Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A párom barátnője rákattant a kukkolásra

Beküldő:xasa

Zsuzsa az akkori párom Eszter barátnője volt - egy 3 szobás panelben éldegéltünk egymás mellett. Mondhatni, hogy jól kijöttünk egymással. Csinos/jó fej csajszi volt, de akkor és később sem néztem rá nőként , egyszerűen nem volt az esetem. Viszont ennek ellenére képes volt megbolygatni a szexuális életünket, a lehető legjobb értelemben.
A lakásunkról tudni kell, hogy a 2 háló egymással szemben volt, a 2 között a folyosón volt a fürdőszoba. Reggel általában Zsuzsa kelt a legkorábban, mi általában kb. fél órával később szoktunk kelni. Rólam tudni kell, hogy nem vagyok jó alvó, így rendszeresen felébredtem a szomszéd szobában szóló ébresztőre is. Ilyenkor vagy megpróbáltam visszaaludni vagy pedig (mint ezen a reggelen) nagyon kívánós lettem és elkezdtem Esztert gyengéden simogatni/ébresztgetni. Eszter kifejezetten szerette, ha szexszel indult a nap, így ahogy szokott történni, néhány pillanat múlva már lovagló pózban volt és én kerültem alulra. Elég régi (de kényelmes) volt a franciaágyunk, viszont nehéz volt úgy mozogni, hogy ne nyikorogjon. Mire Zsuzsa végzett a zuhanyzással arra Eszter már teljesen bezsongva és semmivel sem törődve ugrált rajtam az ágy pedig cseppet sem halkan, de ütemesen közvetítette a mozgást nyikorgás formájában. Fél füllel hallottam egy egy kis mozgást az ajtó túloldalán ill. azt, hogy elsötétül a kulcslyuk - éreztem, hogy figyelnek. Amúgy is már a végét jártam, de ebben a pillanatban hatalmasat élveztem Eszterbe, aki hatalmasat nyögve velem együtt ment el. Mintha az ajtó felöl is hallottam volna egy halk nyögést, de ebben nem voltam biztos, viszont a kulcslyuk ismét kivilágosodott és pár percre rá hallottam, ahogy Zsuzsa elviharzott a munkába.
-Te, nem tudom, ma mit csináltunk másképp, de ez kurva jó volt, rég élveztem már ekkorát. Mondta Eszter. Magam is hasonló véleményen voltam, és arra jutottam, hogy nagyon kattanok rá, ha szex közben néznek. Viszont nem voltam benne teljesen biztos, hogy ez történt.
A következő napokban egyre inkább tudatosan készültem Zsuzsa reggeli zuhanyzásaira és általában mire végzett és elment a hálónk ajtaja előtt, arra én már javában keféltem Eszterrel. Direkt úgy fordítottam a kulcsot a zárban, hogy ne akadályozza a belátást és a fűtést is jó előre feltekertem, hogy takaró se kelljen. Így egyre többet tudtam mutatni és mivel az ágy az ajtóval szemben volt tökéletes volt a belátás.
Következő alkalommal a telómat az előszobába rejtettem a hátizsákoba, amíg Zsuzsa zuhanyzott és kamerát bekapcsolva hagytam, hogy lássam mi történik, ha végzett.
A szombába visszérve bezártam az ajtót (erre azért ügyeltünk), de a kulcsot szokás szerint úgy fordítottam, hogy ne akadályozza a belátást. Nekiláttam Eszter kényeztetésének: úgy fordultam, hogy Eszter az ajtó és köztem legyen, így mindketőnket tökéletesen lehetett látni. Gyengéden terpeszállásba húztam Eszter lábait és az egyik kezemmel a szeméremdombját ill. a combja belső felét simogattam. A puncija egyszerre életre kelt és kényszerítenem kellett az újjaimat, nehogy becsusszanjanak idő előtt. Szeretettem volna minél tovább húzni a műsort , így a gyengéd simogatás közben Eszter kezébe adtam - illetve nem is adtam, hanem magától rámarkolt- az ajtó irányába meredő farkamra. Hasonlóan gyengéden viszonozta a kényeztetést, nagyon lassan, de határozottan mozgatta a csuklóját fel-le. Egyre kevésbé bírtunk magunkkal, az újjaim egyre mélyebbre csússzanak Eszter csiklóját érintve a vaginájába, aminek hatására azonnal a szájába tolta a farkamat. A tudat, hogy Zsuzsa nézheti, ahogy a Esztert újjazzom az ágyon, miközben ő a farkamat szopja - nagyon felizgatott. Már nagyon a plafonon voltam és Esztert technikája is igencsak kivételes, amikor egy halk nyögést hallva az ajtó felől az összes felgyülemlett szexuális feszültséget Eszter szájába pumpáltam, és hosszú pillanatokon át vadul keféltem a száját. Eszter is hatalmasat élvezett, amikor látta, hogy milyen hatással van rám és vadul dobálta a fenekét fel le az ágyon, miközben az újjazzással az egekbe repítettem.
Te, ez megint kibaszott jó volt - nem hiszem el, hogy minden reggel így kikészítesz :). Már a munkahelyemen sem lehet velem veszekedni, annyira kisimult és kielégült vagyok, hogy szarok a rosszindulatú megjegyzésekre :). Már alig várom, hogy itt legyen a hétvége és egész nap a farkad rabszolgája lehessek...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (86)        Nem tetszik (20)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7460 X olvasták el.