Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A szülinapos

Beküldő:Ali baba

A szülinapos

Fulton nem olyan férfi volt, akin megakadt a nők szeme. Semmi rendkívüli nem volt benne, kivéve a szeme, ami egyszerre volt hideg, mint a sarkvidék jege, ugyanakkor perzselt, mint a sivatag homokja. Egyszóval szürke kis emberke volt, aki élte szürke, unalmas napjait.
Olyan ember volt ő, akinek előre megírt forgatókönyv szerint teltek napjai. Reggel felébredt, már tudta előre, pontosan mi fog történni aznap. Egyhangú napjait az tette színesebbé, hogy rendkívüli fantáziája volt. Míg az átlagemberek serdülő koruk után elvesztik fantáziájuk nagy részét, addig ő lelkében gyerek maradt. Azon kívül hűséges típus volt. 20 éve élt együtt feleségével, és már tíz éve dolgozott annál a vállalatnál, ahol jelenleg alkalmazásban állt. Egyszóval szürke kis hivatalnok volt, akivel soha nem történik semmi érdekes. Talán a mai nap kiemelkedik a többi közül, hiszen ma 45 éves. Várja otthon a családja, és az ünnepi vacsora mellé egy szelet sütemény is jut, amit ugyan rettenetesen utál, de mivel a felesége olyan örömmel adja neki, hát kín-keservesen megeszi. Most a műszak végén is egykedvűen indult haza. Kedvenc bárjához érve keze automatikusan nyúl a kilincs után, hiszen berögződött mozdulat ez, mely több mint tíz éve beléivódott, amikor a munkából hazafelé tart.
Belépett, halkan, illendően köszönt, amit valószínűleg senki nem hallott. Csak a pultos biccentett felé, de ő is csak megszokásból. Leült a bárpulthoz, a megszokott legutolsó székre, hátát a falnak támasztotta és kért egy konyakot. Lassan kortyolgatva itta, mert a valódi ízeket csak így lehetett érezni. Csendes kis bár ez, olyan szürke hivatalnokoknak való, amilyen ő maga. Tíz éve jár ide, de még egy hangos szóváltást sem hallott soha. Az ajtó nyitódása zökkentette ki gondolataiból. Odapillantva nyelőcsövében félúton megállt az ital. Az ajtón egy bombázó nő lépett be. Olyan, aki csak az álmaiban létezett. Hullámos vörös haja zuhatagként hullott vállaira. Csillogó fűzöld blúzát úgy feszítik ágaskodó termetes mellei, hogy a látványtól eláll a lélegzet. Sárga miniszoknya volt rajta, ami megmutatta fenekének összes domborzatát. A nő megállt egy pillanatra, körülnézett, majd leült a Fulton melletti székre. Így szemben ült barátunkkal, de háttal a többi vendégnek.
- Jó napot! Egy konyakot kérek! ? vetette oda a pultosnak.
A megszólított leesett állal ugyan, de ugrott, kitöltötte az italt. Fulton nem különben nyitott szájjal nézte a nőt, de nem tudott betelni a látvánnyal. Ott ült vele szemben a megelevenedett álma.
Ezt az álmot féltett titokként őrizgette, csak egyszer mondta el feleségének, amikor az egyik buliban kissé többet ivott, és hazafelé menet beszélgettek.
- Tessék az itala hölgyem! Egészségére! ? hebegte a pultos.
Ekkor a nő sokat sejtetően Fulton felé biccentett fejével, kissé széjjelebb tette lábait. A férfi szinte kővé meredt. Szemét nem tudta levenni a nőről, legfőképpen a combjairól, melyek olyan feszeszek, szépek voltak, amilyet még soha életében nem látott.
- Hello kedves ?.
- Fulton. Mr. John Devis Fulton. De szólítson csak Devenek!
- Köszönöm Deve! Na haragudjon, hogy így ismeretlenül leszólítom!Az én nevem Leila. Most költöztem a környékre, és szeretnék egy kedves, csendes szórakozóhelyet találni, ahol elüthetem unalmas óráimat! Ez a hely milyen? ? kérdezte a nő és hátával nekidőlt a bárpultnak, lábait kissé széjjelebb rakta.
Most már minden látszott, aminek látszani kellett. A szoknya alatt világoszöld szatén bugyi feszült, és alóla vöröses szőrszálak göndörödtek elő. Olyan izgató volt a látvány, hogy Fulton még lélegezni is elfelejtett. Fejében tornádóként indultak el a gondolatok, és beindult fantáziája.
- Deve! Rosszul van? Olyan sápadtnak látszik!
- Nem! Ne haragudjon, csak kissé elkalandoztak a gondolataim.
- Szóval milyen hely ez? Egy magamfajta egyedülálló nőnek? Tudja sok szabadidőm van, és sokat unatkozom egyedül a lakásomban.
- Iiiigen! Mármint elég szolid hely, én ide járok már cirka tíz éve, és nagyon megszerettem.
- Akkor lehet, hogy sűrűbben fogunk találkozni. ? mondta a nő és csilingelő hangon felnevetett, miközben annyira beterpesztett, amennyire csak a szoknya engedte.
- Uram Isten! Ez a nő hergel engem! Mit akar? ? kérdezte magától a férfi, de szemét le nem vette volna a nő szeméremdombjáról a világ összes kincséért sem.
- Engedje meg Leila, hogy meghívjam egy italra!
- Renden, köszönöm! Szerintem tegeződjünk, az sokkal közvetlenebb!
- Ok. Csapos! Legyen szíves még két konyakot!
Míg az italokat várták Fulton egyre csak a nőt nézte, nem tudott betelni a látvánnyal. Szeme hosszasan elidőzött a combok találkozásánál. Érezte feltámadt benne a gerjedelem. Nadrágja feszülni kezdett, egyre kisebb lett odalent a hely. A nő sejtelmesen mosolygott, és mintha kacsintott volna, de a férfi erre nem mert volna megesküdni. Földöntúli gyönyörű látvány tárult elébe. Isten a megmondhatója, mennyit álmodozott egy ilyen nőről!
- Hölgyem, Uram, az italok! ? dörrent a pultos hangja az álomba.
- Köszönöm! Nem is nézett a csaposra, nagy nehezen elvette szemét a punciról és a nő szemébe nézett. Biztos volt benne, hogy azokban a szemekben a vágy tüze ég.
- Egészségedre Dave! ? szólt Leila, mosolyogva, és most már elég egyértelműen kacéran kacsintott.
- Eeeeegészségedre! ? nyögte ki Fulton.

A férfi húzóra lehajtotta az italt. Idegszálai a végletekig megfeszültek, várva a nő következő megnyilvánulását. Ami nem is váratott magára. Leila kissé előredőlt, mellei majd kiestek helyükről, és kéjesen a férfi fülébe súgta:
- Gyere fel hozzám egy kávéra! Olyan kávét főzök, hogy amíg élsz nem felejted el!
Mellei szinte kibuggyantak a blúzból, mennyi látványt nyújtva ezzel. Fulton szíve hevesen kalapálni kezdett. Kissé szédelgett, de ez talán az ital hatása volt, mindenről megfeledkezett ami e világi volt. Most csak az lebegett a szeme előtt, hogy állati ösztöneinek engedelmeskedve megdugja, megbassza ezt a nőt, kerül, amibe kerül! Farka már teljesen merev volt, egyre erősebben helyet követelt magának.
Ekkor a nő Fulton combjára tette kezét, kiitta maradék italát. Ellentmondást nem tűrve megfogta a férfi csuklóját, és vonszolni kezdte magával az ajtó felé. A férfinek annyi ideje maradt, hogy a pultra dobta az italok árát. Kiléptek az utcára. Fulton az várta, hogy a friss levegő majd kifújja agyából azt az igézetet, de nem így történt. Egész testét elöntötte a vágy, meg akarta kapni ezt a nőt! Az álomkép nem tűnt el, csak vonszolta maga után. Érezte, hogy a nő is beindult, szaglott a kéjvágytól. Talán két percet mentek, amikor elértek egy magas emeletes házhoz. Szinte már loholtak, be az ajtón, a liftbe. Ott alig csukódott be az ajtó, a nő elemi erővel szorította a férfit a lift falához. Mohón tépni kezdte róla a ruhákat.
- Azt akarom, hogy basszál meg! ? lihegte a nő.

Fultonnal már valószínűtlen gyorsasággal forgott a világ. Ott tombolt az agyában, hogy érezni akarja, és fogja is ennek a nőnek minden porcikáját. Zakója, és nyakkendője már nem volt sehol, illetve a lift padlóján hevertek, a nő keze benne a gatyájában. Olyan erősen markolászta és dörzsölte a farkát, hogy az már majdnem fájdalmas volt. Érezte, hogy már egyikőjük sem urai a tetteknek, nem gondolkoztak, csak állati ösztöneik vezérelték őket. A rég elfeledett párzási ösztön, mely oly erővel tört a felszínre mint egy vulkán. A lift megállt. A férfinak hirtelen eszébe jutott, ha valaki áll az ajtó előtt, az igen kínos lesz, így kirántotta a nő kezét nadrágjából, és felszedte ruháit a padlóról. Szerencsére senki nem várt liftre, még a folyosó is néptelen volt.
- Gyere Dave! Már annyira kívánlak, hogy lucskos a bugyim!
- Jövök! ? válaszolta, és sietős léptekkel követte a nőt. Olyan hosszúnak tűnt ez a távolság, mire megálltak az egyik ajtó előtt.
Leila ki tudja honnan elővarázsolt egy kulcscsomót, és kinyitotta az ajtót. Beléptek a lakásba, mely ízlésesen volt berendezve. Átrohantak a nappalin, be a hálószobába. Akkora franciaágy volt ott, hogy szinte az egész szobát beterítette. Ekkor már mindketten tomboltak a vágytól. A nő mesteri mozdulatokkal szabadította ki Fultont ruháiból, közben ő is pucérra vetkőzött. A férfi elé oly gyönyörű látvány tárult, amilyet még az ő pajkos fantáziája sem tudott elképzelni. Végignézett a gyönyörű testen, és az hitte menten elélvez. Tökéletes volt a látvány! És a látvány lassan térdre ereszkedett, égőpirosra rúzsozott ajkai megnyíltak, majd az érzéki száj lassan magába fogadta a termetes faszt. Lassan, egyenletesen dolgozott rajta a nő, mint aki mestere az efféle dolgoknak. Fulton nyüszíteni tudott volna az élvezettől. Soha nem érzett még ilyen izgató dolgot. Bevillant agyába, hogy hiába könyörgött feleségének, hogy legalább néha szopja le, nem volt rá hajlandó. Most pedig itt van ez a gyönyörű nő, és úgy szopja a farkát, ahogy mindig is szerette volna. Ekkor Leila egy határozott mozdulattal tövig bekapta a faszt, és lágyan masszírozni kezdte a zacskót. Pár perc után lassan előbújt a már termetesre dagadt farok a gyönyörű szájból. A lány hanyatt dobta magát az ágyon, és széttette lábait. A punci mennyei látvány volt. Gyönyörű vörös szőre körbefogta a már meglehetősen megduzzadt szeméremajkakat, melyek kinyíltak, mint egy illatozó rózsa. A punci csillogó nedvei beterítették a kelyheket, mint rózsaszirmot a hajnali harmat.
- Ülj az ágy szélére és nézd, amit csinálok! Utána is ezt tesszük amit én akarok! ? szólt a lány ellenvetést nem tűrő hangon.
Fürge ujjai észbontó sebességgel kezdtek dolgozni a nedves pinán. Csiklóját simogatta, mely úgy meredezett, mint egy kisebb fasz. Ekkor figyelt fel Fulton, hogy a nő körmei általa csak ?kurvás pirosnak? nevezett égő piros színre vannak festve. És amikor ezek az ujjak egymás után tűntek el a kéj barlangjában Fulton nem bírta tovább verni kezdte a farkát. Kis idő elteltével Leila hangos sóhajok közepette vonaglani kezdett az ágyon, és olyan hevesen dugta magát ujjaival, mint aki soha nem akarja már abbahagyni. Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan vége lett a nő orgazmusának. A díszpárna alá nyúlva elővett egy vaskos vibrátort.
- Nyomd ez a pinámba kérlek! ? lihegte a nő. Te sem fogsz kimaradni ígérem, csak tedd azt amit mondok!
Fulton a kérésnek eleget téve lassan bedugta a vibrátort a fehér sűrű nedveket ontó pinába. A mozdulatot Leila hálás, kéjes sikkantásai követték. Ezután a lány kezének középső ujját bedugta a vibrátor mellé. Mikor az már elég nedves lett, segglyukát kezdte izgatni ujjacskájával, majd ütemes mozdulatokkal tövig felnyomta magának. Ezután már két ujjával kezdte dugni saját fenekét.
- Nyomd belém tövig a vibrátort! ? könyörögte. Döngöld meg vele a pinám, ne sajnáld!

Eközben másik kezével megfogta Fulton faszát, és irtózatos tempóban verni kezdte. Így dolgoztak egymáson pár percig. Ekkorra a nő pinájából már a vibrátor mellett ömlött a gyönyör csillogó nedve. Teljesen lefedve segglyukát, és a benne dolgozó ujjat.
- Szeretnél már elélvezni ugye? ? kérdezte Leila.
- Nagyon szeretnék már, de a puncidat szeretném dugni.
- Akkor gyere drága, és baszd rojtosra a pinám! De arra kérlek, még ne élvezz el, mert ajándékot szeretnék neked adni. A spriccelésért meg kell dolgoznod!
Fulton nem bírt tovább vágyaival, lendületből tövig nyomta farkát a nedves forró pinába. Ahogy beért nem mert megmozdulni, mert érezte, hogy menten elélvez, de az ajándék gondolata igen foglalkoztatta. Gyönyörű, megfogalmazhatatlan érzések kerítették hatalmába. Úgy érezte menten elélvez, ezét fejben számolni kezdett. A nő is érezte, hogy itt a gyönyör a küszöbön, ezért megfogta a férfi csípőjét és kitolta magából.
- Most azt akarom, hogy nyald ki a pinám!
A férfi lélegzet visszafojtva ereszkedett a nő lábai közé, és nyelvét lassan benyomta a szeméremajkak közé. Iszonyatosan finom íze volt a megduzzadt húsnak. Igazi finom punci íze. Lassan, akkurátusan nyalni kezdte a pinát. Amikor a lyukhoz ért nyelvét beleöltötte, ameddig csak tudta. Így lefetyelve a gyönyör csillogó nedveit. A nő sóhajai egyre sűrűbbé váltak, majd teste megfeszült, és puncija spriccelni kezdett. Telelőtte Fulton száját, beterítette arcát is.
Ekkor Leila kutyapózba váltott és a vibrátort tövig nyomta a még mindig csöpögve reszkető punciba.
- Most azt akarom, hogy dugd meg a seggem! De ne sajnáld!
A popsi lyuka engedelmesen kitágult, és magába fogadta a robbanás előtt álló kemény faszt. Fulton úgy érezte olyan, mintha szűzlányt baszna.
- Most aztán mindent bele, basszál, ahogy csak tudsz! ? utasította a nő.
A férfi eleget tett a felszólításnak, és eszetlen tempóban kezdte baszni a finom segget. Érezte, hogy a nő ugyanilyen tempóban döngöli pináját a vibrátorral. Ahogy a testében összetalálkozott a remegő vibrátor és az élő fasz, Fulton egy lépéssel közelebb került az orgazmushoz. Úgy érezte, teste minden üregében fortyogó sperma van, ami kitörni készül. A nő testén ismét végigfutott a már jól ismert remegés. Pinájából kirántotta a vibrátort, és olyan erővel spriccelt, hogy az szinte elképzelhetetlen.
- Élvezz belém! Spriccelj már! Lődd tele a seggem! ? visította kéjtől eltorzult hangon.
Fulton szabadjára engedte testét. Farkából iszonyú sebességgel tört elő a már rég visszatartott geci folyam. Akkorát élvezett, hogy azt hitte menten belehal. Minden porcikája elzsibbadt, alig tudta tartani magát. Mindketten az ágyra omlottak. Pár percig ziháltak egymás mellett. Ekkor a nő Fulton farka fölé guggolt és hagyta, hogy lyukaiból összekeveredett nedveik a férfi farkára folyjanak. Kis idő múlva egy pongyolát vett magára. Kiment a szobából, és törölközővel meg egy gőzölgő kávéval tért vissza.
- Mondtam, hogy az én kávémat nem felejted el amíg élsz! Most idd meg a kávét, tedd magad rendbe. Én elmegyek zuhanyozni. Mire végzek, addigra menj el! Egyébként pedig sok boldog szülinapot kívánok! ? és csengő kacagással elvonult.
Fulton letörölte magáról a nedvek áradatát, kiitta a kávét, és egyre csak azon törte a fejét, hogy honnan tudja ez a nő, hogy ma van a születésnapja, akivel életében először találkozott!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (61)        Nem tetszik (26)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5362 X olvasták el.