Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Roma csávók édes íze

Beküldő:Csongor


Budapest, Keleti Pályaudvar. Egy áprilisi napon felszálltam a Pécsre közlekedő InterCity vonatra. Még fél óra volt az indulásig, egyedül ültem a kabinban. Először a mobiltelefonomon interneteztem, majd olvasni kezdtem a magammal hozott könyvet. Nem sokkal indulás előtt belépett egy roma fiatalember. Feltűnt markáns, kissé durva arca és arányos, szálkásan izmos teste, ugyanakkor kifejezetten tiszta volt és illedelmesen köszönt, mielőtt elfoglalta helyét. Végre elindultunk, én belemerültem a könyvbe, idegen utastársamról el is feledkeztem. Egyszer csak kinyitotta az utasfülke ajtaját a kalauz és lekezelte menetjegyeinket. Folytatni akartam az olvasást, de a cigány férfi megszólított.
- Nem akarok zavarni, Kálmán vagyok, megmondaná, hogy mikor érünk Pécsre?
- Csak két órakor, és addig Dombóváron is megállunk.
- Az még nagyon sokára lesz, addig lehet, hogy alszom egyet. Ha elaludnék, ébresszen fel Pécs előtt, ha megkérhetem.
- Természetesen. Most azonban elmegyek a büfékocsiba.
- Olyan is van itt? Elmehetek magával?
- Igen. Persze - válaszoltam. Egyre jobban tetszett nekem ez a durva arcú roma, gondolatban már le is vetkőztettem.
Mikor felállt és hátat fordított nekem, szűk farmernadrágjának köszönhetően fogalmat alkothattam kicsi, de férfiasan kerek és izmos fenekéről. Mondtam neki, hogy meghívom egy italra, ő nagyon hálásan nézett rám fekete szemeivel, kávét és sört kért.
Iszogatás közben tegeződni kezdtünk, majd visszatértünk a fülkénkbe. Közvetlen csevegésbe kezdett, először hagytam, hogy ő beszéljen.
- Börtönből szabadultam, ott nincsenek nők, meleg kapcsolataim voltak - kezdte mondókáját, mire én teljesen izgalomba jöttem. ?Ha nem történt volna meg, el se hinném, hogy ilyen szerencsém van?- gondoltam. Hevesebben kezdett verni a szívem, hiszen egyszeriben felcsillant a remény, hogy egy jó cigány faszhoz juthatok. A börtönre utaló szavai sem zavartak.
- Aktív szerepben voltál? - kérdeztem bátortalanul, de reménykedve.
- Igen, mindig csak szopattam. Tudod, én a nőket szeretem és szopatás közben is mindig hiányzott a szép, női arc. Csak nőket dugok, viszont ha tetszik egy férfi, nincs ellenemre, ha leszop. Szerinted ez gáz?
- Nem, dehogy - válaszoltam szinte elcsukló hangon.
- Te nagyon rokonszenves vagy nekem. Te is a nőket szereted?
- Nem, én meleg vagyok? és szeretem a ? faszt - hebegtem.
- És engem is leszopnál? - kérdezte bátorító mosollyal.
- Igen, nagyon szeretném a farkad ízét érezni - feleltem felbátorodva.
- Nincs ellenemre. Az nem zavar, ha körülmetélt vagyok?
- Egyáltalán nem, olyan faszt még nem szoptam.
- S az sem, hogy nem vagyok egy szépfiú?
- Az sem, sőt, kifejezetten vonzó a durva arcod és az izmos tested. Olyan, mintha a bőröd alatt csak csont és izom lenne, semmi felesleg. Gyönyörű a tested. Boldogan lennék a köcsögöd.
- Rengeteget kondiztam - kacsintott, majd feltűrve a pólóját megvillantotta hibátlan mellizmait és remekművű kockahasát.
- Ne csináld! Ez felér egy kínzással, nagyon tetszel! - kiáltottam mosolyogva.
- Figyelj, ha bevállalod, akár itt a vonaton leszophatsz. Szerinted?
- Van egy ötletem. Megvárjuk, míg Dombóvárra érünk, utána még a kalauz végigjárja a szerelvényt egyszer az újabb felszállók miatt. Miután benézett hozzánk, retesszel elzárjuk az ajtót és elhúzzuk a függönyöket, te pedig előveheted a faszodat. Csak egy dolog miatt kell izgulnunk, a kabinunkba ne jöjjön senki a dombóvári felszállók közül.
Így is történt. Miután a kalauz benézett hozzánk, gondosan bezártuk az ajtót és mindkét oldalról tökéletesen behúztuk a függönyöket. Letérdeltem elé és lehúztam a nadrágját. Megcsókoltam az alsónadrágján keresztül ágaskodó faszát, majd lehúztam térdig a gatyáját. Magamba szívtam mámorító illatát, izgatottan számba vettem a cigány csávó kemény faszát. Édeskés ízét azóta sem felejtettem el! Szép, arányos, egyenes fasza volt és tényleg körül volt metélve. Boldogan szoptam, és mivel legfeljebb 15 cm. hosszú volt, könnyen befogadta a szám, tövig bekaphattam. Ütemesen cumiztam, minden pillanatát élveztem. A farkam már kőkemény volt, a farmernadrágomon keresztül simogattam magam.
- Nagyon jó a faszod - dicsértem, mikor egy kicsit kivettem a számból. Finoman csókolgatni kezdtem helyes kis golyóit, majd újra a farkát szoptam, miközben ő a dús hajamban turkált.
- Tetszik, ahogy szopsz. Érzem, hogy el fogok sülni, lenyeled?
Bólintottam, mire ő megsimogatta a fejemet.
Kis idő elteltével már éreztem is a számban a cigány forró gecijének bódító ízét. Büszke voltam, hogy már rutinosan, minimális veszteséggel nyeltem le.
- Marha jól szopsz, gádzsó! Ha nő lennél megdugnálak! - dicsért meg ő is.
- Tudom, hogy nem dugsz meg, de lenne egy kérésem. Nagyon tetszik a feneked. Ki szeretném nyalni.
- Hát nem is tudom? De tudod mit? Sok nő szopását nem élveztem ennyire. Ha erre vágysz, nyald ki a seggemet, megérdemled!
Erre megfordult én pedig simogatni, csókolgatni kezdtem izmos, kemény húsú, kicsi, formás fenekét. Csakhamar nyalakodni kezdtem, nyelvemmel gyengéden kényeztettem a végbélnyílása körül a bőrét, majd a kezeimmel finoman széthúztam a seggét, hogy jobban hozzáférhessek a lyukához, majd élvezettel elkezdtem nyalni. Olyan mélyre dugtam a nyelvemet, amilyenre csak tudtam. Faszához hasonlóan ez is nagyon ízlett. Bódítóan édes íze van a roma kanoknak!
Mindkettőnk farka újra megkeményedett és ha nem is egyszerre, de ismét kilövelltünk.
Papírzsebkendőkkel tisztogattuk magunkat, majd egymás után kimentünk a mosdóba.
Pécshez közeledve újra a szexre terelődött a szó.
- Ha a hétvégét Pécsett töltöd, találkozhatnánk. Van egy barátom, aki nem csak megszopatna, hanem meg is dugna téged. Ő is cigány, hármasban is csinálhatnánk.
- Benne vagyok. Már a gondolattól is felizgulok, hogy egyszerre két roma csávó faszát is megkaphatom!
- Szeretünk magyar fiúkat alázva cumiztatni - mondta nevetve.
Megadtam a telefonszámomat, hogy nyugodtan hívjon, miután beszélt a barátjával.
Másnap hívott is. Elmondta, hogy a barátját is érdekli a dolog és megadta a helyet, ahol találkozunk még aznap este. Izgatottan készültem, alaposan lezuhanyoztam indulás előtt és pontosan megérkeztem a helyszínre. Egy kissé elhanyagolt, de tiszta lakásban vártak rám. Mosolyogva fogadtak, pálinkával és sörrel kínáltak. A barátja magassága nagyjából megegyezett Kálmánéval, egy fejjel alacsonyabbak voltak mint én. Roland azonban Kálmánnal valamivel testesebb volt, sötétebb bőrű, helyesebb arccal, dús fekete hajjal és ugyancsak sötét szemekkel. Tüzes tekintetét le sem vette rólam. Éreztem, tetszem neki. Én is vágyakozva néztem rá, szinte felfaltam a szemeimmel rimánkodva, hogy tegyen a magáévá. Iszogattunk és beszélgettünk egy asztal körül. Egyszer csak Roland felállt, levette a nadrágját és az alsóját és végre megpillanthattam a másik cigány csávó faszát. Nagyon sötét volt a színe, duzzadt erekkel hálózva. 17-18 centiméter hosszú lehetett és sokkal vastagabbnak tűnt, mint a Kálmán vagy az én farkam. Nem volt szabályosan egyenes, hanem enyhén az ég felé hajlott. Odajött hozzám merev faszával és megcsókolta a számat. Hosszasan csókolóztunk, miközben jobb kezemmel már a faszát fogtam, enyhén húzogatva a bőrt rajta.
- Alul is ilyen édes az ízed, mint a csókod? - kérdeztem.
- Gyere, térdelj le elém, köcsög gádzsó és kóstold meg a vastag cigány faszt! - válaszolta és a farkára mutatott.
Boldogan engedelmeskedtem neki és a számba vettem a duzzadó cigány faszt. Vissza kellett fognom mohóságomat, hogy ne okozzak neki fájdalmat. Hol szoptam, hol szívtam, hol pedig végignyaltam dorongját. Közben gyengéden simogattam heréit. Ütemesen kezdtem szopni, de mérete miatt sokáig nem tudtam tövig a számba venni. Erre mindkét erős kezével megragadta a fejemet és dugni kezdte a számat úgy, hogy gyakran már a teljes fasza a számban volt. Közben Kálmán alul teljesen levetkőzött és a szopató Roland mögé állt.
- Vetkőzz, Csongor és hasalj az asztalra!
Megint engedelmeskedtem és teljesen meztelenül felsőtestemmel a nagy asztalra hasaltam. A lábaimmal terpeszben álltam, a fenekemet felkínálva a mögém álló Rolandnak, a fejemet pedig az elém álló Kálmánnak kínálva föl. Roland a seggembe nyomta kegyetlen nagy faszát és kíméletlenül baszott hátulról, Kálmán pedig megragadva a fejemet a számat dugta rémisztő gyorsasággal.
- Most megkapod, gádzsó! Így basszuk meg mi a magyar köcsögöket! - kiáltotta Kálmán gúnyosan.
- Remélem túléled a két roma faszt! - nevetett Roland.
Nem kíméltek, nem finomodtak, kegyetlenül baszott mindkét cigány. A fájdalom kezdett elviselhetetlenné válni, élvezetet már csak a tudat okozott, hogy ez a két cigány csődör felnyársal.
Meggyötörve tápászkodtam fel, mikor abbahagyták.
- Most térdelj elénk és addig szopj, amíg le nem nyeled mindkettőnk gecijét! - parancsoltak rám.
Először Roland faszát szoptam, nem sokáig, mert csakhamar forró lávaként terült el a számban a cigány spermája. Ügyesen és élvezettel nyeltem le. Kálmán közben maszturbált és mielőtt még a számba vehettem volna a faszát, kilövellte a fejemre ondóját. Gecijével lett tele az arcom, a szemem és a hajam is!
- Nyald le a faszomról a gecimet az utolsó cseppig! - utasított.
Tövig a számba vettem ragacsos farkát és alaposan leszoptam és lenyaltam az összes gecit róla.
Meglepetésemre Roland odajött hozzám és gyengéden a következőket mondta.
- Tetszel nekem nagyon, Csongor! Szeretnék egy ilyen köcsögöt rendszeresen magamnak. De tudom, hogy nem a környéken élsz. Gyere, csókolózzunk még búcsúzóul.
Kálmán nagyot nézett, én azonban örömmel vetettem magam a cigány csávó erős karjaiba. Gondolom, a törékeny nők is valami hasonlót éreznek, amikor egy remek csődörhöz bújhatnak. Ismét hosszadalmas csókolózásba kezdtünk. Közben a fenekemet tapizta, én pedig a farkát ragadtam meg. Csókjainak édes ízét nem tudom elfelejteni.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (83)        Nem tetszik (60)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 11260 X olvasták el.