Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Fannival a Balatonon

Beküldő:Pamfilo


Azon a nyáron a feleségemmel párkapcsolati problémáink voltak. Hetek óta tartott a cirkusz, lemondtuk a közös nyaralást és ha tehettük, a lakásban is messzire elkerültük egymást.
Egyik este együtt söröztem Ferivel, a legjobb barátommal, aki - hallgatva a panaszkodásomat- egy ötlettel állt elő. Júliusban menjek le velük a balatoni nyaralójukba, úgyis van egy üres vendégszobájuk. Megköszöntem a meghívást és mondtam neki, hogy alszok rá egyet.
Őszintén szólva Ferivel szívesen nyaraltam volna a Balatonon, de a feleségével és a három gyerekével már kevésbé. Mindenesetre napokig mérlegeltem a dolgot és arra jutottam, hogy a gyerekek visítozása is kellemesebb, mint otthon kerülgetni egymást a feleségemmel. Pár nappal az indulás előtt felhívtam a barátomat és igent mondtam a meghívásra.

Évek óta nem találkoztam a családjával, így amikor vasárnap délután kiszálltam az Audimból a fenyvesi nyaraló előtt, hirtelen nem is voltam biztos benne, hogy jó helyre jöttem. A teraszon két nő napozott falatnyi bikiniben. Amikor kiszálltam az egyik hölgy felállt és felém intett, ekkor megismertem, hogy ő Feri felesége.
- Nyitva van a kapu, gyere bátran!
Éva elém sietett, közben egy áttetsző kimonót kapott magára. Orrán napszemüveg, fején pedig hatalmas szalmakalap. Negyvenes, csinos nő volt, életvidám és mindig mosolygós. Ekkor a ház mögül két tízévesforma fiú rohant felénk ordibálva. Az ikrek egymást próbálták beárulni az anyjuknak, de amikor megláttak, kicsit megszeppentek.
- Nahát fiúk! Hogy megnőttetek! Tomi vagyok, apukátok barátja. Akivel motoroztatok kiskorotokban.
Láttam, hogy nehezen bár, de felismernek. Lepacsiztunk, aztán segítettek a táskámat felcipelni a teraszra. Feri már ott várt minket széles mosollyal. Ám én még mindig nem jöttem rá ki lehet az az eszméletlenül csinos csaj, aki a másik napágyon feküdt hófehér bikiniben.
- Fannikám, hát te nem is köszönsz a vendégnek?! - szólt oda Feri. A lány lentebb tolta a napszemüvegét, hűvös pillantással végigmért és odavetett egy hello -t.
- Feri, ugye nem azt akarod mondani, hogy felnőtt lett a lányod? Így megöregedtél barátom? - ugrattam a haveromat, hogy leplezzem a döbbenetemet.
- Nagylánynak hiszi magát, pedig még csak 17 éves - felelte az apja és intett, hogy menjünk be meginni egyet az érkezésemre.

A délután kellemesen telt, grilleztünk, sörözgettünk és néha megmártóztunk a nyaraló mögött a medencében. Az ikrek egy pillanatra sem álltak meg, szaladgáltak, rosszalkodtak. A lányok is csatlakoztak hozzánk hátul, amikor a nap már nem sütött az első teraszra. Akarva akaratlanul,egyfolytában Fannit néztem a napszemüveg mögül.
Az a cserfes kislány, akire emlékeztem,már eltűnt. Szégyelltem bevallani magamnak is, de egy szexi nővé cseperedett. Dús, hosszú haj, bájos arc, formás és gömbölyű cicik és eszméletlen kerek popsi. Ő persze rám se nézett, játszotta a sértődött kamaszt, akinek a szüleivel kell nyaralnia.

Amikor beesteledett és a pia is kellemesen a fejembe szállt, jobbnak láttam nyugovóra térni. A földszinti szoba volt az enyém, saját fürdővel. Ledobtam a fürdőnadrágom és beálltam a zuhany alá. Ahogy lehunytam a szemem, Fanni gyönyörű testét láttam magam előtt. Éreztem, hogy a farkam merevedni kezd, nekivetettem a hátam a zuhanyzó hideg csempéjének, egy jó nagy adag tusfürdőt nyomtam a markomba és lassan kényeztetni kezdtem magam. Azt képzeltem, hogy Fanni térdel előttem és bő nyállal szopja a farkamat. Nem kellett sokáig vernem, hangos sóhajjal elélveztem. A gecim szinte beterítette a zuhanyzó üvegét. Jó rég nem volt részem hasonló élvezetben.
Megtörölköztem, felvettem egy száraz alsót és arra gondoltam kimegyek a teraszra elszívni egy cigit. A ház már elcsendesedett, azt hittem mindenki lefeküdt aludni.
Amikor kiléptem a meleg, nyári éjszakába, még a szemem sarkából láttam, hogy valaki beugrik fal mögé. Gyorsan felkapcsoltam a lámpát és leugrottam a teraszról, Fanni állt velem szemben döbbent arccal.
- Te mit keresel itt? - kérdezte.
- Ugyanezt akartam én is kérdezni - válaszoltam.
- Kijöttem elszívni egy cigit - mondta és lenéző tekintettel elővett egy szál vékony cigarettát. Udvariasan tüzet adtam neki, aztán én is rágyújtottam. Egy szürke kapucnis, rövid pulcsi volt rajta, amiből az egész hasa kilátszott, valamint egy hozzá illő aprócska rövidnadrág. Őrjítően nézett ki. Bennem még munkálkodott a pia, így kicsit bátrabban bókoltam a kelleténél:
- Nagyon dögös csaj lett belőled.
Felnevetett, de nem nézett rám, tovább szívta a cigit és az eget kémlelte.
- Te hány éves vagy? Nem tűnsz olyan öregnek, mint a faterom.
- 38 vagyok. Az neked már öregnek számít?
Felém fordult és kacér mosollyal megjegyezte:
- Még épp belefér...
Nem bírtam tovább, megcsókoltam. Legnagyobb meglepetésemre ő is visszacsókolt. Egyre vadabbul smároltunk, kezem a popsiját markolta, ő a nyakamba kapaszkodott. Átfutott az agyamon, hogy megdugom ott kint a kertben, de szívesebben élvezkedtem volna a kislánnyal hosszabban a kényelmes ágyban. Halkan belopóztunk a házba és a szobámba mentünk. Leültem az ágyra, ő szemből az ölembe ült és úgy smároltunk tovább. Markoltam a gyönyörű seggét, félretoltam a falatnyi rövidnadrágot és éreztem, hogy nincs rajta bugyi.
- Megnézhetem a cicidet? - kérdeztem tőle. Kissé szégyellősen, de mosolyogva levette a topot és megláttam gyönyörű kerek, feszes melleit. Halványrózsaszín, ágaskodó bimbói csak arra vártak, hogy a számba vegyem őket. Simogatni kezdtem a cickókat és amikor láttam, hogy nincs ellenére a dolog, előrehajoltam és a nyelvemmel finoman körözni kezdtem a bimbója körül. Szopkodtam, finoman harapdáltam mindkét mellét, Fanni pedig hangosan sóhajtozott közben. Ölembe kaptam és felálltam az ágyról. Az egész alakos tükör elé vittem, szembe állítottam vele és hátulról átkarolva simogattam tovább. Óvatosan lehúztam a rövidnadrágját és benyúltam a csupasz puncijába. Ahogy arra számítottam is, a kislány már lucskos volt az izgalomtól.
- Gyönyörű vagy! - súgtam a fülébe és ujjaimmal finoman dörzsölni kezdtem a csiklóját. - Nagyon szeretném megbaszni a finom puncidat... De ma még nem fogom. Két hétig együtt nyaralunk, amikor csak lehet kényeztetni foglak.
Felkaptam, ledobtam az ágyra és nyalni kezdtem a punciját. Ő a szemét behunyva sóhajtozott és aprókat nyögdécselt, kezét a fejemen tartotta és nyomta az arcom az illatos, nedves puncijába. Néhány percen belül nagyott élvezett, szemei kerekre nyíltak, nem mert hangosan nyögni, nehogy a szülei meghallják, de tudtam, legszívesebben sikítana a gyönyörtől. Megvártam, amíg csillapodik kicsit, aztán megkérdeztem:
- Szoptál már faszt kicsim?
- Még nem - felelte elpirulva. - A barátom csak a puncimba tette bele párszor, de nagyon hamar elélvezett.
- Ha szeretnéd, megkóstolhatod az enyémet. Megtanítalak szopni Szépségem! Gyere térdelj elém a szőnyegre.
Letoltam a gatyám és elővettem a kőkemény farkamat. Fanni rácsodálkozott, mekkora.
- Úristen, még sosem láttam ekkora faszt. Mit csináljak?
- Kezdésnek adj egy puszit a hegyére. Ezaz... Nyalogathatod is. Igen... Nagyon ügyes vagy. Ízlik? Finom? Akkor jó. Nyisd ki a szád és vedd be a makkom. Szívogasd finoman. Fantasztikus vagy. Megnézzük meddig bírod bekapni?
Faszommal a szájában felnézett rám és bólintott. Megfogtam a fejét két kézzel és szép lassan tolni kezdtem a dákómat lefelé a torkán, láttam, hogy picit fuldoklik, de jól bírta, úgyhogy lassan baszni kezdtem a száját. Egyre mélyebben toltam le neki, kicsit könnybe lábadt a szeme, de elnyelte a nagy kemény faszt.
- Ügyes kislány! Nem fog sokáig tartani, mert nagyon felizgattál. Szopjad a faszom, ezaz. Mindjárt telespriccelem finom gecivel a pici szádat. Szívd, gyerünk....
Közel jártam, úgyhogy erősebben megmarkoltam a haját és keményen megbasztam a száját. A nyála a herémre csöpögött, felnézett könnyes szemeivel és akkor éreztem, hogy nincs tovább, a farkam pumpálni kezdte a szájába az anyagot, ő pedig szépen le is nyelte az utolsó cseppig. Elengedtem a fejét és kihúztam a farkam. Fanni levegő után kapkodott és a száját törölgette.
- Ez fantasztikus volt! Azt hiszem a szopás még jobb, mint a kúrás.
- Várd meg, amíg megkeféllek kicsim. Akkor nem ezt fogod mondani - nevettem. - De most már késő van, menj feküdj le. Holnap este várni foglak szépségem!
A következő hetekben olyan élményekben volt részem Fannikával, amiről álmodni sem mertem. De ezekről, majd máskor mesélek.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (104)        Nem tetszik (35)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 10011 X olvasták el.