc. De most szét a lábakat és látni akarom azt a forró, nedves ribanc pinádat.
Szilvi csinálta amit kértem tőle, el ált a lélegzetem is mikor feltárult előttem az a punci amit már megdugtam de még csak most látok először. Nagy terpeszben feküdt előttem. Két kézzel fogta és feltárta nekem a nagy ajkak takarásában lévő kisajkait, amik nem is voltak olyan kicsik és a bosónyi csiklóját. Azt hittem azonnal rá vetem magam. Le toltam magamról a fürdő gatyát és a látványra verni kezdtem a farkam. Erre Szilvi meg simogatni kezdte a punciját, gyorsan nedves lett.
- Most mire vársz? Eddig hiányoltad a pinám, most itt van. Gyere és polírozd ki jó alaposan azzal a fürge nyelveddel.
Nem is várattam sokáig, megfogtam Szilvi csipőjét és az ágy széléhez húztam, úgy hogy mind két lyukhoz kényelmesen hozzá férjek. Jól hátra nyomtam a lábait így még jobban szétnyílt a puncija. Oda térdeltem és birtokba vettem azt csodás puncit. Nyaltam, faltam, szívtam, szoptam mindent csináltam, egyszerűen nem tudtam betelni vele. És az íze? Isteni finom volt és annyi puncilé folyt belőle, alig bírtam ki nyalni. Szilvi csak nyögött, sohajtozott a fejem tolta rá a puncijára és a csípőjét mozgatta a számon. Az első orgazmus így robogott át rajta. Aztán bevetettem az újjaim, először kettőt, majd a harmadik is becsúszott. Itt jött a második orgazmus. Majd ugyanez a sorrend a fenekénél. Ujjabb két orgazmus. Fekszik az ágyon, a lábai lógnak az ágy végén és levegő után kapkodva lihegett. Én meg a feje mellé térdelek és a szájába tolom a farkam.
- Szopjál ribanckám.
Szilvi ettől újra életre kelt, a farkammal a szájában, úgy forgolodott, hogy végülis kutya pózba került, de a farkam egy pillanatra sem hagyta el a száját. Az a kerek segge az ég felé, nagy terpeszben, közben szopja a farkam. Fantasztikus látvány. Ülők a sarkamon, Szilvi dolgozik a farkamon. Közben azon gondolkoztam, hogy alig fél órája szexelünk, már négy orgazmushoz juttattam ezt az isteni nőt. Reménykedem benne, hogy még elég sokáig fogom bírni, hogy meg is tudjam jó alaposan dugni a punciját és a fenekét is. A lehetősegem megvan rá hiszen alig egy órája élveztem teli a száját, így jól birom majd. De az a lehetőség is fennáll, hogy Szilvi bevet valami isteni jó szopó technikát és öt perc alatt újból tele élvezem a száját. De valahogy nem érdekelt, csak az hogy vele lehessek, de azért reménykedtem, hogy ő is tovább szeretne érezni mint öt perc. Hátrébb döltem, a kezemre támaszkodva néztem ahogyan Szilvi szopja a farkam. Félre türtem a haját, megfogtam, hogy jobban lássam. Az ajkai olyan szorosan ölelték körbe a farkam amennyire csak lehet, de ettől függetlenül a nyála csorgott végig a farkamon. Jó nyálasan szopott, a nyelve fáradhatatlanul dolgozott a makkomon. De úgy voltam vele, hogy mindhárom élvezetet adó lyukat meg kell dugnod, így a száját is. Megmarkoltam a haját és mozgatni kezdtem a csípőm.
- Megbaszom a szádat ribanc.
Szilvi a két kezére támaszkodott és én elkezdtem dugni a száját. Élvezte, én még jobban, hiszen ezelőtt sosem csináltam ilyet. Noémivel szemben sosem voltam durva vagy erőszakos. Persze erre most is vigyáztam, nehogy nagyon elkapjon a hév és valami kellemetlenséget okozzak Szilvinek. Vagy tíz percig dugtam a száját amit rettentően élveztem, majd fogtam a fejét és felemeltem, hogy megcsókolom. Szilvi jött is, de úgy, hogy közben megfogta a farkam és mikor szemből az ölembe ült, be is rakta magának a farkam. Átölelte a nyakam, smároltunk, miközben a farkam pedig tővig a forró, nedves puncijában. Rá markoltam a fenekére és még jobban magamra húztam, hátha többet érzek a puncijából. Elváltunk egymás szájától és mosolyogtunk egymásra.
- Jól kipóliroztam a pinádat, ribanckám?
- Ha nem tűnt volna fel négyszer élveztem el. Szerinted?
- De feltűnt. De az nem azt jelenti, hogy meg is vagy elégedve a teljesítményemmel. Elvégre most vagyunk először együtt. Én nem tudhatom, hogy neked mi a kielégítő vagy elég. Az is előfordulhat hogy ez csak nálad bemelegítés volt.
-  Ez igaz. De eléggé bemelegedtem a nyelvedtől. Sosem éltem még át négy orgazmust, csak attól hogy valaki kinyalt. Főleg nem ha a seggem nyalták. Úgyhogy meg vagyok elégedve a nyelv technikáddal, azon már nem kell fejlesztened, csak sokat kell gyakorolnod.
- Gyakorlok én éjjel nappal csak legyen rá lehetőségem. Isteni pinád van. Szép, forró és nagyon nagyon lucskos. Alig bírtam kinyalni a belőled kifolyó pinalét. Finom vagy.
- Szóval tetszik a ribanc pinám? Lenne egy kérésem. Nehogy vissza merd fogni magad, mert ha észreveszem leharapom a faszodat. Ha tíz percig bírod akkor addig. Nem érdekel csak élvezd és élvezz ha érzed hogy nem bírod tovább. Jó?
- Azért szeretném ha nem tíz percig tartana. Szeretnélek boldoggá tenni, és sok örömhőz és élvezethez juttatni.
- Ennek nagyon örülök, de nekem már az eddigi élvezet is nagy örömöt okozott. A mostani együttlétünk már bónusz.
- Jól van, drága ribanckám, nem fogom vissza magam.
Szilvi hátra nyomott így újból a két kezemen támaszkodtam. Így láthatóvá vált a puncija ahogyan a kisajkai körbe ölelik a kemény, lüktető farkam. De a látvány nem tartott sokáig, mert Szilvi össze zárta a lábait, majd gugolo testhelyzetet vett fel.
- Naaaa, had nézzem a pinádat!
- Csak érezd, csödörkém.
Szilvi nekiállt körözni a csípőjével. Jó szűknek éreztem, a puncijának minden rezdülését éreztem a farkamon keresztül. Kis idő elteltével elkezdett le fel mozogni, ez még jobb érzés volt. Majd újra szét nyitotta a lábait és akkor újra elém tárult az a szép punci. Ő is hátra dölt és a kezén támaszkodva lovagolt rajtam. Az érzés és a látvány nagy hatással volt rám, de az előző orgazmus megtette a hatását és éreztem, hogy még nagyon messze vagyok az élvezéstől. Szerencsére ez azt jelenti, hogy Szilvit még jó alaposan meg tudom dugni, úgy hogy sikongva élvezzen. Mivel az én drága ribanckám is hátra dőlve mozgott rajtam, így a puncijában feszült a farkam és a g pontját ingerelte. Én most meg sem mozdultam, hagytam hogy Szilvi a saját ritmusában dugja magát. Egyre gyorsuló ütemben tolta rá magát a farkamra és az eredmény sem maradt el. Hangos nyögés kíséretében élvezett el, majd a hátára feküdt. A farkam kicsúszott a puncijából és így jól láthatóvá vált az a csodálatos testrésze. Megduzzadt, vörösen izzó  kisajkak és csikló, kitágult hüvely nem tudtam betelni a látvánnyal, érezni akartam még. Megfogtam a lábait szétnyomtam őket és közéjük térdeltem, Szilvi már nyúlt is a farkamért és rögtön a puncijába igazította. Egy határozott mozdulattal tövig nyomtam magam belé. Felnyögött és a lepedőt markolva, megfeszült testtel fogadott magába.
- Basszál csödörkém, ne kiméld a ribanc pinámat.
És én elkezdtem dugni. Az egyik lábát a bal vállamra tettem a másikat pedig lenyomtam az ágyra és mellé támaszkodtam. Premier plánban néztem ahogyan baszom azt az érett, tapasztalt, szexi, kívánatos milfet aki vonaglik előttem az ágyon. Marha büszke voltam magamra, hogy ennyi élvezethez tudom juttatni anyám legjobb barátnőjét, aki ráadásul huszonöt évvel idősebb nálam. Nézem azokat a megtermett melleit ahogyan a dugásom ritmusára mozognak, izgató látvány, az is. Teljesen tövig nyomtam a farkam, majd teljesen ki. Közepes iramban járattam a farkam, Szilvi pinája csak úgy cupogott olyan szaftos volt. Markolta a melleit, csípte és morzsolgatta a bimbóit, majd gyűrte a öket.
- Gyere csödörkém, szopd a csöcsöm.
Szilvi össze nyomta a két termetes mellét én pedig rá buktam és felváltva habzsoltam öket, amit nagyon élvezett. Így, előre hajolva a vállanom lévő lába miatt jobban megfeszült a puncija és még jobb érzés volt dugni. Nem is tartott soká mire Szilvi ujjabb orgazmust élt át. Levettem a lábát a vállamról, majd a feje mellé támaszkodtam és le smároltam. Átölelte a nyakam és úgy smároltunk, miközben a puncija még meg, meg szorította a farkam. Soha egyetlen nővel sem élveztem ennyire a szexet. Még Nóémivel sem, pedig vele aztán igen sokmindent kipróbáltunk.
- Mit szólnál csödörkém, ha most tövig a faszodra húznád a seggem?
- Szóval azt szeretnéd, hogy basszalak seggbe.
- A pinám már megkapta a mai adagját. Pihentessük most egy kicsit. Nincs hozzá szokva ennyi orgazmushoz.
- És a feneked mihez van szokva, ribanckám?
- Azért azt sem lehet a végtelenségig kefélni, de el bírók ott is pár orgazmust.
- Szóval ha seggbe basznak, csak attól is el tudsz élvezni?
- Igen, el tudok. Úgyhogy kezdheted is kényeztetni.
- Fordulj meg és pucsics ribanc!
Szilvi nagy mosollyal az arcán, már fordult is meg és nyomta az ég felé azt a kerek seggét és nagy terpeszbe rakta a lábait. Majd meg riszálta a seggét, hátra nézett rám.
- Gyerünk csödörkém, a seggem is várja már a kényeztetést.
Hát nem sokat kellett rá várni, mert rögtön rá tapasztottam a számat és a nyelvem hegyével nyalogatni kezdtem azt a másik lyukat. Szilvi élvezte, persze én is, és közben éreztem, hogy lazul a nyílás is. Még pár percig nyaltam, mikor Szilvi már nagyon türelmetlen volt.
- Rakd már be és basszál.
- Ahogy parancsolja a kedves ribanc.
Megfogtam a farkam és oda igazítottam a seggéhez és lassan, óvatosan tolni kezdtem. Meglepően gyorsan be tudtam nyomni a farkam. Szűk volt a segge, nagyon forró és felettébb izgató. Ezzel a tudattal az is biztossá vált, hogy itt nem tudom sorozatos orgazmusokhoz juttatni anyám legjobb barátnőjét. Így hamar végem lesz, de ki akartam hozni a helyzetből a lehető legtöbbet. Megmarkoltam Szilvi isteni hátsóját és elkezdtem mozogni benne. Mikor ezt megérezte Szilvi ő is ellent mozgott nekem, nagyon hamar megtaláltuk a közös ritmust, gyorsan összhangba kerültünk. Így aztán mindig teljesen rám tolta magát. Ez az érzés ezerrel repített az orgazmus felé.
- Ezt nem fogom sokáig bírni. Tele fogom verni ezt az isteni segged.
- Csak basszál keményen és nehogy vissza merd fogni magad. Érezni akarom hogy tele töltöd gecivel a seggem.
Én pedig szót fogadtam és keményen dugni kezdtem. Csattogott Szilvi segge ahogy neki csapódott a bőröm. Hangosan nyögött és sohajtozott és közben még keményebb ütemre biztatott. Már úgy dugtam ahogy még előtte senkit. Én sem fogtam vissza a hangom, szerintem az egész emelet hallotta, hogy mi kefélünk. Éreztem, hogy nem birom tovább, de Szilvi is ott járt már és meglepetésemre egyszerre élveztünk el. Én csak pumpáltam Szilvi seggébe a gecit ő pedig fejte ki belőlem amit nem tudtam kipréselni magamból. Szerintem a nap orgazmusa volt mindkettőnk részéről. Kihúztam a farkam, és ledöltem az én ribanckám mellé és a fellegek között éreztem magam. Szilvi hozzám bújva pihente ki a szex kellemes fáradságát, velem együtt. Mikor észhez tértünk, nagyon boldognak éreztem magam és rajta is ezt láttam.
- Ez csodálatos volt. Köszönöm szépen Szilvi.
- Ne köszönj semmit. Örömmel és boldogan adtam oda magam neked és nem bántam meg, hogy megtettem. És igen, csodálatos szex volt.
Majd megcsokoltuk egymást.
- Hidd el, hogy nagyon szívesen maradnék itt veled de anyád már biztosan vár minket. Csoda , hogy még nem telefonált ránk. Gyere, tisztálkodjunk meg és menjünk vissza.
- Na és persze a naptejet se felejtsük el.
- Igaz, és vegyünk baba olajat is.
- Azt meg minek?
- Azért, hogy ki ne száradjon a bőrünk. Dehogyis. Ha legközelebb a seggemmel szeretnénk kezdeni kell az olaj a sérülések elkerülése végett.
- Jó ötlet. Úgy legalább nem csak tíz percig bírnám dugni azt a kerek segged.
- Pontosan csödörkém, mert bizony lesz itt olyan is , hogy csak azt fogod megkapni. A pinámhoz hozzá sem érhetsz majd.
- Ne már! Én mindig akarom majd a pinádat!
- Az jó. Akard is. De nem mindig kapod meg. De aztán mikor szabad a pálya, na akkor bepotolhatod a kiesett időt.
- Rongyosra fogom baszni a ribanc pinádat.
- Alig várom már. Úgyhogy a következő két napban nem fogunk kefélni.
Majd Szilvi felkelt és elindult a fürdő felé.
- Ugye most csak szivatsz? Szilvi!? Ezt nem mondod komolyan?
Nem válaszolt, csak egy sejtelmes mosoly volt a száján.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (151)        Nem tetszik (87)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-07-06 06:44:14
Kertész
Jó is lehetett volna, de nem volt az. Ugyanazok a hibák, mint az eddigi írásaidban. A helyesírás, pl. szópni... az nem hosszú ó! Ribanc szó indokolatlan ismételgetése az unalomig. Csődör szó is tapadásban.


Ezt a szex történetet 14450 X olvasták el.