Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nagyapám nővé avatott

Beküldő:Kiss Emese01


Emese vagyok,és szeretném elmesélni nektek piszkos kis tőrténetem.
Mióta nagymama meghalt szegény azóta gyakran járok a nagyapámhoz,fözők mosok takarítók rá!Egyik alkalommal mikor át mentem hozzá pont egy rossz idő kerekedett esett az eső mire végeztem a teendőimmel!
Mi tévő legyek viharban csak nem gyalogolhatok hazáig,háth be jelentettem papának hogy ott töltöm az estét és reggel megyek haza!Nyugodtan kis unokám papa felelte huncut mosollyal az arcán mintha csak erre vágyott volna!Vacsoráztunk,majd papa elment le tusolni de nem vitt törölközőt magával,így ki kiáltott a fürdő szobából hogy kislányom hozz egy törőlközőtt!
Rendben papa.
Ahogy be léptem a fürdő szobába olyan látvány fogadott amitől kis ideig le fagytam!Papa ott állt mesztelenűl,nagy hosszú lankadt farka lógott,mikor megláttam méretes kókadt farkát a tekintettem teljesen rá szegeztem s másodpercekig bámultam!
Papa nem zavartatta magát?.
Eljött a lefekvés idelye,mivel mama külön szobában aludt a betegsége miatt és ott hideg volt ott nem akartam aludni így be feküdtem papa mellé,ott nagyon jó meleg volt,kislány koromban is sokszor aludtam vele!
Rajtam papa egyik hosszú poloja volt ami le ért majdnem a térdemig abban aludtam!Le kapcsolta a villanyt majd le feküdt mellém.Telt mult az idő de nem igazán jött álom a szemeimre,de tettem hogy alszok,papa egyszer csak felém fordult és hozzám bújt vagyis a hátamhoz,majd át őlelt és kezét a melleimre tette,mellbimboim hirtelen meg keményedtek,maszirozni kezdte őket majd kezével be nyúlt a lábam közé és a csiklómat kezdte simogatni ami mondhatni nagyon jól esett,fel is nyőgtem kis idő után de nem fordultam meg!Papa a bogos ujját be dugta a szűk pinámba és ujjazni kezdett majd újra a csiklómat izgatni,ekkor gőrcsbe rándult a testem,és véletlen ki csúszott a számon ahhh ne hagyd abba?
Ujjazott tovább már a pinám vartyogott a nedvességtől mikor érezni kezdtem hogy vastag hosszú fassza a fenekem szurkálja!Éreztem nekem ma este végem lessz!Papa ujjazott tovább be küldte a másadik ujját is a pinámba majd a 3.ikat is helyett csinálva a méretes faroknak!Nem gondoltam volna hogy öreg ember létére ekkora fassza lehet!S főleg hogy 68 évesen még fel is álhat neki!Egyszer csak azt éreztem hogy abba hagyta az ujjazást,és elő vette a vén eres farkát és megnyálazta,majd próbálta be nyomni,nekem de tévesen a fenekembe lőkőtt be egy nagyott szerencsére csak a hegye hatolt be és gyorsan megtudtam állítani hogy ne hatoljon tovább belém!Hátra nyúltam és kőkemény fasszát megragadva a pinámhoz igazitottam,reménykedve hogy többet nem téveszti el!Ahogy a pinámhoz ért már lucsogtam a nedveségtől így kisebb fájdalommal belém bírt hatolni óriás pénisze!Ekkor szóltam hozzá lefekvés után először!Papa kérlek óvatosan mert nagyon vastag!Ovatos is volt gyengéden jártatta bennem a farkát!Mondhatni jól esett közben a csiklómat izgattam és éreztem ahogyan a kezem néha a papa farkához ér ami tejesen ki tölti a hűvelyem!Egyre jobban bele melegedtem a dologba,és ezt a papa is érezte egyre többet kezdett be engedni nekem,körülbelül felénél kicsivel több lehetett bennem a farkábol mikor éreztem a méhemig hatolt a farka hegye ott éreztem hogy huhhh kapkodtam a levegő után!Papa nem törődött ő a finom tempójával ki be jártatta,nekem meg egymás után jöttek a gőrcsők és jutottam el a csucsra,papa is kezdett a vége fele járni mikor 3.-szór rándult a testem gőrcsbe,ekkor kicsit fel gyorsított és magához ölelt majd a nyakamba bújt és a fasszát tövig be nyomta ekkor még nagyobb melegség fogott el éreztem mintha szétszakadnék ott lent de papa nem törődött ezzel,szabadulni meg nem tudtam az őleléséből!Kábé 5-6 perc után már csak 5-6 nagy lőkés jőtt neki,ekkor még durvábban belém vágta a farkát majd nem restelte tele élvezte a pinámat éreztem a méhem majd ki lyukad annyi sűrű spermát nyomott belém,majd ki dőlt és el aludt még a fassza bennem volt egy pár percig majd a fassza össze lankadt és ki folyt belőlem a rengeteg véres sperma!Le tusoltam gyorsan és vissza feküdtem papa mellé!
Reggel későn ébredtűnk,és át beszéltük a dolgokat,hogy ez a kettőnk titka marad,papa mindig jó volt hozzám,így most is jóócskán jutalmazott zsebpénzzel,cserébe még reggel elmentem vele tusolni le mostam a hátát mivel az volt a kívánsága gondolom nagyi is csinálta neki,és megmostam a farkát jól végül le szoptam a magam modján,majd bele ültem és még meglovagoltam,másodjára már jobban bírtam a dolgot nem is véreztem mint először!
Utána is volt hogy papával csináltuk,a szűleim nem is tudták elképzelni hogy alakult ki Mesike és papa között ez a jó kapcsolat!Gyakran volt hogy jött hozzánk ott is jól meghágta a pinámat,volt hogy a suliból haza vitt hozzá,volt hogy elvitt a másik unokájával kettőnket kirándulni s közben egész este míg Henike a másik szobában aludt én le szoptam a farkát és bele ültem,nagyon megszerettem a papa fasszát hozzá bujtam a szőrős mellkasához és csak csuszkáltam előre és hátra a farkán kevertem a pinámmal már annyira össze szoktunk szó szerint egymás függőjévé váltunk!Egyenlőre míg a papa bírja nem tervezek kapcsolatot más férfival nekem a papa farka bőven elegendő remélem a következő férfi is hasonló szerszámmal fog kényeztetni!Papával a mai napig szexelűnk már amolyan feleség szerepet töltök be nála élvezi a fiatal kis vörös pinámat és a nagy kerek melleim azt mondja nagymama is olyan volt fiatalon mint én szeretett élni!Ugy gondolom ez természetes dolog ez kettőnk közt,egymásnak örömet szerzünk s ráadásul ő bőkezűen jutalmazza!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (322)        Nem tetszik (109)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-04-01 19:58:01
Vanibaba
Nagyon tetszik. Kb. hasonló a szitu nálunk... Nagyi halála után pár hónappal kezdődött... így 19 éves korom óta kef?lek a papámmal. Ő akkor volt 62. Ennek már 4 éve. Vannak mellette pasijaim, de a papucs farka pótólhatatlan. A legcsodásabb szerető akihez

2023-04-02 20:42:30
Geri0066600
Hihetetlen számomra az, hogy aki veszi a bátorságot arra, hogy egy több száz szóból álló történetet megosszon a publikummal nem képes helyesen írni! Legalább annyi eszetek lehetne, hogy megírjátok ?Wordben? ahol legalább a helyesírási hibákra a program


Ezt a szex történetet 27160 X olvasták el.