Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Eladtam a feleségem.

Beküldő:Én
Eladtam a feleségem.

A feleségem Évi a 40 es évei elején jár az átlagosnál nagyobb segge van, az a fajta amit ha meg látsz rögtön az ugrik be hogy ezt keményen meg kéne baszni.
Na szóval már 20 éve házasok vagyunk és igy folyamatosan azon dolgoztunk hogy ne laposodjon el a szex köztünk. Így lassan eljutottunk oda hogy igazábol nem is szeretkeztünk hanem szószerint basztunk. Kefélés közben imádja ha használom és elhordom mindenféle kurvának. Imádja ha rendesen megkefélem a pináját. Egy igazi kis szuka lett belőle de idáig csak kettesben csináltuk.
Igy gondoltam egyet és az egyik kefélésünket felvettem, persze úgy hogy ő nem tudott róla. Aztán regisztráltam egy társkereső oldalra és a felvételből kivágott képekkel (persze az arcunkat szigorúan kitakarva) feladtam egy hirdetést hogy szuka keresi új gazdáit. Persze sokan jelentkeztek főleg magányos férfiak de én valami különlegeset kerestem az én kis szukámnak. Teltek a hónapok és egyszer csak jelentkezett Zsolti És Tünde hogy szivesen elszorakoznának a szukával. Ők szintén a negyvenes éveikben jártak. Pár levél ill. Telefon beszélgetés után. (amiből kiderült számomra hogy egyikőjük se szereti ha ellenkeznek velük). Mindenképpen meg akarták maguknak nézni Évit megbeszéltünk egy találkozót de mivel Évi az egészről nem tudott ezért először úgy találkoztunk négyesben mintha a kolegáim lettek volna és csak felugrottak egy kávéra. A találkozó másnapján hívott Tündi és elmondta hogy szimpatikusak voltunk nekik és megbeszélték Zsoltal hogy hajlandóak fizetni a szukáért mert már régóta szeretnék úgy isten igazán kiélni a vágyaikat de mivel mindketten dominánsak ezért kell nekik valaki akin ezt megtehetik. Úgy hogy megbeszéltük hogy elküldik a címüket és a következő hétvégén átugrunk hozzájuk. Szoltam Évinek a hétvégi programról és mivel neki is szinpatikusak voltak ezért nem volt kifogása bár ekkor még nem is sejtette miben lesz része. Hamar eljött a hétvége Évi egy zöld színű, szűk egyberuhát vett fel hosszas győzködés után sikerült lebeszélnem a bugyiról és a meltartóról. Aztán beültünk a kocsiba beütöttem a GPS-be Tündiék címét és elindultunk. A GPS egy vidéki kis faluba navigált egy szép nagy ház kapubeállóján álltunk meg. Hivtam Tündit,hogy itt vagyunk, mondta hogy áljunk be és már nyilt is a kapu. Az udvaron leparkoltunk Zsolt már kint várt minket. Bevezetett a nappaliba Tünde ott várt és mondta hogy foglaljunk helyet. A hangulat gyorsan oldodott köszönhetöen az alkoholnak
a beszédtéma is elég hamar a szexre terelődött. A pia hatására Évi is egyre szenvtelenebbűl mesélte hogy mi mit és hogy szoktunk csinálni a hálóban.
Egyszercsak Zsolt ráparancsolt Évire hogy álljon a nappali közepére Évi nem igazán értette de oda állt.
Zsolt odament hozzá közben szinte vetköztette a szemével lassan a hátamögé lépett átkarólta és elkezdte a hasát simogatni le fől egyre jobban megközelítve a melleit és a pináját. Legnagyobb meglepetésemre Évi nem tiltakozott sőt egyre mélyebben vette a levegőt, fejét hátra hajtotta és egyre sűrűbben csukta le a szemét. Tündi felált melőlem oda ment egy szekrényhez kinyitotta az ajtaját és az egyik polcról elvett egy ollót. Oda sétált Évihez aki ekkor már szinte ki sem nyitotta a szemét csak élvezte ahogy Zsolt a melleit markolásza. Az ollóval elkezdte lassan levágni a ruhát Éviről lentről felfelé haladt végig a hasa elött el a két melle között mikor végzett Zsolt megfogta a ruhát mint egy köbenyt levette és a sarokba dobta. Majd ismát átkarolta és a csupasz punciját kezdte izgatni. Tündi kissé hátrébb lépett és úgy élvezte a látványt. Ekkor Zsolt megfogta Évi vállait és maga felé fordította. Szólnia sem kellett és Évi automatikusan letérdelt egyik kezével a feleségem fejét tartotta a másikkal elő vette méretes, már keményen ágaskodó farkát és Évi nyitott szájába tolta aki mohón szopni kezdte a méretes faszt.
? Édesem, szólt Tündi hogy szopik a kis Szukánk?
-Egész jól csinálja-jött a válasz-habár azért még van hová fejlődnie a kis ribancnak és temposan kefélni kezdte mintha csak pinát dugna. Tündi egy darabig nézte őket majd odasétált hozzájuk és végig simította a kezével Évi lucskos pináját. Elég szaftos a szuka állapította meg elégedetten. Ekkor Zsolt kihúzta Évi szájából nyáltól csöpögő farkát és ráparancsolt Évire hogy feküdjön a dohányzó asztalra. Amíg Évi elhelyezkedett addig Zsolt levette a ruháit és Évi lábaközött féltérdre ereszkedett igy farka épp egyvonalba került a már lucskosan lüktető pinával. Tündi odalépett és fel ill. szét feszitette Évi lábait. Ekkor Évi szinte könyörögve felnyögött kérlek basszál meg nyögte. Zsoltnak se kellett több egy mozdulattal tövig vágta duzzadó farkát a lucskos pinápa és kefélte amilyen keményen csak bírta.
Évi szinte azonnal ráélvezett a pinájába hatoló faszra. Tünde ekkor rám nézett.
-Látom te is élvezed mondta mosolyogva.
Ekkor mint aki állomból ébred lenéztem és megláttám duzzadó farkam ahogy lassan le-fől jár rajta a kezem. Hogy mikor vettem elő fogalmam sincs.
-Na ne szégyenlősködj gyere a kis kurva már biztosan megszomjazott. Gyere itasd meg szépen a szukát.
Én oda mentem és beleraktam a farkam Évi szájába nem mozogtam nem kezdtem el kefélni a száját egyszerűen csak hagytam hogy szopjon. Közben figyeltem ahogy Zsolt farka ki-be jár Évi pinájában. Elég változatosan kefélte hol mint egy dúvad baszta hol pedig lassan szinte milliméterről milliméterre húzta ki ill. tólta vissza. Nem is kellet sok idő és szinte gejzírként tőrt elő farkamból a sperma Évi pedig hatalmas kortyokkal nyelte ahogy csak tudta de minden igyekezete ellenére egy pár csepp kibuggyant a szája szélén. Mikor az utolsó cseppet is kiszívta ernyedő farkamból vissza ültem a kanapéra és onnan figyeltem ahogy Zsolt módszeresen szétkeféli Évi szaftos pináját.
Majd kihúzza a farkát és hörögve spriceli le Évi melleitt szinte teljesen beterítve spermával azokat. Mikor végzett oda tartotta a farkát a szuka szájához és hagyta hogy tisztára szopja azt. Ekkor már Tündi ott ült mellettem a kanapén Zsolt is odajött és leült mellénk. Jó kis pinája van a ribancnak, rendesen meglehet baszni mondta miközben Évit figyelte ahogy felkel a dohányzó asztalról és szédelegve oda jött hozzánk.- Meg ne próbálj a kanapéra ülni főrmedt rá Évire Tündi. A kurvák itt ülnek előttünk a földön. Évi szó nélkül leült ahova mutatták neki. Jó kis szuka dicsérte meg Tündi. Majd hozzám fordultak Zsoltal és hosszan ecsetelték hogy milyen jól baszható a kis szuka és hogy mennyire szeretnék ha használhatnák még, így meg egyeztünk. Ekkor Zsolt egy a kanapé mellett lévő táskából elővett egy telefont és odaadta közben magyarázta hogy ezentúl így tartjuk majd a kapcsolatot és hogy minden hónap harmadikáig várják üzenetben hogy mikor dolgozunk így könnyebben tudnak szervezni ha nem küldjük az üzenetet akkor ugy veszik hogy bármikor jó nekünk és ha nincs itt időben a szuka akkor azt nagyon meg fogjuk bánni. Végül Tündi elövette a már megbeszélt összeget és oda adta.
Úton hazafelé a kocsiban néztem Évit (már amennyire vezetés közben tudtam) ahogy ott ül meletem az elől szétvágott ruhájában melle csillogott a félhomályban a spermától látszott rajta hogy még mindig a történtek hatása alatt van. Ahogy így néztem éreztem hogy farkam ismét ágaskodni kezd igy gondoltam egyet és elő vettem. Mikor Évi meg látta szónélkül ráhajólt és mohón szopni kezdett nekem se kellett sok és ismét tele pumpáltam a száját.
Mikor hazaértünk és beáltunk a kocsival csippant a telefon. De ez már egy másik történet. :)Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (57)        Nem tetszik (48)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-05-27 08:31:17
Foskopil
amikor azt írtad hogy megszomjazott, azt hittem bele fogtok hugyozni a szájába. az lett volna az igazi jó ha issza a pisát azt érdemli az ilyen!!!!!!!!!


Ezt a szex történetet 12080 X olvasták el.