Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megszakított közösülés - fordítva...

Beküldő:Bogyó(né)


Mindenki, aki valaha dugott már, tudja, mi az a megszakított közösülés: amikor a férfi kirántja a farkát, mielőtt elsülne, hogy ne a nő hüvelyébe engedje az ondóját, ne ejtse teherbe. Hát mi a párommal pont fordítva csináljuk: ő pont akkor vágja belém a farkát, mielőtt elsül, és így élvez bele a pinámba. Elmesélem, miért és hogyan.

Mindketten jó ötvenesek vagyunk, már több mint húsz éve élünk együtt. Nagyon jó a szexuális életünk, egy gond van csak: Ádám (ő a párom) nagyon nehezen tud elélvezni.
Régebben ez nem így volt, de egy-két, a korral járó betegség, műtét, és a munkahelyi idegeskedések miatt nehezen sül el neki a farka. Felállni feláll, mint a cövek (nem úgy, mint sok maga korabeli férfinek), csak a spriccelés, a magömlés jön nehezen neki. Amikor kiveri magának, vagy éppen én verem ki neki, van úgy, hogy jó 20-25 percig is húzogatni kell a bőrt, a sima kefésétől pedig még nehezebben sül el.
Nem mondom, ez jó akkor, amikor egy nő azt szereti, ha sokáig dugják. De én hamar, 6-7 perc alatt elélvezek a farkától, utána pedig már érzékeny a puncim, nem jó, ha benne mozog. Ki kell vennie belőlem, és bár egy idő után már újra nedves leszek, de ő addig nem lehet bennem.
Megjegyzem, egyszer ez a sokáig elhúzódó elélvezése jól jött. Néhány éve két ismerős házaspárral gruppent tartottunk. A barátnőim, Edina és Klári hozták a férjüket, a nagyszobában mindegyikőnket a saját párja kefélt, közben egymást néztük, simogattuk, miegymás...
A két pasi a látványos akciótól hamar elélvezett, lekonyult a farkuk. Az én Ádámomnak még keményen állt, pedig addigra már jól megbaszott engem - de a két csaj még ott volt kielégületlenül.
Na, Ádám kezelésbe vette őket, és mindkettőt kíméletlenül meghágta egymás után. Hangosan élveztek el - jó, közben én sem maradtam ki, a két férj engem kényeztetett a nyelvével, az ujjaikkal, ki is lettem nyalva, de lényeg a lényeg: Ádám fasza jól bírta a három kúrást, a lányok igen csak hálásak voltak az orgazmusért. Legalább egy órán keresztül tartott, mire elsült a fasza, akkor is úgy élvezett el, hogy én szoptam le.

Na, de nem erről akartam beszélni.
Szóval a fordított megszakított közösülés. Rájöttünk, mit kell tennünk.
Amikor ránk jön a dughatnék, ő kellemesen felizgat a nyelvével, az ujjaival, míg jó nedves nem lesz a pinám. Addigra már neki is kőkeményen áll a fasza, így belém hatol, és nagyon, de nagyon megbasz. Van úgy, hogy szemből, van úgy, hogy hátulról, mert így még jobban szeretem. Ahogy mondtam, pár perc alatt felérek a csúcsra, visítva szoktam elélvezni, van, hogy a szemem is fennakad. Rászorulok a farkára, de ő ilyenkor már tudja, mit kell tenni: kihúzza, mire a pinám összeszorul és még sokáig tart az orgazmuson, remegek, rázkódok.
Aztán jön a java. Hanyatt fekve széttárom a lábamat, ő fölém térdel és elkezdi verni magának. Szeretem ezt a látványt, ahogy felém mered a farka, és húzogatja a bőrt farkán fel-alá. Ilyenkor lassan-lassan kinyílik a hüvelybejáratom, simogatom a csiklómat, elkezd nedvesedni újra a pinám. Neki pedig nagyon tetszik ez.
Gyakran oda is nyúlok a golyóihoz, simogatom izgatom őket, csakhogy jöjjön végre aminek jönnie kell. És aztán jön is.
Amikor érzi, hogy közel van az elélvezéshez, már csak pár húzás kell, egy hirtelen mozdulattal bevágja a pinámba a faszát. Én magamba rántom, és ő ebben a pillanatban elkezd élvezni. Érzem a hüvelyemben, ahogy nagy adagokban spriccel belém a gecije, ő hörög, a teste rázkódik ahogy újabb és újabb adagokat lő belém. Minden lövésnél tövig nyomja fel, érzem a makkját, és a finom selymes anyagot, ahogy kitölti a hüvelyemet. Így élvez el bennem - ez az igazi baszás.
Imádom, ahogy a végén folyik ki belőlem amivel megtöltött. Amikor lenyugszik, gyakran jutalmul a végén ki is nyalja a gecis pinámat, ilyenkor én másodjára is elélvezek.
Hát ez a mi fordított megszakított közösülésünk: nem kirántja a farkát, mielőtt elsül, hanem éppen hogy belém vágja és bennem élvez el... Ilyenkor érzem igazán, hogy meg lettem baszva.
Érdemes kipróbálni, higgyétek el...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (116)        Nem tetszik (39)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7609 X olvasták el.