Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Közös maszti a párommal és a húgával

Beküldő:Bogyó


Ancsa, a feleségem 45 éves, én két évvel vagyok idősebb nála. Ancsa húga Kriszta, 5 évvel fiatalabb nála. Hármunkkal esett meg ez a történet.

A párommal nagyon jó az életünk és a szexben is nagyon jól kijövünk. Hatalmasakat szoktunk kefélni, vagy inkább jobban mondva baszni, ha kívánja, kinyalom, ő is leszop, amikor csak szeretném.
Az önkielégítés sem áll távol tőlünk. Van, hogy együtt csináljuk (szeretem látni, amikor így élvez el), de ha valamelyikünkre csak úgy rájön, az se jelent problémát. Volt már sokszor, hogy csak úgy kivertem magamnak, őt nem zavarta, volt, hogy ő masztizott egyedül, ehhez van két vibrátora is, de a csiklóján is szeret elélvezni. Ilyenkor volt, hogy beszálltam, de olyan is, hogy csak megnéztem, hogy élvez el.

Nemrég otthon voltam egyedül, rám jött a kangörcs. A nappaliban a fotelben ültem, elővettem a farkamat és a telefonon egy pornót nézve elkezdtem verni.
Amire nem számítottam, hogy Ancsa nem egyedül jön haza, hanem a húgával. Egyszer csak kicsapódott a nappali ajtaja, Kriszta, ahogy szokott, berobogott? és meglátta, mit csinálok. Ő sokkal szabadabb szájú, mint a nővére, a meghökkenéstől hangosan kicsúszott a száján:
- Te Ancsa, Ferkó itt hokizik?
A párom is belépett a szobába, és csak ennyit mondott:
- Na és??
Kriszta nem jutott szóhoz. Ancsa megkérdezte:
- Mi van, te még nem láttál férfit, ahogy kiveri magának?
Tudni kell, hogy Krisztának is van mindig pasija ? de nem egy állandó, évente, félévente mással jár, nem tud kikötni egy valakinél.
- De hát? ezt te hagyod?
Mire a párom elnevette magát.
- Persze, hogy hagyom. Sőt, imádom nézni.
Én persze zavaromban eközben igyekeztem eltenni a farkamat, ami rögtön le is lohadt.
- Bocs ? mondtam.
- Ugyan már drágám ? szólalt meg Ancsa ? csináld csak nyugodtan.

Láttam a húgán, hogy nem tért magához. Biztos, hogy ilyenben nem volt még része, hogy így lásson egy férfit, aki magában maszturbál? de azon még jobban ki volt akadva, hogy a páromnak ez ellen semmi kifogása.
Ancsa is látta rajta a meglepődést, és megmagyarázta:
- Figyelj, hugi. Mi gyakran masztizunk együtt, nem zavar minket. Ha meg rám rámjön, hogy el akarok élvezni, akkor simán magamhoz nyúlok, vagy előveszem valamelyik vibrimet és hadd menjen.
Kriszta teljesen kiakadt.
- De hát? hát? - nyögte ki -, de nem tudta folytatni, mert én újra elővettem a farkamat, és szóltam:
- Ha már ennyit láttál belőle, akkor hadd fejezzem be. Nem baj, Drágám? ? kérdeztem Ancsát

Ő megint elnevette magát:
- Mármint, hogy a húgom előtt vered ki? Dehogyis. Hadd lásson ő is valami jót, mostanában úgyse jut neki a szexből.

Ez tényleg így volt, mert pár hónapja nem volt pasija, ezt tudtam én is, mert minden ilyenről beszámol a nővérének, ő meg persze tovább mondja nekem.
- Sőt ? folytatta a párom -, beszállok én is.
Azzal leült velem szemben a kanapéra, szétterpesztette a lábait, benyúlt a nadrágjába, és elkezdte a pináját simogatni.
Kriszta csak állt ott, nem akart hinni a szemének. A nővére nekiáll itt előtte maszturbálni, miközben annak a férje meg veri a farkát.
Nem akart hinni a szemének, annál inkább hinnie kellett viszont a puncijának. Láttam rajta, hogy elkezdi szaporábban venni a levegőt, összeszorítja a combjait? elkezdett hatni rá a látvány.
- Ezt nem bírom ki ? mondta, és leült a nővére mellé a kanapéra.
Ő is széttette a combjait, de rajta szoknya volt, így azonnal láttam, hogy nedves a bugyija. nem sokat teketóriázott, lehúzta a bugyiját ? és megláttam a gyönyörű pináját. Már sokszor gondoltam rá hokizás közben, de élőben még szebb volt.
A párom se vacakolt sokat. Felállt, levette ő is a nadrágját, és a bugyiját. Odament a szekrényhez és elővette belőle azt a két, fasz alakú vibrátort, amelyet felváltva szokott használni. Az egyik kicsit nagyobb volt, mint a másik.
- Melyiket kéred? ? kérdezte a húgát.
- Nekem a kisebbik elég lesz ? válaszolta Kriszta és már meg is markolta.
Látszott rajta, hogy ő sem először használ ilyet. Lassan feltolta magának. Addigra már Ancsában is benne volt a másik vibri.
Én szétterpesztett combokkal ültem a fotelben, szemben velem két gyönyörű nő, széttett lábakkal, széttárt pinájukban pedig ott mozognak a műfaszok. Arra gondoltam, ez életem legjobb farokverése.
Csak arra kellett ügyelnem, hogy nehogy túl hamar elélvezzek, mert látni akartam mindent.
Szerencsére nem kellett sokáig várnom. A két nő egyfolytában a faszomat nézte és közben finom mozdulatokkal járatták magukban a vibrátorokat. Be sem kapcsolták a rezgést, úgy baszták magukat.
Kriszta a másik kezével odanyúlt a csiklójához, elkezdte azt is dörzsölni. Egyre szaporábban vette a levegőt, közben ránézett a nővérére. Ancsa is egyre jobban begerjedt, neki nem kellett a csiklójával játszani, a ki-be tologatott farok megtette a magáét.
Gyönyörűek voltak. Alig telt el néhány perc, amikor már nem bírtam tovább, még kettőt rántottam a farkamon és kilőtt az első adag gecim. Legalább 70-80 cm-re spriccelt a lányok felé.
Kriszta kikerekedett szemmel figyelte, ahogy elélvezek, mozdulatai felgyorsultak, a csiklóját is egyre gyorsabban masszírozta, a vibrátort tövig feldugta magába, majd egy hangos nyögés szakadt ki a torkából:
- Aaaúúúú, elélvezek ? sikította.
A teste homorított, szinte hídba feszült, majd elkezdett rángatózni. És közben sikított.
Erre Ancsa is a csúcsra ért. Ő masztizás közben úgy élvez el, hogy összegörnyed, hörög, majd egy pillanatra megdermed a teste és remegve robban benne az orgazmus. A pinája kilökte magából a vibrátort, és utána egy kis nedv is kicsorgott. Imádtam ezt.
Közben belőlem újabb adagok spricceltek ki, hangosan hörögtem én is, és így élveztünk el mind a hárman.
Percek teltek el. Kriszta szólalt meg először.
- Hú, gyerekek, ez nagyon jó volt? ezt eddig mért nem mutattátok meg?
Ancsa, miközben még mindig remegett a teste, elnevette magát.
- Jaj, hugi? és ez még mind semmi.
Kriszta kérdően nézett rá.
De ez már a következő történet.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (131)        Nem tetszik (44)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 11734 X olvasták el.