Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nem kellett volna húgi?.

Beküldő:Basztusz


Sziasztok én Pali vagyok és szeretnék elmesélni szüzességem elvesztését, ami vállalhatatlan és bűnös történtet.

A pandémia előtti nyár elején történt, mikor szüleink elmentek egy hónapos hajóútra és a húgommal maradtunk ketten a házba. Eléggé nem voltunk egy hullámhosszon a tesommal ritkán beszélgettünk. Húgom Gréti, egy kisportolt kis alacsony csinos csaj, szelíd lágy hanggal, feneke feszes, se nem nagy se nem kicsi, cicije átlagos bár bimbója olyan, hogy egy ballonkabáton is átlátszik, nyaka kecses, finom, szőkésbarna , szeme kék, bőre olyan színű mint a porcelán, illata vadító és forró.

Az egyik keddi napon kb egésznap vihar volt, egy családi házba lakunk. Rendeltünk pizzát, mert nem volt kedvünk kaját csinálni. Amíg vártunk a futárra próbáltam vele szóba elegyedni, mert ő kicsit félős, nem kezdeményező típus.
-Mi újság, hol voltál hétvégén?
-Áhh csak beültünk egy bárba és beszélgettünk egy kicsit(mint ha várta volna, hogy megkérdezzem). És te mit csináltál?
-A haverokkal járkáltunk, hülyéskedtünk italoztunk. Nem mutatnál be az egyik barátnődnek? Hát ha felszedem( mondtam viccesen amin ő is nevetett).
-Persze, ha te bemutatsz az egyik barátodnak (nevettünk). Te, hogy állsz a lányokkal ?
-Sehogy, egy kicsit félek tőlük(mondtam szégyenkezve túlőszintén). Te a fiúkkal?
-Én meg sem tudok szólalni. Ha szóba elegyedek egy helyes sráccal teljesen lefagyok. De miért félsz?(kérdezte kíváncsian).
-Hogy kiderül, hogy szűz vagyok?.(megfagyott a hangulat. Meg sem tudtunk mozdulni)
-Én is (mondta a húgom hosszú kínos csend után)
Kb nem tudom mennyi ideig, de csillogó szemmel néztünk egymás amíg nem csengetett a pizza futár. Tesóm felhuppant én ültem és ahogy ment meglestem a formás kis fenekét amit a szürke lasztesz szexin tálalt felém. Közbe hátranézett és észre vette, hogy mit is bámulok. Ami miatt kicsit sem szégyelltem magam.

Felálltam ( a szó minden értelmében) és kivettem a hűtőből egy üveg viszkit két pohárral, mind kettőbe töltöttem bőven. Vissza jön mosolyogva, és megkérdezi:
- Te mit csinálsz?
-Töltöttem neked kis lazítás képen.(lelkem már remegett, a hasamat pedig forró érzés töltötte el)

Hirtelen lehúzta a viszkit és aztán én is. Állófarkamat nézte ami a nadrágomba dudorodott, aztán meghúzta az üvegviszkit is ha már nem, hoztam kísérőt hozzá. Elvettem a szájától az üveget és szájon csókoltam. Mint ha áramütés ért volna minket. Idő után olyan volt mint ha egy lassúszám ütemére csókolóztunk volna. Lassan elkezdtem fogdosni a fenekét, alányúltam, árasztotta a forróságot. Ő pedig fogdosta farkam, simogatta és aztán benyúlt a gatyámba és lassan elkezdte verni. Nagyon hosszú csók volt. Leálltunk és érezni kezdtem a szívem zakatol.
-Menjünk fel( lihegve mondtam)
-Jó? de a pizzával?.. mi legyen?(ő is kapkodta a levegőt)
-Szard le (mondtam és kézen fogva felkisértem)

Be vittem a szüleim szobájába, mert csak nekik volt franciaágyuk. Leültettem a húgomat az ágyszélére, csókoltam és közbe letoltam flegmán a nadrágom és aztán letérdelt elém. Megfogta és elkezdte verni. Mint ha félt volna tőle egy kicsit, meg tudta, hogy rosszdolgot csinál, de azért jobban kívánta és elkezdte csókolgatni lentről felfelé míg be nem kapta a makkomat. Lassan elkezdte szopni elég béna volt, de én nagyon élveztem.
-Elfogok menni hugi. ( mondta sóhajtozva)
- akkor nyalj ki a puncim. (suttogta)
Lefeküdt a hátára, lehúztam a nadrágját és a bugyiját, ő a pólóját, de a zokniját, rajta hagytam. Elkezdtem végig csókolni az egész lábát, de a puncijához érkezve megálltam, éreztem a forróságot az arcomon és a finom illatát, megpusziltam, rekethangon felnyögött. Meghátráltam és elkezdtem csókolgatni a hasát aztán a nyakát, lassan át tértem a feszes ciciére és elkezdtem szopni-nyalogatni a felkeményedett bimbóit és ő csak nyögött. Szájára adtam egy puszit és egymás szemébenéztünk.
-Dugd belém bátyus. (Mondta lágyan de határozottan)
Erre elkezdtem csókolni közben egy kicsit belenyomtam ő egy kicsit a számba nyögött.

Ahogy lassan tolom be a beton kemény farkamat, meglepően könnyen megy, azért, mert nagyon nedves a hugi. Olyan érzés mint ha egy forró lucskos selymes valamit egy acélbilincs szorítaná a faszom körül. Közbe ő nyög folyamatosan a számba és és kikerekedett szemmel néz rám. Mintha végigfolyt volna bennem a fejemtől a talpamig, egy lávatenger. Lassan elkezdtem baszni nyögtünk mind ketten. A hasamban forróságot éreztem megint. Egy félperc után kivettem a farkam mert majdnem elmentem.
-Fordulj a hasadra Gréti. (Mondtam begerjedve)
-Ezt megfogjuk bánni, nem is védekezünk, ami nagyon félelmetes??.. de életemben nem éreztem ennyire vad vágyakat senki iránt (kuncogva, majd ki csattant az örömtől)
-Ne félj én itt vagyok, nincs miért aggódni vigyázok rád, de most szétbaszlak téget kis tündér(mondtam kéjesen mosolyogva ami nagyon tetszett neki)
Hasra fordult, hatalmasat pucsitott felém és csak annyit mondott suttogva: ?gyere basszálszét akkor te vadállat?, ennyire határozott mondatott sose ejtett ki még a száján. Rá vetődtem mint egy párduc. Amilyen érzékien simogattam a hátát olyan durván dugtam szét szűz pináját. Ordítva sikított a párnába, ahogy ütemre nyomtam, párperc mulva már éreztem, hogy nincs mese, elfogok menni?.. Nyögtem egyet mélyről és alig húztam ki már spricceltem. Egy kicsi ment a puncijára, de akkorát lőttem, hogy a hátától a hajáig jutott forró geci.
-Fhúha testvérem lett a szeretőm(mondta Gréti nevetve miközben mozdulatlanul még mindig tiszta erőből a párnát markolta)
-Várjál egy kicsit letörlöm rólad zsepivel.
Letöröltem lassan érzékien amit ő élvezett
-Megkóstolhatom? (Kérdezte mosolyogva)
Erre én fapofával odaadtam neki a spermámmal teli zsebkendőt. Kinyalta belőle az egész spermát miközben a szemembe nézett és azt mondta
-Édes és finom vagy.
Aztán aljasan lesmárolt. Tényleg édes volt, de nem érdekelt, mert az ajkai olyanok voltak mint puha mágnesek lettek volna. Nem lehet vele betelni.

Kuncogott. a hátamra feküdtem ő ráfeküdt a mellkasomra. Percekig elgondolkozva szörnyen éreztük magunkat a történtek után. Míg meg nem szólalt.
-Hé Pali?.
-Nem kellet volna ezt tenni én vagyok az idősebb, nekem kellett volna az eszemnél lenni?? ( mondtam neki félbeszakítva)
-Én nem bánom annyira, mert melletted nőnek érzem magam, akár hányszor rád pillantottam nő voltam. Most meg nővé is tett az én bátyuskám. ( mosolyogva mondta elcsukló hangon nekem miközben a kék könnyes szemével nézett a seggét kitolva)
-Oké, megértelek de egy szót sem, senkinek és ezt nem folyatjuk többé. Ez a mi kis titkunk marad! De én is férfinak érzem melletted magam. (Simogattam a haját, miközben ő mindig csillogó szemmel néz rám mosolyogva és mint ha a két kezével nem is támasztaná az állát hanem tárcán kínálná )
-Miért is hagynánk abba? Most gondolj bele, mennyit gyakorolhatnánk együtt amit felhasználhatnánk egészségesebb kapcsolatainknál is és lehet bátrabbak lennék szexuális téren.
-Hmmm akkor állj fel és mossuk meg a mocskos kis pinádat( közben rácsaptam pajkosan a seggére, miközben ő játékosan sikított egy kicsit és felpattant kuncogva)

Utána mentem a fürdőszobába, felállt farokkal érkeztem be. Ő bepucsítva várt a mosdókagylónál és elkezdtem dugni a lucskos vagináját. Már egy kicsit magabiztosabban tudtam felé állni és ő jobban és élvezettelibben nyögött. A puncijába már sokkal jobban csúszott a farkam. Megálltam és ő elkezdett csókolni, aztán beállt a zuhanykabinba és megnyitotta a vizet. Beálltam én is és elkezdtük behabozni egymást. De már lemosni, nem tudtuk mert felraktam a zuhanyülőkére és ott baszogattam. Olyan tűzvolt köztünk, hogy attól féltem beleélvezek.
-Azt akarom, hogy a számba élvez. (Mondta nyögve a fülembe)
Levettem az ülőkéről és a szájába tettem. Még mindig nem úgy szopott mint egy profi, de tele élveztem a száját, amit le is nyelt ügyesen.
-állj fel és fordulj meg( felsegítettem megfordult, és akkorát pucsított, hogy azonnal lerogytam, mint ha valami felséges hercegnő lett volna. Nyaltam mint egy, kiskutya. Soha nem éreztem ilyen ízt. A forróság és a pina nedv ömlött a nyelvemre.
-Hát ezt még gyakorolnod kell, nem megy. (Mondta flegmán hugi)
-Akkor baszlak még, mert felállt megint.
-Na te kis kanos kurjál meg!
Felálltam betoltam és nyomtam mint egy vésőgép. A farkam kevésbé érzékeny volt a harmadik menet után, de nagyon kívántam a hercegnőt. Egyszer csak elkezdett görcsbe állni a teste és sikítva remeget. Kivettem a farkam belőle és rálőttem a seggére a spermám.

Így vissza gondolva szerencsém volt, hogy háromszor is jól időzíttetem és nem csináltam fel a húgomat. Elég felelőtlen voltam??

Aztán csókolóztuk még egy kicsit nagyon fáradtak voltunk és letusoltunk közösen. Köntösben lementünk, hajnali 2 körül, mint egy jól kielég égült házaspár és befaltuk a kihűlt pizzát. De olyan fáradtak voltunk, hogy lefeküdtünk a kanapéra és a légkondit se volt energián bekapcsolni, ezért meztelenül egymás karjába aludtunk el. Akkor este a testvéri szeretet egy tiltott, abnormális részét éltük át, amit nem kellet volna és ezt sosem feledjünk talán. Örökre kisértve, a lelkünket fogja marni, az a tiltott ajtó amit kinyitottunk??..

Valaki kopogására ébredünk délkörül. Egymás szemébe nézünk furcsán Grétivel és azonnal ijedve felszaladunk a szombánkba felkapni valami ruhát. Én csak egy gatyát tudtam felvenni, és egyedül lementem. Nyitom az ajtót és egy mérges hang ordít velem.
-Ti mi a fenét csináltok?!!!?!!?

Ha tetszett az én kis sztorim és szeretnétek a folytatást megtudni akkor jelezzétek felém. Annyit elárulok, hogy párnapig nem mozdultunk ki a házból. )

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (199)        Nem tetszik (115)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-04-03 17:36:53
Basztusz
Nagy Edmond közönöm a választ. Köszönöm , hogy rávilágítottál a zárójelekre. Elgépeléseket, rossztagolásokat én is észrevettem. Van mit fejlődnöm. Van pár storym úgy, hogy lehetőségem is van rá. Szívesen várok több ehhez hasonló kritikát perverz barátaim!

2023-04-03 06:02:20
Nagy Edmond
Jó volt, nem a legjobb, de rendben van. A zárójeleket azonban könyörgöm hagyd el. Kizökkentő momentumok.

2023-04-04 07:38:56
Picsánszki H. LACIKA
Jó a szextörténet, csak kár, hogy családi! Amúgy nagyon jó lenne! Vagy ha mostoha hug lenne, vagy mostoha milf

2023-08-06 12:05:00
Kiváncsi
Tetszik a sztori és én csak annyit szeretnék kérdezni,hogy ez tényleg igaz történet vagy csak kitaláció?


Ezt a szex történetet 22893 X olvasták el.