Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nem gondoltam volna

Beküldő:Danika98


Sziasztok,Dani vagyok 25 éves. Alig 2 éve történt az eset,ugyanis apámmal meglátogattuk,egy volt osztálytársát,viszont a figyelmem hamar a vendéglátónk feleségére terelődött.Hatalmas feszes segge,csak úgy feszült a farmerjában,a dekoltázsa meg akaratlanul is arra késztetett,hogy rá fókuszáljak.Egy pillanatra össze is néztünk,de csak mosolygott rám.Másnap reggel,apám és a barátja bementek a városba.A szobámból a nappaliba érve láttam,hogy kint a háziasszony a növényeket locsolja.Mivel nyár volt egy fekete bikinit vett fel.Ki mentem a házból és elindultam a kert fele,ahol nekem háttal,éppen hajolásban öntözte a salátákat.
-Szia Adél.
Amikor megfordult,szembe találkoztam a hatalmas dinnyéivel,akkora mellei voltak,hogy csoda egyáltalán a melltartója megbírta fogni őket és nem estek ki.
-Szia Dani,jó reggelt,apádék már rég a városban vannak.
Ezután egy 5 perc kínos beszélgetés folyt a növényekről illetve,hogy mi van velem.De továbbra se tudtam levenni a szememet a melleiről,ami feltűnt neki.Mosolygott majd végül megkérdezte.
-És a lányokkal,hogy állsz?
-Háát én...most jelenleg nincs senkim.
Letette a locsolót,majd teljesen felém fordult és mint valami modell a haját simogatva elkezdett pózolni.
-És az idősebb nőkkel hogy állsz?
Adél hiába van már 40 felett,a kisugárzása olyan mintha 35 lenne még csak kb,nagy zöld szemek formás sportos test,vadító fenék,észveszejtő mellek,hosszú fekete haj.Nem tudtam mit mondani,csak néztem.
-És ehhez mit szólsz?
Majd egy határozott mozdulattal levette a melltartóját és elém tárultak a hatalmas ikrei.Közelebb lépett és belesúgott a fülembe.
-Megakarsz baszni?
Időm sem volt válaszolni,mert Adél már a gatyámban turkálta a beton keménnyé szilárdult farkamat.A nő édes illata közelről,még inkább feljebb vitte bennem a pumpát.Közelebb húztam a fejét,majd megcsókoltam,Adél ezt nem is akárhogy viszonozta,nyelves csók a javából.Miközben a nyelvünk dolgozott,én az egyik kezemmel a fenekét markolásztam,a másikkal pedig hatalmas melleit gyúrtam.Befelé a házba menet többször is kis híján elestünk,mert annyira faltuk egymást.Nem messze a bejárati ajtó után megszabadítottam a bikinijének az alsó részétől,így már semmi se maradt ami takarná a bomba testét.Adél eközben mohón leszedte rólam a gatyámat és úgy ahogy volt,gyakorlatilag azonnal mélytorokra vette a 22 centis farkamat,egyre gyorsabban és gyorsabban szopott,a torka mintha valami fekete lyuké,bő nyállal,még a gólyóimnak is adott kényeztetést.Akkorát élveztem,hogy tele ment az arca és a melle a gecimmel,amiről olyan mohón nyaldosta le mint a kisgyerek a tejet a szájáról.Kb pár perc alatt teljesen szárazra szívott engem.
-Nem nem,még nincs vége.
Adél megfogta a kezemet és kivezetett a konyhapulthoz ahol szétrakta a lábait,hatalmas nedves pinája sóvárgott az élvezet után.Megfogta a fejemet,majd magához tolta.Csak úgy lafatyoltam neki,miközben hatalmasakat élvezett.Majd miután nyelvvel kielégítettem,felmentünk a hálószobába,ahol bevágtam az ágyba,majd pedig kutyába elkezdtem sorozni,közel negyed óra után ismét elsültem és ezúttal mindent a seggére élveztem.Teljesen kiizzadva,közösen elmentünk fürdeni egyet,ahol még egyszer leszopott úgy kiadósan,majd nem sokkal apámék hazatérte után,játszottuk a szokásos szerepünket,persze amikor nem láttak minket és időnként elhaladt mellettem párszor még megcsókoltam,vagy pedig rávertem egyet a seggére,hogy érezze azért,hogyha nyaranként megyünk hozzájuk,továbbra is adagolni fogom neki az áldást,szóval készüljön.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (99)        Nem tetszik (106)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-04-26 18:51:09
Areola
Ez még a mesék, meséjét is felülmúlta. Álmodni szabad,kell de nem kötelező írni az álomról. Képzelgés magas fokon, vegyél mérő szalagot.


Ezt a szex történetet 12739 X olvasták el.