Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A kereszt lányom és a sógornőm 4

Beküldő:Tomi


A kereszt lányom és a sógornőm 4.

Mikor a nyaralóból hazaértünk, elmondtuk mindenkinek, hogy Szilvi és én összejöttünk. Nem lepett meg senkit, inkább azon csodálkoztak hogy miért ilyen későn, hogyhogy nem hamarabb. A cégnél is mindenki kitörő örömmel fogadta a dolgokat, kicsit meg is lepődtünk rajta, úgy gondoltuk hogy lesznek akik majd rossz szemmel néznek ránk, de szerencsére nem így történt. Sajnos Berni és Pisti elváltak, nem tudták megmenteni a házasságukat. Nyugodtan, felnőtt emberekhez méltóan kezelték a helyzetet. Nem voltak viták, veszekedések. Pisti megkapta a házat ahol addig éltek és egy igen szép összeget és közös felügyeletet a gyerek felett. Nem akartuk hogy hétvégi apuka legyen belőle.  A válás után Berni tisztára megújult, még dögösebb nő lett belőle. Még szexibben  öltözött, majdnem kihívóan,  a cégnél minden pasinak leesett az álla, de még a nők is megdicsérték a külsejét. Berni és a pici hozzánk költöztek, így legalább akik fontosak számomra közel vannak. Szépen összecsiszolodtunk a mindennapokban, a szex pedig mindig változó, sosem unalmas. Minden este Szilvi meg kapja a magáét, Bernit pedig minden adandó alkalommal elkapom amikor alkalom nyílik rá. A nyáron lehetőség nyílt a külföldi terjeszkedésre, az nagyon munkás időszak volt, fárasztó, napi tizenkét tizennégy óra munka, sok külföldi út, kimerítő időszak volt. A külföldi útak azért jók voltak mert mindig Bernivel mentem, hiszen ö lesz a főnök, neki kell ismernie a helyzetet, én csak segéd erő voltam. De így minden estét együtt tölthettünk. De most már beindult, minden megy a maga útján. A nyár közepén van a szülinapom és a külföldi terjeszkedést is egyszerre ünnepeltük. A nagy hajtásban teljesen megfeledkeztem a Szilvivel kötött fogadásról, a buli napjáig. A cégnél tartottuk a céges bulit egy pénteki napon a születésnapomat pedig otthon, családi körben, szombaton. Már a céges bulin is voltak jelek Berni részéről. Nagyon jó volt a hangulat, sok kolléga és kollegina távozott kettesben, ki hosszabb ki rövidebb ideig. Sosem elleneztem az ilyen afférokat, hiszen egy jó stressz levezető orális kényeztetés, vagy egy rövidke szex jót tesz a munka morálnak.
- Apa, menjünk mi is az irodában, úgy szeretném anya kendvencét én is megadni neked.
- Pont egy buli alkalmával? Mi lesz anyáddal ha észreveszi hogy eltűntünk?
- Ilyenkor mindenki mással van elfoglalva,  anya is elvan valahol, fél homály van, senki nem lát meg és az irodát is bezárjuk.
- És mi a terved?
- Egy hosszú szopás elég lesz?
- Na gyere te kis bestia.
Elmentünk az irodába, leültem a székembe, Berni pedig nekiállt. Szépen lassan gombolta ki a nadrágom, majd a bokámra csúszott, elém gugolt és a már megszokott isteni technikájával neki állt szopni. Jó sokáig elhúzta, de nagyon élveztem, minden cseppet lenyelt és kiszívott belőlem.
- Így legalább anyát estére tovább bírod dugni.
Mikor visszamentünk senki nem vett észre semmit, még Szilvi sem, legalábbis úgy gondoltuk. Jól telt az este, sokáig buliztunk. Mikor haza értünk Szilvi is kérte, sőt követelte a napi adagját, amit meg is kapott és hála Berninek tényleg jó sokáig bírtam, amit a drágám meg is jegyzett. Másnap reggel egyedül ébredtem az ágyban, mikor kimentem a konyhába Szilvi már telefonon intézte a buli dolgait.
- Boldog születésnapot édesem.
- Köszönöm szépen, drágám.
Majd egymás szájára tapadtunk, a kezem rögtön a szoknya alá csúszott és azt a kerek popsiját kezdtem simogatni.
- Gyere édes bújjunk vissza az ágyba egy kicsit.
- Az éjjel is eléggé fel voltál pörögve, nem mintha nagyon bántam volna, de még most is?
- Olyan szexi vagy és hát én vagyok ma az ünnepelt, szeretnék elöleget kapni.
- Előleget? Majd estére nagy ajándékot kapsz, tartogasd az energiádat arra. Szükséged lesz rá.
- Egy picit a szádat sem kaphatom meg?
- Estére édesem, estére.
- Jól van akkor, majd este.
Közben Berni is befutott, úgy a nyakamba ugrott hogy azt hittem hanyatt esünk mindketten.
- Nagyon boldog szülinapot apa.
- Köszönöm szépen kislányom.
- Anya megajándékozott már?
- Sajnos nem, majd este azt mondta.
- Akkor az én ajándékomat is anyáéval együtt kapod meg.
- Szuper, alig várom már.
De még akkor sem esett le a fogadás Szilvivel. Szilvi meg Berni csinálták az előkészületeket, közben jöttek sorban a vendégek én pedig fogadtam öket és a picivel foglalkoztam. Mikor néha Szilviékre néztem nagyon mosolyogtak rám és sutyorogtak egymásnak, de még akkor sem ugrott be a dolog. A buli nagyon jól sikerült, ettünk, ittunk és jól éreztük magunkat az egész család. Dóri távozása óta ez volt az első felhőtlen családi összejövetel. Aztán mindenki átadta az ajándékokat, Szilvi is egy nagy dobozt nyújtott át és közben a fülemhez hajolt.
- Az élvezetesebb részét majd estére megkapod. Gyűjtsd az energiádat mert nem szeretném ha bármelyik lyukam is száraz maradjon.
Majd adót egy csókot és rám kacsintott. Majd jött Berni is , de nála nem volt semmi, átölelt majd a fülembe súgta.
- Az ajándékom közös anyával, de hidd el nem fogsz csalódni.
Jót mulattunk egész este, majd lassan kezdtek a vendégek hazafelé indulni, a pici is gyűgös volt már, így Berni lefektette aludni. Elment az utolsó vendég is, Szilvivel elkezdtük a nagyja romokat eltakarítani, közben közben néha elkaptam, de most már nem ellenkezett. Mikor egyszer kezdtünk jobban belelendülni Berni hangja zavart meg minket.
- Ugye nem megint a konyhában akartok egymásnak esni? Menjetek a hálóba, ajándékozd meg apát egy fantasztikus éjszakával. A többit majd én eltakarítom.
- Az ünnepelt tud még várni, majd ha mindennel készen vagyunk akkor mehetünk.
- Honnan veszed hogy tudok még várni. Lehet hogy a következő pillanatban felrobbanók a vágytól.
- Nem szeretnék még özvegy lenni, úgyhogy fogd vissza magad, csak egy kis ideig, utánna mindent megkapsz, csodálatos éjszakánk lesz, ezt megígérhetem.
- Jól van, de akkor siessünk a rendrakással.
Nagyon be voltam indulva már. Mindig hatalmas élvezet a szex Szilvivel, változatos, heves, szenvedélyes, gyengéd, néha vad, kemény, de mindig szuper, sosem tudni mikor milyen lesz. Mikor mindennel kész voltunk Berni odajött és szorosan átölelt.
- Még egyszer boldog szülinapot apa. Érezzétek jól magatokat az éjszaka, de ne legyetek túl hangosak.
- Köszönöm szépen drága kislányom. Azt pedig nem tudom megígérni, anyádon múlik minden, milyen extra szolgáltatást nyújt majd.
- Hát abból nem lesz hiány. Szinte csak extrákból fog állni az éjszaka.
- Hallod ezt apa?
- Kicsit meg is ijedtem.
Mindhárman felnevettünk, majd Berni az anyját is megölelte és valamit súgtak egymás fülébe. Berni elköszönt ment a saját szobájába, mi is elindultunk, kézenfogva. A közös zuhanyzás is elég izgalmasra sikerült, úgy állt a farkam, azt hittem szétrobban, de Szilvi mindig vigyázott hogy ne lépjen túl azt a bizonyos határt. Zuhanyzás után megkért hogy menjek az ágyba, ő is jön nemsokára. Befeküdtem az ágyba, lüktető, kemény farokkal és vártam az extra ajándékomat. Nemsokára meg is jelent, Szilvi megállt az ajtóban egy tűz vörös csipke szett, combfixes harisnya, a bugyi és a melltartó olyan keveset takart, hogy szerintem kár volt fölvenni, de látványnak nem volt rossz. Mikor végignéztem Szilvin a farkam nagyot rándult.
- Ezt a jelzést úgy értékelem hogy tetszik amit látsz.
- Tetszik, nagyon is. Közelebb is hozhatnád az ajándékom ki akarom csomagolni.
- Nana, csak ne olyan gyorsan, hosszú még az éjszaka, nem sietünk sehova.
Szép lassan, nagyon erotikus léptekkel elindult az ágy felé , a keze a háta mögött, mintha rejtegetne valamint. Hát igazam is lett, két vörös selyem sál volt nála.
- Mit akarsz azzal drágám?
- Ezzel most szépen bekötöm a szemed, ezzel pedig a kezedet kötözöm az ágyhoz  és úgy foglak kényeztetni. Csakis akkor érhetsz hozzám amikor én azt megengedem, és csakis akkor fogsz elélvezni amikor én engedem.
- Most ez komoly. Kikötözöl az ágyhoz és még nézni sem nézhetem amit csinálsz?
- Semmit a kéznek, semmit a szemnek, minden csakis a képzeletedre és az érzéseidre lesz bízva. Jó lesz így?
- Mire vársz, csináljuk!
Föl izgatott az új helyzet, sosem voltam ilyen kiszolgáltatott szituációban. Szilvi a fejem felett oda kötötte a kezem az ágyhoz, majd megcsókolt és a szemem is bekötötte.
- Hidd el édesem, olyan éjszakánk lesz hogy sosem fogod elfelejteni.
Majd nekiállt az ujjaival lágyan simogatni a testem, apró gyengéd puszikkal követte az ujjait, nagyon lassan haladt lefelé, teljesen elvesztettem az idő érzékemet. A farkam egyszer érintette csak, az ujjaival a golyóimat majd szépen lassan a farkamon végighúzta és a makkom simitotta körbe. Szét akart robbani a testem, eddig semmihez nem fogható érzéseket éreztem, az egész testem mintha görcsben állna, de valahogy mégis izgató volt. Szilvi ujjai a lábamon haladt, de hirtelen egy nedves szájat éreztem a farkam tövénél. A nyelv a golyóimat kezdte kergetni a zacskómban, fel nyögten az érzéstől. A nyelv egyre gyorsabban mozgott, majd elindult végig a farkamon éppen érintve azt, majd vissza. Ezt többször is eljátszva, nagyon be voltam már indulva, puncit akartam a farkamra.
- Drágám fel fogok robbanni ha gyorsan nem adod oda a puncidat a farkamnak.
- Hát arra még nagyon sokat kell várnod édesem. Mondtam, nagyon hosszú az éjszaka.
- Meddig akarsz így szenvedtetni?
- Sokáig, nagyon nagyon sokáig, de aztán mikor kiszabadulsz szabadjára engedheted magad.
- Ne félj szét fogok baszni minden lyukat rajtad és meg fogom tölteni öket gecivel.
Majd a fülem mellől hallottam a választ.
- Ezért csinálom kedvesem, hogy jól meg bassz.
Aztán a kéz megmarkolta a farkam és lassan verni kezdte, majd valami nedveset éreztem rajta, amit szétkent . Így még izgatób volt a kéz mozgása, de éreztem hogy ezek az ujjak nem az előbbi talajdonosáé, vékonyabb. Akkor esett le a fogadás Szilvivel, ezek Berni ujjai. Majd kiugrottam a bőrömböl, végre mindkét nő az enyém lesz, nem kell titkoloznunk többé, de azt is tudtam hogy nagyon fel kell háborodnom mikor kiderült ez az egész. Berni keze nagyon lassan mozgott a farkamon, majd Szilvit hallottam a fülemnél.
- Képzeld azt hogy a pinámat huzom a faszodra, érzed milyen nedves? Ezt akartad nem? A pinámat dugni, hát most dugd meg.
Nagyon élveztem a helyzetet, ahogy elképzeltem az egészet.
- Szilviiiiii!!!
Éppen csak mozgott a kéz a farkamon, csakis a makkom izgatta, ami még jobban felhúzott. Majd valami mocorgást éreztem, majd valamit ráraktak a farkamra.
- Mit csinálsz? Mit raktál a farkamra?
- Ne ijedj meg édes, csak egy farok gyűrű, hogy jobban bird és nehogy idő előtt elélvezz. Szeretnéd már érezni a pinám?
- Nagyon akarom, legalább egy kicsit.
- Jól van. Akkor most rá ülök a szádra Te pedig addig nyalsz és dugod a nyelveddel a pinám míg el nem élvezek. Utána talán még is lovagollak, de csak ha jó leszel!
- Szét fogom nyalni a pinád édesem , csak hozzad már!
Ismét mozgolódás majd éreztem hogy a fejem mellé térdel valaki. Majd megéreztem a punciból aradó forróságot és azt a semmihez sem fogható illatot. Kidugtam a nyelvem és akkor már éreztem is a punci izét is, nyalni kezdtem, a punci tulajdonosa irányitotta magát mikor hol nyaljam. Nem tudtam eldönteni hogy ez most Berni vagy Szilvi aki a számra ült, a hangok alapján Szilvi volt , de ki tudja. A punci egyre gyorsabban járt a számon, majd a már ismert hatalmas sikój kíséretében orgazmust élt át Szilvi.
- Most hogy ilyen ügyesen kinyaltál és ekkora orgazmusom lett, a farkad is megkapja a maga jutalmát.
- Alig várom már. Gyere ülj bele édesem.
Ismét mozgolódás majd érzem hogy nyálat csorgatnak a farkamra amit szét kentek rajta. Aztán valaki felé helyezkedik, megérzem a punci forróságát és hogy egyre jobban elmerülök benne. Megismertem, ez Berni , szűkebb a puncija mint Szilvinek, mozogni kezdett rajtam, jó volt végre egy forró, lucskos puncit érezni.
- Lovagolj édesem, nagyon finom a pinád. Élvezz el megint, hallani akarom ahogy síkitasz az orgazmustól.
Egy darabig csönd volt majd halk nyögések kezdték Berni száját elhagyni, egyre gyorsabban mozog rajtam, én is fölvettem a ritmust és dugni kezdtem. Éreztem hogy mellém támaszkodik az ágyon, a pinája szűkebb lett és egyre erősebben tolja rá magát a faszomra amit én egyre erősebb lökésekkel viszonzok. Majd az előbbinél is hangosabb orgazmus rázza meg a szóbát, ez a hang már feltünöen más volt mint előtte, így muszáj voltam rákérdezni.
- Szilvi! Ez nem Te voltál ! Ki van itt? Ki lovagolt meg?
Érzem hogy valaki a szememről leveszi a kendőt, mikor hozzá szokok a fényhez Bernit látom meg magam előtt ugyanolyan fehérneműben mint Szilvi
- Berni mi a fenét csinálsz itt? Mit csináltok ? Nem vagy normális az apád vagyok!
- Nyugi apa, ne idegeskedj. Minden elmagyarázunk.
- Kössetek ki a kezem. Halljátok!
- Maradj nyugodtan drágám. Emlékszel még a pünkösdi fogadásunkra? Hát én nyertem. Rábeszéltem Bernit hogy dugjon veled, és hát az elöbbiekből kiindulva nagyon élvezte is. A szádon én élveztem az előbb, de Berninek hagytam az első menetet.
- Ti nem vagytok normálisak, ezért kellett ez az egész kikötözösdi? Mivel enélkül nem mentem volna bele, az tuti.
- De aztán mégis belém jöttél apa. Vagy nem élvezted a pinám? Mert én nagyon élveztem ezt a nagy és vastag faszodat, végre igazi fasz van bennem. Ugye minden nap megdugsz majd ezután?
- Dehogy duglak!
- A fogadás az fogadás, anya nyert Te pedig betartod amit igértél. Pistivel elváltunk mostmár nyugodtan dughatsz amikor csak akarsz, meg persze akkor mikor én akarom. Sokat kell bepotolnom.
- Ti ez komolyan gondoljátok? Kettőtöket dugjam meg minden nap? Szerintetek bírni fogom én ezt?
- Berni nagyon ügyes, életet lehel beléd ne aggódj.
- Inkább szopok anya.
- Igaz, szopni fog.
Ha a kezem nem lett volna az ágyhoz kötve örömömben már az ágyon ugrálnék mint egy öt éves kisgyerek.
- És mióta készültetek erre a cselre?
- Kb. egy hónapja. És a kislányunkat is felkészítettem mindenre.
- Mindenre? Milyen mindenre, hiszen nem újdonság neki a szex.
- Hát erre apa.
Majd olyan hevesen kezdtek csókolózni azt hittem rögtön elélvezek a látványtól, ráadásul Szilvi ujjai Berni nedves pinájába is elmerültek majd nagyon szexin lenyalta öket.
- Szóval ezt az élvezetet szeretnéd kihagyni vagy inkább élvezni és részese lenni minden nap, akár naponta többször is.
- Szóval akkor nem csak nekem kell kielégítenem benneteket hanem ti is foglalkoztok egymással.
- Pontosan apa. Mostantól hat faszra vágyó lyukat kell betömnöd, de azért mi is besegítünk hogy izgalmasabb legyen.
- Ez így már nem is hangzik rosszul. Láthatnák valami bemutatót, csakhogy biztos legyek a döntésemben?
- Természetesen, elvégre Te vagy ma az ünnepelt.
- Akkor akár leszbi showt is kérhetek?
- Természetesen drágám. Most már hárman leszünk, így boldoggá tesszük egymást, de persze első a lányunk.
- Nem kell engem előtérbe helyezni, azt szeretném ha boldogok legyünk egymással.
- Akkor engem máris boldoggá tehetnétek egy nagy bemutatóval.
- Na kislányom, mit szólsz hozzá?
- Kezdjük anya, legyen meg az ünnepelt kívánsága. De tegyük ki magunkért, had élvezze apa a műsort.
A két gyönyörű nő nekiállt csókolozni egymással, a kezükkel pedig szépen lassan megszabadították egymást a melltartótól. Gyúrták, gyömöszölték egymás melleit, szóptak, harapták a nagyra és keményre nőtt bimbókat. Berni nyála csorgott az anyja melleiről, a keze pedig egyre mélyebbre merült a combja közé, Szilvi egyre hangosabban élvezi Berni kenyeztetését.
- Szeretnél látni valami nagyon izgatott, apa? Na akkor most figyelj.
Szilvi megszabadult attól a keveset takaró bugyitól, fél térdelő helyzetbe állt és jó nagyot terpesztett, kitárult előttem az az imádott pina ami már jócskán felizgult állapotban, kinyílva várta Bernit. Nem sokat kellett rá mert úgy ratapadt a szája mintha mindig is ezt csinálta volna, aztán jöttek sorban az ujjai. Először egy aztán kettő, majd három, végül a negyedik is becsúszott Szilvi pinájába. Aki úgy élvezte Berni száját és ujjait egyszerre hogy három óriási orgazmust élt át. Majd Szilvi nedveitől áztatott ujjait a számba rakta és én nyaltam le öket, alig bírtam már magammal. Aztán a show folytatódott, Berni a farkam fölé térdelt majd előre hajolt, és hatalmasat pucsitott, a legcsodálatosabb látvány volt, mellette Szilvi , felváltva nézte azt a csodálatos pinát és popsit meg az én tekintetemet.
- Naaaa kedvesem, hogy tetszik az új örömforrásunk?
- Gyönyörű puncid van kislányom, és a popsid is szép kerek.
- Mind a kettőt meg kell dugnod még ma este. Igaz a pinám már megvolt de azért még szeretném érezni benne a farkad. De addig is anya játszadozik egy kicsit rajtam, neked.
- Ne csináljátok már lányok. Had basszalak meg végre benneteket.
- Annak is eljön az ideje, és akkor mind a ketten csakis azt csináljuk ami te szeretnél. Most csak élvezd a látványt.
Szilvi széthúzta Berni punciját és a popsiját és nyalni kezdte, nagy hangsúlyt fektetve a popsijára ami ennek hatására kezdett megnyílni. Szilvi ujjai Berni csiklóját kezdte alulról izgatni, de közben a nyelve nem állt le, egyre tágabb lett az a hátsó bejárat és egyre több nyál tűnt el benne. Mikor Szilvi úgy érezte kellően tág lett Berni a csiklóját izgató ujjai becsúsztak a puncijába, a másik keze három ujja pedig a popsimba. Egyszerre két helyen ujjazta anya a lányát, amit nagyon élvezett, a második orgazmusa után kihúzta az ujjait majd újból én lettem a mosogató gép, finom volt Berninek a nedvei.
- Szeretnéd a kislányunkat megdugni?
- Persze hogy szeretném, rakd be neki a faszom.
Szilvi megfogta a farkam és Berni punciját kezdte izgatni vele. Berni felegyenesedve nézte hogy az anyja mit csinál, majd a nedves, csöpögő pinához rakta a farkam ami szépen lassan eltünt benne. Kicsit mozgott rajta Berni aztán lehúzta magát róla, majd hátra nyúlt, megfogta és a popsijához igazította és azzal ült rá. Nagyot nyögtünk mindketten, mikor teljesen ráült várt egy kicsit, majd mozogni kezdett rajtam. Nagyon izgató látvány volt ahogy az a kerek, fiatal popsi nyársalta fel magát a nagy farkamra. Szilvi még szét is húzta hogy minnél jobban rá tudjon ülni Berni . Azt hittem hogy szétrobban a farkam annyira élvezni akartam már, de még tűrtem, hogy a lányok ki tudják élvezkedni magukat, hiszen tudtam hogy utána enyém a pálya és akkor mindent többszörösen visszakapnak majd. Berni leszállt a farkamról és megfordult úgy ült vissza, nagy terpesz, felizgult, kinyilt punci, a farkamon élvezkedő popsi, hatalmas élmény. Szilvivel csókolózni kezdtek, majd Szilvi ujjait éreztem a farkammal miként Berni puncijába minnél mélyebbre tolja öket. Berni megőrült a dupla érzéstől, nagyon vadul mozgott a faszomon, próbáltam én is a ritmust felvenni vele, hol nagyobb hol kisebb sikerrel. De a végeredmény így is egy hatalmas ordítással kisért orgazmus, amit még sosem láttam Bernitől. Mikor lenyugodott a teste leszállt rólam, Szilvi levette a farok gyűrűt és mindketten nekiálltak szopni. Felváltva járt a faszom a lányok torkán, néha már azt hittem hogy össze is vesznek rajta hogy ki szopjon. De nem kellett sokáig veszekedniük rajta mert éreztem hogy olyan erővel fog kitörni belőlem a geci, hogy ilyet még nem éreztem. Ezt a lányok is megérezték, Szilvi, Berni fejét nyomta rá a faszomra és közben pedig gyorsan verte, Berni nyelve pedig vadul ténykedett a farkam körül. Majd elérkezett a vulkán kitörés, annyi gecit pumpáltam Berni szájába hogy nem is tudom hogyan bírta lenyelni, de nagyon kevés folyt ki a szájából. Bár az sem ment kárba hiszen mikor Berni kiengedte a szájából a farkam Szilvi átvette a helyét és minden cseppet feltakaritott. Úgy kapkodtam a levegő után azt hittem elájulok mert az agyam nem jut elég oxigénhez.
- Na drágám, megfelelő ajándékot adtunk?
- Csodálatos volt, mindketten csodálatosak voltatok. Szuper ajándék. Azért örülök neki hogy ezt az ajándékot minden este megkaphatom.
- Ez így van apa, de nem csak esténként, nappal is kaphatsz belőlem, belőlünk.
- Ez még jobb hír. De mikor észhez térek drágám Te következel. Berni puncija és popsija is megkapta a magáét és most rajtad a sor.
- Alig várom édesem hogy jó alaposan megbasz. Csak gyűjtögesd az erőd mert szükséged lesz rá.
Kimentünk a konyhában ittam egy naracslét és ettem egy pár falatot a szülinapi tortámból, hiszen kellett az energia. Aztán átbeszéltük hogy Berni hogy élte meg ezt az egészet, hogy velem akar szexelni, persze Szilvinek nem szólva semmit, hogy mi már jó ideje dugunk egymással.
- De azért van egy kis hiány érzetem is apa.
- Miféle, mi hiányzott kislányom? Nem voltam elég jó, vagy nem elégítettelek ki?
- Szuper voltál, nincs semmi baj a szexel. Csak néha úgy éreztem, hogy jó volna ha több lennél.
- Ezt nem értem.
- Mondjuk mikor a puncimat dugtad, jó lett volna a popsimban is érezni egy faszt, de volt olyan érzésem is hogy de jó lenne ha három faszod volna akkor mindenhol éreztelek volna.
- Így már értem, de hát be kell érned ezzel az eggyel, ha beéred vele.
- Nagyon is jó ez az egy csak elég sűrűn érezzem.
- Hát olyan sűrűn fogod érezni amennyire csak lehet.
Berni elment üdítőt önteni magának én addig Szilvihez fordultam.
- Ugye ez nem valami újabb csel?
- Ehhez semmi közöm, ez új volt számomra is. Úgy látszik hogy a lányunk több faszra vágyik, sokat kell bepotólnia és ezek szerint nagyon éhes a pinája. Drágám meglesz a feladatod, egy éhes és egy nagyon éhes pina vár rád minden nap. De most én is nagyon éhes vagyok erre.
Szilvi megmarkolta a farkam és verni kezdte miközben csókolóztunk. Majd elém gugolt és szopni kezdett, teljes hosszában járatta a farkam a szájában, egészen a torkáig csusztatva, Isteni volt mint mindig. Közben Berni is visszajött és nézte ahogy az anyja kökeményre varázsolja a farkam.
- Nagyon izgató látvány vagytok, ahogy szopod apa faszát, teljesen benedvesedtem tőletek.
Már jó kemény lettem, Szilvi felállt előlem, megfogta a kezem és az étkezőbe vezetett. Ráfeküdt az asztalra, a lábai szinte spárgában, a punciját két kézzel széthúzva és rám várva. Hát nem sokáig várattam, oda álltam és rögtön teljesen betoltam neki és közepes sebességgel dugni kezdtem. Berni mellém állt, átkarolta a nyakam és nézte ahogy az anyját dugom, közben pedig a saját cicijét markolta és a kemény, hegyes bimbóját izgatta. Szilvi nagy mellei a dugásom ütemére mozognak, a nyögései és Berni közelsége nagyon izgalmassá teszik ezt a szeretkezést. Hirtelen Berni rá tapad Szilvi puncijára és hevesen nyalni kezdi, ettől szinte megőrül, dobálja a testét az asztalon, egyik orgazmust a másik után éli át. Kicsit hagyom pihenni, kihúztam a farkam és rögtön Berni szájába toltam és most öt kezdtem el dugni amit nagy lelkesedéssel fogadott. Szilvi fel könyökölt és nézett bennünket, hatalmas mosollyal az arcán, de nem sokáig bírta.
- Kislányom, most már vissza adhatód azt a csodálatos fasz.
Berni megfogta a farkam és újra Szilvi puncijához rakta és én újból dugni kezdtem. Berni csókolozott az anyjával és a melleit izgatta, én dugom a punciját, egy újabb orgazmus az eredménye. Leültem egy székre és néztem ahogy Szilvi teste kezd lenyugodni az orgazmus után, majd felül az asztalon és rám néz.
- Még ennyire bírod?
- Te kértél rá, hát én teljesítem.
- Jó de fejezzük be hamarosan mert én már nem bírom sokáig, úgy megbasztál már.
- Nem baj drágám, ha ki dőlsz újból elkapom Bernit.
- Azért remélem lesz annyi erőm hogy ki tudlak elégíteni.
Majd leszállt az asztalról és az ölembe ülve magába vezette a farkam, ami azonnal tövig csúszott belé. Előre hátra ringatni kezdte a csípőjét, élveztük mindketten, majd a számba rakta két ujját, mikor jó nyalás lett kivette és a következő pillanatban már éreztem is hogy elmerül a popsijában. Tudtam mi fog következni, és azt is tudtam hogy azt én sem fogom sokáig bírni.  Mikor úgy érezte Szilvi készen áll a fogadásomra leszállt a farkamról majd a popsijához igazította és lassan rá ereszkedett. Forró volt nagyon, most én kezdtem el mozogni a lehetőségeimhez képest, de Szilvinek ez kevés volt. Leszállt rólam, rá támaszkodott az asztalra felrakta az egyik lábát, kinyomta azt a formás fenekét, egyik kezével hátra nyúlva széthúzta a popsiját.
- Gyere drágám, baszd szét a seggem, érezni akarom azt a nagy faszodat.
Én mögé álltam és egy határozott mozdulattal tövig tóltam a farkam. Szilvi felnyögött és ö is mégjobban rátolta magát. Berni ott állt mellettük és nézte ahogy az anyját dugom.
- Ne kiméld anya seggét, baszd meg jól, ahogy engem.
Keményen dugtam Szilvit, Berni meg nézett minket miközben izgatta magát. Egy jó ötletem támadt, hogy Szilvit rendesen elintézzem, vagyis elintézzük. Bernit magamhoz húztam és csókolni kezdtem, majd a füléhez hajoltam.
- Nyaljad anyád pináját és rakd be neki annyi ujjad amennyit csak tudsz. Ne finomkodj vele.
Berni rám mosolygott és újból megcsókoltuk egymást és mikor elváltunk ő legugolt Szilvi lábai közé és elkezdte nyalni, majd éreztem hogy egyre több ujja tűnik el Szilvi puncijában. Én csak dugtam, Berni is tette a dolgát, Szilvi meg csak élvezte a kettőnk játékát a testén. Nagyon hangos volt, szinte már kiabált a sorozatos orgazmusok hatásától, de éreztem hogy nekem is itt a vége amit Szilvi is érzékelt.
- A számba akarom, én akarlak leszópni!
Teljes sebességre kapcsoltam és úgy dugtam Szilvi popsiját közben pedig Berni is dolgozott még a punci. Éreztem hogy nemsokára végem van, így Berni kezét eltoltam Szilvi puncijától, tudta hogy mi fog következni. És akkor elért engem is a második orgazmus.
- Gyere drágám!!!
Szilvi pillanatok alatt előttem térdelt, a robbanásig feszült farkam tövig a szájába és hatalmas erővel szopja aminek hatására akkorát élveztem hogy alig bírtam megállni a lábaimon. A szokásos üvöltéssel pumpáltam a szájába a még bennem lévő sperma mennyiséget, amit anya és lánya felváltva szóptak ki belőlem. Majd mikor már végeztek le ültem a székre és csak kapkodtam a levegő után.
- Elég jó szülinapi ajándékot kaptál édesem?
- Ennél jobb nem is lehetett volna.
- Azért nekem akadt volna. De most Berni beavatása volt a fontos, úgyhogy mostantól a Te drága kislányod is bármikor a rendelkezésedre áll.
- Igen apa, bármikor megdughatsz, de azért ha én vágyom rád remélem akkor megdugsz majd?
- Hát persze kislányom, csak bírjam erővel, mert most teljesen lemerültem, minden szempontból.
- Majd mi edzésben tartunk, igaz anya?
- Igen drágám, úgyhogy készülj fel édes, nem lesznek itt pihentető esték. Minden nap kemény szexel zárjuk a napot.
Hát így is történt, azóta hármasban, illetve a kis Tomikával négyesben élünk egy fedél alatt. Most már teljes és boldog az életem, amit másfél évvel ezelőtt nem gondoltam volna.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (141)        Nem tetszik (91)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-01-28 21:57:33
Gábor
Tomi Remélem nagyon hammar jön a következő réssz is! Addig én újra elkezdem az elsőtől olvasni


Ezt a szex történetet 14581 X olvasták el.