Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nővéremmel7.- Ildi és Reni, a két idegen

Beküldő:Geri


A nővéremmel 7. - Ildi és Reni, a két idegen


Reggel Vivi szája ébresztett ami a farkamon ténykedett. Jó volt végre őt érezni. Nagy szeretkezéssel indítottuk a napot. Boldogan bujtunk egymáshoz.
- Jó volt az ébresztő, öcsi?
- Nagyon. Már hiányoztál. Sajnalom hogy kevés időm jutott rád, de most bepótoljuk. Legszívesebben most újból megdugnálak de tartalékolni kell az erőnket, mert este jelenésünk van Szilvinél.
- Jaaaa, tudom, a masszőr nő.
- Igen, igen. Az kemény este lesz.
- Alig várom már. De akkor pihenünk egész nap? Ugye nem. És azért mert neked gyűjteni kell a gecit, azért engem néha néha kinyalhatsz. Nem fogok ellenkezni.
- Szóval nem fogsz ellenkezni? Akkor gyerünk és kínáld fel azt a csodálatos puncikád.
Vivi szinte spárgába rakta a lábait, két kézzel széthúzta a punciját én pedig rábuktam és spriccelésig nyaltam. Folytattam volna de már ő tolta el a fejem, hogy hadjam abba. Ki pihente magát, aztán zuhany, reggeli, és elindultunk kocsikázni céltalanul. Egész nap mentünk össze vissza végig a Balaton parton. Késő délután értünk vissza. Vacsora és készültünk Szilvihez. Hát az a találkozó is fenomenális volt. A két nő nagyon megértették egymást, mintha ezer éve szexelnének egymással. Persze jól kikészítettek engem, közösen. De azért mindkét csaj megkapta a magáét. Minden lyuk ki lett használva rajtuk. Szilvi nem győzött hálálkodni hogy megismert bennünket. Az éjszaka nem kellett altatót bevenni, a fárasztó este után úgy aludtunk mint a bunda.


Reggel ismét Vivi ébresztett, de most fel volt öltözve, meg is lepett.
- Hát te? Hová készülsz?
- Sehova. Már megjöttem.
- Honnan? Hol voltál?
- Ne kiváncsiskodj annyira. Majd idővel megtudod. Gyere készülj és irány az északi part.
Aznap voltunk Tihanyban, Badacsonyban, Szigligeten, szóval sok helyen. A két csajról teljesen megfeledkeztem. Vivivel kézenfogva sétáltunk, nyilvánosan csókolóztunk. Szombat reggel éppen egy kiadós szex után regenerálodtunk az ágyban mikor csipogott a telóm. Ildi írt. Ha nekem is jó akkor este várnak a megadott címen a megadott időpontban. Megbeszéltem Vivivel, ő biztatott hogy menjek el, majd ő is kitalál magának valami programot. Mondta hogy látott pár jó, egyedül álló pasit. Hátha jut neki is valami. Vissza írtam Ildinek, hogy ott leszek. Délben Vikihez mentünk ebédelni, nagyon örült hogy látott minket. Legszívesebben megdugtam volna megint, amire ő sem mondott nemet, de Vivi elmagyarázta a helyzetet, de hozzá tette hogy ő neki nincs programja. Viki széles mosollyal a száján, a fülébe súgott valamit, jó ötlet, ennyi volt a válasz. Én csak néztem a két lányt és sejtelmes mosoly volt az arcukon. Délután sétálgattunk a városban, kézenfogva, vidáman, boldogan. Majd egyre közeledett a megbeszélt időpont. Én készűlödtem majd érzelmes búcsú Vivitől.
- Érezd jól magad. Fogalmam sincs mikor jövök haza. De vigyázz magadra kérlek.
- Jól van öcsike. Menj nyugodtan, nem lesz bajom és biztosan unatkozni sem fogok.


Elindultam a megadott címhez. Bekopogtam az ajtón, pár pillanat múlva Reni, a vörös démon nyitott ajtót. Már ott elkezdett a fantáziám beindulni. Egy comb középig érő szatén köntös volt rajta, nem volt teljesen összehúzva rajta, így láttam hogy szép formás cicije lehet.
- Szia Geri. Már vártunk. Gyere be.
- Szia Reni. Köszi.
Reni becsukta az ajtót, majd megfogta a kezem és magához húzott és rögtön lesmárolt. Nem volt vad vagy erőszakos de heves volt. Természetesen viszonoztam a kedvességét és a kezem is útnak indult. A popsiját vettem birtokba és azt simogattam, miközben Reni a fejem húzta a szájára. Majd elváltunk egymástól.
- Köszi az üdvözlést. Finom a szád, remélem sokszor érzem majd.
- Abban biztos lehetsz, és pasi létedre egész jól csókolsz. Na és hogy tetszik a fenekem?
- Az étteremben látszatra szép formás volt. Most így tapintásra sem változott a véleményem.
- Na majd ha érzed akkor lesz ám az igazi.
- És Ildi?
- Ildi elment zuhanyozni. Nem mész megmosni a hátát? Már nagyon vár téged.
- Jó ötlet.
- Akkor le a ruhákat.
Reni rögtön a nadrágommal kezdett. Míg én levettem a kabátom meg a pólót, addig Reni mindentől megszabadított alulról, majd szópni kezdett. Lenéztem rá.
- Csak vigyél neki egy kis meglepetést. Mondjuk úgy látom nem kicsi lesz. Igaza volt Ildinek. Nem kicsi farkad van.
Majd újból szópni kezdett, gyorsan kemény lettem a vörös démon szájától. Megmutatta a zuhanyzót és hozzá tette, ha soká jövünk ki bejön segiteni. Lassan nyitottam ki a fürdő ajtaját, látom hogy Ildi nekem háttal állt és mosta a testét. Enyhén molett nő létére jó alakja volt. Kerek, igaz nagyobbacska popsik, vékony derék formás de húsosabb combok és kicsit szélesebb csípő. Lassan mögé mentem és hátulról óvatosan megfogtam a derekát. Kicsit megilyedt, de mikor hátra nézett, megnyugodott és felém fordult.
- Szia Geri. Már nagyon vártalak. Ó és úgy látom Reni már kezelésbe vett. De így ruha nélkül még nagyobb a farkad és micsoda test.
- Reni mondta hogy hozzak neked ajándékot.
- Hát szép nagy ajándék.
És megmarkolta a farkam.
- Azt kell mondjam hogy neked is ruha nélkül szép nagy cickoid vannak. Szépek.
Én pedig azokat a nagy dinnyéket markoltam meg és közben smárolni kezdtünk. Faltuk egymást és a kezeink is felfedezték egymás testét. Ildi a farkammal a kezében a punciját izgatta, a nagy szemérem ajkai közé nyomta és a csiklóját izgatta a makkommal.
- Akarom. Most. Itt.
Terpeszbe állt és úgy húzta a puncija közé a farkam. Én meg elkezdtem lassan mozogni, majd éreztem hogy jó helyen jár a farkam és akkor becsúszott neki. Lassan kezdtem mozogni, néztük mindketten hogy a farkam ki be jár a puncijába. Egyik kezemmel a fenekét fogtam a másikkal meg a cicijét markoltam. Nyögtünk egyre hangosabban, de Ildi hangjától viszhangzott a fürdő. Egyre gyorsabban dugtam, szerettem volna ha az első orgazmust akkor éli át.
- Dugjál, basszál meg. Igeeeeen. Dugjáááál.
És akkor megremegett a teste és elélvezett. Nagy mosoly volt az száján.
- Hát ez elég gyors volt.
- Én mondtam Geri hogy Ildi már nagyon várt.
Mindketten a hang irányába fordultunk és Reni ott állt az ajtóban, meztelenül.
- Én is érezhetem végre azt a faszt amitől ilyen gyorsan elmentél, vagy ki sem akarod engedni magadból?
- Menj és mutasd meg a türelmetlen barátnőmnek hogy milyen érzés is ha benne van ez csodás farok.
Kihúztam Ildiből a farkam ami nagy cuppanással csúszott ki belőle és csapódott a hasamnak.
- Hűha ez nagyobb mint az előbb mikor szoptalak.
- Ildiben megnőtt.
- Azt látom. Na gyere te csődör.
- Ne maradj sokat gyere te is. Kettötökkel akarom egyszerre tölteni az időt.
- Menj csak intézd el Renit, én is megyek hamarosan.
Követtem Renit és közben néztem azt a formás ringó popsiját.
- Érzem ám hogy a fenekem nézed. Azt akarod elsőre?
- Nem, majd szépen sorba, vagy felváltva. Ki tudja.
Beértünk a hálóba, szembe fordult velem Reni és akkor láttam meg formás melleit, keményen álló bimbóit.
- Akkor mit szeretnél, hogy kezdjük?
Gyorsan pörögtek a fogaskerekek a fejemben.
- Gyere kutyába, fejel az ágy széle felé.
- Jó ötlet. Szóval tényleg sorba megyünk, először a szám.
Reni elhelyezkedett, de a fenekét úgy kinyomta hogy alig bírtam a látvánnyal betelni. Majd a szájához raktam a farkam és úgy kezdett el szópni. A kezét nem használta, csakis a száját. Isteni volt a technikája. Nem bírtam megállni hogy ne vegyem kezelésbe a popsiját. Oda nyúltam és az ujjammal végig simitottam a punciját és a popsiját. Mindkét lyukat izgatni kezdtem, a puncija már igencsak nedves volt . Két ujjal dugni kezdtem majd a csiklóját izgattam majd ismét dugtam. Ezt jó ideig csináltam, Reni már jó hangosan nyögött és sohajtozott, persze a farkammal a szájában, mert azt nem engedte ki egy pillanatra sem. Most már én is érezni akartam azt a forró nedves puncit. Így kivettem a farkam a szájából.
- Fordulj meg és tartsd ide azt a nedves pinádat, de ebben a pózban.
A vörös démon olyan gyorsan fordult meg hogy szinte alig telt el pár másodperc. Oda raktam a farkam, de mire észbe kaptam már rá is tolta magát tövig. Meg sem kellett mozdulnom úgy dugta magát, csak néztem ahogy mozog a farkamon.
- Ez aztán jó nagy fasz. Istenem de jó. Teljesen kitölti a pinám. Aaaaahhhhh.
És tényleg jól kitöltöttem azt a forró puncit. Azt hittem hogy a vörös démon már jól bejáratott nő. Hát tévedtem. Megfogtam a derekát és most én kezdtem el dugni őt. Teljesen lefeküdt az ágyra, csak a feneke meredt az égfelé. Így még szűkebb lett és Reni még hangosabban sohajtozott. Talán tíz perc múlva kezdett nagyon sikoltozóni jóval hangosabb volt mint Ildi. Nem is telt el sok idő mikor Reni is átélte az első orgazmusát. Le akart csúszni a farkamról, de megfogtam a derekát és nem engedtem.
- Gyere ide hozzám.
Oda simult hozzám, úgy terpeszben, farkam a puncijában, a kezem a két mellén és újból mozogni kezdtem benne. Felém fordult és huncut mosollyal nézett rám.
- Most már értem hogy miért várt ennyire Ildi. Basszál meg, érezni akarom azt a csodálatos faszodat.
- Még csak a bemelegítésnél tartunk.
Rám mosolygott ismét, majd smárolni kezdtünk. Ebben a pózban nagyon sohajtozott és nyögött de nem így akartam hogy elélvezzen. Dugtam még egy kicsit mikor éreztem hogy Ildi hozzám simul és simogatni kezd.
- Megjöttem. Beszállhatok én is ?
- Hát persze de előbb csókold meg a barátnődet.
Ildi Reni szájára tapadt és hevesen csókolózni kezdtek az orrom előtt. Én meg gyorsitottam a tempón, mikor Reni elélvezett volna abba hagytam és kihúztam a farkam.
- Na, basszál még!
- Feküdj az ágyra és szét a lábakat.
Reni az ágyra feküdt szétrakta a lábait és akkor elém tárult a puncija. Szép volt, megduzzadt csikló és kisajkak és kitágult kéj barlang.
- Te aztán jól szét dugtad a barátnőm pináját.
- Pedig azt mondta ez csak bemelegítés.
- Tényleg? Komolyan?
- Majd csak most jön a java. Ülj a szájára, de úgy hogy én is hozzád férjek.
Ildi Reni fölé ült nagy terpeszbe. Reni rögtön nyalni kezdte az arca felett lévő puncit. Én pedig újra dugni kezdtem Renit. Majd én is rátapadtam Ildi puncijára és a popsiját sem hagytam ki . Reni pár perc után ismét elélvezett. Kivettem a farkam és Ildi mögé térdeltem, de mielőtt beraktam volna neki a vörös démon szája kerül sorra. Szopott egy kicsit aztán jött Ildi puncija. Az öve már kicsit tágabb volt,  de még pont jó. Fogtam a derekát és csak dugtam, Reni meg alulról nyalta. Háromszor élvezett el így Ildi, az utolsó orgazmusa után csak előre dölt és hasalt az ágyon és levegő után kapkodott. Én a hátamra feküdtem és szóltam Reninek, hogy lovagoljon meg. Jött is, elöbb hevesen szopott egy kicsit, aztán a farkam fölé gugolt és ráengedt magát, tövig. Úgy ugrált rajtam, mindig teljesen ráengedte magát a farkamra. Mikor kezdett fáradni elöre hajolt hozzám és csókolozni kezdtünk, így átvettem az irányítást, megmarkoltam a fenekét és úgy kezdtem el dugni. A mellkasomra támaszkodott és úgy tartotta a punciját.
- Dugjál Geri, basszad a pinám. Aaaaahhhhh
Aztán éreztem hogy a farkamat Ildi kezdi simogatni, majd a barátnőjét le tolja róla és vadul szopni kezd. Majd vissza a punciba, ezt jó párszor megcsinálja. De mikor Renit dugom Ildi a popsiját nyalja.
- Ez az, nyald a fenekem, tágitsd ki, mert ott is akarom ezt a faszt.
Majd érzem hogy Ildi megint le tolja Renit a farkamról, szopja majd a popsihoz rakja és Reni szépen, lassan rá tolja magát. Viszonylag könnyen csúszott be a farkam. Reni ismét fölém gugolt és úgy lovagolt. Majd Ildi hátulról a mellét markolta és smárolni kezdtek. Reni egyre gyorsabban mozgott és hamarosan a popsiján keresztül is átélte az első orgazmusát. Ledölt mellém az ágyra és nagyon gyorsan kapkodta a levegőt és lihegett. De nekem nem volt pihenő, Ildi bukott a farkamra, majd ugyanaz a felállás mint Reninél. Lovaglás orgazmusig, majd át a popsiba. Aztán hátra dölt a kezére támaszkodott, nagy terpeszbe rakta a lábait és én premier plánban láttam a kitágult punciját és ahogyan a farkam eltűnik a méretes popsijában. De Reni is újból életre kelt. Rá tapasztotta a száját a barátnője puncijára és nyalni kezdte, majd két újjal elmerült benne.  Nemsokára bekerült a harmadik és pár percre rá a negyedik is. Ildi vonaglott rajtam és Reni ujjaitól. Sikongatott, nyögött, nagyon élvezte hogy ketten kényeztetük.
- Basszatok meg, keféljetek
szét. Aaaaahhhhh, méééééég .
Megfogtam Ildi fenekét és most én kezdtem el keményebben dugni. Reni is átvette a tempót az ujjaival az egyre jobban lucskossá váló puncimba. Tudtam hogy Ildinél ez hatalmas, spriccelős orgazmus lesz és be fog téríteni a puncilé. Hát igazam lett. Hatalmas síkitás és nyögések mellett Ildi akkorát spriccelt hogy az arcomra is jutott bőven a finom punciléből. Most Ildi feküdt mellettem és az éltető oxigén után kapkodva vette a levegőt. De éreztem hogy nekem sem kell sok, ilyen látvány és élmény után, így Renit megfogtam és Ildi mellé fektettem úgy hogy a fejük egymás mellett legyen. Már gondoltam a vég kifejletre is. Reni rögtön szét nyitotta azokat a formás lábait, széthúzta a punciját és várta a támadásom. Én meg megtámadtam, rögtön tövig tóltam a farkam és hevesen, de nem vadul dugni kezdtem. Majdnem teljes hosszában járattam a farkam majd csak jó mélyen. Reni élvezte nagyon. Majd a nyakamba raktam a lábait és úgy dugtam tovább. De Reninek volt egy kívánsága.
- Csókolj meg.
A lábai a nyakamba, nem tudtam hogy gondolja, így le akartam venni öket, de ő csak szorította, tehát nem tudtam. Jó, gondoltam ha így szeretné akkor legyen így. Kezdtem a fejéhez hajolni, semmi ellenállás, majd összeért a szánk és smárolni kezdtünk. Nem gondoltam volna hogy ennyire hajlékony, de ennek a póznak köszönhetően még mélyebbre hatoltam a puncijába. Amit ő még jobban élvezett, így csak mélyen dugtam tovább. Egyre hevesebben smároltunk, egy idő után már elvált a számtól, hogy a lehető legtöbb levegőhöz jusson, persze nekem is szükségem volt rá. Aztán Reninél robbant az orgazmus, a puncija úgy szorította a farkam hogy ez nálam is végzetes élmény lett. Kihúztam a farkam Reni még mindig lüktető puncijából, a két lány fejéhez térdeltem és elkezdtem verni a farkam. Reni a golyoim maszírozta, Ildi pedig Reni feje mellé fordult és tátott szájjal várta a kitörést. Nem kellett neki sokáig várnia mert gyorsan jött. Én is kiengedtem a hangom úgy ahogyan a lányok az élvezéseik pillanatában. Négy nagyobb spriccelésem volt és több kisebb. Mikor lenéztem a lányokra mind kettő arcát a ragacsos anyag borította. Reni volt a telhetetlenebb mert ő bekapta a farkam és kiszivta belőlem az utolsó cseppet is, majd átadta Ildinek. Ő is szívott rajtam valamennyit hátha Reni hagyott neki is valamit. Most én döltem az ágyra levegő után kapkodva kellemes fáradtsággal. A lányok letisztigatták egymásról a finomságot majd két oldalról mellém bújtak.
- Ez nem semmi volt Geri. Alaposan megdugtál bennünket. Élveztük nagyon.
- De még mennyire hogy élveztük. Akkorát spriccelt a pinám mint még soha. De mondjuk még soha nem baszták a seggem, nyalták és négy újjal dugták a pinámat egyszerre. Ehhez az élményhez nagyon is kellettél te is. És ez kurva nagy élmény volt.
- Ildinek igaza van. Ez kurva nagy élmény volt. Látni, közvetlen közelről hogy egy nagy fasz jár a barátnőm fenekében, én meg nyalom a pináját és közben pedig négy újjam olyan mélyen jár a pinájában hogy azt hittem az egész öklöm beszippantja. Hát ez tényleg kurva nagy élmény volt.
- Úgy beszéltek lányok mintha vége volna a bulinak ! Pedig még nincsen. De nincs ám.
- Mi?? Te még meg akarsz dugni minket?
- Miért, nem szeretnétek? Nem bírjátok már?
- Ez most komoly? Tényleg bírod még?
- Csak kell egy kis pihenő és kezdödhet újból a buli.
A két lány nagyra nyílt szemekkel nézett rám majd egymásra. Aztán egy nagy pacsival tudatták hogy mennyire örülnek neki, nekem. Mikor kipihentük magunkat kiszolgáltak mindennel. Kaja, innivaló, minden. Úgy bántak velem mint egy királlyal, mert tudták hogy utánna ők is megkapják a jutalmakat. A kanapén, a két lány között ülve, beszélgettünk, mindenki a saját életéről. Aztán ismét Reni volt a türelmetlenebb és rábukott a farkamra és szopni kezdett, finoman, lágyan. És erre reagált a farkam és keményedni kezdett. Majd Reni kiengedte a szájából és az észrevételt megosztotta Ildivel.
- Ez tényleg életképes. Azt hittem hogy csak kamuzol.
- Miért tenném? Tényleg meg foglak benneteket még dugni, legalább úgy mint az előbb.
Az örömhír hallatán Reni folytatta az előbb megkezdett tevékenységet Ildi pedig felém fordult. Megcsókolt én közben azt a nagy melleket kezdtem simogatni, de most Ildi is türelmetlen volt vagy lett, mert megfogta a kezem és a puncijára rakta. Én meg simogatni kezdtem, először a csiklóját izgattam majd mikor éreztem hogy már jó nedves be dugtam két ujjam.
- Dugj be annyit amennyit csak bírsz.
Kicsit meglepődve néztem Ildire. Látta a tekintetemen hogy kérdően nézek rá.
- Amennyit csak tudsz.
Hangzott el a megerősítés.  Aztán szépen lassan ratkam be az ujjaimat a nagyon nagyon nedves punciba. Kettő, három, négy és csak dugtam négy újjal Ildit aki nagyon élvezte. Reni látta a műveletet a kanapé elé térdelt és egy darabig nézte mit csinálok a barátnőjével. Ildi közel járt a csúcshoz ekkor Reni a csiklójára tapadt és nem is nyalni hanem szopni kezdte az én kezem pedig tolta beljebb hogy jó mélyen érezze Ildi. Aztán jött a hatalmas orgazmus, spriccelt volna a puncija, ha a kezem nem lett volna benne. Így csak folyt ki mellette a puncilé. De Reni nem engedte hogy kihúzzam a kezem. Oda hajolt a fülemhez.
- Dugd be az összeset. Most becsúszik neki. Hidd el élvezni fogja.
Ez nagyon meglepett. De Reni segítségével megtörtént. És tényleg becsúszott neki, és tényleg nagyon élvezte Ildi. Háromszor élvezett el így, kettőnk együttműködésének köszönhetően. Óvatosan kihúztam a kezem Ildi puncijából, amit akkora cuppanással hagytam el hogy olyan hangot puncitól még nem hallottam. Reni rögtön széthúzta Ildi meggyötört, nedveitől fénylő punciját.
- Nézd meg Geri ezt a csodás pinát. Gyönyörű látvány.
Oda hajolva megnéztem és tényleg gyönyörű látvány volt az a kitágult nedves punci. De most már én is puncit akartam érezni a farkamon. Megfogtam Reni kezét és húzni kezdtem.
- Gyere és lovagolj meg.
Reni jött is, szemből rám ült, megfogta a farkam és magába igazította majd rá ereszkedett. Először csak a csípője kelt életre, fogtam a formás popsiját és csak kísértem a mozgását. Aztán tényleg lovagolni kezdett, föl le, rám hajolt, a kezével megtámaszkodott a kanapé támláján és csak a csípője mozgott. Ildi is észhez tért az elöbbi orgazmus sorozatból és Renivel smárolni kezdtek, Ildi Reni melleit kezdte gyúrni és a bimbóját izgatni. Ennek hatása meglátszott a csípője mozgásán mert egyre gyorsabb lett. Én a szabad cicijét vettem kezelésbe, én is szopogattam azt a nagy és kemény bimbóját aminek hatására Reni elélvezett. Mikor le állt a csípője én bele markoltam a fenekébe és most én kezdtem el mozogni benne. Reni teste le sem nyugodott az előző orgazmustól máris újabb ingerek érik. Nagyon tetszett neki, mert egyre hangosabban élvezte és csak biztatott a folytatásra.
- Basszad a pinám, méééééég, dugjál gyorsabban és keményebben. Aaaaaahhhhhhh. Geriiiíiiiiii
Én pedig gyorsabban és keményebben dugtam a punciját aminek hála ismét hatalmas orgazmus söpört végig rajta. Rám borulva lihegett és egy halk köszönöm hagyta el a száját.
- Ezt én is át akarom élni. Most rögtön.
Hallottuk Ildit mellölünk. Rá néztünk és láttuk hogy simogatja a punciját. Itt kicsit megilyedtem, hogy az előbbi ököl baszás után hogy fogom én ezt az érzést neki is megadni, hiszen a kitágult puncijában kicsi leszek. Reni leszállt rólam, Ildi rögtön a helyére ült volna de Reni utasította Ildit .
- Szopd azt a gyönyörű faszt elötte. Nyald le a pina levem róla.
Ildi rá is bukott a farkamra és lenyalta Reni nedveit róla majd szopni kezdett, beengedte a szájába ameddig csak tudta. De Reninek ez kevés volt mert oda hajolt, bele markolt Ildi hajába és még jobban rá nyomta a farkamra.
- Szopjad neki tövig! Áradoztál róla, most itt van, nyeld be teljesen azt a faszt. 
Reni tolta rá Ildi fejét, addig míg nem kezdett öklendezni majd lehúzta róla. Ildi szájából folyt a nyál, kicsit könnyes volt a szeme is, de látszott rajta hogy élvezi az egészet.
- Csináld még.
Reni is meglepődött Ildi kérésén, de újból vissza nyomta a fejét a farkamra. Újra addig tartotta lenyomva míg öklendezni nem kezdett, majd lehúzta a fejét a farkamról.
- Ez aztán jó mélyen volt.
Tudatta Ildi velünk a nyilvánvalót .
- De most már a pinámba akarom érezni, jó mélyen ott is .
Na gondoltam most mi lesz, azt a kitágult punciját hogyan fogom kielégíteni. Ildi az ölembe ült, megfogta a farkam és ráhúzza magát. Meglepetésemre nem sokkal volt tágabb, de érezhetően nem olyan volt mint az ököl baszás elött. Rögtön lovagolni kezdett rajtam. Csattogott az a nagy seggek mikor tövig rá húzta magát a farkamra. Gyorsan lovagolt, jó volt a csípő mozgása és ismét nagyon nedves volt a puncija. Hamarosan egy nagy orgazmus rázta meg a testét. Nem sok időt hagytam hogy élvezze az orgazmus hatását, mert bele markoltam abba a nagy de nagyon szexi hátsójába és most én kezdtem el dugni. Keményen dugtam egészen a következő orgazmusáig. Akkor rám borulva lihegett, de Reni nem volt megelégedve a barátnője átélt orgazmusainak számával. Megfogta a farkam, letolta Ildit róla és nekiállt szópni. Pár percig szopott aztán Ildi nagy feneke volt a cél. Éreztem hogy Reni oda rakja a farkam én pedig elkezdtem betolni. Mikor Ildi is érezte hogy mire készülünk ő is tolta rá magát a farkamra. Ebben a pózban nem igazán tudtam mélyre hatolni Ildi nagy popsijába amit szóvá is tett.
- Az egészet akarom.
- Akkor maradj így.
Kimásztam alóla mögé álltam és hátulról raktam vissza a farkam abba az éhes popsiba. Így már teljesen be tudtam nyomni neki. Ildi élvezte is rendesen. Renit is mellé térdeltettem, neki meg a punciját ujjaztam közben. Mikor Ildi elélvezett akkor váltottam Renire, az ő popsiját dugtam Ildi punciját ujjaztam. Három váltás volt, a lányok már igencsak ki voltak merülve, ahogyan én is. Csapzottak voltunk, az izzadságtól fénylett a testünk és éreztem hogy nem sokáig bírom már ezt az iramot. Így megkértem a lányokat hogy feküdjenek egymásra. Ildi alulra, felhúzott lábakkal, Reni pedig rá kutya pózban. Így a négy baszható test nyílás használható volt.
- Lányok? Mehet felváltva minden lyukatok?
- Hát persze Geri. Csak csináld már. Basszál minket szét.
Reni volt ismét a türelmetlenebb, hát vele kezdtem. Először a popsiját dugtam meg míg el nem élvezett, aztán Ildi puncija jött, majd Reni puncija és végül Ildi nagy popsija volt a befejezés. De én is befejeztem, oda térdeltem a lányok fejéhez, benyomtam Ildi szájába a farkam és ő szopni kezdett, Reni meg verte a szájába. Hatalmas üvöltés mellett lőttem teli Ildi száját majd Reni pedig a maradékot szívta ki belőlem és tisztára szopta a farkam. Én ki döltem a fáradtságtól míg a két lány még smárolt egymással és játszottak a gecivel. Mikor eltünt a nedű a szájukból ök is mellém feküdtek és kezdték kipihenni az előbbi fergeteges kefélést.
- Hát te tényleg nem kamuztál Geri. Ismét jól elláttad a bajunkat. Sőt jobban mint az első menetben.
- Én mondtam lányok hogy jól megbaszlak benneteket.
- Meg is lettünk baszva rendesen, igaz barátnőm?
- Igaz, rendesen. Én már ott az étterem mosdójában gondoltam hogy nem semmi pasi lehetsz, hogy egy olyan jó milf nő odavan érted. És nem csalódtam, tényleg jó vagy.
- Az az eset óta áradozik a farkadról meg hogy mit csináltatok ott a mosdóban. És most már tudom hogy miért dicsért annyira.
- Köszi lányok. De azért ti is kelletetek ehhez. Mert ha nincs partner a jó szexhez, akkor jó szex sincs.
- Ez így igaz Geri.
- Menjünk frissitsük fel magunkat aztán megbeszéljük a folytatást.
- Folytatást? Milyen folytatásról beszélsz? Alig élünk. Szétbasztad a pinánkat és a seggünket és te még folytatni akarod?
- Jól van na. Le ne harapjátok a fejem vagy a farkam. Ez csak egy felvetés volt.
-  Ha gondolod itt maradhatsz éjszakára, vagy el is mehetsz, de szex nem lesz az már tuti. Nem tudom Reni mit gondol.
- Reni? Te hogy állsz ehhez a kérdéshez?
- Hát Gerikém jól elintéztél az már egyszer biztos. Nem volt még ilyen szexuális élményben részem és ezt neked is köszönöm drága barátnőm. De Ildinek igaza van. Már én sem bírnék ki még egy menetet. Úgyhogy köszönjük szépen ezt a hatalmas élményt, de ennyi volt részünkről.
- Jól van lányok megértettem. Lezuhanyzom és már itt sem vagyok, ha ez nektek így megfelel.
- Persze természetesen. De ugye nincs harag?
- Dehogyis. Csodálatosak voltatok. Nagyon csodálatosak. Én is köszönöm szépen az élményt.
Le zuhanyoztam, felöltöztem, majd búcsút vettem attól a két szex éhes amazontól és vissza indultam a szállodába.


A kocsi órájára néztem, éjjel fél egy. A recepción a hangjáról már ismert nő volt.
- Jó estét kívánok uram. Kellemesen telt az estéje?
- Jó estét hölgyem. Igen, nagyon kellemesen. Köszönöm.
És egy sejtelmes mosollyal nyugtáztam a kérdését, amire szintén egy csábos mosoly volt a válasz. Ha nem lennék ilyen fáradt talán elkaptam volna egy menetre. Halkan nyítom ki az ajtót, síri csend. Két lehetőség van, Vivi nincs itt, vagy már alszik. Megyek befelé a szobába és mikor az ágyra nézek leesett az állam. Egy szőke és egy fekete hajú lány fekszik ott. A nővérkém és Viki. Körbe nézek és Vivi vibrátorait és dildóit látom, meg egy tubus sikositot és egyéb szexuális segédeszközt amit elhozott magával. Nagy buli lehetett a két lány között. Levetkőztem és bebujtam Viki mellé az ágyba, de nem tudtam olyan óvatosan hogy ne ébredjen fel.
- Szia Geri.
- Szia. Hát te? Hogyhogy itt?
- Vivivel buliztunk egy kicsit.
- Látom. És azt is hogy pasi mentes buli volt.
- Hát igen. De nagyon élveztem így is . És te hogyhogy itt .
- A csajok kidöltek, nem bírták tovább.
- Komolyan? És te? Bírtad volna még?
- Talán igen, de ez már nem fog kiderülni.
- Óó, dehogynem.
És Viki keze máris a farkamon dolgozott, majd közelebb bújt hozzám és csókolozni kezdtünk. Kis idő elteltével életre keltem amit Viki ki is használt, mert rám feküdt és a puncijába igazította a meg keményedett farkam. Persze nem tudtunk olyan csöndben szexelni hogy Vivi fel ne ébredjen, így hát ő is beszállt. Mivel az már a harmadik menet volt azon az estén, elég jól bírtam, de a végén nem sok nedű jutott a lányoknak. Így én is jó fáradtan aludtam el a két csaj között.


Másnap délelőtt ébredtem fel, tudván hogy ez az utolsó napunk. Körül néztem és felidéztem az elmúlt idő emlékeit. Hogy mi minden történt velem, velünk. És persze Edinát, aki igencsak megváltoztatta az életem és az érzéseimet. Aztán bejött Vivi is és látta hogy elvagyok gondolkodva.
- Mi az öcsike? Emlékszel?
- Igen nővérkém. Sok szép élmény ért itt bennünket. És igen, Edina is eszembe jutott. Szép emlék.
- Szóval emlék?
- Délután haza megyünk. Az emlékek itt maradnak.
- Tényleg itt maradnak, öcsi?
- Remélem.
Viki megölelt majd megcsókolt. Majd nekiálltunk pakolni. Kijelentkeztünk a hotelből és elmentünk Vikihez ebédelni és elbúcsúzni tőle is. De tőle nem örökre. Aztán elindultunk haza. Az úton beszélgettünk de tudat alatt ott volt bennem hogy annak a nőnek az emlékét hagyom magam mögött akivel le tudnám élni az életem. De mikor haza értünk el kellett felejtenem Edinát, hiszen jöttek a munkatársaim és az új lehetőségről kellett döntenünk.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (63)        Nem tetszik (34)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-05-13 20:00:21
Gábor
Helló szép estét Hát Geri, már nagyon vártam az új részt!!! Remélem hamarosan újra olvashatom a következő részt

2023-05-15 10:01:27
Geri
Szia Gábor. Bocs hogy ilyen soká tudtam megírni ezt a részt, de a következő, befejező részből minden kiderül, hogy miért. Köszi a dicséretet.

2023-05-16 01:37:59
Gábor
Hát Geri Én azért még örülnék minimum 2 résznek. Ha már ennyire fantasztikusan tudsz Írni! És egy kicsit Szomorú is vagyok !!! Mert az első részt nem találom itt fent az oldalon. Mindegyik részt már sokszor el olvastam. De az első sajna nem találom :'(

2023-05-22 04:26:36
Geri
Szia Gábor. Nem tudom hová tünhetett, de akkor majd újra beküldőm. Lehetne még több rész is , lehet írok is, de pillanatnyilag nincs tervben. Elfoglalt vagyok nagyon és kevés az időm.


Ezt a szex történetet 7325 X olvasták el.