Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Erika, a legcsodálatosabb MILF 2.

Beküldő:Az örök szingli


Erika, a legcsodálatosabb MILF 2.

Több hét is eltelt azóta, hogy Erikával, álmaim MILF-jével szexeltünk. Egy ideig nem adódott hasonló lehetőség. Erikának családja volt, de kapcsolata a férjével szétesőfélben volt, amit egyikük sem akart tudomásul venni. Tisztában voltak azzal, hogy már nem teljesen lojális a másik fél, de nem tettek semmit a kapcsolatuk megreformálása érdekében. Inkább az unalmas, szürke és érdektelen hétköznapjaikat élték egymás mellett, és egymástól függetlenül, külön-külön kezdték keresni egyéni boldogságukat. Szerencsére Erika engem választott ki erre a célra. A munkahelyünkre történő utazásaink alkalmával hozzám került közelebb.

Erikával való kapcsolatunk pár hétig újra a buszos utazásainkban merült ki, de azok már jóval felszabadultabban és bensőségesebben teltek. Ugyanis már intim kapcsolatban voltunk, jól ismertük egymás testét. Így mehetett a simulás, tapizás, szájrapuszi és a rövid csók is. A jó idő beköszöntével imádtam simogatni a fedetlenül hagyott szép, sima combját. Sokszor még közé is becsusszant a kezem, de akkor mindig kivette onnan, mert mégis csak buszon vagyunk. Ezek mind arra voltak jók, hogy felhúzzam magam vele. Alig vártam, hogy hazaérjek és végre kiverhessem a farkamat, megszabadítva magamat a felgyülemlett vágytól, amit Erika közelsége okozott nekem.

Erika a megjelenésével, szexi öltözködésével, kedves és barátságos jellemével a nőideálomnak felelt meg. Mindez tetézve a felejthetetlen szeretkezésünkkel, elkezdem érzelmileg is kötődni hozzá. Szép lassan belezúgtam. Szerelmes lettem belé. Azt szerettem volna, ha főállásban is az enyém lenne, de azt nem lehetett megvalósítani. Az egyedül töltött szabadnapjaimon sokszor hallgattam Fehér Adriennt. Tüzet fogok, ha átölel, és érzem Őt, ha nincs is közel. Oda vagyok ha láthatom, és ha álmodom Ő jön el. Nem tagadom, hogy Őt szeretem, és fáj ha nincs velem. Ez a bajom, ez a nagy szerelem, és nincs rá gyógyszerem...   - ezek a sorok rám nézve nagyon találóak voltak. Nem tudom pontosan, hogy Erika is így érzett-e irántam, hiszen ő a helyzetéből adódóan nem is mutathatta ki olyan nyiltan, mint én. Egy biztos, szerette a társaságomat és csak annyit vallott be, hogy nagyon kedvel engem, ami látszott is a hozzám való viszonyulásán.

Erika persze megígérte, mihamarabb igyekszik megoldani, hogy újra hosszabb időt eltölthessen velem kettesben. Én nem akartam kedvét elvenni azzal, hogy sürgetem, de már nagyon kívántam őt. Már arra is gondoltam, hogy valahogy magamévá teszem a munkahelyünkön. Végül a férje 2 napos távolléte oldotta meg ezt a problémát. Általában belföldi kamionsofőrként előfordult, hogy messzebre kellett mennie és akkor kimaradt otthonról egy éjszakát. Erika azonnal megragadta a lehetőséget. Nagyfia már külön élt, a kamaszt rásózta a nagyira, ami amúgy nem számított ritkaságnak. Így megnyílt az út az első közösen eltöltött éjszakánk előtt, amit nagy hévvel vártam. Egész éjjel kurni fogom Erikát, kívánatos testét nem fogom megunni.

Aznapi munkanapunkon szinte már előjáték volt a buszon utazva hazafelé. Láttam Erikán, ő is nagyon rá volt kattanva az éjszakára. Annyit fogdosott, matatott a lábam között is, hogy később álló fasszal szálltam le a buszról. Nagyon kedvesen ecsetelgette az aznapi terveit.
- Ha hazaérek, rendbe szedem magam. Tusolok, puncit borotválok, pakolok váltás fehérneműt. Útban hozzád elviszem a fiamat anyuhoz és utána a tiéd vagyok.
- Ez remekül hangzik. Már most be vagyok rád indulva. Nekem így is megfelelnél, nagyon kívánatos vagy most is. Az illatod most is bolondító.
- Nyugi. Mindennek eljön az ideje. A parfüm egy dolog, muszáj frissnek lennem. És amúgy is haza kell ugranom...
- Ez igaz. Várni foglak, angyalom.
Innentől kezdve az örömtől mámoros állapotban vártam, hogy a finom és frissen borotvált punciját újra lássam, ízleljem, meleg nedűjébe belemártsam kemény faszomat... és végül telespricceljem az összes gecimmel. Finom csókkal búcsúztunk.

Fürdés közben alaposan megmostam a fütyköst, hiszen nem sokára bevetése lesz. Boldog találkozása lesz Erika puncijával. Dolgom végeztével nem tudtam egy helyben maradni, annyira izgatott voltam. Nagyon vártam álmaim asszonyát. A lábam sem érte a földet, úgy repültem az ajtó felé, mikor megszólalt a csengő. Végre eljött a pillanat. Privát helyen fogadhatom újra Erikát. Az ajtót kinyitva elállt a lélegzetem. Egy tiszta, csillogó hajú, illatozó hölgyike állt ott, félig kirakott mellekkel, picsanadrágban, szabad rálátást engedve gyönyörűen sima lábaira. Abban a pillanatban rögtön átfutott az agyamon, ez a lány aztán tudja hogyan kell szexrandira menni. Elbűvölő megjelenésével azonnal le tud venni a lábamról. Csábos, mosolygós ajkaival és szexi hangjával csak annyit mondott a szokásos higgadt beszédstílusával: Szia! Bemehetek hozzád? Micsodaa? Ez nem kérdés. Azonnal gyere beljebb, ne ácsorogj odakint! Az ajtóbecsukás után azonnal átöleltem, magamba szívtam vadítóan friss illatát. Mellei érezhetően puhák voltak, ruhán keresztül is. Fékezhetetlenül csókolgatni kezdtem, ahol értem. Nyakát, száját, mellei között. Minden mozdulatomra legalább annyira reagált és viszonzott. Csakhamar lekerült róla a blúz, ami alatt nem volt melltartó. Számnak szabaddá váltak a szép nagy mellei. Puhasága miatt imádtam vele játszani. Kezeivel ő sem tétlenkedett. Szünetet tartva felegyenesedtem, hogy a boxerem körül matatva könnyebben célra találjon. Megmarkolászta a zacsimat és húzogatni kezdte kemény faszomon a fitymámat. Rövid idő után csípőből kihúztam a faszomat a kezéből, hogy leguggolhassak az extra rövid nadrágjának letolásához. Egy hirtelen mozdulattal lefele rántottam és akkor vettem észre, hogy nincs rajta bugyi sem. Rögtön az orrom elé került a tükörsimára borotvált, igényes punci. Az eszem megáll ettől a csajtól. Hogy lehet valakinek ennyire jó érzéke mindenhez? Hogy lehet ennyire rátermett, izgató és csábító is egyben?
- Tetszik az új viseleted, drágám. Nagyon szexi vagy. Megőrjítesz...
- Hát meleg van... és amúgy az vele a célom.
- Elcsavarni a fejem? Az sikerült!
Ezen csak mosolygott azzal az ennivaló szájával. Készültem rá, hogy amennyire tudok abban a testhelyzetünkben, a leghosszabbra kinyújtott nyelvemmel benyalok a cukorfalat pucijához, de kihátrált.
- El kell mennem a mosdóba. - közölte hirtelen.
- Hogy micsoda? Minek?
- Ne haragudj. Menj csak az ágyba, mindjárt jövök én is. Nem bánod meg.
- Rendben, várlak szívem... és te sem bánod meg. - Kicsit lekókadtam a hirtelen megszakítástól. Már nagyon be voltam indulva. Mindegy, más választásom úgy sem volt, nem fog megszökni.

Hosszú percek teltek el. Mi a francot tököl ennyit ez a nő? Tökéletesen szalonképes állapotban volt, túlzottan is. Az előbb feltüzelt vágyam kezdett alább hagyni. Remélem kitalál valami extrát kárpótlásul, amivel újra formába hoz...

De amikor megjelent, rögtön elillant minden türelmetlenségem. Teljesen meztelen volt, csak a nagy törölközőm volt körbetekerve rajta. Aranyos kis formás meztelen lábfeje is jól mutatott, ahogyan állt vele a padlón. Szívdöglesztő mosolyának kíséretében kioldotta magán a törölközőt és az lehullott róla a földre. Ott volt előttem Erika, teljesen pucéran. Tetőtől talpig maga volt a tökéletes nőiesség. Még fordult egyet, felém mutatva csodálatosan kerek fenekét. Még óvatosan be is hajolt, hogy magmutassa szépséges punciját. Egy pillanatra szét is húzta. Istenem, de szerencsés vagyok ezzel a leányzóval - gondoltam magamban. Visszafordult felém. Rendkívül erotikus módon, hosszúra kinyújtott nyelvével végignyalta muttóujját, majd szép lassan a punciját is végigsimította vele. Utána berakta a számba, megjegyezve: Egy kis kóstoló. Vettem a lapot és leszoptam az ujját, amin tökéletesen éreztem a puncinedvének ízét. Rövid időn belül annyira fel tudott izgatni, alig tudtam visszafogni magam, hogy ne támadjam le. De hagytam őt irányítani, ha már belekezdett. Majd így folytatta: Most pedig jön a főfogás! Fogta magát és feltérdelt az arcom fölé. Kívánatos punciját óvatosan a számhoz nyomta. Azonnal tettem a dolgomat. Nyelvem hegyével gyors mozdulatokkal izgatni kezdtem legbecsesebb testrészét. Gyakorlatilag most ő volt az aktív fél. Csípőmozdulataival ő helyezkedett a nyelvemem úgy, ahogyan a leginkább izgatta őt. Élvezte nagyon. Elég hamar eljuttatta magát a csúcsra. Teste egyre erőteljesebben remegett, egyre hangosabban sóhajtozott. Élvezze csak, megérdemli az én imádnivaló angyalkám. Ostoba férje miatt szegénykémnek már nagyon hiányozhatott, hogy jól ki legyen nyalva. Mikor már egyre hevesebben mozgolódott és zihált, tudtam nem sokára elélvez. Majd egyszer csak egész teste megfeszült, a beleremegő lábai érezhetően meggyengültek, amitől egyre inkább nehezedett rám, torkából előtört a hosszan nyőgő orgazmus hangjai. Puncija csak úgy eresztette a számba és környékére a bőséges nedvét. Mire véget értek nála a gyönyör hosszú pillanatai, már alig kaptam levegőt, amit ő is észrevett.
- Jaj, ne haragudj. Megfeledkeztem magamról. - mentegetőzött a kis drága.
- Semmi baj szívem. Nekem is öröm, ha ilyen jót élvezel.
- Úgy bizony. Nagyon szuper volt. És most visszakapod.
Miközben leereszkedett a faszom környékére, megtöröltem a puncileves arcomat. Még az orrom is olyan volt. Nyelve hegyével vegignyalta a zacsim aljától a makkom hegyéig. Utána megismételte a nyelvének kicsit nagyobb felületével. Harmadjára még nagyobb felülettel nyalt végig. Nagyon izgató volt nyelvének egyre melegebb simogatását érezni végig a nemi szervemen. Úristen! Meddig hergel még engem ez a lány? Mesterien ért a feltüzeléshez. Nyelvtechnikáját egyre csak ismételgette, végül nyelve teljes felülete szánkázott végig bársonyosan. Ne kínozz már! Kapd már be! - szinte könyörögtem már magamban. Lehet hallotta a nyöszörgésemet, mert nem kellett sokat várni. Megmarkolta a faszomat, lehúzta a fitymámat és hirtelen rábukott. Rögtön a torkáig engedte. Gyors melegség öntötte el a faszomat. Az érzés leírhatatlan volt. Gyors ütemben szopni kezdett. A látvány elképesztő volt, ahogyan a farkam és a makkom egy része előkerül meseszép szájából és tűnik el benne, újra és újra. És közben a szép sima, aranyos kis nőies kezével markolta át a tövéhez közel. Aránylag bő nyállal szopott Erika, így egyre hangosabban cuppogott a kőkemény farkamon. Annyira jól csinálta, hogy egyre többet akartam. Először csak a tiszta, csillogó, illatozó haját simogattam, majd elkezdtem a faszomra nyomkodni a fejét. Nem egyszer lecsúszott a torkára, ami nagyon jó érzés volt. Melegebb és szűkebb volt. Erika csak felnyögött ilyenkor és néha bele is köhögött, de nem szólt és nem jelzett semmit. Mikor láttam szegénynek a vörösödő, könnyező szemeit, leálltam ezzel a durva módszerrel. Inkább már a puncijába vágyódtam. Fordulj meg, szívem. Hátulról akarok beléd menni. - jeleztem neki az újabb igényemet. Erika szó nélkül abba hagyta a szopást és hátatfordítva feldomborította nekem formás, kerek fenekét, felkínálva nedves punciját a kurásra. Nekem csak annyi dolgom volt vele, hogy alaposan felszopott, kemény makkomat odaillesszem a bejáratához. Először még óvatosan nyomtam belé. Hála Erika nyálának a faszomon és az ő bőséges hüvelyváladékának, akadálytalnul hatoltam befelé, egészen ütközésig. Erika hangosan felsóhajtott. Nedves puncija elsőre tövig benyelte kőkemény faszomat. Közvetlenül érintkezni Erika meleg, sikamlós puncijával... ez a legjobb dolog, ami történhetett velem mostanában. Lassan elkezdtem mozogni benne. Igyekeztem a farkam teljes hosszában kihasználni gyönyörűséges puncikáját. A makkom hegyétől tövig jártam benne. Néha előrenyúltam, hogy megmarkolásszam imádott, puha melleit, amik a lökésektől tehetetlenül himbálóztak előre-hátra. Erika rásegített a mozgásomra. Befelé hatoláskor még jobban a faszomra nyomta magát. Minden löket végén csattantunk, mikor testünk összeért. Még apró, ügyes mozgásokkal tekergette a fenekét jobbra-balra, ami rendkívül izgatóan hatott rám. Nem is én, hanem Erika fokozta a tempót és a mozgásait. Egek ura! Mindjárt ki is készít engem ez a nő... Hiába próbáltam lassítani, hogy ne élvezzek el túl korán, Erika annál inkább fokozta a játékát. 10 percig sem bírtam, már jeleznem is kellett az állapotomat.
- Annyira szuper vagy édesem, hogy én nem bírom tovább... mindjárt elélvezek...
- Jó, gyere csak drága!
- Beléd menjek? Beléd lőjem a gecimet?
- Hát persze! Ez nem kérdés. Akarom, hogy belém lődd! Te nem akarod?
- Dehogyisneeem...! - persze előre tudtam a válaszát, de izgató volt tőle hallani.
Már tényleg nem tudtam visszatartani, megadtam magam Erika technikájának. A következő másodpercben robbant is a faszom. Belé vágtam tövig és a melegség legmélyén élveztem el. Az összes gecimet olyan mélyre pumpáltam a puncijába, amennyire csak tudtam. Erika hangosan sóhajtozott közben. Akkorát élveztem, majdnem elájultam. Pár másodparc kellett, mire a megszédülésből magamhoz tértem. Faszomat benne tartottam még tövig, közben elgondolkoztam azon, ez a fenséges megjelenésű, különösen vonzó és csábító nőszemély hogy a francba bírja így minden pózban uralni az aktust... ilyen hamar kifacsarni... ilyen rátermedt módon elcsavarnia fejem... magához kötni érzelmileg? Az volt az érzésem, hogy még meg sem mutatta az összes trükkjét az ágyban és fog még meglepetéseket okozni. Mindenesetre nagyon elégedett voltam a helyzetemmel, hogy Erika velem műveli ezt és nem mással. Amíg bambultam, Erika türelmesen várt. Ma még kiveszed belőlem, vagy így menjünk reggel dolgozni? Nem zavar, csak már alig érezlek. - jegyezte meg tréfásan. Tényleg már szinte a felére kókadt benne a farkam. Szép lassan kihúztam belőle. Erika rögtön hanyatt vágta magát és széttárta lábait. Most pedig nézd meg a cuccodat, amit belém töltöttél! - és elkezdte kipréselni magából a gecimet, ami szép lassan, enyhén pulzálva csordogált ki belőle. A kéjes mosolyával együtt nagyon szép látvány volt. Ez a lány aztán ért a tálaláshoz. Legszívesebben visszatoltam volna a szaftos pinájába a faszom, de már túlságosan elvesztettem az erekciót. Talán majd később, gondoltam magamban.

Ezek után ránk fért egy alapos alvázmosás. Erika is kifolyatta magából a maradék spermámat és alaposan megtörölgette, mosta a cuki lábaközét. A jó idő miatt meztelenül ütöttünk össze egy gyorsvacsorát. Közben sokat hülyéskedtünk, nevetgéltünk, tapiztuk egymást. Istenem, de jó minden egyes perc ezzel a lánnyal...

Befeküdtünk a tévé elé nézni valami műsort, de azzal nem sokáig foglalkoztunk. Erika hamarosan a zacsimat kezdte cirógatni a takaró alatt.
- Ha folytatod szívem, bekeményedek újra! - meg kellett jegyeznem.
- Az a cél. - sugallta az aranyos, szexi hangjával.
- És akkor mi lenne?
- Magamba tenném.
- Rendben, szolgálja ki magát hölgyem.
És azonnal rámarkolt a faszomra. Sokáig nem kellett kézimunkáznia, hamar bekeményedtem. Mikor már behatolásra alkalmasnak érezte, fölé térdelt és ujjaival széthúzta ajkait. Na, így akadálytalanul tudok majd belé menni. Makkomat odaigazította a szabadon tátongó hüvelyéhez. A következő pillanatban egy gyors mozdulattal magába vezette vágyakozó farkamat. Csodálatos érzés volt a puncijának körülölelő melegségét érezni, ahogyan siklik végig a faszomon. Ahogy egyre mélyebbre kerültem benne, egyre melegebb volt. Elsőre tövig belém ült. Nem húzta az időt, gyors tempóban lovagolni kezdett. Fel-alá csúszkált kőkeménnyé vált rudamon. Mély beleüléseknél mohón körözött, izgatta magát. Puncija hangosan cuppogott a nedvességtől. Fokozta a tempót, amit nem is tudom hogyan bírt a dereka. Teste remegni kezdett, majd erősen a lágyékomhoz vágta magát, a szokásos hangos, ismétlődően hörgő nyögéseivel előtört belőle az orgazmus hangja. Amíg élvezett, tövig ült a faszomon és előre-hátra rángatta magát rajta. A lábai úgy remegtek, azt hittem összecsuklik. Miután kielégült és lehiggadt, rámhajolt és megcsókolt. Közben haja izgatóan csiklandozta az arcomat. Nedves nyelvét mélyen a számba dugta és alaposan körbejárta vele az enyémet. Ajkai hangos cuppanással váltak el tőlem. Majd felettébb érzéki hanglejtéssel azt suttogta: Nagyon szuper vagy! Olyan jó farkad van. Most te jössz. Csak lazítsd el magad... és élvezd! Én vagyok jó? Nem csináltam semmit. Mindent ő csinált magának... és eddig is el voltam lazulva, és élveztem is. Mindegy, a bókját jólesett hallani. Erika előre húzta a lábait és úgy kezdett lovagolni. Eszeveszett tempóba kezdett. Szép nagy, telt mellei folyamatosan lifteztek fel és alá. Így teljes hosszában ki tudta használni a farkamat. Puncija már úszott a nedvességtől, ami hangosan csattogott a lágyékomon. Már a zacsim és az alhasi részem is csupa nedv volt a puncilevétől. Finom kis puncija nagyon meleg volt, ami cuppogva, szörcsögve szánkázott végig a faszomon újra és újra. Egyre gyorsabban lovagolt és lihegett. Biztos fárasztó lehetett neki, de jól bírta. A derekával is. A levegőt egyre sűrűbben kapkodva még beszélni is kezdett hozzám.
- Olyan jó kemény vagy... imádom a farkadat!
- Imádom a meleg nedves puncidat. Mindjárt telespriccellek!
- Ó, igen! Élvezz belém. Érezni akarom a sok forró gecidet! Ne törődj mással, csak élvezd tele a puncikámat!
- Ohhh... nagyon izgató vagy drágám. Már nem bírom tovább...
- Ez az! Gyere belém! Élvezd a puncim melegét... élvezz tele! Akarom magamba a gecidet!
- Mmooostt!!
Akkorát kezdtem élvezni, mint talán soha. Spemám nagy erővel kezdett spriccelni Erika forró puncijába. Ő ezt megérezve leállt a lovagolással és tövig belém ült. Miközben több hullámban ürítettem bele a maradék spermámat, óvatosan körözött rajtam. Mikor kiürültem és kifújtam magam, Erika is nyugalomba helyezte magát a faszomon, tövig magában tartva. Vadítóan erotikus mosolya közepette a sima nőies kezeivel simogató körútra indult. Lágyan és selymesen cirógatta velük az arcomat, nyakamat, mellkasomat, hasamat körbe-körbe. Észvesztő ez a lány! Faszom pihent a teleélvezett puncijában és ő ilyen kedvesen simogatott. Negyszerű a levezetése is. Mindent nagyon jól csinál ez az istennő! Végül újra rámhajolt és ismét adott egy meleg csókot. Szuper befejezés!
- Leszálljak rólad vagy még maradni szeretnél bennem? Már most is alig érezlek...
- Leszállhatsz... úgyis benned leszek nem sokára újra...
- Kis telhetetlen!
Egy gyors mozdulattal lecuppant a faszomról, ami azonnal ledőlt a hasamra. Erikából csöpögött rám a beletöltött ondóm.
- Vissza a feladónak! Íme a cuccod... - viccelődött vele Erika, és még rázta is ki
magából, minél több geci landoljon rajtam.
- De kedves vagy... én meg csupa ragacs leszek tőle. Akkor már takarítsd is fel a nyelveddel. Szép tisztára! - gondoltam én is tréfálkozok egy kicsit.
Ugyan viccnek szántam, de Erika ellenvetés nélkül, komoly arccal, azonnal elkezdte felnyalogatni a gecimet rólam. Egy kicsit csiklandozott a nyelve, de jólesett. Főleg a látványért megérte ez a villámpoénom. Addig-addig lefetyelt rólam, amíg tényleg már csak a nyála fénylett a hasamon. Közben az összes felszedett cseppet lenyelte.
- Így elég tiszta, kedves uram? - érdeklődött gyenge mosollyal.
- Hoogyne! Tökéletes. Tudtam én, hogy ügyes lány vagy. - dicsértem meg az arcát
cirógatva.
- Köszi a bókot. Megyünk zuhanyozni?
- Persze. És most szigorúan egymást fürdetjük. - vetettem fel az ötletemet.
- Ó, ez izgi lesz! - bólintott rá Erika.

A közös tusolás is tényleg nagyon izgalmas volt. Mindkét verzió tetszett, oda-vissza. Élveztem bekenni tusfürdővel a szexi testét. Természetesen az intim részeinél elidőztem egy kicsit. Szép telt melleivel eljátszadozhattam, így sikamlósan. Még meg is jegyezte Erika, Azt hiszem elég vastagon bekented már a cicieimet. Más testrészem is van ám. Ez igaz. Ott a puncija is. Azt is bekentem alaposan. Hüvelye még mindig ki volt nyilva, mint a rózsa szirmai. Aztán ő fedte be tusfürdővel minden testrészemet. Nagyon lágyan, érzéssel simogatott az ennivaló, pici kezeivel. A zacsimat kissé erőteljesebben megmarkolászta és a fitymámat is meghúzogatta, mikor a makkomat mosta.
- Hú, nagyon ügyes kezed van, szívem. Ha így folytatod, lesz itt még egy menetünk...
- Ha megkívánsz, én nem állok ellent... de most már aludnunk kellene. Korán kelünk.
Igaza van Erikának és hajnalban amúgy is terveim voltak vele, mikor majd megébredek mellette álló fasszal. De erről neki nem szóltam. Érezze majd spontán hirtelen akciónak.

A közös tusolást követően újra befeküdtünk a tévé elé meztelenül, de most már tényleg azt bámultuk. Későre is járt, fáradtak is voltunk már. Erika a mellkasomra helyezte a fejét és lassú mozdulatokkal a hasamat simogatta. A simogatás lassan alább hagyott, majd megszűnt. Erika légzése lelassult és kiegyenlítetté vált. Elaludt! Azokban a percekben a legboldogabb embernek éreztem magam. Ott feküdtem életem legideálisabb, legtökéletesebb nője által alaposan kielégülve, aki éppen a mellkasomon aranyosan szuszogva alszik, és akibe egyre inkább belezúgtam. Hajának illatát minden lélegzetvételnél jól magamba tudtam szívni. Lehunyt szemekkel azt kívántam, örökre maradjunk meg egymásnak és ez a harmónia közöttünk is kitartson a végsőkig. Az idő és a fáradtság rajtam is kifogott. Lassan elbóbiskoltam én is. Óvatosan kicsúsztam Erika alól és ő is másik alvó pozícióba helyezte magát és aludt tovább.

A szokásosnál korábbra állítottam be az ébresztőt. Erika is felébredt rá, de csak átfordult a másik oldalára. A tervemhez pont jó irányba. Hiszen álló fasszal ébredve muszáj kihasználnom, hogy álmaim nője fekszik mellettem. Csak nem kell magamnak kivernem, megpróbálom Erikába. Megsimogattam a fejét, jelezve a közeledésemet. Illatos haját félretolva megpuszilgattam a nyakát. Halk sóhajokkal jelzett vissza. Szerencsére meztelen volt Erika is, így semmit nem kellett róla levennem. Kezemmel a combját simogattam, álló faszomat a fenekéhez nyomtam. Célozva rá, mit is akarok csinálni. Óvatosan a melleit is simogatni kezdtem. Farkamat a lába közé nyomtam és a puncijához dörzsölgetve húzogattam ki-be. Rövidesen megfelelő irányba tartva a hüvelyébe nyomtam a túlságosan is oda vágyakozó farkamat. A behatolásra Erika hangos felnyögéssel reagált. Néhány húzás után már ismét nagyon nedves lett a puncija. Gusztusosan cuppogva nyelte el a faszomat. A melegsége is a régi. Örültem neki, hogy nem ellenkezett. Azt csinálhattam vele, amit akartam. Rendes lány. Néhány perc után kapcsolódott be Erika is. Behatoláskor még jobban rám tolta magát és igyekezett köröző mozgásokat is végezni. Helyes! Legalább nem egy élettelen fadarabot kell megkurnom. Még a fenekemet is megfogta és megfelelő időközönként magára rántott. Kis mohó drágaságom. Azt hittem, ilyen este után nehezebben fogok elélvezni, de ismét hála Erika aktivitásának, hamar kihozta belőlem az orgazmust. Felnyögtem, benyomtam neki teljesen és ismét belespricceltem egy adag spermát a puncija mélyére. Amíg élveztem, Erika még erősebben húzott magába és csak akkor engedett el, mikor már nem jött belőlem több geci. Megpusziltam a nyakát és megköszöntem ezt a csodálatos ébredést. Valamit visszasusmorgott, de nem értettem. Kiszálltam belőle és mentem a fürdőbe. Erika tovább feküdt. Legszivesebben le sem mostam volna Erika áttetszően csillogó puncinedvét a faszomról, de rajta hagyni nem életszerű.

Én már reggeliztem, mikor hallottam Erika ébresztőjét. Jól ráhúzott. Lassan már beleköt a gecim - gondoltam magamban. Még néhány perc eltelt, mire álmosan kibotorkált hozzám. Odaállt elém és magához húzott. De mivel én ültem, arcom a csodás melleihez simult. Felálltam, hogy megfelelően viszonozzam az ölelését. Meztelen teste kellemesen meleg volt. Végig álmos kinézete volt és nem szólt semmit. Elment ő is a fürdőbe és hallottam, hogy csobogtatja a vizet. Később azt mondta, ő nem eszik, majd munkában eszik egy csokit a lehető leghamarabb.

Autóját a parkolóban hagytuk, ne legyen otthon gyanús a sok kilométer. Mentünk az én autómmal. Ilyen éjszaka után nem akartunk buszozni. Privátabb utazásra vágytunk. Munkaidőben aznap nem találkoztunk. Ott amúgy is csak beszélgetésre futja. Kívülállóknak nem mutathattuk ki a viszonyunkat.

Hazafelé újra támadt egy ötletem Erikával kapcsolatban. Nem sokára el kell búcsúznunk és én szerettem volna még egy utolsót élvezni vele. Lassan már 11 órája, hogy utoljára a puncijában jártam, de már nagyon vágyódtam bele újra. Benne volt, hogy megint feljön hozzám, de sokáig már nem maradhat. Ennek megfelelően már a bejárati ajtónál elővettem lankadt faszomat és azonnal a tárgyra tértem.
- Szopj le! - jócskán utasításra sikeredett, de kíváncsi is voltam a reakciójára.
- Ha! Csak így lazán? De akkor ne húzd el. Élvezz el hamar, mennem kellene.
- Ez sokban múlik rajtad, szívecském.
- Majd igyekszem... de gyere be az ágyba. Most inkább nem térdelek itt előtted.
Lényegében ő vezetett be az ágyhoz. Ledöntött rá és nem rögtön a sliccemen kilógó farkamra cuppant rá, hanem a nadrágot kezdte lecincálni rólam. Megmarkolta a már életre kelt faszomat, de csak annyira húzta le a bőrt, hogy éppen csak kilátszott a makkom. Utána rögtön rábugott. Fitymámat az alaposan összeszorított szájaszélével tolta le teljesen a makkomról, aminek nagyon jólesett a hirtelen jött melegség. Rögtön a torkáig engedte. Makkommal éreztem azt a még melegebb, rugalmas szűkületet, a torkát. Ezután hevesen szopta és húzogatta a kezével egyszerre, csak ritkán vette be mélyen. Hiába volt a nagy erőfeszítése, de már a negyedik menetem volt vele az elmúlt 24 órában, így egyáltalán nem közeledtem az orgazmus felé. De nekem nem baj, csinálja csak szépséges Erikám. Nagyon élveztem a száj- és kézimunkáját. És ekkor Erika megint fordított az aktus menetén. Bűbájos szájával végigszopva a makkom végéig lecuppant a faszomról. Alaposan benyálazta a középső ujját. Vajon most mire készül az én tüneményes drágaságom? Biztos valami meglepi lesz ismét - villant át az agyamon. A benyálazott ujját egy pillanat alatt benyomta a seggem lyukába. Ugyanabban a pillanatban szájával újra bekapta a farkamat, de ezúttal jobban összeszorított szájjal. Ekkor olyan gyorsan követték egymást az események, hogy felfogni sem tudtam, mit csinál velem. Nem tudtam követni és időm sem volt rá érdemben reagálni vagy ellenkezni. Erika a markában tartott, villámgyorsra váltott technikájától függött a végkifejlet. Erősen szívni kezdte a faszomat, látszott a szimmetrikusan behorpadó arcán. Száját különösen csücsörítve újra gyors tempóban járni kezdett a feje fel-alá. Kellemesen nagyobb melegséget éreztem, ami hirtelen és nem kis mértékben fel is ajzott. A szívásától meg csak huhogni tudtam hirtelen. De a produkciójának a java még csak most jött. A fenekembe benyomott ujját elkezdte felfelé húzni, különösen az ujja hegyét pöckölgette felfelé. Ekkor ami történt velem és éreztem, még soha nem fordult elő velem. Nagyon gyorsan és hirtelen olyan kellemesen izgató érzés fogott el, hogy néhány másodpercen belül orgazmus közelébe kerültem. Csak nyöszörögtem Erika attrakciójától, aminek intenzitása abszolút nem csökkent. Nem is tudtam visszatartani az orgazmust, megadtam magam Erikának módszereinek. Ismét ő határozta meg a végkifejlet időpontját. Hangosan felnyögtem és hatalmasat élvezve beleélveztem Erika szájába, aki közben hangosan mammogva úgy nyelte le a gecimet, ahogyan az a farkamból előtört. Még akkor is szívta, mikor már nem jött belőlem semmi. Alaposan letisztította a faszomat, majd lecuppant róla és az ujját is kivette belőlem.
- Ez gyors volt. - jegyezte meg Erika mosolyogva.
- Neked és a technikádnak köszönhető. Én csak feküdtem, te dolgoztál. És ki sem tudom fejezni szavakkal, mennyire jól csináltad. Ügyes vagy, szívem.
- Köszönöm. Örülök, hogy tetszett... hogy élvezted. De most már tényleg mennem kell.

Eljött a  pillanat, amit cseppet sem vártam és reméltem hogy sosem jön el. Búcsút kellett vennem Erikától. Kölcsönösen megerősítettük egymásnak, hogy jól éreztük magunkat. Idejét sajnos még nem tudta, mikor kerülhetünk újra intim kapcsolatba, de igyekszik majd megoldani. Átöleltük egymást és nehezen véget érő, hosszú csókkal még megajándékoztuk egymást. Csak annyit suttogtam, mélyen a szemébe nézve, hogy SZERETLEK! Erre ő a mutatóujját a számra tette néhány másodpercre, afféle lakatként. Ne folytassam. Szemében - ami úgy csillogott, mintha kipolírozták volna - tehetetlen vágyakozást láttam, mint aki legszívesebben maradna, de mégis kénytelen elmenni. Nem kellett beszélnie, arckifejezése sok mindent elárult. Szótlanul megfordult és elment. Én pedig szomorúan végignéztem, ahogyan elhajt az ajtójával. Szerettem volna utána rohanni, hogy maradjon velem és soha többe ne hagyjon el, de nem tehettem. Erikának megvolt a tőlem független, különálló élete, amit tudomásul kellett vennem.

Erikával eltöltött első összefüggő 24 órájára úgy tekintek vissza, mint érzelmi és lelki reneszánszra. E rövidke időtartam alatt annyi jóval és élvezettel ajándékozott meg, amihez nem volt fogható egész életem során, és amivel egy életre magához láncolt érzelmileg. Megnyerő megjelenése, kedveskedő és önzetlen viselkedése miatt rendkívül vonzódni kezdtem hozzá és erősen tisztelni kezdtem, akit meg kell becsülnöm. Ez alatt az egy nap alatt már úgy viselkedtünk, mint egy igazi, együttélő pár, de sajnos nem voltunk azok. Jól tudtam, hogy ilyen élményekben gazdag nap után csak még jobban fog hiányozni, ha megint nem tudunk sokáig közel kerülni egymáshoz. De ezt el kellett viselnem. Csak reménykedhettem, hogy mihamarabb ismételni tudunk. Az átélt élmények és a kialakult körülmények tovább erősítették a hitemet abban, hogy:

ERIKA, A LEGCSODÁLATOSABB MILF!!Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (67)        Nem tetszik (62)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7261 X olvasták el.