Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Születésnapi kúrás a nővéremmel

Beküldő:Lackó


Mielőtt még nekikezdenék,szeretném leszögezni,hogy minden itt leírt dolog,nem kitaláció,nincsen kiszínezve,se semmi,ez szóról szóra így volt.


Rólam és a nővéremről annyit kell tudnotok így előlegben,hogy romák vagyunk és Szabolcsiak.Minden pletykának,szóbeszédnek van némi valóság tartalma.Ugyanis a mi kultúránkban,ha nem is mindennapi,de elfogadottabb a családon belüli szexuális lét.A nővérem és köztem 8 év különbség van,én most 26 vagyok ő pedig 34 és házas nő.
Már jóideje fájt a fogam a nővérem testére,de sosem volt bennem elég merészség,hogy bármi lépést is tegyek ez ügyben.
Amikor elérkezett a 34.születésnapja összegyűlt a család,szülők rokonok és persze a nővérem férje is.Az ünnep nagy és hosszú volt,mint ami úgy jellemző szokott lenni ránk.A mulatság után a nővérem férje hazament,viszont én kitaláltam,hogy mielőtt még ő is haza menne meghívom pár italra.Legnagyobb bánatomra egy sima Fantánál többet nem ivott.Sürgetett,hogy haza kell érjen az urához annak ellenére,hogy pár utcányira lakik innen.Miközben sétált előttem a magassarkújában,nem tudtam levenni a szemem a farmerjában domborodó feszes seggéről.Amikor a park mellett haladtunk el,mondtam neki,hogy üljünk le egyet és beszélgessünk.Szóvá tettem neki,hogy mennyire szeretem és,hogy nagyon fontos az én életemben.A hallottak alapján még az ölembe is beleültettem,ahol elkezdtem simogatni a szép egyenes fekete haját és csókolgatni a nyakát.

-Mit csinálsz?Megőrültél Balázs?
-Most mi van,egyedül vagyunk a parkban,ráadásul este van,a férjed meg úgysem fogja megtudni.-Mihelyst kimondtam ezt a számom kicsikét meg is bántam,hogy őt is megemlítettem.
Gyorsan a nővéremre néztem akit látszólag váratlanul ért az egész,de nem hagytam időt neki a gondolkodásra.Gyorsan a csuklójánál fogva letérdeltettem magam elé és elővettem az ágaskodó farkamat.Hát mit ne mondjak azonnal be is szippantotta.Tekergette,szürcsölgette,kényeztett rendesen.Mondtam is magamban,hogy az urán már gondolom sokat gyakorolhatott.

.Öcsi,ha ennyire akarsz akkor basszál meg rendesen!-Majd letolta a nővérem a farmerját és megláttam az isteni fenekét.
Olyan formás segget mint ami neki volt életemben nem láttam.Ekkor feltűnt az arcán,hogy aktiválódik benne az a tipikus cigánylányoknál megfigyelhető vadkanca üzemmód.
Életemben nem éreztem még olyan nagy kéztetést,mint akkor,pedig sok roma és fehér lánnyal volt már dolgom,de a nővéremet olyan szinten megsoroztam a fa mellett,hogy az valami hihetetlen.Miután kihúztam a farkamat a seggéből,még egyszer leszopott,majd pedig kielégülve visszaültünk a padra.Ahonnan nem sokkal később sietve távozott,ugyanis a férje aggódni fog miatta.
Eleinte,kicsikét sajnáltam a nővérem férjét,hogy ezt tettem a feleségével,de jobban belegondolva magamat sajnálom, ugyanis az az ember akkor kefél a nővéremmel amikor akar.No sebaj,elhatároztam,hogy ezentúl ajándékok vásárlása helyett a farkammal fogom őt díjazni a jövőben születésnapja alkalmából.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (135)        Nem tetszik (72)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-05-20 06:16:15
Krapek
A dolog ott sántít,hogy a férj haza batyog egyedül, főleg úgy hogy közel laknak.Ocska kamu , hiába szeretnéd igazi történetként,eladni.


Ezt a szex történetet 19547 X olvasták el.