Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex a legjobb barátnőmmel

Beküldő:A szomszéd lány


Soha nem gondoltam volna, hogy egy bevásárlóközpont közepén fogom megkívánni a legjobb barátnőmet. De így lett, Annával a plázában találkoztunk és egy gyönyörű miniszoknyát viselt, egy borzasztóan szexi blúzzal. A blúz alig takarta formás melleit, már az első pillanattól kezdve megmarkoltam volna. Gyönyörű idomai már régóta birizgálják fantáziámat. Szoknyája fel fel billent vásárlás közben. Bugyija csipkés piros volt. Vadítóan szexi. Puncija annyira hívogató volt, hogy már a wcben kinyaltam volna. Bekisertem próba fülkébe bikinit próbálni. Mikor a melltartóból kibukkanó melleit megláttam nem tudtam visszafogni magam és magamhoz húzva megcsókoltam. Visszacsókja intenzív volt és brutál szexi. Keblei hozzám simultak.
- Ez mi volt? - kérdezte tőlem eltávolodva.
- Egy csók. - mondtam félve kicsit válaszától.
- Szexi volt. - vigyora huncutkodásra adott okot.
Hazafelé a buszon továbbra sem tudtam levenni a szemem a melleiről. Gyönyörű természetes keblei hivogatóak voltak. A buszon kezemet fogta majd puncijához érintette ezzel jelezve, hogy szeretne valamit. Gyengéden elkezdtem masszírozni, majd bugyiját arrébb húzva behatoltam. Egy halk nyögés hagyta el a száját, de szerencsére nem hívtuk fel magunkra a figyelmet. Forró nunija egyre melegebb és nedvesebb volt. A vágy már mindkettőnkben benne volt.
- Folytasd. - kért kéjesen.
- Folytatom szerelmem. - mondtam és annyira oda voltam érte. Nem sok kellett neki, és elélvezett. Izgalmas helyzet volt a buszon. Betettem két ujjamat neki és mélyen ujjazni kezdtem. Halkan sóhajtott egyet majd mikor már egyre közelebb ért a csúcshoz egy halk nyögés kíséreteben jelezte hogy közel a vég és az ujjamra élvezett. Mivel senki nem volt körülöttünk, úgy döntöttem letérdelek és ki is nyalom, az út hosszú én pedig vágyom a puncijára. Nyalás közben a hajamba markolt, és tovább nyögdécselt. Az ebéd utáni halk böfögés is elhagyta a száját, ami engem mégjobban felizgatott. Nem kellett sok és megint elélvezett.
Hozzájuk érve mondtam neki, hogy elmegyek letusolni. Zuhanyzás közben hallottam, hogy nyílik az ajtó majd a kabin ajtaján teljesen meztelenül beállt mellém Anna is.
Csókja heves volt, pucér teste az én pucér testemhez simulva ázott a zuhany alatt. Elkezdte csókolgatni a nyakam, majd a hasam, eközben a puncim már annyira lüktetett, hogy nem sok kellett az orgazmushoz. Folytatta a kényeztetést lefelé haladva, majd letérdelt és forró nyelve végre puncimat érte. Olyan gyönyörű érzés fogott el. A vágytól egyre jobban benedvesedtem, ő pedig nyalt. Elkezdett ujjazni, szemébe néztem, abba a gyönyörű barna szemébe.
- Folytassam? - kérdezte pajzán vigyorral a száján.
- Igen, de csinálhatod durvábban is. - mondtam.
Majd nyelve és ujja egyszerre ért a puncimhoz. Nagyon kevés kellett hogy a szájába élvezzek. Kéjes nyögések kiséretében, a csúcshoz közel járva bíztattam, hogy csinálja. Majd a hajába túrtam és egy hangos nyögés hagyta el a számat miközben beleélveztem a szájába.
Felegyenesedett és megcsókolt. Majd ugyan ezzel a lendülettel mint aki jól végezte dolgát kisétált a fürdőből.
A szobába igyekezve már kitervelten hogyan fogom viszonozni ezt a csodálatos orgazmust amit kaptam tőle.
Az ágyán feküdt hason. Nem vett észre mikor benyitottam így megcsodálhattam alakját. Sok kólát ivott így látszott, hogy a szénsavtól egy kicsit fel van puffadva, ennek jelzést is adott mikor szinte másodpercenként böfögött egy hangodat, vagy fingott egy kellemeset. Mindig is oda voltam azért, hogy milyen formái voltak, de arra nem gondoltam volna, hogy meg is fogom kívánni. Egy short volt rajta, melyből kidolgozott farizma kilátszott. Olyan jó segge van. Ismét fingott egy csattogósat. Odalopóztam hozzá, majd elkezdtem markolászni és puszilgatni. Egy halk sóhaj hagyta el a száját, fenekét pedig egy fing. Majd egy hirtelen mozdulattal hátra fordult és a puncijához igazította a fejemet.
- Ne olyan gyorsan kisasszony. - mondtam nevetve majd feljebb másztam és elkezdtünk csókolózni. Egy párszor beleböfögött a számba, de ez nekem nagyon tetszett és elég izgató is volt.
Lejjebb haladtam és levettem róla a mellét takaró toppot, így mellei szabaddá váltak. Kezembe vettem őket és elkezdtem markolászni, majd puszikat leheltem rájuk kezem eközben a shortba tévedt és punciját masszírozta. A sóhajok melyek Anna száját elhagyták elképesztőek voltak. Nem tudtam betelni velük. Nedvtől tocsogó puncija már a nadrágot teljesen szétáztatta mikor úgy döntöttem, hogy becsúsztatom egy ujjam, és elkezdem ujjazni, szemébe néztem és láttam hogy nem elég így a mutató ujjam is becsúszott. Orgazmushoz közel volt már, de úgy döntöttem ez nekem nem elég.
Felcsatoltam egy műfarkat. Megkértem, hogy üljön bele.
- Ez mire jó? - kérdezte.
- Nagyobb lesz az élvezet. - mondtam.
Bele huppant és amint megérezte a méretét egy hangodat nyögött.
- Had halljam a hangod baby. - mondtam neki.
Csipőjét mozgatta, előre hátra előre hátra, annyira jó volt nézni, hogy végre ő ül az ölemben. Az enyém lett végre ez a test, amiről annyit álmodtam.
- Lovagolj meg, gyere. - mondtam.
Csipője mozgása hibátlan volt. Mintha nem is az első alkalom lett volna. Mellei pattogtak amiknek a mozgását alig tudtam követni, de annyira szexi hogy az elképesztő. Egy két fing elhagyta formás fenekét, de annyira tetszett, hogy gyakorlatilag anélkül, hogy hozzám ért volna az orgazmushoz közel kergetett. Mielőtt elélvezhetett volna, gyorsan helyetcseréltem vele, lábait nyakamba raktam és behelyeztem a dildót. Lassú mozdulatokkal kezdtem magamévá tenni, majd nyögései hallatán gyorsítottam a tempón. Egyre gyorsabban dugtam, mikor már teljesen kész volt és elélvezett. Hasa hullámzott és rángatózott az élvezettől. Ordítása olyan hangos volt, hogy valószínűleg a szomszéd utcában is hallották ezt a gyönyörű orgazmust.
- Na gyere folytassuk. - mondtam neki majd térdre parancsoltam. Tetszett, hogy tetszett neki, hogy én vagyok a domináns fél.
- Dugj meg keményen szerelmem. - nyögte, majd kutya pózba elkezdtem dugni és közben markolászni kezdtem a mellét. Gyönyörű természetes formás feneke gyönyörű látványt nyújtott. Nem sok kellett hozzá és másodjára is a műfarokra élvezett. Közben ismét rotyogósakat fingott, szaga volt, de még ettől eltekintve is az őrületbe tudott kergetni.
- Most te jössz. - mondta. - Magamévá akarlak tenni. Majd lecsatolta rólam a dildót és magára szerelte. Kutya pózba parancsolt és berakta a műfarkat a puncimba. Nem kímélt, már az első perctől kezdve keményen dugott. A fenekemre markolászta és közben hallottam, hogy egy két böfögés elhagyta a száját.
Ezután még meglovagoltam.
- Annyira jó vagy baby. - mondta, majd kezét a mellemre tapasztotta.
Kétszer élveztem el, majd szex után kifulladva feküdt rám.
- Nem gondoltam volna, hogy valaha szexelni fogok veled. - mondta.
- Én csak vágytam rád. - vallottam be neki, majd egy csókot leheltem melleire.
- Én is vágytam rád. - markolt bele huncut módon a fenekembe. Egy kis beszélgetés után összebújva meztelenül aludtunk el.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (47)        Nem tetszik (35)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-06-26 07:01:59
Sheila80
Izgató lenne,ha a büfögést és fingást kihagytad vna. Na és részletesebb lenne az aktus leírás.


Ezt a szex történetet 9179 X olvasták el.