Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A feleségem és a fiam

Beküldő:Ben Hur


A feleségemmel hosszú ideje házasok vagyunk már.Van egy 20 éves fiúnk.A nejemmel mindig is fantasztikus volt a szex,vad,szenvedélyes és sorolhatnám.
Aztán akárcsak mások,mi is rákaptunk arra,hogy másokkal csináljuk,hármasban vagy négyesben.
Aztán odáig fajult az egész,hogy megkérdeztem a feleségemet,hogy benne lenne,hogy a fiunkkal hárman csinálnánk.Értelemszerűen akkora pofont kaptam tőle,hogy azt hittem a fejem is lerepül,de látszódott az arcán a kíváncsiság és a vágy és ezt nem tudja előttem leplezni,hiszen ismerem,túlságosan szereti a faszt.
Több hónap telt el mire meggyőztem.
Megbeszéltük,hogy estefelé áthívjuk majd a szobánkba és ha teheti valami izgató kellékben fogadjon minket.Így is lett.
Az este folyamán át is mentem a fiamért azzal az ürüggyel,hogy anyád szeretne valamit .
Amikor bementünk a szobánkba még az én lélegzetem is elállt nem csak a fiamé.
A feleségem egy fekete harisnyát vett fel és semmi többet.Hatalmas mellei szabadon lógtak,hosszú szőkés haját kéjesen csavargatta miközben figyelt minket.

-Hát szia kincsem-Mosolyodott el a feleségem miközben a fiúnkra nézett.
Én csak hátulról toltam a vállát,hogy nyugodtan menjen közelebb.
-Tyűű,nagyon kitettél magadért szívem.-Jegyeztem meg kissé zavartam miközben végignéztem a feleségem testén,annak ellenére,hogy azt hittem már nincs min meglepődni vele kapcsolatosan az évek elteltével.
A fiam riadtan nézett vissza rám,nem értette az egészet így hirtelen.
-Hé,Hé,csak rám figyelj most!-Mondta a feleségem halkan miközben a melleit simogatta.
A fiam nagyot nyelt,majd lehajolt az anyja elé szemmagasságba.
A feleségem leszállt az ágyról majd pedig ő is térdre ereszkedett.A térdén közelebb csúszva adott egy csókot a fiam ajkára,majd szépen lassan a nyelvét is átcsúsztatta a szájába,majd ezt követően a fiam is viszonozta.Miközben a nyelvük vadul csapkodott,elkezdték egymást fogdsoni.A fiam az anyja melleit,míg a feleségem a gatyáját masszírozta.
-Vedd elő kérlek!-Könyörgött zihálva a feleségem.
A fiam ezt követően letolta a gatyáját és a boxerét amiből elővillant a farka.
A feleségem alig hitt a szemének.
-Látod ezt drágám?A fiunké nagyobb mint a tiéd.-Állapította meg a feleségem egy nagy sóhaj közepette majd pedig azonnal eltűnt a farok a szájában.A nejem mindig is jó volt szopásban,túlságosan is,kicsikét tartottam tőle,hogy túl hamar kifogja facsarni szegényt,de nem,nem így lett,ezzel a farokkal nem bírt.Eközben kigomboltam a gatyámat majd én is csatlakoztam a szopatáshoz.
-Na most én jövök!-Jelentettem ki határozottan,majd a feleségem szopástól nyálas szájába toltam tövig a farkam.Kicsit öklendezett,de jól bírta.Miután kihúztam,adtam az arcára egy csókot,majd a fiam az anyját a hajánál fogva,akárcsak én tövig benyomta az egyre duzzadó farkát.A feleségem tágra nyílt szemekkel éreztette a meglepődöttségét ami mégjobban izgalomba hozta őt.Egyre kíméletlenebbül mocskosabban bőnyállal kezdett szopni,de a fiam még mindig bírta.
-Jólvan fiam,fektessük fel anyádat az ágyra.
A fiam nem válaszolt,lángoló tekintettel egymagában felrakta.
-Gyertek,gyertek,basszatok meg!-Üvöltötte a feleségem miközben a tocsogó pináját ujjazta.
A fiam nem szarozott és azonnal az anyja csiklójába nyomta a farkát.Ezután a feleségem olyan hangot adott ki mint a nyikorgó fék.
Fel nem tudtam fogni,hogy ez a második alkalom,hogy nővel van,hiszen a fiamnak eddig csak 1 barátnője volt,hihetetlen számomra,hogy nekem azért beletellet némi barátnőbe mire kitapasztaltam mindent,de ez...elégedettek lesznek vele a lányok van egy olyan érzésem.
Nem sokkal azután a fiam tele élvezte az anyja teljes picsáját,de még mindig állt a farka és bírta tovább.
Leblokkoltam teljesen,hogy a fiam mekkora élvezettel sorozza az anyját,kis gyors csattogások egymás után ez párosítva a feleségem nyögésével.
Ezt követően úgy döntöttem,hogy rábízom most a feleségemet a fiamra.Kihúztam az íróasztal melletti kisszéket,majd helyet foglaltam miközben meredt fasszal néztem az előadást.
A feleségem sikított továbbra is és egyúttal biztatta a fiúnkat.Azt hittem,hogy a nejemnek nincs határa,tévedtem.Sosem láttam ennyire fáradtnak vagy megviseltnek szex közben.
Majdnem elterült az ágyon de a fiam szinte azonnal lecsapott rá és a hatalmas seggébe mélyesztette farkát.A feleségem ezután már olyan hangokat adott ki mintha kínoznák,mindeközben a fiam vulgáris szavakkal jellemezte az anyját.Pl: úú de megbaszlak te mocskos kurva ,amire ha nem is teljesen,de némi erőt kapott az anyja.Újra vadmacska módjára vonaglott,majd ráült a fiam farkára,amit igazi asszony módjára meglovagolt.
Egy jó negyed óráig pattogott rajta,majd hirtelen lemászott.
A fiam elélvezett és a tartalmát a feleségem a lehető legnagyobb odafigyeléssel nyalta le.
-Ügyes voltál kicsim.-Lihegett a feleségem elégedetten.
-Anya?Ezentúl akkor baszhatlak meg amikor akarlak?-Kérdezte a fiúnk reménykedve.
-Igen drágám,akármikor.-Felelte a feleségem búgó hangon miközben végig simította a farkán a kezét.
Utána mind a ketten rám néztek mintha a beleegyezésemre várnának.
Én igennel bólintottam.Bár ne tettem volna.

Az ezt követő hónapokban ugyanis már javarészt a fiam kefélte a feleségemet és mivel utóbbi is egyre rakoncátlanabb lett,már nem nagyon kereste a társaságomat,kapott egy fiatal faszt aki jobban bírja mint én és egy másik férfi együttvéve.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (219)        Nem tetszik (156)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-06-04 04:11:54
Nagy Edmond
Amiért jó, hogy újfajta felálláss, ilyet ritkábban látni. Ami rossz, mint mindig, megint túl sokszor ismétlelt szó, most a fiam, ami brutál zavaró. Fullba toltad.... klisékliséklisék. Nagyobb a farka, hosszan kitart, anya momdent is kibír, ezentúl min

2023-06-04 05:43:28
Úrfi
Atya ég, ekkora barmot, mint Ben Hur és akkor idézem "a fiam nem szarozott és rögtön tövig nyomta a faszat az anyja csiklójaba".Ez hogy lehetséges???faszfej


Ezt a szex történetet 31175 X olvasták el.