Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Borzasztó és mégis jó - Első rész

Beküldő:KissAndLove


Számtalanszor elképzeltem már magamat mindenféle pozícióban, helyen és partnerrel, ám sokáig nem adatott meg a lehetőség, hogy a hagyományos dolgokon kívül más, extra vágyakat is átélhessek. Ez az eset viszont igen extrémre sikerült.
Egy másik városba beszéltünk meg randit, nem találkoztunk még előtte. Próbáltam rávenni, hogy közelebb fussunk össze, de hajthatatlan volt. Egyértelműen egyetlen éjszakai kalandot terveztem és semmi mást.
A bárban már megittam két gin-tonicot, mire megérkezett. Marci majdnem két fejjel magasabb volt nálam, nagyobb darab, szakállas. Én 156 centi, vékony, kis mellekkel, de legalább a popsim kerek. Megjelent egy sima fekete pólóban és egy melegítőgatyában. Elegánsnak egyáltalán nem volt nevezhető, de még csak sportosnak sem. Két előnyét véltem felfedezni, azt is csak azért, mert már nagyon kívántam valakit, s nem azért utaztam ennyit, hogy egy szar este után szomorúan hazamenjek. Az egyik, hogy méretes farkának minden egyes rezdülése látszódott, a másik, ha oda jutunk, egy mozdulattal lerántom róla.
Az unalmas, semmire való beszélgetésünket le sem írom, térjünk a lényegre. Próbáltam tenni magam egész végig, hátha végre rám mozdul, de semmi. A hatodik gin-tonic elfogyasztása után döntöttem úgy, hogy ebből elég, kezembe veszem a sorsomat.
- Ha megittad, mehetünk. - Mondtam határozottan egy hamiskás mosoly kíséretében.
- Hova? - Kérdezett vissza, s ettől a vér is megfagyott bennem. Hova?! Ez teljesen hülye?
- Gondolom hozzád - Válaszoltam tétován.
- Ja én nem úgy készültem.
Hát azt látom, gondoltam magamban, de nem, innen már nem eresztem. Ma meg fog dugni.
- Ne aggódj, nem baj, ha nincs leborotválva. - Próbáltam vicceskedni, aztán némi győzködés után belement, hogy nála folytassuk. Nem tudom, ezek után miért vártam rendes lakást, illetve azt, hogy megkínál valamivel. Alig tíz perc séta után érkeztünk egy panel földszinti lakásába. Odabenn brutálisan meleg volt, kosz és kupleráj. Miután átbukdácsoltunk mindenféle dobozokon és egyéb tárgyakon, bevitt egy szobába. Szűk kis szoba, faltól falig csak egy matrac volt benne, padlószőnyeg, használt zsepik és egyéb szemét szétdobálva.
- Ez a szobád? - kérdeztem félénken.
- Nem. A másik.
Már meg sem mertem kérdezni, hogy akkor miért nem oda megyünk. Nem is lett volna rá időm, azonnal a falnak nyomott a maga százhúsz kilójával és bedugta nyelvét a számba. Visszacsókoltam, s átöleltem, amennyire tudtam, ő pedig lehúzta rózsaszín, pánt nélküli ruhám felső részét, s a melleimet simogatta közben. Kettős érzések kavarogtak bennem. Kívántam a szexet mindennél jobban, de nem éreztem jó ötletnek, hogy itt és vele.
Fél perc után megragadta a vállaimat és rálökött a ki tudja milyen foltos matracra, átlépett rajtam egyik lábával, fölém térdelt és elővette a farkát. Szép volt és nagy. Végre valami jó. Már elképzeltem, ahogyan lassan a számba veszem, kényeztetem a makkját, s egyre beljebb engedem. De belemarkolt a hajamba, s úgy ráhúzott, hogy rögtön a torkomig csusszant, amitől aztán öklendezésbe kezdtem. Szerettem volna mély levegőt venni, de nem eresztett, dugni kezdte a számat. Kezemmel a combját ütöttem, hogy hagyjon levegőhöz jutni. Még tolt rajta párat, mire elengedett. Köhögés és zihálás következett, de csak pár másodpercig, mert újra a hajamnál fogva húzott rá falloszára. Kéjesen sóhajtott közben. Már az arcom, a nyakam és a melleim is nyáltengerben úsztak. S akkor következett az, amire nem számítottam. Megremegett a farka, s azonnal annyi sperma töltötte be a torkomat és a számat, hogy csurgott mindenhol. Egy kis részét lenyeltem, egy része folyott ki a számból. Hátra lökött, mellém feküdt és megcsókolt, miközben a fenekemet markolászta igen keményen. Nyelve saját spermájával játszott a számban. Elképesztően furcsának tartottam, de az újdonság varázsa miatt tetszett a dolog, s teljesen benedvesedtem. Ráfogtam a péniszére, s keményen markolva csúsztattam rajta tenyeremet, elég sikamlós volt hozzá. Néha-néha beleremegett, majd eltávolodott az arca, s nyelt egyet. Felhúzta a rövid ruhácskát a hasamig, újból feltérdelt. Megfogta a bugyim és egy hatalmas rántással letépte rólam.
- Hülye vagy?! Hogy megyek így haza?
- Cssss... - ennyit válaszolt, majd mindenféle simogatás, ujjazás vagy nyalás nélkül belém nyomta a farkát, ledobta a pólóját és rám feküdt. Rendkívül szőrös mellkasába fúródott a fejem és heves dugásba kezdett, amitől felsikoltottam. Erre azt kérte, maradjak csendben.
- A szomszédok miatt? - Lihegtem.
- Is.
- Mi az, hogy is? - kerekedett el a szemem.
- A barátnőm a másik szobában alszik.
Teljesen lefagytam. Ez nem lehet. Ilyen nincs. Most azonnal be kell ezt fejezni és megyek haza.
- Hagyd abba!
- Miért?
- Mert barátnőd van, ráadásul itt.
- Nem zavarja ha nem ébresztjük fel.
Nem tudtam, mit tegyek. Ő szünet nélkül dugott, ami jó volt, de hatalmas ellenérzés támadt bennem. Megpróbáltam kiszabadulni, de hatalmas súlya alatt lehetetlen volt.
- Nem jó? - Kérdezte, s megállt.
Elgondolkodtam. Végülis, ha most abbahagyjuk, sem tudom már visszacsinálni, viszont élvezem.
- De. - Mondtam végül, s közben lejjebb csúszott annyira, hogy átöleljem a nyakát és megcsókoljam. Még mindig éreztem gecijének az ízét. Felcsigázott. Újra, erősen tövig nyomta belém, s gyors tempóban folytatta. Felsikoltottam, aztán kéjesen nyögdécselni kezdtem. Éreztem, hogy hamarosan a csúcsra érek. Amennyire tudtam, mozgattam a csípőm és a fülébe lihegtem.
- Gyere! Kúrjál! Ezaz...min...mindjárt e...elé..elélvezek!
Úgy is történt. Újabb sikítás, a testem minden porcikája remegett, a matrac a kéjnedvemben úszott. Azt hittem, van egy percem fellélegezni, de nem volt. Azonnal hasra fordított, térdeimet magam alá rántotta, kezeim hátul összefogta és belenyomott a matracba, majd hátulról tette be. Pár perc után újra elélveztem.
Kivette és mellém térdelt.
- Maradj! - Adta ki a világos utasítást, majd vastag ujjaival felnyúlt a puncimba, miközben belenyalt a fenekembe. Aztán ujja lassacskán haladt befelé, majd kettő, egészen mélyre. Pihegtem, nem fájt, jól csinálta. Elérkezett a pillanat, amikor berakta. Lassan járatta ki-be, amíg ki nem tágult eléggé, aztán mindent beleadott. Egyre csúsztam előrébb, a fejem már a falon kopogott, azt hittem, szétrobban a hátsó felem. Aztán elélvezett. Belém engedett mindent. Mire lassan a hátamra feküdtem, ő már rágyújtott egy cigarettára, az ajtó pedig nyitva. Ott állt egy lány egy szál bugyiban. Én pedig a barátja mellett feküdtem, kitágult ánusszal, szét dugott puncival, kéjnedvtől és spermától áztatva.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (88)        Nem tetszik (99)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-11-03 17:03:00
Faceb@
Jó kis story! Igazad van, kár lett volna kihagyni. Egy élménnyel gazdagodtál kicsi nő! Szólj ha utazni támad kedved!


Ezt a szex történetet 10957 X olvasták el.