Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kíra és a két hatalmas fasz

Beküldő:Tony66


Kíra szeretett diszkóba járni. Mindene a tánc volt. Fiatal volt és nagyon szép. 17 évesen szép mellei, formás feneke volt és szép arca. Sötét barna haja a válláig ért. A fiúk állandóan flörtöltek vele és volt akivel közelebbi kapcsolatba is került. Mert mindennél jobban a szexet szerette a tánc mellett. Egyszer két izmos fiú táncolt vele egyszerre. Közre fogták és szorosan össze simultak vele. Az egyik srác a seggét markolta a másik a melleit markolászta tánc közbe. Jól felizgatva ezzel a lányt. Az este végén a fiúk meghívták, hogy bulizzanak tovább náluk. A lány rögtön igent mondott mert nagyon be volt indulva. Alig léptek a lakásba már is vetkőztetni kezdték.
- Olyan élményben lesz részed kicsi lány amit sose felejtesz el! - mondta neki Gery, aki magas volt és széles vállú.
- Volt már benned két fasz édesem? - kérdezte tőle Paul, aki szintén magas volt és nagyon izmos. Kíra engedelmesen kibújt minden ruhájából és gombolni kezdte a fiúk nadrágját akik rögtön ki is bújtak belőle és rövid időn belül ők is meztelenek voltak. Kíra ámulva látta meg a két hatalmas merev faszt amik álltak már mint két dorong. Mohon hol az egyiket hol a másikat gyömöszölte a szájába és szopni kezdte. Aztán a hálószobába mentek és a két fiú kezdte a lányt nyalni ahol csak érték. Amíg az egyik a csupaszra borotvált pinát nyalta a másik a szájába dugta a farkát.
- Ahhh milyen hatalmas faszotok van! Basszatok meg keményen! - Nyöszörögte a lány. Lefektették az ágyra és Gery egy határozott mozdulattal tövig nyomta a lucskosra nyalt pinába a faszát. - Ahhhhh igen, basszál ahhhh! - Kiáltotta Kíra és mohon bekapta megint Paul hatalmas farkát. Néhány perc múlva cseréltek a fiúk és Paul kezdte kefélni a lányt. - Istenem, de jóóóó ahhhh! - lihegte a lány a másik kemény fasszal a szájában.
- Gyere kicsim lovagolj kicsit! - adta ki az utasítást Gery. Kíra engedelmesen a fiú ölébe ült és magába dugta a lüktető faszt.
- Ahhh ez kurva jó basszál kérlek! Ahhh! - Vonaglott a lány. Paul egy idő után a lány mögé térdelt és a seggét kezdte nyalni, majd óvatosan bedugta a szűk lyukba a hatalmas faszát és lassan tövig dugta a végbélbe. Kíra még sosem érzett ehhez hasonló kéjt. Kicsit fájt neki, hogy a srác a valagát bassza de egy idő után ez a fájdalom átváltott élvezetbe. - Ahhh, áhhhh, ohhh basszatok csődörök basszatok szét ahhhhh! - visítozta Kíra és egymás után öntötte el a kéj hulláma a vagináját és a seggét. A két fiú több mint egy órán át baszták a lányt. Már mindhárman az izzadságukban úsztak. Ez a szendvics baszás nagyon tetszett Kírának. Lassan érezték mindhárman, hogy itt az orgazmus ideje. A légzésük szapora lett a lány érezte, hogy minél jobban kitölti a lyukait a két hatalmas lüktető fasz. Mind ha egészen kiakarnák tölteni. Szinte egyszerre élveztek el. A hatalmas farkak csak úgy öntötték magukból a bőséges gecit. Tele töltve a lányt. Néhány percig össze borulva voltak mozdulatlanul majd kihúzták a lányból a még mindig merev farkukat és a lány mindkettőt lenyalogatta és kiszopta belőlük az ondó utolsó cseppjeit is. Ezen az éjjel párszor megbaszták a lányt különféle pózokban. Ennyi gecit még sose nyelt eddig mint ezen az éjszakán. De nem is bánta és még sokáig vissza gondolt erre az éjszakára.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (101)        Nem tetszik (71)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 15569 X olvasták el.