Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nagynéném bevezet a leszbi élvezetekbe

Beküldő:NGM


Nórinak hívnak és másodéves egyetemista vagyok. A hajam szőke, vállig érő, és göndör. Magas lány vagyok, 176 centiméter. Alakomat csinosnak mondják, és a derekam elég vékony is, de a csípőm szerintem lehetne keskenyebb. A cicim pedig nőhetett volna nagyobbra is, mert csak tenyérnyi méretűek.
Ez a történet tavaly játszódik, mikor első éves voltam. Az egyetem nagy váltás volt nekem a gimihez képest. Kicsit el is ragadott magával a szabadság és bulizás, pasizás. Ennek meg is lett a böjtje, mert év végén az egyik legfontosabb vizsgámon sajnos megbuktam, mert nem vettem elég komolyan a felkészülést.
Szüleim nagyon dühösek voltak rám. Ultimátumot adtak nekem: vagy összeszedem magam, vagy innentől gondoskodjak magamról. Mivel beláttam, hogy igazuk van, elfogadtam a feltételeiket. Először is nem mentem el velük és öcsémmel a szokásos két hetes, családi nyaralásra. Megígértem, hogy két hétig ki sem mozdulok a házból, nem használok telefont, számítógépet, naponta legalább 8 órát tanulok, és legfőképpen semmilyen sráccal nem is beszélek. Hogy betartsak mindent, erre a két hétre odaköltözött hozzánk a nagynéném, Niki.
Niki anyu húga volt, de elég sok - 10 év - korkülönbség volt köztük. Mindössze 29 évesen ő volt a laza nagynénim. A haja barna, magasságra egy fél fejjel alacsonyabb nálam. Alkatra nagyon hasonlítunk, de neki jóval nagyobb a melle.
Abban reménykedtem, hogy majd úgyis elnéző lesz velem. Ebben viszont most nagyot tévedtem, mert már első napon kijelentette:
- Figyu, Nóri, most teljesen a szüleiddel értek egyet. Minden szabályukat szó szerint betartatom veled.
Mikor látta, hogy elkeseredem, azért kissé enyhébben ezt mondta:
- Na, ne aggódj. Csak azokat a szabályokat tartom be, amit mondtak. És jó dolgod lesz, meglátod.
Niki bevásárolt, főzött, elém tette az ételt, mosott és takarított. Szóval tényleg nem volt ilyenre gondom. Azért ő még így is bőven hamarabb elkészült, mint én a 8 órás tanulással. Ő már régen napozott és koktélozott a kertben, mire én délután öt körül kiszabadultam mellé.
- Ez nem igazság... Lemaradok a nyárról. - panaszkodtam neki.
- Jaj, Nóri, ne légy már ilyen. Napi nyolc órát kell tanulnod, de az nincs kikötve, hogy ezt egyben kell. Kelj kicsit korábban. Tanulj négy órát héttől tizenegyig. Aztán tied a nap, mondjuk ötig, onnantól még négy óra este kilencig.
Elcsodálkoztam, hogy mennyire igaza van Nikinek. Másnap így is csináltam. Tizenegy órakor már én is ott feküdtem Niki mellett a kertben bikiniben a napon.
- Legalább szép barnák leszünk a két hét alatt. - mondtam.
- Engem már tegnap is elég sokat fogott a nap. Nézd! - mondta Niki, és kissé félrehúzta a bikini felsője pántját. Alatta látszott, hogy fehérebb a bőre.
- Hűha, Niki, tényleg gyorsan barnulsz. Csak aztán egész nyáron nem fogsz tudni pánt nélküli felsőt hordani a csík miatt.
- Ne is mondd, Nóri. Meg kicsit mélyebben dekoltált ruhát sem, mert abból is világít majd a fehér cicim. Úgy látom apád elég magas és át nem látható kerítéssel vette körbe a kertet. Szerinted belát ide bárki is?
- Az utcáról nem, csak maximum onnan a szomszédos ház erkélyéről. De az ottani szomszédok is elutaztak két hétre. Miért kérdezed, Niki?
- Hát, ha nem hozom vele zavarba az én kis unokahugicám, akkor én ledobnám a felsőt. - nevetett Niki.
Kicsit ledöbbentem ettől. De Niki mindig ilyen laza volt.
- Öööö... Hát ahogy gondolod, Niki. - mondtam. Niki nem is szégyellősködött, hanem ledobta a felsőt.
Életemben először láttam meztelenül a melleit. Legalább kétszer akkorák voltak, mint az enyémek. A mellbimbója viszont kisebb és sötétebb színű volt, mint az enyém.
- Na mi van, Nóri, nem láttál még cicit? - nevetett rám Niki, és közben alájuk nyúlva megemelgette a melleit. Én meg elpirultam teljesen. Rájöttem, hogy az előbbi összehasonlítás közben tuti alaposan megbámultam.
- Ne haragudj, csak meglepődtem kicsit. Emiatt bambultam el.
- Ugyan, semmi gond. Egy kis megbámulástól nem kopnak el. És téged nem fog zavarni a fürdőruha helye? - kérdezte.
Beleborzongtam a gondolatba, hogy a nagynéném előtt dobjam le a melltartót. Csak hirtelen azt nem tudtam, hogy jó vagy rossz borzongás volt-e?
- Hát, nem hiszem... - válaszoltam bizonytalanul.
- Te tudod. - vonta meg a vállát Niki, majd elkezdte bekenni naptejjel a melleit. Én a szemem sarkából végig bámultam a jelenetet. Valahogy izgi volt nézni.
- Kérsz egy koktélt? - kérdezte teljes természetességgel Niki, miután végzett a mellei alapos bemasszírozásával.
- Nem is tudom... Este tanulok még.
- Ezért csak egy koktélt kérdeztem, nem ötöt. Az az egy estig még bőven kiszáll belőled. - mondta Niki.
- Hát jó. Ebben igazad van. - válaszoltam.
Niki máris csinált két látványos pohár koktélt gyümölcsökkel, jéggel, mindennel. Ahogy odanyújtotta, én csak a himbálózó cickóit néztem.
- Tessék a koktélod. Nincs neve, de jó ízű. Most improvizáltam a hűtő és a bárszekrény tartalmából. - nyújtotta át.
Az iszogatás közben beszélgettünk, nevettünk. Sokat oldódtam, és már tényleg nem tűnt olyan rossz ötletnek a melltartó ledobása.
- Tényleg jobban néznék ki én is bikini-csíkok nélkül. De ha ledobom a felsőt, ígérd meg, nem nevetsz ki. - mondtam.
- Ugyan már, miért nevetnélek ki? - nézett rám meglepődve Niki.
Én közben levettem a felsőt, és kissé szégyenkezve mutattam a feleakkora cicim Nikinek:
- Hát ezért a két kis apróságért.
- Te tiszta hülye vagy, Nóri. Csak ezért nem merted levenni a bikini felsőt? Nem a méret a lényeg. Főleg családon belül nem. És egyébként is, neked feszesebbek, mint nekem. Legyél büszke rájuk.
A délután többi része fesztelen beszélgetéssel és nevetgéléssel telt. Eddig is jóban voltam nagynénémmel, de a közös monokinizés közben igazi barátnők lettünk. Az esti tanulás során igen sokszor elkalandozott a gondolatom. Izgalmas volt a szituáció.
Másnap korán keltem, és alig vártam, hogy újra Nikivel napozhassak. Már sokkal bátrabb voltam, így melltartót eleve nem vettem fel. Alulra meg a legapróbb tangámat húztam fel.
- Az igen, Nóri. Látom sikerült teljesen megrontanom téged. Ez már nem is bugyi. - nevetett Niki.
- Ugyan, Niki. Csak tovább fejlesztettem az ötleted. Így alul sem lesz nagy csík.
- Akinek van olyan, aki alul is nézegesse... Sajnos nekem most egy pasi sincs. - mondta Niki.
- Na ez az, Niki, nekem fogalmam sincs róla, hogy lesz-e, aki nézegessen. Nem kommunikálhatok a pasimmal. Azóta már lehet le is cserélt.
- Ne aggódj, Nóri. Ha igazán szeret, két hetet bőven kibír. - vigasztalt Niki.
- Az a baj, hogy nem hiszem, hogy ekkora lenne a szerelem bármelyikünk részéről. - vallottam be.
- Hát szép... Még nem is ő a herceg fehér lovon, mégis miatta buktál meg? Mivel vett le ennyire a lábadról? Annyira jó az ágyban?
Hát, ettől a kérdéstől megállt bennem az ütő egy pillanatra. Azért Niki mégis a nagynéném volt, meglepett ez a kérdés. Niki el is nevette magát:
- Hűha, ráhibáztam? Csak a szexre kellett? Na, mit tudott? Mesélj csak Niki néninek.
Kicsit talán el is pirultam, de Niki olyan oldottan nevetett, hogy én is kiböktem:
- Jó nagy farka van...
- Ugyan, Nóri, az nem minden. Sőt. A nők nagy részének csiklós orgazmusa van, nem hüvelyi. Bevallom, én is ilyen vagyok. Így egy erős, kitartó nyelvet többre becsülök, mint egy hatalmas farkat. Persze ne legyen kicsi se, de óriási sem kell.
Teljesen ledöbbentem, hogy Niki ilyen nyíltan beszélt. Itt fekszünk csupasz cicikkel, és faszokról meg orgazmusról beszélünk. Gyorsan felhajtottam a koktélt, hogy legalább abból önbizalmat merítsek. Aztán magam is meglepődtem, mennyire őszintére sikerült a válaszom:
- Igazából én is csiklósan tudok csak elélvezni, sajnos. Arra meg a srác nem jött rá. De abban reménykedtem, hogy egy méretes faroktól menni fog a hüvelyi is.
- Ez sajnos nem így müködik, Nóri. A pornó meg minden azt sugallja, hogy a nagytól lehet elélvezni, és elég, ha csak jól megdugja vele a puncid. De a valóságban a csikló a lényeg. Szoktál masztizni?
Hát ettől a kérdéstől totál lefehéredtem. De közben a szívem majd kiugrott a helyéről. Nikit viszont láthatóan mulattatta a helyzet.
- Jaj, ne csináld már, Nóri. Én minden nap szoktam. Másképp nem is bírnám. A lényeg, hogy olyankor is a csiklóm dörzsölésétől élvezek el. Az ujjazást csak kiegészítésnek használom.
- Na jó, néha én is csináltam, és pont így vagyok vele. De nem minden nap. Mióta itt vagy, nem is csináltam. Féltem, hogy lebukok előtted. - válaszoltam elpirulva.
- Már miért buknál le? Te sem vetted észre, hogy csináltam, vagy igen?
- Uh... Te itt is csináltad minden este? - kérdeztem döbbenten.
- Persze. Ilyen pucérkodós napozás után főleg beindul a fantáziám. Neked nem?
- Talán... - válaszoltam.
- Nálam az is csoda lesz, ha kibírom estig, miután a pasid farkáról társalogtunk. - mondta Niki. Erre bennem valahogy felébredt a kisördög, és viccesnek szánva a dolgot ezt válaszoltam:
- Ha gondolod, elmesélem, hogy markolta meg a csípőm, és dugott meg kutya pózban, miközben én a saját csiklómat izgattam.
De ahelyett, hogy nevetett volna rajta, Niki nagyot sóhajtott, és öntudatlanul is az egyik mellbimbóját kezdte morzsolgatni. Aztán megláttam, hogy a bikini alsója a puncijánál láthatóan sötétebb színű: a nedvesedő puncija átáztatta. Niki észrevette, hogy az átázott alsóját bámulom. Először elpirult, majd hirtelen mozdulattal lehúzta magáról és hozzám vágta:
- Tessék, mesélj csak. Ha ezt akarod tenni szegény nagynénéddel. - majd szép, nagy terpeszben folytatta a napozást. Én pedig csak némán bámultam a gyönyörű punciját. Egy vékony csík fazonra volt borotválva. Szeméremajkai már duzzadtak voltak az izgalomtól, és a napsütésben csillogtak a nedveitől. Hosszú percekig csak néztem, és ő ezzel tisztában volt. Lassan odanyúlt , és finoman simogatni kezdte magát. Először csak a szőr-csíkba túrt bele az ujjaival, de lassan közeledett a duzzadt csiklója felé. Amikor odaért, rámnézett és elmosolyodott. Azután lehunyta a szemét, és szemérmetlenül masszírozni kezdte a csiklóját. Eddig sosem izgultam fel női testre, de most végtelenül lázba hozott Niki. Éreztem, hogy az én puncim is izzani, nedvesedni kezd. Nem tudtam türtőztetni magam, és én is ledobtam a bugyit. Én csak a bikini-vonalnál borotváltam le a szőrt, hiszen semmi nyilvános szereplésre nem készültem. Simogatni kezdtem magam én is, és közben folyamatosan Niki punciját bámultam. Ő csak néha-néha nyitotta ki a szemét. Ilyenkor én mindig lesütöttem a pillantásomat. A sokadik ilyennél Niki elnevette magát:
- Ennyire tetszik?
Én fülig pirulva válaszolni sem tudtam. Főleg, hogy most ő kezdte el bámulni az én pinámat. Teljesen zavarba jöttem.
- Ugyan, Nóri. Nem gond. Nekem is tetszik a tied. Ha én nézhetlek, te is nézheted az enyém. - szólt látva a zavarom. Feljebb támasztotta a nyugágyat, és immár félig ülve, egyértelműen engem figyelve folytatta a csiklója izgatását. A hozzáállása bennem is eloszlatta a zavart. Én is felültem, és immár nyíltan bámulva folytattam a masztit. Ott ültünk egymással szemben, és egyértelműen egymásnak csináltuk a műsort. A ritmusunk önkéntelenül is összehangolódott, és ugyanazokat a mozdulatokat csináltuk. Még a mellünket is ugyanúgy markolásztuk.
- Na mesélj még, hogy baszott meg az a srác? Mitől élveztél a legjobban? - kérdezte Niki. Én már totál be voltam indulva, és minden gátlásom elmúlt.
- Imádtam lovagolni rajta, mert miközben a farka bennem volt, tudtam izgatni magam. És párszor kinyalta a pinám. Az hihetetlen érzés volt.
- És el is élveztél a nyalástól?
- Sajnos nem, mert csak rövid ideig csinálta, és nekem ahhoz több kellett volna.
- Nóri, neked még nem volt orgazmusod nyalástól sosem?
- Sajnos nem, Niki. Pedig mikor nyalt, azt kívántam, bár végig csinálta volna.
- Hát miért nem mondtad neki, hogy csinálja? Ha nem tanulod meg elvenni, amit akarsz, sosem kapod meg. Pedig nincs is élvezetesebb annál az orgazmusnál, mikor szívogatják, nyalják a csiklód, és közben egy-két ujj a pinádban köröz.
- Uh, Niki, akarom én is érezni. - nyögtem fel. Közben felidéztem magamban azt a pár kellemes emléket, mikor puncinyalásban volt részem.
- Hát, ehhez tényleg nem kell pasi... - kuncogott Niki. Ekkor esett le nekem, hogyan is hangozhatott, amit mondtam, és mit is mondott Niki.
- Jaj, nem úgy értettem... - mondtam, de közben már totál csak arra tudtam gondolni. És az döbbentett meg leginkább, hogy minden porcikám üvöltve akarta.
- Kár, régen volt már, hogy kinyaltam egy ilyen szép puncit. - nevetett Niki.
- Te már próbáltad? - kérdeztem döbbenten.
- Igen, persze. Voltam én is kíváncsi.
Niki kijelentése teljesen beindított. Az én nagynéném ilyen vagány csaj? És itt a lehetőségem kipróbálni a kinyalás általi orgazmust? Szabad ezt? Nem tudom. De akarom én ezt? Egyértelműen igen!
- És kinyalnál engem? - csúszott ki egy nyögéssel a kérdés a számon.
- Ne kérdezd. Mondd, amit akarsz. - mosolyodott el gonoszul Niki. Szóval minden áron ki akarja mondatni velem... Már nem voltam ura a vágyaimnak. Annyit tudtam, mit akar a testem, és azt meg kellett adnom neki.
- Gyere, Niki, nyalj ki! - nyögtem.
Niki csak erre vált. Egy pillanat alatt már ott térdelt a lábaim között. Kezei simogatni kezdték a combjaim belső oldalát. Egyre közelebb hajolt a lüktető puncimhoz. A lélegzetét már a bőrömön éreztem. És amikor már azt hittem, nem bírom tovább, lecsapott rám. Amikor először siklott végig a nyelve a puncim vágatában, egész testem megremegett. Olyan nyögés tört fel belőlem, mint még soha. A nyelve fel-le csúszkált a popsilyukam és a csiklóm között. Néha pedig mélyen belefúródott a hüvelyembe. Csak úgy lefetyelte a patakzó nedveimet. Egyik keze odacsúszott a pinámhoz. Először csak a szeméremajkaimat simogatta, de egyre közelebb került a lyukamhoz. Lassan egy ujja belecsúszott a pinámba. Közben a nyelve a csiklómon táncolt körbe-körbe. Az ujja lágy mozdulatokkal masszírozta a hüvelyem belsejét. Én közben a melleimet markolásztam. Annyira izgató volt a helyzet. Niki fantasztikusan csinálta. Azután becsúszott még egy ujja a pinámba. Már két ujjal izgatott, és közben a csiklómat szívogatni kezdte. Vadul nyögtem, és szinte köröztem a csípőmmel a szája előtt. Ő csak lefetyelte és ujjazta a szaftos pinámat. Éreztem, hogy eláll a lélegzetem, a testemen pedig egy vad hullám söpör át. Soha nem volt még ilyen intenzív orgazmusom. A pinám lüktetve élvezett el. És közben két-három sugárban kis nedvet spriccolt ki magából egyenesen Niki arcára és cickóira. A torkomból szinte vadállatias nyögés tört fel.
- Uhh, Nóri... Nem mondtad, hogy ilyen spriccelést is tud a pinád. - mosolygott rám Niki, és körbenyalta a nedveimtől csillogó száját.
- Mert én sem tudtam róla. Soha nem történt velem ilyen. Amit az ujjaiddal bennem csináltál, és ahogy a csiklómat szívtad... Ez hozta ki belőlem. - mosolyogtam vissza rá. Közben felültem, és elkezdtem lenyalni a spriccem a melleiről. Körbe nyaltam a gyönyörű melleit, aztán rátapadtam a keményen ágaskodó bimbóira. Közben a kezem lecsúszott a puncijához, és izgatni kezdtem. Niki nyögdécselni kezdett. Az ujjaim tocsogtak a nedveiben, annyira lucskos volt a pinája.
Szorgalmasan dörzsöltem a csiklóját, és néha az ujjamat is belé dugtam. Köröztem vele kicsit a hüvelyében, majd visszatértem a kőkeményre duzzadt csiklóhoz.
Niki egyszer csak felállt, majd négykézláb ereszkedett. A formás seggét pucsította felém, hogy tökéletesen látszódott a virágként kinyílt pinája.
- Gyere, élveztess el - nézett rám a válla fölött.
Én mögé térdeltem, és két kezemmel megmarkoltam, széthúztam a seggét. Élvezetre éhesen tátogott előttem a pinája és a segglyuka is. Én csiklótól a seggéig végignyaltam. Jó mélyen bedugtam a nyelvem mindkét lyukba. Lefetyelve nyaltam, ahol csak értem. A nedvei és a nyála már a nyakamon csorogtak lefelé a cicimre.
Niki sikongatva nyögött. A hangja olyan izgató volt, hogy még erősebben nyaltam. Aztán a számba vettem a csiklóját, és szívtam, ahogy ő csinálta velem az előbb. Az orrom hegye így pont a pinája lyukát ingerelte. Niki közben hátranyúlt, és a két ujja játszi könnyedséggel csúszott be a seggébe. Ott ujjazta magát, miközben én a csiklóját szoptam. Én is újra égtem a vágytól. Egyik kezemmel odanyúltam a saját pinámhoz, és masztizni kezdtem. Éreztem Niki testén az őt megrázó élvezet-hullámokat. Ettől én is újra elélveztem. Egyszerre éltünk át egy fergeteges orgazmust.
Lihegve omlottunk egymás karjaiba. Meztelenül összebújva simogattuk egymás testét.
- Huhh, ez tényleg fantasztikus volt. Köszönöm, hogy megmutattad. - mondtam.
Niki rám mosolygott, és még hosszan simogattuk egymást.
Mondanom sem kell, ezek után egyáltalán nem tűnt olyan rossznak ez a házi őrizet . Mire a szüleim hazaértek, a pótvizsgám is ötösre sikerült. A legtöbbet azonban Niki nénitől tanultam ezen a nyáron.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (120)        Nem tetszik (41)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 10615 X olvasták el.