Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megvalósult álom 2.

Beküldő:Csongor


Két barátommal egy hosszú pornófilmet néztünk. Természetesen nem melegpornót, hiszen ők nem tudtak semmit szexuális irányultságomról. A film egyik jelenetében egy fiatal nő és egy sokkal idősebb, kb. hatvan éves, de jó karban lévő férfi szerepelt. Különösen tetszett, ahogy a csinos fruska az idős férfi nagyméretű nemi szervét szopja. Azonnal megragadta a fantáziámat és égni kezdtem a vágytól, hogy egy jóval idősebb, nekem tetsző férfival is szexeljek. Csak pár év múlva volt alkalmam megízlelni egy idős férfi forró nedűjét. Huszonhárom éves voltam, mikor egy pesti téren vártam egyetemi csoporttársamra. Padon ültem egy kellemes júniusi estén, lombos fák alatt. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy magas, erős testalkatú, tőlem 30-40 évvel idősebb férfi gyakori pillantásokat vet rám egy szemközti padról. Tüskés, ősz haját, markáns arcát, széles vállait vonzónak találtam és erős izgalom kerített hatalmába miután nyilvánvalóvá vált, hogy érdeklődéssel tekint rám. Bátorságot merítve én is őt bámultam s többször is egyenesen egymás szemébe néztünk. Elképzeltem ahogy megszopat tiszteletet parancsoló hímvesszőjével és egyre izgatottabban vártam, hogy tegye meg az első lépést. Végre felállt és felém tartott. Én sem vagyok alacsony, de ő legalább 187 cm. magas, kissé robusztus alkatú volt. Leült mellém és szürke nadrágján keresztül is érzékeltem kemény, izmos combjait, pólója pedig korához képest impozáns felsőtestet sejtetett. Kis idő múlva megszólított:
- Szia, meleg vagy?
- Igen - hebegtem.
- Én nős vagyok, sőt van egy nagylányom is, aki már férjhez ment. Ezért is nagyon fontos a diszkréció. Olyan fiút keresek, aki szeret cumizni és szereti, ha megdugják.
Eszméletlenül mély volt a hangja. Rajta kívül nem ismertem férfit, akinek pusztán a hangjára begerjedtem.
- Én olyan fiú vagyok. Szeretek cumizni és örülnék, ha megdugnál? - válaszoltam izgatottan.
- Akkor találkozzunk. Szombaton gyere el a hétvégi kertembe. Az asszony nem lesz ott. De óvatosan, mert nem láthat meg senki a környéken! Értetted?
- Igen, értem.
Pontosan elmagyarázta, mikor és hová menjek, majd röviden elköszönt és elment. Mikor felállt, szürke vászonnadrágján átütött méretesnek tűnő szerszámja. Tekintetemmel addig kísértem, míg eltűnt a forgatagban. Izmos, feszes fenekére tapasztottam szemeimet.
Szombaton időben elindultam a megbeszélt helyre. Ügyeltem arra, hogy a környéken lehetőleg ne találkozzam senkivel. Ő már várt a kapunál, gyorsan beengedett és egy faházban frissítővel kínált. A kertben a gyümölcsfák és bokrok sűrűje takarta el együttlétünket a külvilág elől. A kis házikóban fülledt volt, ezért kimentünk az árnyas lombok alá. Nem sokat várt, lehúzta a sliccét, letolta a nadrágját. Megpillantottam gigantikus farkát, amely már félig merev volt.
- Gyere! Térdelj le elém, cumizhatsz!
Izgatottan követtem szűkszavú utasításait és letérdeltem elé. Hosszú és vastag fallosza impozáns volt, legalább 20 centisnek tűnt. Megérintettem, simogattam és csókokkal halmoztam el. A nyelvemmel kényeztettem hol a makkját, hol a heréit. A kényeztetés után jobbal megmarkoltam méretes dákója tövét és számba vettem. Bal kezemmel herezacskóját ingereltem. Egyre gyorsabb ütemben szoptam. Megragadta a fejemet és átvette az irányítást. Gyors csípőmozdulatokkal dugta meg a számat. Csakhamar forró spermáját nyeltem. Senki nem tudott így megszopatni azóta sem.
- Cumizz tovább! - mondta mély hangján.
Folytattam a szopást, amíg újból kőkeménnyé merevedett a farka. Ezután kivette a számból és megint utasított.
- Vedd le a nadrágodat, told le az alsónadrágodat, hajolj be és kapaszkodj meg a fába!
- Ahogy kívánod! -válaszoltam és úgy tettem, ahogy utasított.
Hatalmas hímtagjával szinte felnyársalt. Hosszúnak, vastagnak, sziklakeménynek éreztem. Nem kímélt. Gyors lökésekkel, durván baszott meg. Önkívületi állapothoz közelítettem. Hevesen vert a szívem és hangosan nyögtem hol a fájdalomtól, hol a kéjtől. Gyönyörű volt az érzés, hogy egy érett alfahím áldozatául estem. Testi ereje, gigantikus fasza előtt kiszolgáltatottnak éreztem magam, amit nagyon élveztem. ?Bármit megtehetsz velem, a köcsögöd vagyok? - suttogtam.
- Most megint cumizni fogsz és lenyeled a gecimet- búgta mély hangján.
Időm sem volt reagálni, már a számba is tolta méretes dákóját és lihegve szopatott őrületesnek tűnő sebességgel. Csakhamar kilövellte ondóját, amit ezúttal sikerült szinte maradéktalanul lenyelnem. Tovább szoptam ernyedő faszát egészen addig, amíg kihúzta a számból és a kerti zuhany alá állt.
- Jól cumizol. Ilyen köcsög kell nekem. Keresni foglak még, megismételjük. Te viszont soha ne keress. Családom van, senki nem tudhat erről rajtunk kívül. Érted?
- Igen, értem. Bízhatsz bennem. Én is titkolom az ismerőseim előtt, hogy buzi vagyok.
Bódultan távoztam el tőle. Izgatottan vártam, mikor jelentkezik, addig pedig számtalanszor vertem ki a faszomat a vele töltött együttlétre gondolva. Hetek teltek el, mikor egy este az egyetemi kollégiumban szóltak, hogy egy illető vár a portán. Egykedvűen ballagtam a lépcsőn, a portához közeledve azonban megpillantottuk egymást. Ő azonnal kifelé sietett, jelezve, hogy kövessem. Egy félreeső helyen várt rám, legalább 200 méterre a kolesz főbejáratától.
- Egyedül vagyok a lakásban, a feleségem a lányomékkal most utazott el az anyósomékhoz vidékre. Ha ráérsz, együtt lehetünk.
- Péntek este van. Végülis ráérek.
- Helyes. Indulhatunk is.
Busszal és metróval eljutottunk a város másik végébe, este 9 körül értünk a lakásba.
- Zuhanyozz le és várlak a nappaliban - utasított.
Mikor végeztem az alapos zuhanyzással, pólóban és alsónadrágban bementem a nappaliba, ahol ő fürdőköpenyben várt. Megoldotta az övét és elém tárult mámorító fasza.
- Cumizhatsz - mondta szokásos szűkszavúságával.
- Hetek óta a vastag faszodról álmodozom - feleltem.
Letérdeltem elé. Imádtam alárendelt pózban fejedelmi hímtagja előtt térdelni! Először simogattam és csókokat hintettem a feszessé vált heréire és a megkeményedett farkára.
- Nagyon jó a faszod! Kőkemény! - mondtam önkéntelenül és számba vettem erektől duzzadó hímtagját.
Mámorosan szoptam a faszát, közben hol a formás fenekét, hol a férfias combjait érintettem meg. Időnként végignyaltam a tövétől a makkjáig, utóbbit pedig gyengéden kényeztettem a nyelvemmel.
- Jól cumizol még mindig, most keményen megszopatlak, kis köcsög! - kiáltotta.
Jobb kezével belemarkolt dús hajamba és férfias erővel és ügyességgel baszni kezdte a számat.
- Mindjárt elsülök! - mondta pár perc elteltével.
- Élvezz a számba! Érezni akarom a gecid ízét! - válaszoltam. Egy pillanat múlva már a számban is éreztem forró nedvét. Kívántam minden cseppjét! Ügyesen lenyeltem, ő pedig elégedetten kivette a számból még mindig kemény farkát.
Az orális élvezetek után levettem az alsónadrágomat, ő pedig egy franciaágyhoz vezetett a szomszéd helyiségbe. Én kutya pózban kínáltam fel neki a fenekemet és alig vártam, hogy az előző találkozásunkhoz hasonlóan felnyársaljon azzal a csodás nagyméretű faszával. Erős kezeivel, biztosan fogta a csípőmet és fiatalokat megszégyenítő energiával baszta szét a seggemet. Úgy emlékszem, ordítottam a kéjtől.
- Dugj meg! Tégy a magadévá! A köcsögöd szeretnék lenni, ameddig csak lehet! Ilyen csődörről fantáziáltam, mint te! A tied vagyok! - fakadtak ki belőlem a gyönyört kísérő mondatok és közben kivertem a farkamat.
Miután így szétdugott, megragadta a fejemet és erővel a faszához tolta, de abban a pillanatban kilövellt az arcomra.
- Nyald le! - parancsolta, én pedig szót fogadtam.
Fáradtan terültem szét az ágyon, majd erőt vettem magamon és lezuhanyoztam. Másnap reggel csak kilenc után ébredtem, majd megkínált reggelivel és kávéval, a végén megszólalt:
- Mielőtt visszamész a kollégiumba, cumizhatsz még egyet.
Felállt a székről és ott, a konyhában térdepeltetett le, kinyitotta a sliccét, térdig letolta a nadrágját és rágyújtott egy cigarettára. Én pedig engedelmeskedve számba vettem a faszát és boldogan szoptam?


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (112)        Nem tetszik (52)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-04-23 16:38:58
Kitti
Nő vagyok, mégis élveztem ezt a meleg történetet. 21 éves koromban hosszadalmas szexkapcsolatba keveredtem egy hatvanéves férfival. Imádtam vele a szexet.


Ezt a szex történetet 7270 X olvasták el.