Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Karácsonyi ajándék 4

Beküldő:Tamás


Karácsonyi ajándék 4


Anyáék elmentek a négy napos szex buliba, mi pedig készültünk a saját bulinkra. Anyáék teljes körű hozzáférést engedélyeztek a műfasz készletükhöz és minden egyéb ott található játékszerhez ( fenék dugó, gésa golyók stb. stb . ), Barbi úgy tervezte hogy ki is fogja használni. Már az első napon reggel szex, délben szex, este pedig a szokásos hosszú, nagy szex. A vibrátorokat is bevetettük így igen izgalmasra sikerült a nap utolsó szeretkezése. Barbi tényleg három orgazmust kipréselt belőlem és az idő rekord is megdőlt. Szilveszter napján szintén nagy szexel indítottuk a napot, de utánna megbeszéltük hogy majd csak éjfél után lesz a következő menet, muszáj volt regenerálodni mindkettönknek. Barbi főzni is jól tud így megcsináltuk a szokásos szilveszteri kajákat, malac sült, lencse, virsli előkészítve, pezsgő behűtve. Természetesen nem hagytuk egymást élvezetek és orgazmus nélkül, volt olyan is hogy a virsli nem a fazékba került hanem Barbi pinájába. Én persze nem élveztem el egész nap, gyűjtöttem Barbinak a gecit, hogy újév napján meg tudjam locsolni vele. Elérkezett az éjfél, pezsgő, csók, hosszú és heves, a rokonok hívásainak fogadása, majd anyáékkal a beszélgetés. Jól vagyunk, élvezzük egymás társaságát, minden szuper, náluk is jó a buli, és sietnek haza mert hiányzunk nekik. Barbi az ölemben ülve kezdte éppen az új év első szeretkezését előkészíteni mikor csipogott a telóm. Egy ismeretlen számot írt ki, sms érkezett, Réka küldött üzenetet.
- Honnan tudja a számomat?
- Én adtam meg neki, utólag is bocsi. Mit írt had nézzem.
Barbi kivette a telót a kezemből és olvasta az üzenetet.
- Nagyon nagyon hiányzol, olyan jó volna a karjaid között lenni és érezni a csókod mint a héten a plázában. Boldog új évet szeretnék kívánni neked, bár ez számomra csak akkortól fog az lenni mikor újra és örökké együtt leszünk. Remélem hogy sok sok évig mi leszünk az a boldog pár, akik először mondják egymásnak, hogy boldog új évet.
Kivettem Barbi kezéből a telót és én is elolvastam.
- Hát Tomika ez felér egy szerelmi vallomásnak, és egyben egy házassági ajánlat is.
- Igen, ettől féltem én is.
- Ettől, miért?
- Félek hogy szerelmes leszek Rékába , és hogy az milyen új érzéseket fog előhozni belőlem. Nem fogunk e eltávolodni egymástól? Hogy Rékát fogom előtérbe helyezni. Félek ettől az egésztől, pedig nagyon szeretném azt a nőt.
- Ha úgy érzed öcsike hogy Réka lesz az a nő akivel hosszú távon is el tudod képzelni az életed, nem szabad ilyen dolgokon gondolkodnod. Mi mindig itt leszünk egymásnak, a mi kapcsolatunk egy örök és széttéphetetlen kapcsolat. Örülni fogok a boldogságotoknak, komolyan, tiszta szívből, de arról majd gondoskodom hogy a mi kapcsolatunk is boldog legyen. Ugye érted?
- Persze, és köszönöm szépen hogy ilyen megértő vagy.
- Ne hülyéskedj már Tomika, ez az élet rendje, szerelmesek leszünk, meg találjuk az igazit és kész. Attól mi még nem szűnünk meg létezni egymásnak. Na add csak a telódat.
- Mit akarsz írni neki? Nehogy le írd, hogy szeretem mert az nem igaz.
- Azt nem fogom, ne aggódj, csak megszervezem az első randitokat. Délután öt óra az jó neked, holnap.
- De hol?
- Ha már a plázai csókot emlegette akkor ott lesz az első randitok, az jó lesz neked is, nem?
- De igen az szuper lesz.
Barbi elküldte az üzenetet, majd ledobta mellénk a telefont és újból a farkammal foglalatoskodott. Én is már a pináját és a melleit izgattam mikor újra csipogott a telóm. Megnéztem, válaszolt Réka. Ott leszek. Alig várom már a holnapot. Millió csók. Remélem holnap meg is kapom mindent. , és rengeteg emojis piros szívecske.
- Na, összehoztam a jövődet?
- Remélem, ezért most ezt meg kell hálálnom.
- De nagyon keményen háláld meg, úgy szeretném most.
Keményen megháláltam Barbinak, minden baszható lyukának, hatalmas szeretkezéssel indult az új év. Elsején valamikor kora délután keltünk fel, vörösen izzó fasszal, Barbi érzékeny pinával és fenékkel. Ettünk, ittunk egy keveset aztán vissza az ágy, majd csak másnap reggel ébredtünk fel. Gyors rendrakás a lakásban, takarítás. Megnéztem a telefonom és Réka üzent megint. Már számolom a perceket, hogy mikor érezhetem a szádat, de ha szeretnéd mást is érezhetsz a száddal. Csók Réka .
Megmutattam Barbinak az írást.
- Hüha, Rékának nagyon viszket már a pinája, nem tudom mit szól majd ha meglátja a faszod.
- Ez az Barbi, mi lesz ha túl nagy leszek neki. Hiába ő életem nője, ha nagy a faszom belé.
- Hát ez majd az első alkalommal kiderül, vagyis ma este.
- Rögtön hozzam fel és dugjunk, az első randin.
- Ha Réka belemegy, miért ne. Legalább hamar kiderülnek a dolgok.
- De ma jönnek haza anyáék is, szerettem volna őt is üdvözölni az ágyamban, már négy napja nem éreztem anya testét.
- Hát igen ez most nem fog menni ha Réka itt lesz.
- Látod már az első alkalommal problémák vannak.
- Dehogy van probléma. Elhozod Rékát, jól megdugod, hogy még jobban beléd szeressen, kicsit beszélgettek aztán haza viszed. Mikor vissza jössz szabad a terep, tágra nyílt combok várnak rád, és akkor üdvözölheted anyát is.
- Igazad van, pontosan így fogok tenni.
Már én is néztem az órát, egyre izgatottabb lettem. Barbi össze állította hogy milyen ruhát vegyek fel a randira. Elérkezett az idő és én indultam a plázába, de előtte szóltam Barbinak hogy Réka úgy tudja hogy a család együtt bulizott vidéken, nehogy elszólja magát és anyát és apát is tájékoztassa a dologról. Barbi ötletére vittem egy szál vörös rózsát és ott vártam életem nőjét ahol pár nappal korábban smároltunk. És mikor megláttam leesett az állam is, fekete bőr naci ami igencsak jól engedte látatni a formás lábait, ami a modern táncnak köszönhetett. A kabát a kezében, ily láttam közepes nagyságú melleit, az arca szépen kifestve a kék szemei csak úgy ragyogtak. Míg oda nem ért csak egymás szemét néztünk, aztán se köszönés, semmi, csak smároltunk egymással. Vagy tíz percig, csak mi ketten voltunk a világon, nem érdekelt hogy ki lát bennünket, vagy hogy mit szólnak az emberek. Mikor elváltunk egymástól akkor adtam át a rózsát, Réka nagyon örült neki.
- Akkor mehetünk?
- Hová is?
- Hát hozzátok, nagyon sokat vártam erre az időre, hogy mi egy pár legyünk. Nem szeretném tovább húzni az időt.
Alapból nem szeretem a rámenős csajokat, de Rékának most igaza volt.
- Akkor gyerünk, ott is szeretnél aludni vagy csak szex és kész.
-Ha tehetném minden pillanatát az életnek veled szeretném tölteni, de ez most csak rövid első randi lesz.
- Nem lesz az olyan rövid.
Réka rám mosolygott és újból lesmárolt.
- Remélem is.
Majd kézen fogva elindultunk az autóhoz, míg haza nem értünk simogattam a combját, amit az ő keze irányított, de sosem értem a pinájához, pedig nagyon akarta volna. Gondoltam magasabbra korbácsolóm a vágyakozást benne, ha már az első alkalommal az ágyban akarja tölteni velem az időt. Mikor haza értünk anyáék autója is ott állt, nagyon megörültem neki, de ugye nem mutathattam ki. Mikor beléptünk a házba hallottam anya hangját hogy Barbival beszélgetnek, az előszobából belépve a konyhában láttam meg a két nőt.
- Csókolom Zsóka néni , szia Barbi.
-Sziasztok. Nem sokáig tartott a randi.
- Anya, ugye már régóta ismered Rékát, most hivatalosan is szeretném bemutatni mint a barátnőmet.
- Csodás, már mindketten régóta erre vártatok. Sok boldogságot kívánok nektek, és remélem hogy hosszú hosszú évekig boldogítjátok egymást. Mivel most már a családhoz tartozol, semmi magázodás, rendben Réka.
- Igen, köszönjük szépen a jó kívánságokat. Igyekszem boldoggá tenni Tomit.
Aztán anya Rékát ölelte meg Barbi pedig engem, majd csere. Anyát úgy szorítottam, hogy sose akarom többé elengedni, mivel Barbi tudta mennyire hiányzott anya közelsége Rékával úgy fordult hogy nekünk háttal álljon és ne lásson semmit. Mikor mindketten meggyőződtünk a biztonságról rögtön lesmároltam anyát és a szoknyája alá csúszott a kezem. Nem lehetett sokáig húzni az üdvözlést, de az a pár perc is jó volt.
- Itt töltöd az éjszakát is Réka, vagy csak pár órát maradsz?
- Szeretnék itt maradni, de holnap vendégek jönnek hozzánk így haza kell mennem.
- Sajnálom, pedig olyan szívesen láttunk volna.
- Köszi Zsóka, aranyos vagy.
Majd Réka átölelte anyát, Barbi meg is lökött és mutatta a hüvelyk ujjával hogy tetszik neki a látvány.
- Apa hol van?
- Felment zuhanyozni, majd jön nem sokára.
- Mi is felmennék, ha nem baj?
- Dehogy baj, menjetek csak nyugodtan. Élvezzétek egymás társaságát.
- Éppen azt szeretnénk.
Meglepődtem Rékán, hogy milyen nyílt anyával szemben. Szinte húzott magával a lépcsőn felfelé, becsukodott mögöttünk az ajtó és már estünk is egymásnak. Réka az ágyhoz vezetett és rá lökött.
- És most csak figyelj, mindent a szemnek és semmit a kéznek. Nehogy magadhoz nyúlj.
Réka táncolni kezdett és úgy szabadult meg először a felsőjétől, ami alatt egy bordó melltartó volt, ami azokat a közepes méretű melleit tartotta. Aztán jött a nadrág, hát látszott a mozgásán hogy több mint tíz éve táncolni jár, mire megszabadult a nadrágtól a farkam is életre kelt. Háttal állt nekem olyan kerek feneke volt hogy rajzolni sem lehetne szebbet, aztán előre hajolva tolta le a nadrágját így láttam meg a bordó tanga takarásban levő pináját. Húsosnak látszott, de a kétely akkor is ott volt bennem hogy magába tudja e fogadni majd, a most már nagyon feszülő faszomat. Könyökömön támaszkodva néztem végig a műsort, ami, a nadrágomra nézve nagyon izgató volt és ezt Réka is látta.
- Látom tetszett a műsor.
- Ilyen adást minden nap néznék.
- Gondoltam, de lehet hogy kapsz is, de én most a hatását akarom látni.
Majd bele ült az ölembe és a pólómat rögtön le is vette, simogatta a meztelen felső testem, de nem csókolt meg pedig vártam rá. Majd a keze a nadrágom gombját kapcsolta ki, aztán a cipzárt húzta le, amíg bírta. Kicsit féltem nehogy odacsípje, de ügyes volt. Aztán rá lökött ismét az ágyra, én ismét a könyökömön támaszkodva néztem hogyan szabadít meg a maradék ruháimtól. Lehúzta teljesen a cipzárt, majd megfogta egyszerre a nadrágom és az alsóm szélét és húzta le rólam. Megemeltem a csípőm hogy könnyebben lecsusszon, lehúzta a zoknim is így teljesen meztelenül feküdtem előtte. A farkam a hasamon pihent teljes valójában.
- Ez aztán jól megnőtt. Igazak a pletykák.
- Milyen pletykák?
- Hát hogy nagyon nagy farkad van és tudod is használni.
- Ki terjeszt ilyeneket rólam?
- Gondolom az exeid, az egyik része már biztosan igaz, de a másik fele is nagyon érdekel.
Simogatta végig a combom, a szája pedig követte, nem sokáig vacakolt mert rögtön szopni kezdett, egyik keze a golyóimmal foglalkozott, míg a másik a szájával összhangban mozgott a faszomon. Jól szopott, istenien. Néztem és élveztem egyszerre, nagyon felizgatott ez a kettős élmény. Életem nője a lábaim között térdelve isteni szájmunkát végez a farkamon. Egyszercsak abbahagyta és a sarkára ült és szépen lassan, erotikusan megszabadult a melltartójától és így végre azokat is láthattam. Nagyon szépek, gömbölyű, aprócska bimbó udvarral de annál nagyobb hegyes bimbókkal. Végignéztem rajta és arra a megállapításra jutottam hogy egyszerűen tökéletes ez a nő. Szőke hosszú haj, csábos kék szemek, szép arc, isteni finom, vékony ajkak, a mellei meg olyan tökéletesek, nagyon formásak, középen össze érnek, göbölyűek. Szerintem ezt a nőt egy plasztikai sebész rakta össze olyan tökéletes minden egyes testrésze, de még egyről nem tudok semmit, de ha így haladunk hamarosan minden kiderül. Réka a melleit simogatta, a bimbóit csavargatta és szopta azokat
- Megdugod  öket?
Válasz gyanánt csak az ég felé állítottam a nyálától nedves farkam. A mellei közé rakta a faszom és mozogni kezdett rajta, fenomenális érzés volt, nyálat csorgatott közéjük, és az elő bukkanó makkomon mindig szívott egyet.
- Oooohhhhhh, Rékaaaaa.
Hangosan tudattam vele hogy mennyire élvezem, ő pedig csak mosolygott, majd abba hagyta, megmarkolta a faszom és a bimbóit kezdte simogatni vele. Először hallottam hogy ő is hangot adott annak hogy élvezi ezt az egészet. Majd elengedte a faszom, fölállt és letolta azt az igencsak keveset takaró tangáját. Húsos pinája volt, csak a két nagyajkai látszottak, majd rám borult és smárolni kezdtünk én rögtön a fenekét kezdtem simogatni.
- Látom azért Te is készültél.
Nem tudtam hogy miről beszél, de arra néztem ahová ő is. Az ágy melletti író asztalon megláttam egy doboz óvszert és a síkósítót, ami ismerős volt, mert Barbival vettük és egy doboz pzs-t, magamban megköszöntem Barbinak.
- Azért reménykedni szabad, nem?
- De igen. Most csomagoltalak ki úgyhogy nem fogom a legnemesebb testrészedet becsomagolni, érezni akarom. A sikosító pedig majd akkor kell ha együtt töltjük az egész éjszakát. De azért köszönöm hogy ilyen figyelmes vagy, jól esik.
- De mi lesz a védekezéssel.
- Nem szeretnél gyereket, Tomi?
- Réka!!!???
- Csak vicceltem, gyógyszert szedek, úgyhogy nem kell visszafognod magad, meg egyébként is oda élvezel ahová csak szeretnél, én élvezni fogom.
Adott egy csókot majd a lábam közé állt, megfordult , hátra nyúlt és a pinájához igazította a faszom és elkezdett rá ülni. Gondoltam most dől el a jövőnk, de kár volt aggódnom, mert könnyedén csúszott rá pinája, a lüktető faszomra. De ha így zárt lábakkal ilyen könnyen magába tudott fogadni akkor mi lesz ha szétrakja öket. Réka nekiállt liftezni, olyan jó volt nézni ahogy az a forró, nedves pinája mozgott rajtam. A térdeimen támaszkodva dugta magát, ő diktálta a tempót ami egyre jobban gyorsult, és ennek bátran hangot is adott, tudván hogy az egész család fül tanúja az első szexünknek.
- Aaaaahhhhh istenem, szerelmem, mindjárt elélvezek, aaahhhhh, nagyon jóóóóóó, mindjárt élvezek, most, aaaaaahhhhhhh.
Barbi is hangos, meg anya is, úgyhogy Réka is beleillik a családi sorba, és ez annyira fel izgatott hogy nem engedtem hogy le szálljon rólam. Megfogtam a derekát és magamra húztam,  a lábát emelte az ég felé és mikor elértem a térd hajlatát teljesen hátra húztam mindkét lábát és dugni kezdtem. A kezével az ágyneműt tépte, szaggatta minden egyes orgazmus alkalmával a teste megfeszülve az én testemen és olyan hang orkán hagyta el a száját, hogy azt még Barbi is megirigyelné. Lefordult rólam, lihegett, levegő után kapkodott, a teste még meg meg rándult  tomboló élvezet hullámtól.
- Nehogy abba hagyd, dugjál tovább.
Csak néztem rá, hiszen még az előző orgazmus hatása alatt van, de újra a faszom akarja élvezni. Mivel oldalt feküdt, így mögé térdeltem és úgy kezdtem baszni azt az éhes pináját, amire egyáltalán nem számítottam. Aztán a következő póz, szemből a lábai a nyakamban, majd  hátulról, majd lovaglás, ismét hátulról a kérésnek megfelelően de itt volt a vég számomra is. Annyi gecit pumpáltam abba a követelőző pinába, hogy akkor úgy gondoltam anyának nem is maradt. Réka alig élt, de azért tisztára szopta a farkam és én is simogattam míg lenyugszik teljesen. Aztán irány zuhanyozni, még szerencse hogy mindenkinek saját fürdője van. Mielőtt kiléptünk volna a szóba ajtaján láttam hogy Réka feszült egy kicsit.
- Mi a baj drágám? Talán túlzásba vittem valamint, vagy fájt a szex.
- Dehogy is szerelmem, tökéletes volt minden. Sőt még annál is jobban. Csak az a baj hogy az én hangom hallatszott az egész házban.
- Az miért baj? Élveztük a szexet és kész.
- De mit fognak szólni a szüleid? Nem merek lemenni.
- Higgy nekem, anyáék határtalanul boldogok lesznek.
- Hát persze.
- Hidd el, úgy lesz. Majd ha egész éjszakát töltönk együtt, megtudod miért.
- Miért?
- Majd megtudod.
- Naaaa.
- Majd megtudod.
Mentünk le az emeletről, a család a nappaliban ülve, mindenki száján hatalmas mosollyal. Már apa is ott volt, így neki is felvázoltam a helyzetet.
- Apa, neked is szeretném hivatalosan is bemutatni az új barátnőmet, Rékát.
- Csókolom Tomi bá.
- Réka, mondtam hogy tegeződünk.
- Bocsánat, szia Tomi. Ez kicsit furcsa, de majd valahogy megkülömböztetlek benneteket.
Apa szokásos frappáns válasza.
- Nem fontos Tominak hívnod, hallgatók én a drágámra, szívemre, életemre.
- Jóóó, majd nem felejtem el.
Hangos nevetésbe tört ki az egész család.
- Szeretnék bocsánatot kérni hogy olyan hangos voltam.
- Ugyan Réka, nincs miért, élveztétek az együttlétet, nem számít hogy milyen hangosan, csak az a lényeg hogy boldogok legyetek. És ezzel minket is boldoggá tettetek, hiszen mindenki örül a boldogságotoknak, legyen az akármilyen hangos. Ne csinálj ebből problémát, hiszen nem az.
- Köszönöm Zsóka.
Majd anya nyakába borult és egy puszit adott az arcára, majd jött apa, neki is megköszönte és a puszi sem maradt el. Barbit sem hagyta ki, majd elindultak a konyha felé, akkor látta meg apa azt a formás fenekét.
- Húúú, micsoda formás nadrág.
- Apa, ne már.
- Mi a baj fiam, én csak a nadrág szabását dicsértem meg. Drágám ti is vehetnétek ilyen jó szabású nadrágot.
- Majd megbeszéljük Rékával és elmegyünk hármasban vásárolni, jó lesz úgy?
- Szuper, mi meg addig fiam beülünk valahová sörözni és a csajokat stiröljük majd.
- Nagyon jó ötlet apa.
- Milyen csajokat akartok ti nézni?
- Hát drágám éppen aki arra jár majd.
- Úgy van fiam.
- Réka, egy fontos dolog ami meghatározhatja a jövőtőket. Öcsike nem szereti a féltékeny nőket. Ha megbízól benne, nem fog okot adni rá. Hidd el, ismerem már elég jól.
- Barbi jól mondja, azok a lányok akik féltékenyek voltak nem kellett sokáig ide járniuk. És abban nincs semmi rossz ha egy pasi megnéz egy csinos nőt. Te is meg én is és Barbi is megnézzük a jó pasikat, azzal még nem csaltuk meg a párunkat.
- Igen tudom, és bízom is a szerelmemben, de hogy ilyen nyíltan kimondják hogy nézik a csajokat, és hogy megdicsérte a fenekem Tomi, ez még szokatlan nekem, de azért köszönöm.
- Majd hozzá szoksz és rá jössz hogy az öszinteség és a nyíltság nálunk többet jelent mint másnál.
- Ezt nem egészen értem.
- Majd idővel lányom.
Apa most először nevezett a barátnőim közül így, ez jó jel. Barbi és Réka a konyhába beszélgettek, mi pedig a nappaliba.
- És milyen volt az első alkalom, kisfiam.
- Meg kell mondjam, rosszabbra számítottam. Nem gondoltam volna hogy ennyire éhes vadmacska válik belőle.
- Az mindig jó ha egy szelíd nőből vadmacska lesz az ágyban, az nagyon is jó.
- De ugye rám is maradt energiád?
- Az maradt, de hogy sperma maradt e bennem azt nem tudom, mert Réka kiszívott belőlem mindent.
- Én meg majd a maradékot szopom ki , csak kerüljek a közeledbe.
- Most is elég közel vagy.
- Ne ráncigáld az oroszlán bajszát mert még föl talál ébredni.
- Az kéne, mert akkor azt a formás nadrágot közelebbről is szemügyre vehetném, meg nézném a tapintását.
- Talán túl elkalandoztak a gondolataink.
- De akár még valósak is lehetne, nem volna jó kisfiam?
- Hadjuk inkább anya. De azért jó hogy nem zárjátok ki a lehetőséget.
- A lehetőség mindig ott van fiam, csak tudni kell időzíteni.
Barbiék is visszajöttek a konyhából.
- Mehetünk drágám?
Apa felpattant a helyéről.
- Persze édes, de hová is?
Mindenki nézte hogy mi sül ki ebből a beszélgetésből.
- Akkor haza viszel?
- Meg hát.
- Köszönöm, azon már túl vagyok és fenomenális volt.
- Szerintem a másik drágájára gondolt Réka.
- Nem baj, az ajánlat áll.
- Nagyon szépen köszönöm, talán egyszer élek is a lehetőséggel.... drágám.
- Majd inkább én viszlek haza.
- Köszi, szerelmem.
Réka mindenkitől elbúcsúzott ölelés és puszi kíséretében.
- Óvatosan vezess, kisfiam. Most már három nőnek vagy fontos.
- Mindig óvatosan vezetek anya. Majd jövök.
- Várunk drága kisfiam.
Éppen hogy elindultunk a kocsival rögtön Rékának szegeztem a kérdést, inkább kíváncsian mint mérgesen.
- Mi volt ez flörtölés apával?
- Ö is öszinte volt én is az voltam.
- De azért egy fenék megdicsérése még egy talán egyszer ágyba bújnék veled az nem ugyan az.
- Az igaz, de ez most zavar téged?
- Meg fogsz lepődni, de nem, egyáltalán nem. Sőt...
- Sőt, mi?
- Majd ha egyre több időt töltesz velünk rájössz hogy nálunk a szex nem tabu téma a családban.
- Tudod az én szüleim nagyon konzervatívok, főleg apu, anyu nem is annyira, de apu nagyon.
- Azért nyugtass meg hogy tudják hogy nem vagy már szűz?
-  Nyugodj meg drágám, nem volt kikötés hogy csak az esküvő után szexelhetek.
- Ez jó hír.
- De én a szüleim ellentéte vagyok, szerencsére. Imádok szexelni, szerintem szexörült lett belőlem, veled meg egyszerűen fantasztikus.
- Pedig ez csak egy egyszerű szex volt, annyira be voltál indulva, hogy ki sem tudtalak nyalni. Nem is tudom hogy milyen ízű az a forró pinád.
- Az én puncikám nagyon finom ám, majd legközelebb megkostolhatsz. De én valami különleges szexuális élményt akarok veled átélni.
- Mire gondolsz? Remélem nem valami szado mazo szex mert akkor haza viszlek és be sem megyek, aztán viszlát.
- Jaj, dehogy is! Lehet hogy ezen ki fogsz akadni de vonzódom a családodhoz.
- Mi van????
Kiakadtam, pedig tudtam hogy ennél jobban nem is alakulhatnak a dolgok, ha egyszer be akarjuk avatni Rékát a családi titokba.
- Öszinte leszek mint apuddal is. Nemcsak vele de anyuddal és Barbival is ágyba bújnék. Apud nagyon jó pasi, anyud gyönyörű nő, Barbi pedig az ő génjeit örökölte. Remélem Te meg apudét mert húsz év múlva ilyen jó pasi lesz belőled.
- Hát ezen most kiakadtam rendesen.
- Akkor most mi lesz, elmondod nekik majd?
- Azt hiszem igen, és majd ők eldöntik mit kezdenek ezzel az egésszel .
- És így mi lesz a mi kapcsolatunkkal?
- Semmi, életünk utolsó pillanatáig tart majd.
Réka úgy megörült ennek hogy teljesen a nyakamba borult, alig láttam vezetni. Megérkeztünk a házuk elé, kertes házás övezet, de nem az a nagyon modern stílusú épület, kicsit ideges voltam, sosem voltam még ilyen helyzetben.
- Ne idegeskedj. Vagy kérsz egy nyugtató szópást?
- A szopás jól esne, de mi van ha apád meg az ablakból figyel minket?
- Tényleg, de ha lesz rá alkalom akkor ma még megkapod.
- Ez jól hangzik. De gyerünk essünk túl rajta.
Bementünk a házba, illedelmesen bemutatkoztam. Az apja ránézésre is egy vas kalapos, konzervatív férfi, az anyja, ha a mai divat szerint öltözködne, még talán jó nő is lehetne. Mindenre kíváncsiak voltak, mit tanulók, mik a terveim a jövőben, hol akarok dolgozni, na és persze hogy komolyak e a szándékaim Rékával kapcsolatban. Mindenben az igazat, csakis az igazat mondtam, láthatta hogy én nem az a tizennyolc éves fiú vagyok mint az átlag, annál kicsit komolyabb. Ez tetszhetett apunak mert a végén már kötetlenebb beszélgetés folyt köztünk. Abban is megegyeztünk hogy minden nap találkozhatunk, a péntek és a szombat éjszakát nálunk töltheti. De kikötötte hogy ez addig mehet így míg Réka eredményei nem romlanak. Ekkor megnyugodtam hiszen Barbi mondta hogy évfolyam első, ezért nem hiszem hogy nehezére esne a szinten tartás. Elkérte anyáék telefonszámát, hogy a napokban egy család látogatást összehozzunk, hiszen egyszercsak egy család leszünk. Sajnos a szopás nem jött össze, hiszen már igencsak későre járt az idő, így elbúcsúztunk egymástól, hogy másnap majd találkozunk. Hazafelé elgondolkodtam Rékán, hogy milyen extrém vágyai vannak velünk kapcsolatba, de ez nem is alakulhatna jobban. Mikor haza értem, szinte teljes sötétség és síri csend az egész házban. A konyhába mentem ahol volt egy kis fény, majd anya hangja köszöntött.
- Szia drágám, megjöttél?
- Szia anya, igen meg. A többiek?
- A családi tanács úgy döntött hogy ma szülő gyerek buli lesz. Apádék már túl vannak rajta, lehet hogy már alszanak is.
- Akkor túl későn jöttem?
Anya odajött és átkarolta a nyakam, én megfogtam a derekát, de a kezem rögtön a túl rövid szoknya alá csúszott a fenekére.
- Nem kisfiam. A mi programunk is meglesz, Barbiék legfeljebb felébrednek a hangunkra. De mesélj mi történt?
- Hát  Réka szülei igen konzervatívok, főleg az apja. Mindent tudni akart, hol fogok tovább tanulni, mik a céljaim ha befejeztem a sulit. Én persze mindent elmondtam, hogy közgazdász leszek, úgy ahogyan Ti és ahogy Barbi is, és a családi cégnél fogok majd dolgozni. Megegyeztünk a randik ügyében is, minden nap találkozhatunk, a hétvégét pedig itt töltheti. Szerintem jó benyomást tettem a szüleire.
- Akkor mi a baj? Látom hogy van valami.
- Anya? Kell ez nekem még?
- Hogy érted ezt kisfiam?
- Tizennyolc vagyok. Ha úgy vesszük csak mától vagyunk egy pár Rékával és már a jövőnkről beszélgettünk.
- Ismered a mi történetünket! Tizenhét éves voltam mikor apáddal összejöttünk, húsz mikor össze házasodtunk, huszonegy mikor Barbi megszületett, huszonöt mikor Te. Nem az számít hogy ki hány éves, ha érzed hogy ö az igazi akkor ö az igazi. Mi sem tudtuk hogy ilyen körülmények között fogunk élni, de apáddal a híd alatt is boldog lettem volna, mert tudtam hogy vele akarom leélni az életem. Ez olyan női megérzés. Most elmondok neked valamit amiről nem kéne hogy tudj. Réka már hónapok óta szerelmes beléd, de sosem merte mondani, nehogy el riaszon magától. Ő érzi hogy Te vagy neki az igazi, hiszen hónapokig várt rá hogy összejöjjetek, Te szintén. Miért ne lehetne a jövőtőket tervezni? Nem azt mondom hogy holnap házasodjatok össze, de lehet beszélgetni róla, sőt kell is. Ezzel csak az változik, hogy tudod, lesz egy nő az életedben aki harminc, negyven, ötven év múlva is szeretni fog, aki a gyerekeid anyja lesz majd. Ugyanúgy elmehetek szórakozni, bulizni az élet nem áll meg, csak biztosabb lesz. Na meg a szex is állandó lesz az életedben, persze ezt mi is megadtuk volna Barbival, de Réka sem lesz piskóta, csak szókjatok össze.
- Igen ez a következő dolog amiről beszélni kell.
- Mert, mi a baj?
- Réka ágyba akar bújni veletek. Mindenkivel. Főleg apa izgatja nagyon, azt szeretné ha végignézném ahogy apával szexel és aztán party vágnának ketten.
- Na nézd csak mi lapul abban az ártatlannak tűnő lányban.
- Természetesen én nagyon felháborodtam, de hagytam némi reményt neki.
- Jól tetted. Mikor el mentetek itthonról rögtön Réka került szóba. Mind a hárman oda vagyunk érte. Apád is, Barbi is és én is. Valami olyan kisugárzása van a csajnak hogy az valami eszméletlen. Apád odavan azért a kerek popsijáért, de mondjuk én is szívesen bebújnék közéjük. Szép lány, csódás alakkal, gondolom a tánc miatt fantasztikus csípő mozgással, isteni lehet vele a szex.
- Hát az biztos hogy jól mozog a csípője.
- Olyan szép a szája is. Tudom hogy az én telt ajkaimra sokan mondják, hogy olyan szopós szám van, igaz imádom is használni, igaz kisfiam? Na de Réka vékony, szép, formás ajkait olyan szívesen megízlelném, megnézném ahogyan apád vagy a Te farkad, esetleg mindkettőték egyszerre körül öleli és nagy odaadással szopja, csókolja a makkotokat. Húúú, tisztára bezsongok ettől a lánytól. Remélem hamarosan be tudjuk avatni, mert nem tudom meddig bírjuk ki nélküle, csak azt tudom hogy vele jobb lesz.
- Van egy olyan érzésem, hogy nem mi fogjuk beavatni, hanem ő fog minket rávenni valami nagyon furcsa dologra.
- Hogy érted ezt?
- Nem tudom, de biztosan jó lesz majd mindenkinek.
- Alig várom már hogy megtörténjen.
- Anya ennyire felizgultál tőle?
Anya kigombolta az ingét és levette magáról, ott állt előttem egy szép melltartóban, rá néztem és majd átszúrták a bimbói az anyagot.
- Ennyire felizgat, nézd meg, teljesen kemények a bimbóim, a puncimról ne is beszéljünk, el vagyok ázva teljesen. Sok nővel voltam már, de így még senki nem tudott felizgatni, ráadásul úgy hogy az ölelésen és a puszin kívül semmi nem történt köztünk. Úgyhogy alig várom már, hogy a combjai közé bujhassak.
- De volna itt még valami.
- Micsoda?
- Aposom elkérte a számotokat és fel akar hívni benneteket, hogy a napokban találkozzatok, az ő szavaival élve, egyszer úgyis egy család leszünk, akkor ismerjük meg egymást.
- Jó, ez természetes, de mi ezzel a baj?
- A baj az, hogy nem jelenhetsz meg így előttük. Tehát a blúzból öt gombból hatnak be kell gombolva lennie. Nem látszodhat ezeknek a gyönyörűségeknek a csomagolása, még sejtelmesen sem. És a szoknya. Minimum comb középig kell érnie.
- De hát nekem nincs olyan hosszú szoknyám!
- Akkor varjál össze három négy darabot, vagy vegyél egyet. Legalább arra a pár órára, ne legyél annyira dögös.
- Jól van megoldom valahogy. Van még valami?
- Igen lenne itt még valami.
Rámarkoltam anya melleire és simogatni kezdtem öket.
- Ez új, nem?
- Nem olyan régen vettem. Mint ahogyan látod ez elől kapcsos.
- Húúú, tényleg. Hogyan is működik ez... meg is van.
Majd a melltartó is az ing mellé került a földre. Így most már elöttem voltak teljes valójában azok az imádott mellek.
- Készülök ha, adja isten, olyan helyzetbe kerülnénk, hogy mondjuk egy próbafülkében nem bírnánk magunkkal , akkor ne kelljen mindent le vennem magamról és gyorsan hozzá férj az imádott gyönyörűségeidhez.
- Milyen előrelátó vagy, ahhoz képest hogy Barbinak meg nekem azt mondtad, semmi olyat ne csináljunk amiből baj lehet.
- Át gondoltam a dolgot.
- Szóval át gondoltad. Nem lehet hogy ebben a gondolatban már Réka is szerepelt?
- Talán lehet hogy igen.
- Imádom öket.
- Én pedig azt imádom mikor sok kis fehér patak folyik rajtuk és összegyűlik a völgyben ahonnan az ujjaimal összeszedhetem és a számba gyűjtöm. De lett egy új kívánságom is.
- Halljuk.
- Azt szeretném hogy felváltva dugjad Réka nedves punciját és az én számat. Szeretném látni ahogy dugod azt a szexi csajod, a farkadról szeretném lenyalogatni az ő nedveit. Remélem hamarosan teljesülni fog.
- Az nem lenne rossz.
Majd rábuktam azokra a nagyra nőtt bimbóira és szopni kezdtem öket.
- Aaaaahhhhh kisfiam, szopjad anya cicijét.
Majd eltolta a fejem.
- Gyere inkább menjünk fel a szobába, van egy kis meglepetésem számodra.
Majd legugolt az ingért és a melltartójáért, a feje pont jó magasságban volt így kicsit kézzel tudattam vele mit is szeretnék.
- Tudod kisfiam, elég rossz fiú lett belőled.
- A szüleim és a nővérem megrontottak, nem kicsit.
- Az nem baj, nagyon nagyon nem.
Majd lehúzta a nadrágom cipzárját, elő vette a félmerev farkam és szópni kezdett. Mikor már jó kemény voltam abba hagyta.
- Na elég volt a bemelegítés?
- Szuper voltál mint mindig, de most szeretnélek én is bemelegíteni.
- Engem nem kell. Én végig hallgattam apád meg a nővéred szeretkezését és az én újjaim már akkor életre keltek, és most is beindultam, nem kicsit. Úgyhogy engem nem kell bemelegíteni én már lángolók.
- Akkor gyerünk fel, eloltalak nehogy kigyulladj itt nekem.
Mikor a szobába értünk láttam az asztalon hogy anya sok mindent készített oda. Anál dugó, dildó, vibrátor, síkósító, élvezetes éjszaka lesz és hosszú is. Hát úgy is lett, mindent használtunk amit oda készített, fergeteges, heves és szenvedélyes éjszakát töltöttünk együtt. Aps és Barbi is újra kedvet kaptak egymáshoz. Fáradtan és nagyon boldogan alundunk el egymás mellett, úgy öleltem anyát mint aki sosem akarja kiengedni az ágyából.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (179)        Nem tetszik (70)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-01-18 08:40:28
Rosalinda
Minden rész egy ócska kamu, fantázia.Nincs ilyen nyitott család, hogy mindenki mindenkivel csinálja.Ahhh- uhhh ez nem menő.

2023-01-17 22:31:34
NGM
A történet továbbra is izgalmas és jó. Ahol az egész család "egymás szavába vágva" beszélget, ott érdemes pontosabban jelezni, hogy éppen ki beszél. Az meg kicsit fura, ahogy mindenki azonnal a házasságot meg az "úgyis egy család leszünk&qu


Ezt a szex történetet 12596 X olvasták el.