Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Márti fia Gergő

Beküldő:attila


Márti 54 éves háziasszony ,az az igazi vidéki nő már nem szép kicsit duci jó nagy lógó mellekkel,
Gergő Márti fia ő 27 éves sportos fiú valamiért nem a lányok kedvence pedig minden adott lenne,csak hát anyukával él a különélesről hallani sem akar!
Szóval Márti a szeretőm heti néhány alkalommal át megyek hozzá kefélünk egy jót és haza megyek kapcsolatunk már jó ideje tart és mindketten elégedettek vagyunk egymással.
A történet igazából úgy kezdődik,hogy éppen Márti szopta a faszom mikor váratlanul haza ért Gergő és ránk nyitott a szituáció elég morbidra sikerült Márti térdel előttem a faszom a szájában Gergő meg tágra nyílt szemekkel szinte felháborodott arccal kérdezi, ti meg mi a jó kurva nagy faszt csináltok?
- éppen szopatom anyádat vagy mit látsz!
- azt látom de mióta tart ez köztetek?
Közben persze felöltöztünk és a beszélgetést nem erőltetve nehezen de elraktam a faszomat és annyit mondtam távozóban beszéld meg anyuddal.
Miután haza értem és lehiggadtam ittam egy kávét és pihenni szerettem volna de valaki erősen verni kezdte az ajtómat sejtettem,hogy Gergő az és jön számon kérni.
- be mehetek beszélnünk kell
- gyere kérsz inni valamit?
- egy jó erős pálinka jól esne
Elé raktam egy fél üveg barack pálinkát egy poharat
- szolgáld ki magadat
- mióta dugtok anyámmal
- nem mondta el
- nem csak hogy semmi közöm hozzá és joga van jól érezni magát
- igaza van de kb 4 éve miután apád elhagyta
- és miért pont te,hiszen fater haverja voltál
- az csak egy dolog
- amúgy szép nagy farkad van megértem mutert,hogy rá kattant
- köszönöm biztosan a tiéd sem kicsi
- hát nem túl nagy
- megmutathatnád mekkora te már láttad az enyémet most én akarom látni a tiédet.
- szivatsz miért akarnád látni
- na állj fel a székről támaszkodj a konyha pulthoz és told le a gatyádat a többit én megoldom
- rendben de csak megmutatom és ennyi
- azt,majd meglátjuk
Ahogy Gergő letolta a gatyáját szembe álltam vele a bal kezemmel benyúltam a faszáért a gatyájába és rögtön verni kezdtem a jobb kezemmel az arcát simogattam és csókolózni kezdtünk,Gergő fasza nagyon kemény volt már és én is felizgultam már teljesen .
Térdelj le fejezd be amit anyád elkezdett.Gergő ,mint aki parancsott teljesít elém térdelt és a faszomat ki szabadította a gatyámból és finoman verni kezdte
ezaz jól csinálod csókolgasd simogasd még mielőtt bekapod és Gergő profi módon játszott a faszommal mielőtt bekapta rám nézett elmosolyodott és biztos akarod kérdésére annyit válaszoltam igen nagyon ezután Gergő profin kezdett szopni a nyelvével izgatta a makkot aztán egyre mélyebben engedte a szájába és egyre több ideig tartotta ott míg el nem értem a torkáig ekkor bele markolt a seggembe és mély torkozni kezdett én kissé óvatosan baszni kezdtem a torkát majd kb 15 perc múlva teleélveztem a száját!
Gergő felállt szájon csókolt a gecis szájával és annyit mondott
-befejeztem anyám helyett.
- még nem végeztünk haver!
- miért is még mi következett volna anyuval?
- indulj a szobába és megtudod
Mikor a szobába értünk azonnal lesmároltam Gergőt és rá löktem az ágyra teljesen meztelenre vetkőztettem jól szemügyre vettem a hibátlan testét és azonnal végig csókóltam míg nem a farkához értem és szopni kezdtem vagy 7-8 perc szopás elég volt,hogy eldurranjon és teleélvezze a számat én lenyeltem minden cseppet és a seggét kezdtem nyalni közben újjaztam és tágítottam mikor már elég tágnak ítéltem oda raktam a faszom a nyíláshoz
- akarod?
- igen nagyon nagyon
hát jó és betoltam neki meglehetősen sok fasz járhatott benne,mert a nem kicsi farkam simán búcsúzott neki ezért azonnal baszni kezdtem az első tíz percben kutya pózban dugtam Gergő gyönyörű fenekét,majd a hátára fordulva a két lábát a vállamon megtámasztva basztam tovább és közben csodáltam a szálkás testét a csinos pofiját gyönyörű szemeit beleszerettem a fiúba dugtam őt vagy 20-25 percet mikor beleélveztem a fenekébe ő még nem ment el hanem a farkát verte amit én átvettem tőle és egy gyors szopás után a torkomra engedve az összes gecit lenyeltem!
Gergő aznap már nem ment haza végig szeretkeztük az éjszakát és másnap mikor dolgozni ment ismét meglátogattam Mártit mert azért őt sem hanyagolhattam el.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (84)        Nem tetszik (122)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 15651 X olvasták el.