Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Unlams szülinapból fergeteges orgia 2. rész

Beküldő:Vixxx

-Ez nem is rossz ötlet - mondta Péter, és kihúztam belőlem a most is kőkemény szerszámát és elém állt.
Most szembesültem először azzal a csodálatos farkával, mellyel nemrég a mennyekbe repített. Centikkel hosszabb volt, mint a srácoké, és jóval vastagabb is. A punci nedveimtől úgy fénylett akár egy márványoszlop. Már hiányzott, pedig alig húzta ki belőlem, de tudtam, hogy bármire kész vagyok, hogy újra magamban érezhessem. Meg akartam ízlelni, kényeztetni akartam. Feltérdeltem, hogy hozzáférjek, de megállított.
-Feküdj hanyatt! - kaptam az utasítást.
Természetesen engedelmeskedtem, szó nélkül. Tudtam, hogy használni akarja a testem, de nem zavart, csak kapjak még belőle.
-Nagyon ügyes kislány vagy - kacsintott rám, majd fölém térdelt.
A masszív golyóit hasamon éreztem, pénisze pedig a melleim között ágaskodott. Éreztem a súlyát minden levegővételnél. Oldalról megmarkolta a melleimet, és összepréselte őket, szorosan a közre fogva velük a farkát.
-Srácok dobjatok már szegény Vikinek egy párnát! - szólt a fiúknak, és öcsi már adta is neki.
A fejem alá tette, megemelve így, hogy a szám egy vonalba kerüljön a mellkasommal.
-Most pedig megbaszom ezeket, csodálatos melleidet is!
Nem is tétlenkedett, folytatta, amit a puncimmal elkezdett. Ütemesen kúrt, egyre közelebb és közelebb lökve magát a számhoz. Tudtam mi következik, így már nyitottam is a szám, és két lökéssel később már benne is éreztem a makkját. A kezével még jobban megemelte a fejem, így még mélyebbre ért a számban. Szívtam, nyaltam, megtettem mindent, hogy minél nagyobb élvezetet nyújtsak neki. A sóhajtozásából és hörgéséből következtetve nem vallottam kudarcot.
-Milyen kis mohó vagy - mosolygott rám - de ha ennyire szépen kéred, akkor tőlem megkapod - kacsintott.
Felállt, engem is felsegített majd a kanapéhoz vezetett.
-Kis helyet a hölgynek uraim! - utasított a fiúkat, de nem arrébb, hanem egymás mellé terelte őket a karfához.
Engem az ölükbe fektetett hanyatt, úgy, hogy a fejem pont lelógjon a karfáról. A fejemhez lépett, én kitátottam a szám és már kezdett is szopatni. Most éreztem csak meg igazán mekkorák is a méretei. Fokozatosan tolta egyre mélyebbre. Óvatosan tágította a nyelőcsövem, mígnem tövig ért már benne. A makkja torkomban szánkázott, a nyelvemmel éreztem a vastag dagadó ereit. Ismét rámarkolt a melleimre, és keményem kezdte kúrni a szám. Soha ilyet nem csinált még velem senki ezelőtt, patakokban folyt a nyálam az arcomon, de én csak arra tudtam, gondolni, hogy igen, ismét bennem van, az enyém.
-Na mi van uraim? Azt a két szép lyukat senki sem veszi kezelésbe? - hallottam meg Péter hangját, valahol a kéj mámoros ködében.
Fogalmam sem volt melyik fiúk voltak, de máris elkezdtek simogatni. Két ujj azonnal, és könnyedén csúszott a hüvelyembe. Nem volt nehéz dolguk Péter dorongja után, azonban a fenekemnél munkálkodó kéz óvatosabb volt, amit nem is bántam. Nem sok anál kalandban volt eddig részem, de azt hiszem ma ez meg fog változni. A srác ügyesen használta a saját nedveimet sikosítóként, és lassan egy ujjal már át is jutott az ánusz gyűrűmön. Bevallom mámorító érzés, hogy ennyi pasi akar engem, és tetszett ez a ribancos szerep. A fiúk ügyesen dolgoztak bennem, már két- két új járt ritmusosan mindkét nyílásomba. Tudtam, hogy ezt nem fogom sokáig bírni, és Péternek sem lehetett sok hátra a lüktetéséből ítélve. A fürdő felől anya egyre intenzívebb sikolyai hallatszottak, úgy néz ki az ünnepelt nem csak mellei közé tett be neki. Nem sokkal később üdvözült mosollyal az arcán jelent meg mellettünk, kezében követője ernyedt férfiasságával.
-Na ez már igen kislányom! - simogatta meg az arcom - Remélem hamarosan nekem minden lyukam ki lesz töltve!
Anya érintése volt az végső lökés, testem megfeszült és újabb orgazmus tört rám. Péter tekintélyes szerszáma és srácok ujjai satuként fogták közre vergődő testem, koppanásig tolva magukat bennem. Ez már gondolom Péternek is sok volt, éreztem, hogy lüktetni kezd számat kitöltő farka, melyet a makkjáig kihúzott belőlem és elkezdte hatalmas adagokban spriccelni.
-Még ne nyeld le! - kaptam az újabb utasítást, félig hörögve tőle.
Én pedig mint jó kislány gyűjtögettem a sűrű, meleg spermáját. Sosem volt gondom azzal ha a számba élveztek, de most kimondottan élveztem, hogy az én számtól jutott a csúcsra álmaim férfija. Mindkettőnk orgazmusa csak egészen lassan csillapodott, ami nem is csoda, tekintve a helyzet erotikus túlfűtöttségére.
-Térdelj szépen a kislányod mellé! - mondta szelíden anyunak - aki szinte azonnal ott térdelt az arcom mellett.
Péter ekkor kihúzta a még mindig termetes, de már puhább péniszét a számból, és anyához fordult vele.
-Fényesítsd ki szépen! - tolta azonnal tövig neki, és párszor lassan, de határozottan megjáratta az ő szájában is - Már látom kitől örökölte Viki a tehetségét - mondta mosolyogva.
-És most adj egy csókot szépen neki, kóstold csak meg te is, amit a szájában tartogat!
Anyu azonnal rám vetette magát és mohón kanalazta ki a nyelvével Péter nedveit. Már kezdtem megijedni, hogy nekem nem is hagy, de ekkor megforgatta a szájában, és vissza folytatta az enyémbe. Ezt a mozdulatsort még párszor megismételte, majd végül nyelt egy nagyot és nagyra tátva a száját jelezte, hogy egy cseppet se hagyott kárba veszni. Én is lenyeltem a magam adagját és szintén tátott szájjal jeleztem, hogy jó kislány vagyok.
-Na most már engedd szépen át a fiúkat nekem is kislányom - utasított le a srácokról anyu.
Péter és az ünnepelt segítségével feltápászkodtam, ekkor tudatosult bennem, hogy a popsimat ujjazó kéz tulajdonosa nem más volt a tulajdon öcsém.
-Ügyes voltál öcsi - adtam egy gyors csókot neki, majd átengedtem őket anyának.
Ő nem is teketóriázott, azonnal hanyatt lökte a fiát, fölé térdelt, magába igazította a merev szerszámot, és egy mozdulattal tövig ráereszkedett.
-Istenem micsoda kemény farkad van kicsim! - nyögte - Remélem készen állsz arra, hogy keményen megkeféld a forró puncim!
Öcsi nem szólt semmit, csak megmarkolta anya fenekét, és tiszta erőből elkezdte döngetni anyut, aki meglepetésében hangosan felnyögött, majd sikítozni kezdett az élvezettől.
-Ez az kis kúrógépem, abba na hagyd, dugd meg rendesem anyut! - biztatta el- elcsukló hangon a fiát.
Sokáig azonban nem tudta folytatni a dicséretet, mert a másik srác, látva öcskös sikerét, oda térdelt anya elé, megmarkolta a haját, és ráhúzta a fejét a farkára. Várt pár ütemet, amikor csak az alsó lökések hatására siklott anya szája a péniszén, majd ő is kemény tempóba kezdett. Látszott, hogy srácok mostanra levetkőzték minden gátlásukat, és az összes milf pornós álmukat meg akarják élni anyával. És persze velem. Mi közben leheveredtünk a vastag puha padlószőnyegre, és élveztük műsort. Persze én egy pillanatra sem akartam megválni Pétertől, ezért az hasára hajtottam a fejem és finoman elkezdtem cirógatni a péniszét. Az ünnepelt kapva az alkalmon, hogy hozzám még nem volt szerencséje, mögém telepedett és elkezdte a kezével felderíteni a testem. A látvány, Péter közelsége, és srác meglehetősen izgató ténykedése hamar meghozta az én kedvem is kis huncutkodáshoz, ezért Péter szerszámát a számhoz igazítottam és elkezdtem új életet lehelni bele. Persze az ünnepeltről sem feledkeztem meg, a felszabadult kezemmel megmarkoltam az akkora már újra merev farkát, és elkezdtem finoman húzogatni neki. Ahhoz képest, hogy anya már kétszer kivégezte a srácot, ismét teljes harckészültségben meredezett a kezemben. Most biztosan jó sokáig fogja bírni gondoltam magamban. Nem is várakoztatott sokáig, hogy ezt bizonyítsa nekem, két ujjával már a hüvelyemet ostromolta. Közben Péter is kezdett újra életjeleket adni magáról, a makkja ismét kezdte kitölteni a számat, ahogy fokozatosan pumpálódott vissza a vér a csodálatos hímtagjába. Kíváncsian pillantottam anya felé, hogy a srácok továbbra is bírják-e az általuk diktált tempót, de úgy láttam egy cseppet sem lankadt a lendületük. Anyu hörgött, nyögött, sikongatott, már amennyire a tudott teli szájjal, de le se tagadhatta volna, hogy mennyire élvezi a helyzetet. Ekkor öcsi másik haverja odalépett mögé és elkezdte masszírozni popsi lyukát. Mikor látta, hogy semmi ellenkezés nincs anya részéről, kis nyálat csorgatott a lyukra és elkezdte lassan óvatosan egyre mélyebbre tolni az ujját.
-Milyen jó szűk a segge Kriszti néni - dicsérte a srác - és elkezdte ki-be mozgatni az ujját.
Anya ekkor megragadta az előtte álló fiú combjait és tövig magába húzta a srácot, közben pedig rá szorította az ágyékát öcsire. Teste remegett az orgazmustól, látszott rajta, hogy ez az, amire vágyott, minél több farkat magában érezve jutni a csúcsra. De a java csak most következett a számára. Mikor kezdett a teste lecsillapodni, teljesen rárogyott a fiára, kiengedve szájából a másik fiút, és csak pihegett. A harmadik srác is érezhette, hogy teljesen ellazul a szűk nyílás, ráadásul a mostani póz pont ideális szögbe hozta őt is. Nem is teketóriázott sokáig, oda igazította a bejárathoz a makkját, csorgatott újabb nyál adagot a síkosításhoz, és elkezdte, lassan, de ellentmondás nem tűrően felnyársalni anya fenekét.
-Istenem micsoda segg! - nyögte, majd párszor megpaskolta elismerően.
Mikor már teljesen be tudta nyomni, kicsit megpihent odahajolt anyához és ennyit mondott:
-Amióta feláll a faszom vágyom rá, hogy szétdughassam a kemény, formás segged!
-Akkor ne csak a szád járjon, mutasd mit tudsz! - nyögte anya.
Nem kellett csalódnia. A srác kihúzta a farkát, majd teljes erővel vágta újra tövig a szűk popsiba. Nem finomkodott ő sem, de nem is kellett neki, áldozata sikított a kéjtől.
-Végre, ez az, gyerünk, kúrd a szűk seggem! - tört ki anyuból.
Ekkor eszméltek öcsiék is, hogy itt bizony folytatni kell még az előző vágtát, és ők is munkába lendültek újra. Csak úgy csattogott a három fiatal farok nem kímélve egyik testnyílását sem. Csak ámultam a látottaktól. Az öcsém és két haverja úgy keféli a saját anyánkat, mint egy utolsó ribancot. Ő pedig láthatóan ezt hihetetlenül élvezte. Csodáltam, ahogy a gyönyörű testét birtokukba veszik és használják a srácok. Elmondhatatlanul izgató látvány. Ekkor vettem észre, hogy ezzel nem csak én vagyok így, Péter makkja újra felvette elképesztő méretét a számban, az ünnepelt pedig úgy látszik kedvet kapott egy kis hátsó ajtós mókához, mert az ujjai átvándoroltak a hüvelyemből a popsimba.
-Látod, így fogom én is kefélni a finom kis segglyukadat - mosolygott rám Péter- de előbb tágítsuk kicsit!
Intett az ünnepeltnek, hogy jöjjön közelebb, aki lelkesen térdelt az arcom elé, és emelte az arcom a farka felé.
-Nyálazd be neki bőségesen - jött Pétertől az újabb utasítás - én pedig tettem, amire utasított.
A fiú felnyögött mikor megízleltem. Érezhetően kisebb volt, mint Péter, de nem panaszkodhatott. Sőt még ekkora sem volt soha a fenekemben, ha jobban belegondolok. Nem spóroltam a nyállal, folyt mindenhova belőle, de a farkát is beborítottam kellően, ebben biztos voltam.
-Na lássuk, hogy a lovagló tehetségedet is anyudtól örökölted-e - állított meg minket Péter.
Az ünnepeltnek mondani se kellett semmit, már feküdt is le hanyatt. én háttal neki fölé guggoltam, megfogtam a nyálban tocsogó farkát, az ánuszomhoz illesztettem, és elkezdtem lassan ráengedni magam. Közben Péter a csiklómat masszírozta, és megcsókolt. Hála az ő hathatós közreműködésének és a kellő előkészítésnek, meglepően könnyen csúsztam rá az ünnepelt dárdájára.
-Hihetetlenül szoros vagy Viki - nyögte a srác.
-És igazi tehetség - dicsért Péter - járasd magad kicsit rajta.
Én pedig elkezdtem lassan óvatosan mozogni. Feszített, de abszolút nem volt rossz érzés. Ügyes és türelmes volt srác, lassan kezdett ő is mozogni, felvéve az én ütemem, de az én fejemben akkor is csak Péter járt, hogy milyen érzés lesz majd az ő kolosszális szerszámát magamban érezni. Anya újabb mindent elsöprő orgazmusa szakított meg ábrándozásomat. Teste fénylett az izzadságtól, mint egy igazi királynő, csodáltam minden porcikáját.
-Cseréljünk srácok, meg akarom baszni valamelyik lyukát most már én is - mondta a srác, akinek a farka anya szájában pihent.
-Na anyu? Szeretnéd, ha rendesen megszopatna a kicsi fiad? - kérdezte öcsi mikor kikászálódott anya alól.
-Igen, akarom a gyönyörű faszodat a számba - kapta meg a választ.
-Akkor most enyém a segged Kriszti ? mondta, aki eddig a száját birtokolta.
-Enyém pedig a gyönyörű pinád - mászott a harmadik fiú alá.
Mindhárman elhelyezkedtek, hogy újra magukévá tegyék azt a fenséges testet, melyről évek óta csak álmodoztak.
-Akkor háromra mindenki egyszerre! - mondta öcsi, megmarkolta anya haját és a makkjához húzta az ajkait.
A másik két srác is lyukra igazította magát.
-Egy, két, há és start! - vezénylet a testvérem.
A három kőkemény farok egyszerre hatolt tövig anyuba. Bármennyire is be volt járatva, erre nem volt felkészülve. A szemei elkerekedtek, és szinte lerogyott, de erre nem volt esélye a három fiatal kan között. Teljes erőbedobással kezdték kefélni mind a hárman. Anya lehunyta a szemeit és teljesen átadta magát az őt ostromló három farok okozta élvezetnek. Egyik orgazmus a másik után tört rá, de most nem kapott pihenőt.
-Mindhárman a fenekedbe fogunk élvezni, alaposan megtöltjük majd gecivel, láttam mennyire szereted - mondta öcskös.
-Ne csak a szátok legyen nagy, csináljátok is meg! - válaszolt anyu, egy mondat elejéig abba hagyva a szopást.
Közben én is teljesen hozzá tágultam a fenekemben munkálkodó szerszámhoz, úgy lovagoltam rajta, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Az ünnepelt ekkor megállt egy pillanatra, megmarkolta a melleimet és magára húzott.
-Tetszik, amit Kriszti átél? - kérdezte.
-Csodálatos - nyögtem.
-Akkor te se maradj ki belőle -mondta, és ő is sebességet váltott.
Ő sem bírt már tovább finomkodni, a melleimet markolva, erőből belém vágta a farkát, és iszonyú tempóban járatta bennem teljes hosszában a rúdját. Kezdtem érteni mit él át anyu, hihetetlen érzés volt. Sikítottam, nyögtem a kéjtől. Nem mondom, hogy kicsit sem fájt, de a mámor mindent feledtetett. A heréi minden lökésnél puncimnak csapódtak, mintha folyamatosan paskolná valaki. Alig néhány perc kellett csupán az első élvezésemhez. Sosem volt még anális orgazmusom, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen intenzív élmény lehet. Sikongattam, dobáltam magam, rázkódtam az élvezettől. Szinte magamhoz sem tértem, amikor valaki megemelte a lábaimat a térdhajlatomnál fogva. Kinyitottam a szemem, és megláttam, ahogy Péter hatalmasra duzzadt farka éppen a szaftos kis puncim bejárata felé meredezik. Nem sokat teketóriázott, egyetlen lökéssel, eltüntette bennem, annak a hihetetlen kőkemény húsdarabnak a felét. Azt hittem ott helyben elájulok a gyönyörtől. Néhány lökés után már teljesen végig ért bennem. Őrjítő volt két faszt egyszerre érezni magamban. Hát még, amikor mozgásba lendültek. Velem sem finomkodtak többet, a birtokukba vettek, használtak, nincs rá találóbb szó, mint hogy szétbasztak. Mindketten teljes erőből járatták bennem a farkukat megállás nélkül. Az agyam teljesen kikapcsolt, mindent az élvezeteim vezéreltek már. Egyik orgazmusból a másikba zuhantam. Egyszer csak a kis ünnepelt megállt.
-Mindjárt végem van, még mindig marhára szűk vagy Viki. Te jössz Péter, én rá akarom verni ezekre a világbajnok cickókra a farkam - lihegte.
Gyorsan pózt váltottak a fiúk, engem az oldalamra fordítottak, Péter mögém feküdt, a szülinapos pedig elém térdelt. Ekkor láttam, hogy anyuéknál is újra lyukat váltottak öcsiék, így most ő dugta teljes erőből a fenekét. Sokáig nem tudtam őket figyelni, bármilyen izgató is, mert megéreztem Péter makkját lábam között. Kicsit megnedvesítette még a punci nedveimmel, majd elkezdte belém tolni. Na ez már fájt, komolyan. Hatalmas volt. Kicsit meg is ijedtem, hogy nem fogom bírni, és csalódást okozok álmaim férfijának.
-Csak lazíts, tudom, hogy menni fog - súgta Péter.
Ez erőt adott, bízik bennem, és mindenképpen meg akar kapni. Ez hihetetlen örömmel töltött el, és valóban segített ellazulni. Centiről centire éreztem, ahogy egyre beljebb ér bennem a már így is oly sok gyönyört okozó kéjléc. Egyszer csak megállt.
mozdulni sem tudtam a feszítő érzéstől.
-Látod mondtam, hogy menni fog - dicsért a tulajdonosa.
Nem mozdult bennem, azonban a kezét megéreztem a csiklómon. Körözni kezdett rajta egyre nagyobb tempóban, ahogy gyorsított úgy kergetett egyre jobban az őrületbe.
-Így sose megyek el - mondta az ünnepelt a farkát verve - engedd szépen le a torkodra a farkam!
Gondolkodás nélkül nyitottam a szám, és már tolta is le rajta. Egy farok a számban, egy a fenekemben, és közben a végletekig ingerlik a csiklóm. Sikerült újra átadnom magam az élvezetnek, és már nem is éreztem a feszítő érzést. Péter lassan mozgásba lendült, módszeresen tágította magához a fenekem. Maga volt a gyönyör, egyre gyorsított, és egyre keményebbeket lökött, minden kontrollt elvesztettem. Szegény ünnepeltnek a farkára se tudtam koncentrálni, folyton kiejtettem a számból. Őt ez látszólag annyira nem zavarta, belemarkolt a hajamba és keményen dugni kezdte a számat.
-Látod, megmondtam, hogy mindenedet megbaszom ma - mondta Péter, és elkezdte teljes erőből döngetni a hátsó bejáratomat.
Éreztem, hogy most belead mindent. Tiszta erőből baszott, igazi állatias hévvel. És hát a szülinaposunkra se lehetett panasz. Rendületlenül járatta a torkomon a falloszát. Egyszer csak megfeszült, hirtelen kikapta a számból és már spriccelt is rám a meleg sperma beterítve az arcomat és a mellemet. Ez engem is elindított életem orgazmusa felé, visítottam a kéjtől, vergődtem Péter farkán. Ő türelmesen várta, hogy megnyugodjon a testem. Ismét a kanapé felől érkező mozgolódás zökkentett ki a bódult állapotomból.
-Térdelj ide Vikihez, úgy látom van kis tisztogatni való rajta - irányította öcsi anyut.
-És itt is - jelezte az ünnepelt, hogy az ő farkát is lehetne még tisztogatni kicsit.
Anyának sem kellett kétszer mondani, miután kiszabadult a srácok farkai közül, már ereszkedett is hozzám. Szeme csillogott, ahogy szájához emelte a spermától fénylő fiatal péniszt és teketóriázás nélkül bukott rá. A srác csukott szemmel vetette hátra a fejét, és nagyokat sóhajtott.
-Ti vagytok a világ legfaszratermettebb angyalai! - hörögte.
-Most te jössz kicsim - fordult felém anyu, miután végzett a ünnepelt tisztogatásával - Hát mit tett veled ez a rosszfiú? Azt hiszi hagyjuk kárba veszni ezt a finomságot?
Heves nyelvcsapásokkal lefetyelte a melleimről a friss meleg anyagot. Közben természetesen meg-, megcsókolta a bimbóimat, néha finoman megharapva őket kényeztetett. Hihetetlenül jól csinálta, még soha senki nem tudott így felizgatni csupán a melleim ingerlésével. Volt még mit tanulnom tőle, ezt meg kell hagyni. De amilyen érzékiséggel és odaadással tette a dolgát, biztos voltam benne, hogy lesz rá alkalmam ellesni a trükkjeit kettesben is akár.
-Látom élvezed a lányod Krisztikém - szólalt meg mögöttem Péter ? gyere, kényeztesd a tüzes kis pináját is akkor kicsit!
A hátára fordult, közben persze szorosan tartott magán és a farkán. A csípőjét megemelve elfordította az altestünket úgy, hogy pont anya elé kerüljünk. Most lassan kicsúsztatta a farkát belőlem, ami így anyu arca előtt tornyosult.
-Gyerünk, sikosíts elő minket a folytatáshoz, mert még nem végeztem ezzel a szűk kis popsival.
Nem is kellett több biztatás, anyu szája már záródott is szorosan Péter rúdjára, és látott munkához. Pár mozdulat után már is szinte tövig nyelte a hatalmas dárdát. Péter ezek közben sem feledkezett meg rólam, egyik kezével a mellemet gyúrta, másikkal pedig ismét a csiklómat ingerelte. Ehhez nagyon értett. Mintha mértani pontossággal tudná, hogy hol van az élvezet gomb rajta. Mikor már hangos nyögések kíséretében vonaglottam Péter testén, anya hangos cuppanással köszönt el az eddigre alaposan benyálazott faroktól, és kelt a csiklómat ostromló ujjak segítségére. Egyetlen hosszú forró nyelvcsapással nyalt végig rajtam a popsimtól a csiklómig. Ismét olyan technikával kezdett dolgozni rajtam, hogy azt sem tudtam hol vagyok a gyönyörtől. Kizárt, hogy először van másik nővel, de abban is biztos lehet ezek után, hogy nem utoljára. Hol az egyik, hol a másik lyukamon játszott a nyelvével. Mikor már kellően dobáltam magam, egy utolsó adag nyálat köpött a popsimra és odaigazította Péter makkját. Ő pedig nem teketóriázott. Azonnal felnyársalt, semmi finomkodás nem volt ekkor már. Állatias hévvel dugni kezdte a feszes popsim. Kezeivel közben melleimet markolta és teljesen magára húzott. Anya ekkor újra nekem esett, tovább nyalta, falta a puncim az isteni technikájával.
-Már a látványtól felrobban a farkam - szólalt meg öcsi haverja.
Ők eddig csendesen, maguknak verve szemlélték az eseményeke, de úgy látszik eddig bírták csak a tétlenséget.
-De az ígéret szép szó, szóval ideje megtölteni ezt a csodálatos segget! - lépett anya mögé, és már tolta is be a farkát.
Anya egy pillanatra abba hagyta a puncim kényeztetését, amit a fiatal pénisz belé hatolt, majd mikor a srác ütemes mozgásba kezdett, újra rám vetette magát. Én már sikítottam a kéjtől, nem is tudom hányadik orgazmusomon voltam túl, de Péterék nem álltak le egy percre se. Ekkor öcsi másik haverja jelent meg a fejem felett, merev farkával a szám felé közelítve.
-Mielőtt felvered az egész szomszédságot Viki kapsz tőlem egy hangtompítót.
Egyetlen mozdulattal tövig tolta magát a nyitott számba, és hevesen pumpálni kezdte. Sosem hittem volna, hogy ilyet fogok megélni. Péter hatalmas szerszáma a popsimat, öcsi haverja a számat kúrja, közben anyu úgy nyalja a puncimat, mint egy profi pornós. És persze az ő fenekében is egy farok dolgozik szakadatlan. Hirtelen olyan érzés fogott el, amilyen soha ezelőtt. Nem is tudtam, hogy képes vagyok erre eddig a pillanatig. Spriccelve élveztem el, egyenesen anya arcába. Olyan erővel tört rám, hogy az egész testem egy pillanat alatt megfeszült, satuként szorítva ezzel Pétert, aki ennek hatására pulzálni kezdett a fenekembe, majd elkezdte belém pumpálni a teljes tárat. Egy teljesen másik dimenzióban lebegve, csak néhány foszlányát kaptam el a valóságnak. Anya is megkapta az első beígért adagot a fenekébe, a számat ostromló srác pedig észlelve az üresedést azonnal lecsapott a megüresedett popsira. Lassan kezdtem magamhoz térni, éreztem, hogy Péter farka is kezd, az ernyedés következtében, kicsúszni belőlem. Mikor ez megtörtént, a lábaimnál fogva felfelé fordított a csípőmet. Éreztem, ahogy belém pumpált spermája kezd kicsorogni belőlem.
-Gyerünk Kriszti, arról volt szó nincs pazarlás - utasította anyát, aki lelkesen neki is látott a takarításnak.
Hihetetlenül érzékeny volt ekkor még a popsi lyukam, de anyu érzéki lefetyelése mámorító érzés volt ismét. Közben a másik srác is végzett benne, megadva a második adagot is az éhes popsijának. Már csak öcsi volt vissza, aki nem is váratta, azonnal munkának látott anya mögött.
-Nem akarom, hogy a sok értékes anyagot kipréseljem belőled, ezért forró puncidat kúrom, és csak a végén vágom majd a fenekedbe - kommentálta öcsi a történéseket.
-Csak csináld kérlek - nyögte anya, ekkora már Pétert ernyedt férfiasságát tisztogatva.
Én legördültem Péterről és próbáltam olyan szögből élvezni a műsort, hogy anya szájmunkáját és öcsi kemény tempózását is jól láthassam.
-Gyere kicsim, most kicsit kényeztesd te is anyut!
Péter azonnal kapcsolt és utat engedett, hogy kényelmesen be tudjak feküdni anya alá. Ők öcsivel szélesebb terpeszben helyezkedtek el, hogy közelebb kerüljenek az arcomhoz. Bámulatos volt néhány centiről nézni, ahogy a tulajdon öcsém farka, erőből kúrja a saját anyák fényes lyukát. Próbáltam viszonozni a sok édes pillanatot, melyet anya nyelve okozott nekem, de ebben a pózban nem fértem megfelelően hozzá. Ennek ellenére anya folyamatosan dicsért, úgy látszik, már maga a tudat is elég volt neki, hogy a két gyermeke kényezteti. Ekkor öcsi kihúzta a farkát és szabad utat engedett anyu puncijához. A csípőjébe kapaszkodva húztam az arcom az ajkai közé és végre mélyen belenyalhattam a még így elgyötörten is gyönyörű lyukácskájába. Faltam, csókoltam. nyalogattam, teljes átéléssel, igyekeztem minél nagyobb gyönyörbe részesíteni, mely úgy tűnik sikerült is, mert fejét az ölembe hajtva reszketve élvezett el.
-Na most már tényleg én jövök - szólalt meg öcsi, és az arcomba tolta a farkát.
Nem kellett kérdeznem, mit szeretne, azonnal megmarkoltam és verni kezdtem neki, miközben a nyelvemmel a makkján köröztem. Lassan engedtem egyre mélyebben a számba, majd mikor már nem ment lejjebb bent tartottam és a nyelvemmel kényeztettem. Öcsi újra mozgásba lendült és most a számat dugta azzal a hévvel, mellyel eddig anyut.
-Eszméletlenül jól szopsz nővérkém, látszik, hogy anya lánya vagy.
Bevallom büszke voltam magamra látva anyu addigi teljesítményét. Ekkor öcsi kirántotta a farkát a számból, és azzal a lendülettel tolta is be anya popsijába. Nem tolta mélyre, éppen csak a makkja volt bent, mikor hörögve élvezett el. Ilyen közelségből látni a testvérem farkát, ahogy anyu fenekébe lüktetve lövi spermát, az valami észveszejtő. Mikor a rángás abba maradt újra visszatette az én számba, és párszor még betolta még nekem is. Mire alaposan letisztogattam a puhuló péniszt, a három fiú anyaga már ott gyöngyözött anyu punciján. Mondani se kellett, már is húztam újra oda magam, és szorgalmasan elkezdtem lefetyelni a fiatal srácok popó koktélját. Mondanom sem kell, hogy rengeteg volt, anya rutinosan préselt újabb és újabb adagokat ki magából, a fiú közönség pedig hatalmas ovációval figyelte, ahogy nyelem. Több kiadós korty után, az utolsó adagokat a számban tartva kikúsztam anyu alól, és szembe térdelve vele egy heves csók kíséretében adtam át neki a fiúk ajándékát.
-Ez valami mennyei volt - rogyott le kielégülten, mosolyogva a szőnyegre.
-Az nem kifejezés - bújtam hozzá szorosan.
A fiúk is pihegtek, de a két meztelen egymásba fonódó női test látványa továbbra is táplálta a tüzet a szemükben.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (73)        Nem tetszik (17)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-02-25 19:08:30
Ámor
Először a címet helyesen kellene írni, másodszor a szülinapját mindenki saját otthonában rendezi,vagy egy bérelt helységben.Fantázia az van a buksidban.

2023-02-26 13:04:24
Dürer Irén
Egyet értek Ámor hozzászólásával.Ez annyira kamu,hogy még a címet sem tudtad le írni és fiú vagy férfi írta,nem lány.

2023-02-26 19:52:48
Nemazafiu
Hasonló orgia közepette anyámat 9 haverom baszta,szoptata 3 as csoportban körönként,majd cseréltek. Anyám és a csapat címen olvasható.

2023-03-05 15:28:50
lali
anyámat szülinapján a negyvenediken baszták meg a haverjaim mind az öten én csak néztem ahogy basszák sorban elötte leitatták egész éjjel baszták amit élvezett nagyon


Ezt a szex történetet 6241 X olvasták el.