Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Hármas a Feleségemmel

Beküldő:Lali

Kissé túlfűtött nős férfi vagyok, akinek mindig is voltak extrém vágyai és ez az idő előrehaladtával sem változott. Ez akkor sem változott amikor Feleségem lett. A legjobb barátommal, hosszú évek óta osztjuk meg egymással vágyainkat, élményeinket. Az egyik ilyen pedig az volt, hogy egyszer hármasban legyünk és ő is megdughassa Katát. Sokáig kivitelezhetetlennek tűnt és inkább maradt fantázia. De Bálinttal sokszor beszéltünk erről. A terv mi más lehetett volna, mint egyszer akkor próbálkozni, amikor Kata is sokat ivott és talán akkor a gátlások elmúlnak.
Az este jól is sikerült, jó hangulatban voltunk, kicsit el is felejtettük a célt . Előre megbeszéltük hogy Bálint nálunk alszik, mert mi közel laktunk a helyhez, ahol voltunk bulizni, ő pedig a város másik végén. Persze ezt Katának mondtuk így, mi tudtuk miért is jó ha nálunk lesz a buli után.
Eléggé elfáradtunk mire hazaértünk de a hangulat még mindig jó volt, sokat nevettünk. Gyorsan hoztam mindenkinek még egy italt, nehogy leüljön a hangulat, aztán leültünk Kata két oldalára.
Próbáltuk minél jobban az erotika felé terelni a témát, ami nem volt nehéz mert amúgy is sokat beszélünk róla. Bálinttal egymásra néztünk és egyszerre tettük a kezeinket Kata combjaira. Meglepődött de elsőre úgy tűnt ezt még nem veszi kezdeményezésnek. Pedig az volt és miután én megcsókoltam, Bálint pedig továbbra is a combján tartotta a kezét, akkor nézett rám kérdően. Én csak mosolyogtam egyet, aztán Bálintra nézett aki szintén csak mosolygott. Bálint ekkora Kata melleire tette a kezét, én pedig a nyakát kezdtem csókolgatni. Ahogy gondoltam is, semmilyen rossz érzésem nem volt, sőt vártam a folytatást. Letérdeltem a földre hogy lehúzzam Kata szoknyáját, harisnyáját majd bugyiját, és elkezdjem nyalni. Közben folyamatosan felpillantottam mit csinálnak. Bálinton látszott hogy azért még zavarban van de amikor odahajolt Katához aki csókkal válaszolt erre, onnantól felszabadult. A keze most már a melltartó alatt volt, úgy markolta Kata melleit, aztán szép lassan lekerült róla felülről is minden. Bálint is letolta a farmerját, Kata pedig habozás nélkül oldalra dőlt kicsit és be is kapta a farkát. Izgató látvány volt és látszott mindketten nagyon élvezik. Bálint teljesen odáig volt, Kata pedig látszott hogy megvadult. Közben én továbbra is nyúltam Katát, de nem magamnak készítettem elő a terepet. Bálint lassan majdnem elélvezett ezért óvatosan eltolta Kata fejét hogy hagyja abba. Kata ekkora egy határozott mozdulattal felpattant és beleült Bálint ölébe, a farka könnyen becsusszant Katába. Lassan kezdett mozogni rajta, de aztán hamarosan már egyikük sem bírt finomkodni és egyre gyorsabban lovaglott Kata és mozgott Bálint is. Közben néha csókot váltottak. Pózt váltottak és Bálint hátulról kezdte egyre keményebben dugni Katát, aki nagyokat nyögött, egyre jobban érezték egymást. Én odatérdeltem a kanapéra Katához aki szopni kezdett miközben hátulról Bálint volt benne. Bálint érezte hogy mindjárt elélvez így kihúzta a farkát Katából és verni kezdte a farkát. Kata leült a kanapéra és újra Bálintot kezdte szopni, aki nem sokkal később Kata melleire élvezett egy hatalmasat. Én közben vertem és amikor Bálinttal végzett, Kata engem kezdett szopni. Pár perccel később én is a melleire élveztem. Teljesen kimerülve és kielégülten terültünk el a kanapén.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (68)        Nem tetszik (21)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-02-28 19:50:45
Bulizós
Mi is hármasban nyomjuk,csak nálunk fordítót fel állás van mikor a nejem húga,mikor az anyja,mikor a legjobb barátnője társul hozzánk.Igy változatos


Ezt a szex történetet 7995 X olvasták el.