Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anyám előtt basztam meg a húgát

Beküldő:Michael


Az eset 4 éve történt,amikor anyuékkal kiutaztunk Görögországba nyaralni.Az útra magunkkal hoztuk természetesen mint mindig, anyám húgát és a férjét is.

Az út meglehetősen hosszú és unalmas volt, pedig szeretek utazni,ráadásul az ember nem mindennap ülhet repülőn.

Megérkezésünk után,taxival elmentünk a szállásra,ahol lepakoltunk hamar és átvedlettünk,hogy minél hamarabb a tengerbe gázolhassunk.

Elsőként keresztanyumnak a férje futott bele,majd merült el a habokban.Közvetlen utána anyámék sétáltak be szépen kecsesen egymás mellett a vízbe.Anyum egy fekete,míg a tesója egy ezüst színű bikinit vett fel.Mindig is jó volt kettejüket nézni,mert látszott rajtuk,hogy nagyon jól kijönnek egymással,mondhatni a legjobb barátnők akik mindent megoszthatnak egymással és mindent együtt csinálnak.

Késő estig úszkáltunk a vízben,majd végül anyám szólt,hogy ideje lenne visszamenni a szállásunkra,mert már mind a négyünknek lilás a szája.Nehezen kászálódtam ki a vízből,mert még maradtam volna,de nem volt más választásom.

A szálláson megkajáltunk,majd pedig bementünk a városba körbenézni egyet.Este felé viszont már anyámék kezdtek nyűgösek lenni,mert vissza akartak menni a szállásra,főleg azok után,hogy a keresztanyám férje összefutott egy volt ismerősével,akivel elmentek egyet még kocsmázni,úgy döntöttem én is velük tartuk,hiszen szeretem a sört és amúgyis elmúltam már 18.Viszont annyira levolt foglalva az ismerősével,hogy engem figyelmen kívül hagytak és már kellemetlenül éreztem magamat a társaságukban.Úgy döntöttem én is hazamegyek,ez meg akkor jön vissza amikor akar.

A szállásra hazaérve cipőlevétel közben,halk nyögéseket hallottam.A szobák mellett elhaladva az egyiken bekukkantva látom,ahogy az anyámat a saját húga nyalja,mellettük meg 2 vibrátor.Anyám amikor észrevett teljesen összehúzta magát az ágynak a sarkában kezeit a feje elé tapasztva szégyenében.A keresztanyám viszont csak meglepetten,de még mindig azt a jókedvűséget az arcán magán hagyva vigyorgott rám,mint mindig.
-Van ez így.-Mondta a vállát meghúzva,miközben anyám lábfejére tette a kezét,majd hasra feküdve próbált közelebb kúszni anyám lába közé,mintha nem is zavarná,hogy itt lennék.
-Mégis miért csináljátok ezt?-Csupán ezt tudtam kinyögni magamból a látottak után.
Keresztanyum felült az ágyra vissza velem szembe unott arccal.
-Vannak olyan dolgok,amiket csak egy nő tud megadni a másiknak.
-De bazdmeg,mindkettőtöknek férje van!-Keltem ki magamból hirtelen.
-Anyádat már többször is megbaszta a férjem,csak úgy szólok,én nem akarom megfosztani őt az örömöktől,mellesleg apád elhanyagolja anyádat minden téren.Nem gondolod,hogy neked is kéne valamit adnod anyádnak,ha már apád nem képes rá?Vagy az lesz mint a múltkori nyaraláson.
-Miért mi történt?-Kérdeztem értetlenkedve.
Anyám eközben elkezdett sumákolva nevetni a keze mögött.
-Sejtettem,hogy nem mondta el.Nos drágám készülj fel!Mert anyádat múlt évben amikor horvátban voltunk egy 4 fős társaság baszta meg.Csak te akkor nem voltál velünk.
Keresztanyum lassan felállt az ágyról,elindult felém,miközben a kissé fakult szőke haját csavargatta.Majd előttem közvetlen megállva belebúgta a fülembe:
-Misi,ha most megkérdezem tőled,hogy megbasznál-e minket,mit felelnél?
Ez volt az első alkalom,hogy anyámra és nénikémre,nem családtagként,hanem már potenciális nőként tekintettem.Mintha olvasni tudott volna a gondolataimban és már tudta volna a választ a keresztanyám,az izgalomtól már a bokáját simogatta a másik lábfejével.Majd mielőtt még bármi választ is mondthattam volna megcsókolt,majd a nyelvünket egymás szájában jártatva belehelyeztem az ágyba,ahol hatalmas combjait szét tette nekem.A nyelvem úgy tapadt a csiklójára mint az Alien filmekben a parazita az emberek fejére.Néha levegőt is kellett vennem,de annyira nyomta vissza a fejemet magába,hogy félig fulldolkoltam már.Miután kinyaltam felhívott az ágyra ahol elterültem,ő meg mellém feküdve a betonkemény farkamat,elkezdett szopni.Akárcsak a pinája,a nyelve is olyan forró és kellemes volt.Hol erősebben szopott,hol pedig a nyelve hegyével kényeztetett.Utána felpattant a farkamra és a hajába kapaszkodva meglovagolt engem.Hatalmasakat sikított,közben anyám tágra nyílt szemekkel és tátott szájjal nézte,ahogy kúrom a tesóját.Keresztanyum már csak hörögni és lihegni tudott amikor,lefordult a farkamról.
-Légyszi,hadd basszalak seggbe!-Mondtam verejtékkel az arcomon.
Még fel se tudta fogni az információt,de már a csipőjénél fogva magamhoz húztam,nekitámasztottam az ágy szélének és anyámmal szembe elkezdtem kefélni.A farkammal olyan hangosan küldtem a seggét,hogy olyan hangja volt mint amikor a falba szöget vernek.irdatlanul megdöngettem,aminek a végén egy hatalmasat élvezett.izzadtan és kimerültem felhúzta magát az ágyra és elterült.
A tekintetemet anyámra akartam szegezni,de félfordulatban megragadott, magához húzott és tövig benyelte az egész farkamat,egy igazi becsületes mélytorkos szopás szóval ez vagy te gondoltam magamban,a farkamat egy másodpercig sem teljesen kiengedve járkált be előre-hátra a szájában.Befelé az ágy közepére húzva hatalmas melleit nyaldostam,majd neki is forró puncijába helyeztem a szerszámom.A hátamba mélyesztve a körmeit,kloffoltam kegyetlenül.
-Pucsíts be nekem!-Utasítottam anyámat.
Majd a fenekét előttem lóbálva egy felszisszenés kíséretében,hátulról is megkínáltam.Nem sokkal később elmentem teljesen és a farkam tartalmát anyám csípőjére engedtem.Erre már közben a keresztanyám is visszakúszott mellénk és kezdte el lenyalogatni a nővére hátáról a farkam tartalmát..Ezután mind a hárman teljesen készen voltunk.
-Fiam,tudom,hogy nem illendő ilyet kérdeznem,de ezekután megtennéd,hogy gyakran megbaszol minket?
Elmosolyodtam,majd a comjukra csapva csak bólintottam egy igen határozottat.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (311)        Nem tetszik (96)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-05-21 05:27:41
Agastyán
Ezt a mázlit,arany élet két milf dugása Michael,de csak ha igaz amit írtál. Még tart a visszony?

2023-05-22 08:00:10
Michael
Apám végig otthon volt,bár jogos,hogy rosszul fogalmaztam meg.Az,hogy igaz vagy nem igaz,csak nekem számít igazán.

2023-05-21 19:55:24
Citrom
A legelső mondatból idézem "anyuékkal",ez azt jelenti hogy apád & anyád. Tehát merre volt apád,mert nem esik szó róla az ámokfutó történetedből.

2023-06-13 06:55:34
ez szar volt öcsém
Összecsapott, fantáziátlan, rövid vagyis szar az egész. Tizenéves kamasz írhatta akit pinát csak jpg formában látott.


Ezt a szex történetet 33310 X olvasták el.