Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egy különleges családi húsvét

Beküldő:NGM


Szia! El sem fogod hinni, hogy mi történt velem a húsvéti hétvégén. Én magam is alig hiszem, ezért írom le.
A nevem Péter. 34 éves, nős pasi vagyok. Két évvel fiatalabb nálam a feleségem Judit, aki egy gyönyörű, magas, szőke hajú, kék szemű nő. Hogy olyan részleteket is megosszak veled, ami biztosan érdekel: a mellei kisebb, tenyérnyi méretűek, de nagyon feszesek és formásak. A mellbimbói szép rózsaszínűek, és nagyok. A feneke formás és kerek. A fazonra borotvált puncija pedig a legszebb, amit valaha láttam: a nagyajkai feszesek, simák. A kisajkai pedig formásak, éppen csak kikakndikálnak a nagyajkak közül.
Én informatikai üzemeltetéssel, hibaelhárítással foglalkozom. Igen, a történetem szempontjából a foglalkozásom is fontos. Ugyanis ebből adódóan a család minden tagja hozzám fordul minden informatikai jellegű problémájával. Így történt ez a húsvét előtti héten is. A nálam három évvel idősebb bátyám, Ádám, elhozta a felesége, Bea laptopját hozzám, hogy nézzem meg, mert nem akar bekapcsolni.
Másnap volt egy kis időm foglalkozni vele. Rögtön láttam, hogy menthetetlen, mert az alaplap ment tönkre. Hívtam is Ádámot, aki nagyon kétségbe esett:
-Akkor minden elveszett? Beának minden cucca a gépén volt. Zenék, családi fotók, minden.
- Hát, ezeket szerintem meg tudom menteni. Tudod, hogy pontosan hol keressem ezeket a meghajtón? - kérdeztem.
- Pfff.... Azt még Bea sem hiszem, hogy tudja. Össze-vissza mentett le mindent.
Na, itt éreztem, hogy a meló gázosabb lessz, mint aminek látszott. De csak a tesóm és a neje... Megígértem, hogy majd megoldom.
Vettem egy külső merevlemezt, és másnap este kioperáltam a halott gép belső meghajtóját, majd betettem a saját gépembe, és elkezdtem átfésülni az egészet. Minden értelmesnek látszó mappát átmásoltam a külső merevlemezre.
Unottan dolgoztam. Mindenféle receptek, mp3-ak, családi fotóalbumok, számlák... És tényleg össze-vissza. Próbáltam valami értelmes rendszert csinálni, és egy helyre rakni az összetartozó dolgokat. Megtaláltam az előző évi nyaralós fotóikat. Itt kicsit szétnéztem: Bea csini volt bikiniben. Alacsonyabb, mint az én feleségem. Popsija kerekebb, mellei nagyobbak. Pont egyidős Judittal. A haja sötétbarna és a háta közepéig ér. Alaposan megnézegettem ezeket a képeket... Tudom, nem szép dolog, de ennyi nekem is járt a munkáért. Egyes képeken nagyon szexi pózokat mutatott be. Egyértelműen húzta Ádámot, aki a képeket készítette. Nagyon izgató volt így meglesni őket. Fel is ébredt bennem a kisördög, így elkezdtem keresgélni a fotók között. Találtam is jól eldugva egy szexiii nevű mappát. Nocsak... Mi lehet ebben?
Belépve láttam, hogy vagy száz almappája van. A dátumok alapján vagy öt éve készült az első.
Beléptem a legfrissebb mappába. Hát azonnal Bea fehérneműs képe fogadott. Egy csodás fekete csipke melltartóban, ahhoz illő pici tangában és combfixben pózolgatott a képeken. A helyszín a hálószobájuk volt. Huh, hihetetlenül felizgatott a szituáció. A farkam azonnal fel is állt. Elkezdtem nézegetni a képeket. Szépen egymás után. Bea pózolt elölről, hátulról. Láthatóan élvezte a dolgot. Pucsított a tangás popsijával, markolászta a melleit. Aztán az egyik képen lehúzta a melltartó egyik pántját az egyik válláról... A következő képen már a másik válláról is lehúzta... A szívem a torkomban dobogott... Tudtam, ha a következő képre ugrok, akkor tényleg átlépek egy határt... De túl csábító volt a dolog... És a következő képen Bea lehúzta a melltartót a melleiről. Előtűntek sötétbarna, pici bimbói. Bár a mellei neki voltak nagyobbak, megállapítottam, hogy Judit bimbói sokkal nagyobbak. De persze Bea mellei is felizgattak. Nem is bírtam tovább, és megmarkoltam a farkam. Lassan húzogatni kezdtem, és közben Bea képeit nézegettem tovább.
Bea tovább pózolgatott: egyik képen összenyomta a két mellét, másikon a saját bimbóját szopta. A következőn már az egyik keze a bugyijában volt, és a pináját simogatta. A tanga egyre lejjebb csúszott rajta. Már látszott a sűrű, fekete, háromszög alakúra fazonírozott punciszőre. Ez viszont pont olyan volt, mint Judité. Úgy látszik ebben azonos az ízlésünk Ádámmal. Bár tini korunkban tényleg az ilyen háromszög fazonú puncis képeket becsültük legtöbbre a gyűjteményünkben.
Végül lekerült a bugyi Beáról. Amit láttam, hihetetlen volt. A kisajkai virágsziromként lógtak ki a nagyajkai közül. Sosem láttam még élőben ilyen puncit. Aztán bevillant, hogy tini srácként Ádám szexképei között elég sok ilyen csajról volt kép. Engem eddig nem izgatott ez, de most hihetetlenül beindított. Eszembe is jutott egy tinikori beszélgetés Ádámmal, aki azon filózott, mennyivel izgibb lehet ilyen nagy szirmokat szopogatni. Szóval a bátyám megvalósította tinikori álmát...
A következő képeken egyértelmű lett Ádám fétise... Bea jó nagy terpeszben mutogatta a pináját. Még meg is fogta és széthúzta a kisajkait. Ádám csinált pár egészen közeli képet is erről a széthúzott, nedves pináról. Nekem szinte összefutott a nyál a számban. A farkamat húzogatva csak Ádám tinikori szavai csengtek a fülemben:
Huh, öcsi... Milyen lehet egy ilyen pinát szopogatni? Megtölti a szádat, ahogy nyalod... És Ádám már tudta, milyen lehet... Ha kételkedtem volna ebben, a következő képek bizonyító erejűek voltak...
Bea átvette a fotózást, és a következő képen már Ádám is felbukkant. Ott csókolgatta, nyalta Bea pináját. Az egyik képen lágyan a fogai közé vette Bea kisajkait, és a kamerába nézve finoman húzta. A tekintetében látszott, mennyire izgatja a dolog.
Azután visszakerült a fotózás Ádámhoz. Bea kutya pózban pucsított az ágyon. Ádám keze a lógó ciciket markolászta és simogatta. Azután áttért a formás, kerek seggére. A combjai között pedig ott csillogott a nedves puncija. Ebből a pózból is készült pár közeli pinás kép. Bea hátranyúlva még a csiklóját is izgatta, ami szintén átlag feletti méretű volt. Olyan volt, mint egy apró, vörösen izzó mogyorószem. Keményen ágaskodott a punciszirmok között. Gyönyörű és izgató volt. A farkam már szinte lüktetett, és kívánta azt a csodás nunit.
Aztán kiderült, hogy Ádám is így érzett. A következő képen már a kemény farkát dörgölte Bea popsijához. Minden képpel közelebb került a csodás lyukhoz. Végül betolta a kemény faszát Bea szaftos pinájába. A kép tökéletes volt. Jól ráközelítve a szaftos jelenetre. Én pedig elővettem a farkam, és erősebben kezdtem húzogatni. Úgy éreztem, hogy el fogok élvezni... Amikor is nyílt az ajtó, és Judit lépett be.
Teljesen lefagytam. Nem azért, mert Judit ne lett volna nyitott csaj. Semmi baja nem volt sem a pornóval, sem a masztival. Együtt is néztünk már ilyesmit nem egyszer, és külön-külön is. És ő is szokott masztizni. De most amit néztem, az totál tiltott volt.
Kár lett volna bármit is tagadni, mert rögtön meglátta a képernyőt, meg az ágaskodó farkam. És úgy reagált, ahogy szokott:
- Én meg itt sajnállak, hogy dolgozol, közben meg ilyesmit csinálsz. És nekem nem is szólsz... - nézett rám mosolyogva Judit, majd odalépett hozzám. Odahajolt, és megcsókolt. Közben a keze elkapta a faszom, és finoman húzogatni kezdte. Én gyorsan kapcsolva elkezdtem kifelé vinni Juditot a nappali felé. De sajnos nem sikerült:
- Hová megyünk? Úgy látom valami izgalmasat néztél. Nézzük együtt. - mondta Judit, majd szemtelenül merészen letolta nadrágját, majd a bugyiját is. A bugyit kihívóan az ágaskodó farkamra dobta, és a helyemre ült a gép elé. A monitorom a közeli, puncidugós kép volt. Miközben nézegette, lágyan beletúrt a gyönyörű punciszőrzetébe. Igen, ezért vettem el ezt a gyönyörű nőt: mert annyira nyitott és perverz. Máskor mindig megőrjített azzal, ahogy ilyen helyzetben reagált. De most rettegtem, hogy ez kiborítaná.
- Ne! - kiáltottam felé, mikor tovább léptette a képeket. Szerencsére a következő kép is ilyen közeli kép volt, csak éppen kicsit kijjebb húzva a fasz a punciból. Tudtam, hogy most szerencsém volt, de ez nem tarthat ki örökké... Előbb-utóbb jön egy, amin majd tisztán látszik vagy Ádám, vagy Bea... De ez az elszólásom csak kíváncsibbá tette Juditot. Látta, hogy valamit titkolni akarok előle. Össze is vonta a szemöldökét, és alaposabban nézegetni kezdte a képet... Majd még tovább léptette. Ezen teljesen ki volt húzva a farok a punciból, így mindkettőt alaposan meg lehetett nézni. Judit elmosolyodott:
- Ugyan, csak nem azt szégyelled, hogy az ilyen szép, nagyszirmú punci izgatott fel? Ne aggódj, ez nem perverz. Nekem is tetszik az ilyen pina. - kacsintott rám, majd szép nagy terpeszbe tette a lábait. Gyönyörű, máris nedveitől csillogó pinája szépen szétnyílt, ő pedig dörzsölni kezdte a csiklóját.
- Mmm... Ez a fasz is szép darab. Nagyon hasonlít a tiedre méretben és formában is. - mondta Judit maszti közben, majd tovább léptette a képet.
És eljött az igazság pillanata... A következő képen ugyanis Bea már ült az ágy szélén. Vadítóan a kamerába nézett, miközben Ádám farkát markolva azt a melléhez dörgölte. Judit megdermedt, és értetlenül nézett rám.
- Ez... Ez Bea? Akkor... Akkor a farok Ádámé??? Ez mi? Honnan vannak a képek? - kérdezte vádlón.
Én majd elsüllyedtem szégyenemben. De mit volt, mit tenni? Mindent elmeséltem.
A történet végére Judit már egészen másképp reagált.
- Szóval felizgatott téged a tiltott leskelődés? - kérdezte, és a szemében valami huncutság bújkált.
- Igen... Sajnálom, és szégyellem. - mondtam.
- Hát szégyellheted is magad. Megnézegetted ezeket a tiltott képeket... mághozzá nélkülem. - vágta rá.
- Tessék? Te ezért haragszol? Azt hittem perverznek tartassz majd, és azért leszel mérges. - kérdeztem megkönnyebbülve.
- Igen. Most csalódtál bennem? Pedig ennyi együtt töltött idő után megtanulhattad volna, hogy kettőnk közül én szoktam perverzebb lenni. És hát fantáziáltam már olyasmiről, hogy milyen lehet ismerősöket meglesni szex közben. Nincs kedved együtt folytatni?
Teljesen ledöbbentem, de egyúttal fel is izgatott a helyzet. Micsoda perverz csaj az én feleségem!
Gyorsan felraktam Bea és Ádám összes fotóját egy pendrivera, amit a nappaliban a nagy tv-hez csatlakoztatva elindítottam egy diavetítést. Közben Judit már kihúzta a tv-vel szembeni kanapét, és teljesen meztelenre vetkőzött. Istenem, de gyönyörű volta teste a tv fényének félhomályban. Kényelmesen elhelyezkedett a kihúzott kanapén, és a keze már az édes punciján kalandozott. Vadmacskaként vetette magát a nyakamba, és vadul csókolni kezdett. Az egész teste remegett a karjaim között, annyira fel volt izgulva. Úgy feküdt, hogy tökéletes rálátása legyen a tv-re. Én pedig elkezdtem csókolgatni a nyakát, majd fokozatosan az édes, feszes melleire tértem át. Egyik hatalmas bimbóját szopni, a másikat pedig lágyan morzsolgatni kezdtem az ujjaim között. Judit felnyögött, de a szemét le sem vette a képekről. Én is odapillantottam. A képek véletlenszerű sorrendben követték egymást. Egyiken Bea fehérneműben pózolt, míg a következő képen már egy közeli képen geci folyt ki a teleélvezett pinájából, majd a harmadikon Ádám farkát szopta.
Ezután visszatértem Judit kényeztetéséhez. Kőkemény mellbimbóját nyaltam, közben a kezem végigsimította a testét: a melleiről a hasára és az oldalára tévedt, majd megmarkoltam formás, kemény fenekét. Azután tovább siklott a kezem a háromszög fazonú punciszőrzetére. Beletúrtam, lágyan simogattam. Közben önkéntelenül is eszembe jutott, hogy Bea puncija is ilyen fazonú. Lejjebb csúsztatva a kezem elkezdtem masszírozni a csiklóját. A puncija már nagyon nedves volt, így néha egy-két ujjamat is feldugtam neki. Judit élvezettel sóhajtozott, de a szemét le sem vette a tv képernyőről. Úgy látszott, tényleg felizgatta a tiltott leskelődés.
Apró csókokat nyomtam a melleire, majd elindultam lefelé. Én is türelmetlen voltam, így hamar a puncijához értem. Élvezettel nyaltam a lucskos szeméremajkai közé, és szopogatni kezdtem apró, de kemény csiklóját. Azután bekaptam a kissé kilógó kisajkait.
- Hmmm... Ezt Bea puncijával jobban menne. Ugye te is kipróbálnád, milyen az ő punciját szopogatni? - kérdezte Judit. Imádom, mikor közös pornó nézés közben ilyesmikkel cukkol, de most nem tudtam mit válaszolni, hiszen mégis csak a sógornőmről volt szó. Judit tudott féltékeny is lenni, és nem akartam erre semmi okot adni. Judit valószínűleg leolvasta a gondolataimat az arcomról, és huncut mosollyal az arcán ezt mondta:
- Nyugi, még én is arról fantáziáltam, hogy kinyalom a pináját... És most gyere, kefélj meg!
Judit kutya pózt vett fel úgy, hogy a tv-n futó diavetítést továbbra is nézhesse. Én mögé térdeltem, és megmarkoltam a formás seggét. A vörösen izzó makkomat a lucskos puncijához illesztettem, és egy mozdulattal tövig nyomtam belé. Judit élvezettel nyögött fel. Én ritmusosan baszni kezdtem. Erősen markoltam a formás seggét, és szinte felnyársaltam a faszommal. Judit a tekintetét a tv képernyőjére szegezte, és egyik kezével a csiklójához nyúlt: elkezdte izgatni magát, miközben én keményen basztam. Ez volt a kedvenc póza, mindig ezt kérte tőlem.
Közben nekem is tökéletes rálátásom volt az egymás után váltakozó képekre. Ádám a legkülönbözőbb pózokban baszta, szopatta, nyalta, ujjazta Beát. Hihetetlen volt őket nézni, miközben Juditot olyan erővel keféltem, hogy csak úgy csattogott a segge. Láthatóan a bátyám és a neje legalább olyan bevállalós és perverz volt, mint Judit és én.
Judit egyre gyorsabban dörzsölte a pináját, én pedig egyre gyorsabban mozogtam benne. A képernyőn lévő képeken Ádám éppen Bea melleire élvezett, majd Bea élvezettel szopogatta le magáról a csöpögő gecit. Judit nem bírta tovább, és élvezni kezdett. Lüktető pinája erősen megszorította a benne csúszkáló faszomat. Ez a szorító érzés annyira jó volt. Tudtam, hogy én sem bírom már tovább. Még erősebben markoltam Judit feszes seggét, és hatalmas erővel húztam a faszomra. A makkom a finom, puha méhszájába ütközött. Az egész testem megfeszült, és a farkam elkezdte telepumpálni a pináját a gecimmel. A lüktető pina mintha fejte volna a dákóm. Mindent beleürítettem. Még pár másodpercig megfeszülve benne lüktettem, majd kicsúszott belőle a farkam, és a kanapéra omlottam. Judit hozzám bújt, miközben pinájából finoman szivárgott a gecim. Csókolózni kezdtünk, miközben a tv-ben tovább pörögtek Bea és Ádám szemérmetlenül szexi fotói.
- Huh, ez csodálatos volt. De nem ismételhetjük meg: nem tarthatjuk meg ezeket a képeket. Már ez is nagyon durva volt... - mondta Judit.
Egyetértettem vele. A képeket rámásoltam a külső merevlemezre, és mindenhonnan máshonnan töröltem.

Húsvét vasárnap Judit és én a tesóméknál ebédeltünk. Akkor adtam oda nekik a külső merevlemezt.
- Tesssék, ezen van minden, amit a laptopról megmentettem. Használjátok ezt a fontos adatok tárolására a jövőben is. Főleg az olyan adatoknál, amiket nem szeretnétek, hogy az eszközt javítók elé kerüljenek. - ekkor már éreztem, hogy elszóltam magam egy kicsit. Ádám és Bea furán is nézett rám. Judit meg jól bokán rúgott az asztal alatt. Pedig én csak azt akartam, hogy a jövőben legyenek elővigyázatosabbak. Hiszen mi sem a legtisztességesebben bántunk a képeikkel, de családként mi sosem élnénk vissza velük. Ha egy ismeretlen szervízbe vitték volna be, ott azért bármi történhetett volna.
- Mire gondolsz, öcsi? - kérdezte Ádám.
- Semmire... Mondjuk mindenféle jelszót meg felhasználónevet, meg egyéb személyes adatot tartalmazó dokumentumok, fotók... Ilyesmik. - feleltem zavarodottan.
Ebéd után Bea és Judit együtt pakoltak ki a konyhába. Meg pletyizni is kezdtek, így egyedül maradtam Ádámmal. Ádám odalépett a szekrényhez, és elővett egy üveget a kedvenc whiskey-nkből. Ki is töltött mindkettőnk poharába legalább egy-egy decit.
- Na, öcsi, ezt nem hagyhatod ki te sem. - kacsintott rám, és koccintott velem.
- Hű, Ádám, ettől be fogok csípni, az tuti. - feleltem, de azért nagyot kortyoltam a finom italból.
Mi is fecsegni kezdtünk Ádámmal. Gyorsan kiürült a pohár, és Ádám újra töltött egy-egy decit. Én nem iszok gyakran, nem is bírom a piát. A második pohártól már eléggé kótyagos voltam.
- Ezer köszönet, tesó, hogy megmentetted az adatokat Bea gépéről. - mondta Ádám.
- Ugyan, semmi gond. Erre van a család. - válaszoltam.
- És tuti minden adatot megtaláltál? Bea össze-vissza ment mindent.
- Persze, tesó. Megnéztem mindent. De tényleg használjátok ezentúl a külső merevlemezt az érzékeny adatokra. - az alkohol megeresztette a nyelvem.
- Mindent megnéztél? A nyaralós fotókat is?
- Bocsi, csak hogy tutira semmi ne vesszen el.
- Semmi gond. Bár Bea néhány képen tuti túl merészen pózolgatott bikiniben nekem. De végül is az öcsém vagy, nem egy idegen. Előtted nem szégyellem.
- Hát nem is kell. Nagyon szexi képek voltak. Bea igencsak csinos bikiniben.
- Az biztos, tesó. Csak egy módon csinosabb, mint bikiniben: pucéran. Olyan képet nem találtál? - szögezte nekem a kérdést Ádám. Én épp kortyoltam egyet a whiskey-ből, és félre is nyeltem hirtelen. Majd megfulladtam, és közben éreztem, hogy elönti az arcom a forróság.
Ádám alaposan hátba veregetett:
- Meg ne fulladj már, öcsi! Meg miért lettél ilyen rákvörös?
Hirtelen semmit nem tudtam válaszolni. Csak zavartan néztem Ádámra.
- Na, ne légy már zavarban. Emlékszel tini korunkra? Akkor is nekem volt először egy lemeznyi pucér csajos fotóm, amit megtaláltál. Akkor sem haragudtam, hanem onnantól közös volt. Ki is tárgyaltuk, kinek melyik tetszik.
- Persze, emlékszem. Neked főleg azok jöttek be, amelyiknek szép nagy punciszirmai voltak. - igyekeztem a témát a régi képekre terelni.
- Na, ezzel ma is így vagyok. És szerinted Bea punciszirmai vannak akkorák? - szegezte nekem a kérdést Ádám.
- Ezt miért kérdezed? - hebegtem ijedten.
- Na ne szórakozz velem, öcsi. Nálam jobban még a feleséged sem ismer. Megtaláltad azokat a képeket is. És meg is nézted. Pont olyan arcot vágsz, mint tini korunkban, mikor eltűnt az a lemezem, és a te szekrényedből került elő. - nézett mélyen a szemembe Ádám, és töltött még egy kicsit whiskey-ből.
Én húzóra leküldtem, majd nagy levegőt véve bevallottam:
- Jó, láttam őket. Sajnálom.
- Semmi gond, az öcsémtől akkor sem, most sem irigylem a fotó gyűjteményem. És tetszett? Ugye milyen jó csaj Bea? Azok a csöcsök és a pinája... Szerinted büszke lenne a tini kori énem, ha megmutathatnám neki ezeket a képeket?
- Hát, tesó, a gyerekkori éned nagyon büszke lenne rád. Csinos, szép, szexi minden porcikája, és olyan bevállalós... Láthatóan élvezettel van benne mindenben. A puncija meg pont olyan, amiről álmodoztál. - válaszoltam megkönnyebbülve. Ádám nem hogy nem haragudott, de tényleg lelkesen büszkélkedett. Hihetetlen helyzet volt ilyesmiről beszélgetni vele annyi év után újra.
- És, megvolt a képek hatása? Felizgatott? Nyugi, a mi titkunk marad. Isten őrizz, hogy Judit megtudja. - faggatott tovább Ádám. De az utolsó, Juditra vonatkozó célzása kissé betalált. Azt hiszi, csak ő nősült jól??? Hogy én valami prűd csajhoz kötöttem magam? A pia is dolgozott már bennem, így én is le akartam nyűgözni őt:
- Méghogy Judit meg ne tudja... Együtt néztük meg a képeket, és közben hatalmasat keféltünk.

Ádám szája tátva maradt. Aztán büszkén hátba veregetett:
-Ez az én öcsém! Gondolhattam volna, hogy te is minden téren különleges csajt vehetsz csak el. És, mit szólt hozzá Judit? Tetszett neki?
- Nagyon nagyot élvezett. Szerinte is nagyon szexi Bea pinája. Juditnak nagy vágya volt szex közben meglesni másokat. Ez most összejött.
- Mi is sokat fantáziáltunk arról Beával, hogy végignézzük egymást szex közben egy másik párral. De sosem jött össze.
Ekkor beléptek a csajok, kezükben egy-egy pohár roséval. Láthatóan ők is ittak már pár pohárral a konyhában pakolás közben. Igencsak jó kedvük volt.
- Na, mi a téma, srácok? Nagyon sugdolóztok. - kérdezte Bea.
- Á, semmi különös, csak a személyes adatok védelme. Peti mesélte, milyen melója volt az adatok kimentésével. És hogy alig találta meg a pucér képeidet. - nevetett Ádám.
Hát erre nem számítottam, de a csajok sem... Mindhárman lefehéredtünk, csak Ádám élvezte az általa teremtett kínos helyzetet.
-Te...te...tessék? Megnézte a képeket, és ezt csak úgy elmesélte neked? - nézett rémülten Bea, és az arcszíne a fehérből pillanatok alatt átment vörösbe.
- Ne haragudj... Csak válogattam az adatokat, és ott volt. Ádám, ezt miért kellett elmondani... Megígérted! - hebegtem.
- Én csak azt ígértem, hogy Juditnak nem kell megtudnia. De te mondtad, hogy együtt néztétek. Innentől úgy igazságos, ha Bea is tudja.
Bea ledöbbenten nézett Juditra:
- Te is megnézted őket? Úristen... Elsüllyedek szégyenemben. Biztos többé a szemetekbe sem merek nézni.

Judit azonnal vigasztalni kezdte:
- Jaj, Bea... Ne csináld. Nagyon sajnáljuk, mi hibáztunk. Te ne szégyelld magad. Gyönyörű és izgalmas nő vagy. És mi még perverzebbek vagyunk nálatok. Csak még jobban kedvellek és tisztellek, mióta láttam a képeket.
- Nem nevettetek ki, miközben néztétek? - kérdezte Bea könnyes szemmel.
- Kinevetni? Dehogy is... Egészen mást csináltunk. - vörösödött el Judit.
- Hát, az engem is részletesen érdekelne, hogy mit csináltatok közben. - vigyorgott Ádám.
Judit picit gondolkodott, nagy levegőt vett, és azt mondta:
- Végül is ez így igazságos... Hát, hatalmasat keféltünk a képeitekre. Én nem is tudom, mikor élveztem ekkorát utoljára. Sajnos engem régóta izgatott a gondolat, hogy meglessek ismerősöket szex közben. És ezt Péternek sem mondtam még soha, de képzeletben ti voltatok a fő célpontom mindig is. Tessék, most ti dobhattok ki minket.

Ádám rögtön közbeszólt:
- Dehogy dobunk! Ugyan Bea... Azért mi is sokat fantáziáltunk róla, hogy egyszer valaki megnézi majd a képeket, és ennyire élvezni fogja őket. Szóval mondhatjuk, hogy megvalósult egy perverz fantáziánk. Én speciel örülök neki, hogy ti voltatok, akik látták. Bea, te másik párt választottál volna?

Bea nemet intett a fejével.
Én pedig csak füleltem. Ha valaki előre mondta volna, hogy mi lesz a mai húsvéti ebéden, tuti őrültnek néztem volna. És most ilyesmiről beszélgetünk négyesben. A szituáció teljesen felizgatott, és úgy állt a farkam, mint a cövek. Láttam Ádám arcán, hogy hasonló gondolatai vannak.
- Jóvá tudjuk tenni ez bárhogy? - kérdezte Judit Bea arcát simogatva.
Bea már nem sírt, sőt huncutul nézett Ádámra.
- Hát... Tényleg élveztétek a képeinket? És engem sem találtál csúnyának? - kérdezte Bea.
Judit elpirulva válaszolt:
- Nagyon beindítottak a képek. És úgy irigylem, hogy akkora cicid van. Bár nekem lenne ilyen.
Bea már mosolygott, és úgy válaszolt:
- Köszönöm. De szerintem a tied is szép... Legalábbis amennyit eddig láttam belőle.
Judit rám nézett, és tudtam, mire gondol. Én bólintottam.
- Hát, ha gondolod, úgy lenne igazságos ha... Ha te is látnád az enyém? - nézett Judit Beára. Bea odalépett hozzá, és levette Judit felsőjét. Judit kicsatolta a melltartóját, majd szégyellős mozdulattal hagyta a földre hullani. Ott állt az édes feleségem fedetlen, feszes mellekkel a tesóm és a sógornőm előtt. Minden szem a hatalmas, ágaskodó, rózsaszín bimbóira tapadt.
- Hűha, ezek mekkorák. Gyönyörűek! - sóhajtott fel Bea, és önkéntelen mozdulattal feléjük nyúlt, de félúton észbe kapva a kezei megálltak a levegőben. Judit azonban megfogta Bea kezeit, és odahúzta a melleire. Bea rögtön megmarkolta őket, majd az ujjai között morzsolgatni kezdte a bimbókat, ahogy én is szoktam. Judit élvezettel sóhajtott fel. Mi Ádámmal tátott szájjal bámultunk. Meg sem mertünk mozdulni attól félve, hogy a legapróbb mozdulattal is megzavarjuk ezt a csodás látványt.
A lányok észrevették, hogy bámulunk, és kuncogva Bea súgott valamit Judit fülébe. Judit bőszen bólogatni kezdett, mire Bea is levette a felsőjét és melltartóját:
- Arra gondoltunk, így jobban össze tudjuk hasonlítani őket. - mosolygott Bea, majd odalépett Judit elé. A két lány megfogta egymás melleit, és játszani kezdtek vele.
Bea mellei tényleg nagyobbak voltak, de a bimbói jóval kisebbek, és barnábbak. Judit kis mellei viszont keményen és feszesen álltak. A két pár, ennyire különböző cici gyönyörű kontrasztot képezett. Aztán a lányok elkezdték egymáshoz dörgölni a mellüket. Judit kemény bimbói szinte belefúródtak Bea méretes cickóiba. A két lány mélyen Ádám és az én szemembe nézett. Mi már a nadrágon keresztül az álló farkunkat markolásztuk.
A lányok elégetten figyelték a műsoruk ránk gyakorolt hatását, majd oda térdeltek elénk: Judit engem, Bea Ádámot szabadította meg a nadrágtól és az alsótól. Ott ültünk álló farokkal. A lányok láthatóan a faszunkkal kapcsolatban is elvégezték azt az összehasonlítást, amit a cicikkel.
- Hát igen, ők mégis testvérek. Méretben is, formában is szinte egyformák. - jegyezte meg Bea, majd érzékien végignyalta Ádám farkát a heréitől a vörösen izzó makkjáig. Judit pedig mindent pontosan utána csinált az én faszommal. Hosszan és élvezettel szopták, nyalogatták a farkunkat. Azután Bea a mellei közé fogta Ádám farkát, és azzal izgatta.
- Hé, ez nem ér... Én így nem tudom. - mondta Judit. De megoldotta másként: verni kezdte a faszom úgy, hogy a makkomat közben a kőkemény, hatalmas bimbójához dörzsölte. Imádom ezt az érzést.
- Hát, én meg ilyet nem tudok. Az én bimbóim ehhez kicsik. - mondta Bea. A két csaj versenyre kelt egymással, hogy ki milyen módon tud kényeztetni egy faszt. Ebben a versenyben Ádám és én tuti csak nyerni fogunk. De már nem bírtuk volna sokáig, így Ádám szólt a lányoknak:
- Na, most akkor hasonlítsuk össze a puncikat is.
Ádám és én felálltunk, ledobva a pólóinkat is teljesen meztelenre vetkőztünk. Közben a csajok is letolták a nadrágot és a bugyit.
- Látom a punci fazonban egyezik az ízlésünk, öcsi. - meresztgette a szemét Ádám. A lányok punciszőre tényleg egyforma, háromszög fazonra volt nyírva. Bea szőre talán picit hosszabb és sűrűbb volt a meghagyott részen. A csajok élvezettel tartottak bemutatót, finoman simogatva magukat. Közben bőszen figyelték egymást is.
- Élőben még nagyobbnak tűnnek a kisajkaid, Bea. Sokkal jobban tetszik, mint a képen. - mondta Judit.
- Köszönöm, kedves vagy. Mielőtt összejöttem Ádámmal, mindig szégyelltem, hogy ilyen. Ő győzött meg, hogy szexi vagyok. De jól esik egy nőtől is hallani. Ha akarod, megnézheted közelebbről. - pirult el Bea. Juditnak nem kellett kétszer mondani: leültette Beát a kanapéra. Be szépen terpeszbe ült, Judit pedig odatérdelt közé. Bea simogatni kezdte a punciját. Judit le sem vette a szemét róla, és ő is masztizni kezdett.
Ádám a fülembe súgta:
- Hűha, mindig is ilyesmiről fantáziáltunk, nem?
Én bólintottam. Erre Ádám odaszólt Juditnak:
- Ha tetszik, meg is foghatod neki.
Judit Beára nézett, aki mosolyogva bólintott. Judit félénken nyúlt oda. Először csak óvatosan simogatta. Aztán bátrabban megfogta és széthúzta Bea pináját. A rózsaszín, lucskos lyuk felett előbukkant Bea hatalmas, duzzadt csiklója.
- Huh, neked a csiklód akkora, mint nekem a bimbóm. - tört ki Juditból.
- Hát, ezt jó lenne közelebbről összemérni. - kacsintott Bea.
Mi Ádámmal már teljesen beindultunk a gondolattól is. Ott vertük a farkunk, miközben Judit a kemény mellbimbóját odatette Bea csiklójára. Úgy kezdte dörzsölni vele, mint az előbb a makkomat. Bea élvezettel nyögni kezdett. Mi Ádámmal közelebb mentünk, hogy jobban lássunk. Hát, Judit bimbói és Bea csiklója közel egyforma volt méretben. Talán egy kicsivel Judit bimbói győztek. Bea masszírozni kezdte a saját melleit, és lehunyt szemmel élvezte ahogy Judit izgatta a pináját. Közben Ádám Judit mögé állva erősen nézegette a feleségem pináját. Hiába, neki ez volt az újdonság. Judit észre vette ezt, és finoman riszálni kezdte a formás kis seggét.
Néhány perc múlva Bea kíváncsisága is feléledt:
- Én megnézhetem a te nunid?
Judit bólintott, és most ő ült le a kanapéra. Jó nagy terpeszben ült, Bea pedig oda térdelt a lábai közé. Bea már határozottabban nyúlt Judit pinájához. Egyből megujjazta neki. Én leültem Judit mellé, és csókolgatni kezdtem: először a nyakát, aztán a melleit. Végül bekaptam és szopni kezdtem a bimbóit. Valami új, ismeretlen ízt éreztem rajta. Ekkor jutott eszembe, hogy ez Bea puncimedvének íze, hiszem az előbb izgatta Bea pináját a bimbóival. Villámként futott végig rajtam ez a felismerés. Fantasztikus volt egy másik nő ízét érezni Judit tökéletes mellein.
- Sajnos nekem nincs ilyen kemény bimbóm, de remélem ez is jól fog esni a csiklódnak. - mondta Bea, majd elkezdte nyalni Judit csiklóját.
El sem hittem, amit látok: egy másik nő - méghozzá a bátyám felesége - nyalja a szemem előtt a feleségem pináját. De Ádám is ledermedt a látványtól, és még a farka verését is abba hagyta. Judit szinte sikoltozott az élvezettől, míg Bea teljes odaadással lefetyelte és ujjazta a szaftos pináját.
Pár perc után Judit kinyitotta a szemét, és rám nézett:
- Faszt akarok, most!
Imádom, mikor ilyen határozott, és elveszi, amit akar. Bele is ült a meredező faszomba, és meglovagolt.
Láthatóan Beának is tetszett a példánk, mert Ádámot mellém ültette a kanapéra, és ő is meglovagolta a férjét. Ott ültünk egymás mellett a bátyámmal, miközben a feleségeink lovagoltak a faszunkon. Judit kemény csöcsei szinte álltak, de Bea mellei igencsak ugráltak közben. Ádám megfogta Bea kezét, és alaposan lenyalogatta a mutató és középső ujját. Ekkor jöttem rá, hogy Bea ezekkel az ujjaival ujjazta Judit pináját. Szóval a tesóm is csak megízlelte a feleségem puncinedveit.
A lányok egymás mozdulatait lesték, és ebben is versenyre keltek egymással. Csak úgy tekerték a csípőiket lovaglás közben. Közben mindketten a csiklójukat masszírozták. Bea aztán egyszer csak odanyúlt Juditnak, és ő kezdte el izgatni a csiklóját. Judit sem akart kimaradni, ezért ő is odanyúlt Beának. A két csaj innentől egymás csiklóját izgatta, miközben lovagoltak a farkunkon.
Judit arcán láttam, hogy mindjárt élvezni fog. Rámarkoltam a csöcseire, mert ezt imádja. Ádám is ezt csinálta Bea melleivel. Ádám odasúgta nekem:
- Mindjárt meghallod azt, ami a fotókon nem látható.
Nem értettem mire gondol, de már a faszomon éreztem Judit pinájának ritmusos lüktetését. Ez csalhatatlan jele annak, hogy a kis feleségem éppen élvez. Ekkor Bea még vadabb ritmusba kapcsolva felnyögött:
- Keféld rojtosra a pinám. Kúrj szét! Gecizz belém!
Hát ez Bea eddig ismeretlen titka. Élvezéskor igencsak mocskos a szája. Ez, és Judit pinájának lüktetése nekem is elég volt: sugárban élveztem tele a nejem pináját. Közben Ádám is lihegett, majd megfeszültek Beával, és egymás karjába omlottak. Szinte egyszerre élveztünk el mind a négyen.
Sokáig szótlanul pihegtünk. Mi lesz most? Ezek után hogy folytatódik a családi viszony? De pár perc múlva a lányok fecsegni kezdtek. Ádámmal mi is bekapcsolódtunk. Egészen estig meztelenül ettünk, ittunk, beszélgettünk tovább. Mindenki érezte, hogy nem eltávolodtunk, hanem még jobb lett ezáltal a kapcsolat.
Este hazamentünk, és kettesben is megbeszéltük Judittal. Mindkettőnknek csodás élmény volt, igazi titkos, tiltott fantázia vált valóra.
Ma rám írt messengeren Ádám: Szia öcsi! Hogy vagytok? Most vasárnap nincs kedvetek megint nálunk ebédelni? Az jutott eszünkbe, hogy igazi tesók mindent teljesen megosztanak egymással, nem csak kóstolót adnak egymásnak... Na, mit szólsz?
Szerinted mit jelent ez az üzenet? Jelentheti azt, ami eszembe jutott? Egyelőre meg sem mertem mutatni Juditnak... Mit tegyek szerinted? A lehetőség túl csábító, és egyszer élünk, nem?

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (131)        Nem tetszik (24)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-04-15 23:27:01
Bucintoro
Szerintem Judit alaposan megsértődne,ha megtudná Beától,hogy nem mutattad meg ... Aranyos elütés a "puncimedve". Jól megírt, klasszul felépített történet. Ötös! Jöhet a folytatás.


Ezt a szex történetet 11384 X olvasták el.