Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Első anál a doktornőmmel

Beküldő:Roli


A körzet ahová tartoztam új háziorvost kapott. Ez persze nekem csak akkor esett le mikor lógtam a gimiből és elmentem igazolásért. Egy erősen negyvenes, telt fekete hajú asszisztens nő kijött és kérdezte, hogy ki jött időpontra. Mivel nekem nem volt, ezért kénytelen voltam várni... jól megszivattak vele, mivel az összes banya és tata bement előttem. Már 2 óra hossza is eltelt mire méltóztatott az asszisztens beengedni. Kicsit zabos voltam, mert a potya napot a gimiből baromira nem az orvosnál akartam végig ülni. Az asztalnál egy szőke, szintén idősebb doki néni ült, a szemüvege alól rám nézett és mondta, hogy üljek le. Az asszisztens kérdezte mi a panaszom? Hebegtem ott fejfájásról, meg hányásról, de olyan rosszul hangzott, hogy szerintem sikerült szénné égetni magam a béna kamummal. Ekkor a doktornő odasétált hozzám és levetette velem a pólómat, meghallgatta a hátam, közben a tenyerét a mellkasomra tette. Ez kicsit már megmoccantott bennem valamit.
-Még nem járt nálam eddig ez a fiú - mondta az asszisztensnek.
-Most itt van és úgy tűnik, hogy szeretné, ha a mai napra kiírnánk - mondta elég flegmán az asszisztens, miközben a lapomat írta.
-Neked semmi bajod fiam, ha most nem írlak ki, akkor a suliban minimum 8 igazolatlan órát kapsz érte - állt meg előttem a doktornő.
Meg sem mertem szólalni, mert erre a szitura nem számítottam.
-Milyen a nemi életed? - kérdezte a doktornő, ami olyan váratlanul ért, hogy majdnem lenyeltem a nyelvem. Csak hebegtem-habgtam, hogy egészen jó, de ez még pocsékabbul hangzott, mint a kamu rosszullétem.
-Nézd meg légyszi, hogy vár-e még valaki - szólt oda az asszisztensnek, aki kinézett az ajtón majd visszazárta és belülről ráfordította a kulcsot.
-Nincs senki - mondta az asszisztens nő.
-Helyes, mára már ez a fiatal srác lesz az utolsó betegünk - nézett rám karba tett kézzel a doktornő.-Szűz vagy még?
Persze, hogy szűz voltam, de ha azt mondom, hogy nem olyan rosszul hangozz volna, hogy elképzelni is borzasztó.
-Na ide figyelj bogaram - sétált elém az asszisztens is - tudjuk jól, hogy hazudsz és lógsz a suliból. Megkapod az igazolásod, de meg kell dolgoznod érte.
-Tehát befogod a szád és akkor kérdezel ha megengedjük - mondta a doktornő és olyan közel állt meg előttem, hogy a köldöke szinte hozzáért a számhoz.
-Vedd le a nadrágod és feküdj fel a vizsgáló asztalra - mondta az asszisztens - doktornővel megvizsgálunk.
Szinte remegtem a szitutól annyira izgultam. Bénázva levettem a nadrágom és a boxerem, majd felfeküdtem a vizsgáló asztalra.
A doktornő végig simította a mellkasom majd a farkam vette a kezébe, az asszisztens szintén simogatott, majd a másik kezével a heréim kezdte fogdosni.
-Szűztelenítsük ezt a fiút, de úgy, hogy a fiatal lányoké legyen az első aktus - mondta a doktornő az asszisztensre nézve.
-Csak nem arra gondolsz? - kérdezte kajánul az asszisztens
-De igen arra - nyalta meg a szája szélét a doktornő - a farkát ez a fiúcska elsőnek csak egy szép lányka pinájába kell dugja, úgy veszíti el a szüzességét... hivatalosan - kacsintott a doktornő az asszisztensre.
-Na édesem - mondta lekezelően az asszisztens - félig szűz maradsz, mert a saját korosztályodból való lánnyal jobb, ha elveszíted a szüzességed - miközben beszélt tolta le a nadrágját és a bugyiját, a doktornő pedig már szintén teljesen pucér volt alul. Mind a kettőjüknek szőrös volt a pinája, de ezen nem volt sok időm merengeni.
-Viszont a farkad a seggünkbe fogod dugni - mondta a doktornő miközben megfordult és széthúzta a farpofáit - így a punci szüzességed megmarad, de életed első aktusában a seggünk lyukába fogod dugni.
Közben az asszisztens bekapta a farkam és szopni kezdte. Leírhatatlanul jó érzés volt, sokszor elképzeltem milyen lehet a pornófilmek alapján, de csodás volt. A doktornő közben az arcom felé mászott a vizsgáló asztalon, a fekete combfixje nagyon tetszett.
-Se az én pinámhoz nem nyúlhatsz, sem az asszisztens nőéhez - mondta ellentmondást nem tűrően - csak a seggünket fogod kényeztetni. Most pedig használd a nyelved és nedvesítsd be a lyukamat jó alaposan.
Nem gondoltam volna, hogy életem első szexélménye két tőlem jóval idősebb nővel történik meg... és hogy csak anális szex lesz. Agyalni ezen nem volt időm, mert a doktornőm kipufogóját kezdtem nyalogatni. Kellemes meglepetés volt, hogy semmi kellemetlen ízt nem éreztem, így egyre erőteljesebben csináltam.
-Tisztára, nyald tisztára - mondta a doktornő egyre kéjesebben, miközben mint egy királynő ült a számon. Az asszisztens nő szája is alaposan kiszopta a farkam, ha az élvezettől nyögtem egyet a doktornő megragadta a hajam és a fejem erősen a seggébe húzta. Állt a farkam, majd szét repedt, de szűz fiúként még sem paráztam annyira, hogy lelankadjon vagy elsüljek.
A dokinő ekkor teljesen széthúzta a nyelvem előtt a seggét és már jött is az újabb utasítás:
-Dugd bele a nyelved! - én pedig szó nélkül megtettem - Mélyebbre! - lihegte a doktornő kéjesen. Én pedig amennyire csak bírtam benyaltam neki, ő pedig annyira rászorította seggét a számra, hogy már azt éreztem, hogy eltörik az állkapcsom. Ekkor a doktornő teste megrázkódott és hatalmasat élvezett.
-Nem is rossz egy szűz fiútól első körben - mondta az asszisztens nő - Most pedig itt az ideje, hogy a farkad életed első aktusában a doktornő seggébe kerüljön.
Mikor a doktornő a farkam felé térdelt nagyon izgultam tőle, hogy mit fogok érezni, de az asszisztens nő már a fejem fölé térdelt, rá a két kezemre, leszorítva őket, és a segglyukát a szám felé tolta. Az övét sűrű fekete szőr borította, mint a pináját.
-Mire vársz drágám? - kérdezte lenézően - Nyald a seggem!
Én pedig elkezdtem az elém táruló ánuszrózsát masszírozni a nyelvemmel. Közben éreztem, hogy a doktornő megfogja a farkam és a seggéhez illeszti. Erős nyomást éreztem, majd kellemes meleget és enyhe szorítást, ahogy a farkamra tövig ült.
-Ez a jómadár pont az én méretem - mondta kacérul az asszisztensnek - külön élvezem, hogy a szűz farka nem egy punciba került elsőnek, hanem az én seggembe. Már attól elélvezek ha belegondolok, hogy mocskoljuk be ennek a jómadárnak az első szexuális élményét.
-Remélem bírod kis drágám, mert a doktornő után én is felduglak a seggembe - mondta az asszisztens miközben igazi domina királynőként ült az arcomon. A doktornő pedig eleinte szépen, lassan lovagolt rajtam majd egyre gyorsabban. Jó lett volna látni ahogy a farkam ki-be jár a seggében, de mivel az arcomon ültek, ezért csak az érzések maradtak meg nekem. Bizarr volt belegondolni, hogy az első szex dupla anál szex punci érintése nélkül.
A doktornő egyre gyorsabb tempóra váltott és hangosabban élvezett, mint eddig. Egyszer csak teljesen a farkamra szorította a seggét és kitörtek belőle a kéj hangjai.
-Szerintem az elmúlt 25 évben egyszer sem sikerült a seggem baszatásától elélveznem, de ez a fiatal farkinca megtörte az átkot - lihegte a farkamon ülve.
-Akkor én következem - mondta az asszisztens- de előtte még egy kis kényeztetés jár nekem.
A doktornő leszállta farkamról, az asszisztens pedig a fejemről és odament az íróasztalhoz. Rádőlve széthúzta a seggét engem pedig a doktornőm mögé parancsolt.
-Gyere drágám, mutasd meg nekem is mit tud a farkincád - mondta csábítóan az asszisztens. Én pedig óvatosan elkezdtem a seggébe nyomni a makkom, majd amikor bement lassan az egész farkam. Szuper érzés volt, de a makkom már kezdett nagyon érzékennyé válni a tartós igénybevételtől. Félszegen közöltem velük, hogy még egy menetet már nem bírok ki.
-Majd meglátjuk - mondta a doktornő és alám térdelt, majd a szájába vette a herémet és szopni nyalni kezdte.
A farkam fájdalmasan megfeszült az asszisztens seggében én pedig felszisszentem.
-Ha kell az igazolásod te jó madár, akkor kezd el dugni a seggem - mondta az asszisztens némi éllel hangjában.
Én pedig óvatosan, kezdtem dugni a seggét. A farkam majd szét repedt egyrészt a második análtól, másrészt, hogy a doktornő úgy szopogatta a herémet, mint a cukorkát. Ha már kezdtem nagyon élvezni a dolgot, akkor mindig erősen rászívott a herémre, amitől az érkező orgazmus érzése eltompult. Látszott, hogy nagyon érti a dolgát ezen a téren. Az asszisztens nő az asztalra dőlve élvezte ahogy megdolgozom a segglyukát és néha gyorsabb tempót kért utána pedig lassabbat.
-Jól csinálod édesem, ahhoz képest, hogy szűz vagy - mondta kéjesen. Újra gyorsabb tempóra parancsolt, én pedig dugtam a seggét ahogy bírtam. A doktornő a heréimet már zsibbadtra szopta és mindig nagyon erősen rászívott ha el akartam élvezni. A makkom szinte parázslott és kellemes fájdalom járta a szűz farkam, mert ekkora igénybevételnék még nem volt kitéve. A asszisztensnő ekkor nagyot sóhajtott és kitört belőle az élvezés hangja, én pedig lelassítottam a segge dugását.
-Húúú, ez nagyon jó volt - mondta kéjesen lihegve.
A doktornő közben felállt és öltözni kezdett, de azért még rám pirított: -Ne állj le, hanem basszad tovább az asszisztens nő seggét.
Most már olyan volt a farkam mint egy felhevült nyomócső. A saját tempómban dugtam az asszisztens seggét, mikor éreztem, hogy nem bírom tovább. Az első adag geci szinte úgy éreztem, hogy fröcskölt a seggében. Szinte beleremegett az egész lábam, és zihálva toltam be újra és újra a farkam az asszisztens seggébe, miközben újabb geci adagok repültek ki a makkomból.
-Igeeen te kis drága, engedd magad a seggembe - mondta az asszisztensnő - minden cseppedet engedd belém, tankold meg a lyukam.
A farkam lüktetve pumpálta a gecit, de minden lüktetésnél egyre kevesebb jött.
-Jól csináltad te jó madár, de még ki ne húzd!-mondta a doktornő. Kimerülten álltam az asszisztens mögött, seggében az egyre lankadó, farkammal. - Nem kapod meg az igazolást - mondta legnagyobb elképedésemre -, holnap reggel visszajössz anál kontrollra. Ismét megbaszod a seggünket de belém fogsz élvezni, utána megkapod az igazolást. Holnap majd ráérsz megköszönni, amiért nem vettük el a szüzességed teljesen - azzal rám kacsintott és ajtót mutatott nekem.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (126)        Nem tetszik (48)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 14547 X olvasták el.