Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
"Csak szórakozás"

Beküldő:Nem fontos


Most egy nem is olyan régi történetet mesélek el nektek. Párommal egy bulit csináltunk. Sikerült többé kevésbé a cimborákat összehívni. Ott voltunk mi ketten, egy másik pár, ott volt még pasim baráti köréből 5 srác. Egyiknek volt akkor barátnője,de valami miatt nem volt akkor ő ott velünk. Szóval zsúfolásig tömve ezzel a kilenc emberrel a lakás. Zene beszélgetés, iszogatás, szokásos, mint mindig. Mindenki mindenkivel beszélgetett épp ahol tudtunk. Volt aki a konyhában, volt aki a folyosón, egyszóval jól telt a buli. Azt vettem észre, hogy házigazdaként, csak bontom a bort egymás után, vagy épp a pezsgőket. Barátom közben a haverokkal dumált. Mikor alig bírtam egyedül, az egyik srác egyedüliek közül megjelent mellettem és kérdezte, miben segíthet. Akkor megmondom az őszintét, nagyon jól esett, mivel már nem tudom mi volt a buli oka, de arra biztosan emlékszem, hogy barátom akarta. Minden esetre kevesebb dolgot csinált, mint én. Na szóval a srác, aki jött hozzám ki akarta venni a kezemből az üvegeket, és akkor összeért a kezünk. Nem tartott sokáig, de zavarba jött ő is és én is. Visszatértem a buliba és ittunk és dumáltunk. Késő este lévén, igen spiccesen, de a másik párocska elindult haza. Szóval én és a sok pasi maradtunk. Mivel felgyülemlett a tányér és a pohár, gondoltam kicsit mosogatok és rendet teszek a konyhában. A fiúkat egyedül hagytam a szobában. Nem sokkal később, ugyan az a srác, aki segített már nekem, megjelent a mosogatónál és fel ajánlotta, hogy segít. Megkértem, hogy törölje el és tegye el a tiszta edényeket. Megjelent barátom, aki még akart innivalót bevinni. Mivel elfogyott minden, megkérdezte, nem megyek e le a boltba. Eszem ágában sem volt.
- Tudod mit! Kaptunk valami rövidet anyuméktól, felbontom azt. - ezzel vissza ment a nappaliba.
Hamarosan visszatért egy egy pohárral és ittunk mi is. Jó erős pia volt, legalábbis az eddiek után. Mikor visszamentünk a sráccal éppen hangosabban vitatkoztak valamin a többiek. Azt láttam, hogy alig maradt innivaló.
- Mi okozott nektek ekkora gondot?- kérdeztem tőlük, csak hogy bekapcsolódjak a beszélgetésbe.
- Csak azt beszéltük, mikor jobb egy pasi és mi kell a nőknek.
- És ezt ti honnan tudjátok? Na mindegy és mire jutottatok?
- Legyen jó farka a palinak és kész! - hangzott egy válasz.
- És ezt hogy döntenétek el, előveszitek itt nekem? Ettől lennétek jó pasik?
- Legalábbis tökös, aki ezt meri! - válaszolt az egyik nagyokos.
Ekkor lépett oda hozzám a barátom, aki igazán el volt ázva a piától.
- Mégis mit szólnál hozzá? Mind elővennénk és kész.
- Hogy mivan? Minek nézel te engem? És mégis azt hiszitek ti férfiak,hogy ennyi kell és kész? Mit képzeltek, mit képzelsz rólam?!
Ekkor szakított félbe az , aki eddig segített, hogy ebben nem akar részt venni, inkább megy, hátha eléri az utolsó buszt. Ahogy vette a kabátját és elköszönt, még annyit mondott, hogy nem fér neki bele a barátságba, és ehhez nem ivott elég bátorságot. Ahogy csuktam az ajtót, ott termett barátom és kérdezte, hogy na mi lesz?
- Komolyan beszélsz?
- Ugyan már, csak szórakozunk. Ne legyél már ilyen! - mondta ezt nekem igen sértő stílusban.
Esett ez olyan rosszul és felhúztam magam rendesen.
- Na hogyan tovább fiúk?- kérdeztem tőlük. Kinek van elég kemény töke, vagy itt nincs is férfi? Hogy is mondtátok, jó férfi?
Mérges voltam a pasimra, de buli a buli. Szemben az öt sráccal fel emeltem az asztalról az üveget és az alján lévő töményet lehúztam. Meleg volt és szinte azonnal utolértem ezeket a bolondokat. Egyesével kerültek elő a faszok szinte majdnem mind.
-Nekem van csajom, de ez még szerintem belefér.
És igen. Előkerült az ötödik is. Szemben álltam öt férfivel, akik meredező farkukkal, rám vártak.
Volt ott szőrös, borostás, enyhén görbe, de közel hasonló méretű. Most irthatnám, hogy mindegyik volt vagy 25-30cm, de nem. Ami igaz, az igaz, izgattak nagyon, mert mérges és részeg is voltam. És csak jobb az öt,mint az egy.
- Rendben! Ez fantasztikus! És most hogyan tovább? - kérdeztem őket.
- Miről beszélsz?- kérdezte egyikőjük.
- Az igaz, hogy fontos amit látok, de ennyi nem elég! El is kell jutni egy jó pasinak odáig, hogy ezeket használhassa.
Kezdett izgatni a látvány rettenetesen, de ekkor fordultam oda a pasimhoz.
- Ha mondjuk nyalnátok a puncimat, az több információt adna nekem.
Mindenki ott állt szótlanul meglepődve, de az a barom pasim se szólt egy árva szót sem.
- Csak szórakozás! Nyugi! - próbáltam ugyan abban a sértő stílusban mondani ezt neki, ahogyan ő kezelte ezt az egészet.
Tudtam, hogy nekem kell lépnem, mert ezek lefagytak. Levettem a nadrágom, és bugyiban ültem le a fotelba. Bugyin keresztül simogattam a puncimat és néztem a faszokat, amik egyre jobban feszültek miattam.
- Egyesével jöttök szépen és nyaljátok majd. Ez már bebizonyítja, hogy milyen pasik vagytok.
Amint befejeztem ezt, félre húztam a bugyimat és megmutattam a puncimat nekik.
Páromat kértem először, tudtam, hogy utána már bátrabbak lesznek a többiek is, és azon az estén nem tőle akartam élvezni.
Egymást követve nyalták a srácok a puncimat és a fellegekben voltam. Mire a végére értünk, élveztem egy jót. Persze ez nem volt elég és bosszút akartam, amiért így bánt velem az én kis párom.
- Srácok! Ügyesek voltatok! De ugye nem kell mondanom,hogy egy igazi jó pasi tudja is használni a farkát,nem csak mutogatja.
Az egyik máris kuporodott oda elém a fotelhez és húzogatta a bőrt a faszán.
- Álljon meg a menet! Én szeretem a csupasz faszt. Aki ezt hajlandó megtenni, az dughat, aki nem az nem.
Pasim csak nézett bambán, nem tudtam, hogy akarja e vagy ennyire részeg. Felkelt és a fürdőszoba felé vette az irányt. Ez az idióta csapat,pedig sorra követte őt. Ennyi bolond faszt! Az is lehet, hogy valaki tépte is a szőrét, ne kérdezzétek hogyan , de rövid idő után mindenki tisztára mosott csupasz fasszal állt a szobában.
Hogy megköszönjem és izgassam magam, míg készülődtek,én meztelenre vetkőztem és símogattam magam.
- Szépek lettetek! - majd mindegyiket jutalomból szoptam egy kicsit. Kő kemény faszok dugtak azon az estén.
Egymás után dugtak a srácok felváltva. Nem volt olyan , hogy minden lukamat dugták egyszerre,nem. Egyesével kiélveztem a pillanatot velük. Inkább volt szeretkezés mint baszás. Azt akartam,hogy minden percét tudja a pasim, és büntessem őt velük.
Négy férfi kőkemény fasza két orgazmussal jutalmazott meg akkor, és egyik sem élvezett el!
Mikor pasim került sorra, lökött vagy hármat és belém élvezett.
Ott pihegtem és próbáltam erőt nyerni az orgazmusok után, de négy fasz ott volt előttem és nem kellett mondani, mindenki tudta mi fog következni.
Persze ismét én szóltam és hívtam őket.
- Ki hogy bírja még?
- Én már nem bírom sokáig. - hangzott egy válasz.
- Akkor mire vársz? Gyere és ne hagyd a pinám kihűlni. Add nekem a forró gecidet!- direkt beszéltem akkor így,mert a közönséges beszéd zavarta párom, de semmit sem tett ez ügyben.
Na szóval a nem sokáig bírom, csak hogy tudjátok vagy 5 percig tartott. Rendesen megkefélt a srác és a spermája forró volt.
Mindenki egymás után baszta a puncimat és élvezett belém,nem törődve azzal, hogy egymás spermája bennem van és azt tömik belém újra és újra.
Olyan isteni érzés volt, hogy egy hatalmasat élveztem tőlük. 5 srác 4 idegen fasz 3 orgazmus. Ez a végeredménye annak az estének.
Felkelni volt erőm csak, és rendbetettem magam a fürdőben. Mielőtt elaludtam, hallottam, hogy a srácok taxit hívnak, de többre nem emlékszem.
Másnap reggel üres volt a lakás mire felébredtem. Első dolgom a patika volt. Esemény után tablettát vettem, és rendet raktam otthon. Mire párom hazaért a cuccomat össze is pakoltam. Hogy miért? Mert ott hagytam őt!
Hazaérve egyből kezdte a mondandóját,hogy milyen fantasztikus volt az este és ...
- Igen!? Fantasztikus volt? Mit képzelsz rólam? Minek nézel engem? Tudod, hogy sosem akartam ilyet csinálni,de mégis úgy kezeltél, mint egy ribancot. Úgy beszéltél velem, hogy én érezzem magam rossznak,mert nem akarok ilyet tenni veled és a barátainkkal. Direkt akartalak megalázni, de neked minden tetszett, sőt magad aláztad meg azzal, hogy ilyen gyorsan elsültél. Nem akartam ezt, de megtettem és köszönöm.
Több dolog miatt is. Rájöttem mennyire nem értékelsz engem, és mindenki jobban dugott és nyalt nálad! Szánalmas vagy!
A szobámba még pakoltam néhány dolgot, de a barom csak ott ült a nappaliban,ahol hagytam.
Fogtam a cuccomat és elindultam szüleimhez, amíg nem találok jobb helyet. Pontosan tudta , hogy mi a véleményem az egész dologról, de mit sem törődve ezzel, rám erőltette aznap este. Engem úgy neveltek, hogy csak egy van akivel lehetek és szerethetek, eddig így is gondoltam. Viszont ezen változtatni fogok. Öt férfi volt akkor velem, és minddel jobb volt, mint a szerelmemmel.
Aki azt hiszi ezzel vége is, az téved.
Út közben írtam messengeren a lánynak,aki este nem volt a buliban. Igen az ő barátja dugott rendesen akkor.
- Szia.
- Szia. Bocsi , hogy nem mentem a buliba, de nem értem rá. Jó volt?
- Nagyon is. Engedd meg , hogy gratuláljak a barátodhoz! Igazán jó pasi!
- Köszi,de ezt nem igazán értem.
- Tudod tegnap mindenki ivott és a buli végére egyedül voltam a fiúkkal. Rendesen megdugott mindenki,és ügyesen nyalták a puncimat is.
- Ezt nem hiszem el! Ez valami tréfa.
- Akkor nézzd meg, ha együtt lesztek milyen szép csupaszra borotválta a szőrös faszát miattam este.
Ezzel be is fejezem a történetem és jó szórakozást mindenkinek!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (37)        Nem tetszik (21)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4921 X olvasták el.