Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A csajos este

Beküldő:nelly

Szokatlan neszre ébredtem az álmomból. Feküdtem egy darabig, de semmit sem hallottam. Éreztem, hogy jobb lesz még most kimennem a vécére, mert hajnalig nem lenne kellemes tartogatni. Megszoktam, hogy a sötétben botorkálok ki, mert az emeleti folyosó ablakán már beszűrődik az utcai világítás fénye.
Szilvi szobája mellett haladtam el, mikor furcsa hangfoszlányok jutottak ki a helyiségből. Megálltam egy pillanatra. Kicsit még kótyagos volt a fejem, nem tudtam pontosan mit is hallok. Tompa nyögések, amik hol ütemesen, hol meg-megszakítva szűrődtek ki az ajtón keresztül.
Egészen közel hajoltam a kulcslyukhoz, de semmit sem láttam benne, teljesen sötét volt, talán el volt takarva. Viszont a hangok tisztábbak voltak, ha odatartottam a fülem. Szapora nyögések, szusszanások, megbicsakló hangok váltogatták egymást. Furcsa érzés volt kihallgatni a mostoha nővéremet, kicsit el is szégyelltem magam, de minél tovább időztem, annál intenzívebben érkeztek a hangok.
Nem tudtam elképzelni, hogy mi történhet odabenn, de mégis valami izgalom fogott el. Szilvi egyre nagyobbakat nyögött, egyre magasabb hangon, végül elakadt a lélegzete, és néhány remegő sóhaj után végképp elhallgatott.
Én csak álltam ott szótlanul, és teljesen földbe gyökerezett a lábam. Percekig mozdulatlanul vártam, hogy hallok-e még valamit. Aztán mocorgás, majd közeledő csoszogás szűrődött át a kulcslyukon. Későn eszméltem, és a kulcs fordulásának durva zajával egyszerre ugrottam a lépcsőforduló oldalához. A torkomban dobogott a szívem. Szilvi lépett ki, majd elindult a wc felé, ő sem gyújtott villanyt. Nem mertem elhagyni a búvóhelyem, pedig tudtam, hogy visszafelé már jobban látható leszek és ki fog szúrni.
Amíg ezen morfondíroztam, hallottam, hogy végül a fürdőszobába mehetett, mert a zuhany sistergése szakította meg a gondolataimat.
Tudtam, hogy így több időt kaptam a visszavonulásra. Éppen ezért kíváncsian benyitottam a szobájába. Az olvasólámpájának letompított fényében alig láttam a szoba körvonalait. Kicsit szokta a szemem a fényviszonyokat, és kezdett kirajzolódni a berendezés kontúrjai. Oldalt a ruhásszekrény, másik oldalt a növények és a könyvespolc, majd leghátul a bordásfal és végül középen a franciaágy. A paplan hanyagul letiporva az ágy végébe, és középen valami kerek tárgy pihent. Még hallottam a zuhany zaját, hát beljebb merészkedtem. Néhány lépéssel közelebb már kivehető volt egy rózsaszín tégely. Karakteres, de finom illat lengte be az egész szobát. Még egyet léptem és akkor láttam, hogy a tégely teteje nincs a helyére csavarva, csak kapkodva a helyére illesztve. Óvatosan megemeltem. A krém maga is enyhén rózsaszín volt. Ennek az illata töltötte be az egész helyiséget. Még közelebb hajoltam, mikor hirtelen megszakadt a zuhany sistergése. Ijedten visszaraktam a tetőt, majd lábujjhegyen kisiettem a szobából. Az ajtót még volt időm visszacsukni, de a sajátomat már nem.
Mire visszaértem a szobámba, Szilvi akkor fordult a folyosónkra. Már csak behajtani maradt időm, és tartottam az ajtót, hogy ne koccanjon a nyelve a nyíláshoz. Megpróbáltam Szilvi ajtójának becsukásával egyszerre megoldani az enyémet is. Dübörgő halántékkal sétáltam az ágyamhoz, és végignyúltam rajta. Ezek után már nem mertem kimenni a vécére. Mindenféle gondolatok cikáztak a fejemben, nagy sokára nyomott el csak az álom.
Reggel csak harmadik órára kellett a gimibe érkeznem, ezért több időt hagytam a nyújtózkodásra. Eszembe jutott az éjszakai jelenet. Talán igaz sem volt. Csendben kiléptem a folyosóra és hallgatóztam kicsit. Üresnek tűnt a ház. Elmerészkedtem Szilvi ajtajához, és ismét hallgatóztam. Semmi. Óvatosan bekopogtam. Ugyanaz. Néhányszor még megismételtem, mire lemertem nyomni a kilincset. Üres volt a szoba. Azonnal beléptem. Körbenéztem a világosban, és a rózsaszín tégelyt kerestem a szememmel. Nem volt sem az ágyon, sem az éjjeli szekrényen, sem a komódon. Hát kihúztam mindhárom fiókját, és a legalsóban ott volt a fehérneműi mögé rejtve. Többször kihallgatóztam, de egyedül voltam. Minden oldaláról megszemléltem. Szokatlan volt, hogy egyetlen címkét sem találtam rajta, csak az aljára filctollal felírva, mindössze annyi, hogy Org . Óvatosan letekertem a tetejét. Megint az a kellemes illat csapta meg az orromat. Közelebb hajoltam hozzá és véletlenül hozzáért a pereme a számhoz. Rátekertem a tetejét és visszarejtettem. Gondosan ügyelve arra, hogy pont úgy rendezzek el mindent, ahogy találtam. A szobámba érve furcsán bizseregni kezdett a szám. Megérintettem az ujjammal, akkor éreztem, hogy picit krémes maradt, mikor a tégelybe szagoltam. A tükörbe nézve elkentem az ujjammal, majd elkezdtem vetkőzni, hogy átöltözzek utcaiba. A szám egyre csak bizsergett. Megint körbesimítottam, amitől sokkal erősebben érződött a bizsergés. Elakadt a lélegzetem, annyira jól esett. Ha elvettem a kezemet, akkor csak tompán éreztem, de ha simogattam, akkor hullámokban egyre erősödött. Hát most nem hagytam abba, és azt éreztem, hogy menten elszédülök. Rázuhantam az ágyamra úgy meztelenül. Megint kicsit tisztult a tudatom, de a kezem magától is visszakúszott a számra. ütemesen körözni kezdtem rajta, amitől újra előjöttek a hullámok. Mi az a krém? Mi lehet benne, hogy ezt okozza? De már nem is érdekelt, csak simogattam a számat, közben a másik kezem letévedt a testemre, és a melleimet markolászta. Azt vettem észre, hogy én is olyan hangokat adok ki, mint az éjszaka Szilvi. Egyre erősebben dörzsöltem a számat, csipkedtem az ajkaimat, és éreztem, hogy forrón belelihegek az ujjaim közé. Egyre csak fokozódott az érzés, lángolt az egész szám, végül átrobbant a testembe az érzés, és néhány görcsös összerándulás után tétován leejtettem a kezem a számról. Percekig csak sóhajtoztam, és alig kaptam levegőt. Végül magamhoz tértem és felültem az ágyon. Hirtelen szégyenérzet kúszott belém, ahogy megláttam ott pőrén magamat. Gyorsan felkapkodtam a ruháimat, mikor belém hasított egy gondolat. Bevillant tegnap a kép. A tégely az ágyon, és hozzá Szilvi hangjai. Valami hasonlót művelhetett az éjszaka! Ettől olyan izgalom jött rám, hogy egész nap nem tudtam kiverni a fejemből.
Este nem mertem elaludni. Résnyire hagytam az ajtómat, hogy tudjak hallgatózni. Sokáig várakoztam, de végül engemet is elnyomott az álom.
Másnap ugyanúgy vártam az eseményeket, de aznap és következő nap is csalódottan kellett álomba hajtanom a fejem.
A következő éjjel már éppen bóbiskoltam, mikor éjfél után nem sokkal, újra neszezést hallottam. Kiléptem a nyitott ajtómon, és megdobbant a szívem, ahogy a jól ismert sóhajokra érkeztem az ajtója elé. Visszafojtott lélegzettel hallgattam, ahogy Szilvi nyögdécsel, majd néha kis szüneteket hagyva egyre hevesebben sóhajtozik. Azt vettem észre, hogy a szapora légzésének ritmusát átveszem, és szinte várom a végkifejletet, mintha az nekem is jólesne! Végül eljutott Szilvi ismét, már éreztem én is a végét. Nagyon izgalmas volt végighallgatni. De tudtam, hogy nem sok időm van, hát visszasiettem a szobámba. Hamarosan óvatos kulcsfordítás után Szilvi elindult a fürdőszoba felé. Én meg magam sem tudom, hogy miért berontottam a szobájába, hogy tetten érjem a tégelyét! És ott volt! Ugyanúgy csak visszatéve rá a teteje. Hirtelen támadt ötlettől vezérelve lekaptam a tetejét és egy picit kivettem belőle. Mint egy rabló a zsákmányával visszasiettem a szobámba. Leültem az ágy szélére, és vártam, hogy Szilvi visszaérkezzen, és újra elcsendesedjen a ház. Közben vékonyan elkentem a számon és élveztem, ahogy átbizsergeti az egészet. De nem kezdtem el dörzsölni, csak vártam. Olyan érzés volt, mint mikor a versenyautók a start előtt túráztatják a motorokat, hangosan duruzsolnak, ilyen volt a bizsergés is. Az ujjam pedig a gázpedál, ami felerősíti. Kicsit még vártam, aztán óvatosan kibújtam a pizsamámból, és elhelyezkedtem az ágyamban. Nagyon lassan kezdtem el a számat simogatni. Hol csak finoman hozzáértem, hol erősen belecsíptem, vagy erősen köröztem egyet rajta. Majdnem felsikoltottam, olyan intenzív érzések rohamoztak meg tőle. Próbáltam húzni, de az ujjaimnak nem tudtam parancsolni. Néhányat még köröztek, végül hatalmas hullámokon keresztül én is Szilvi sorsára jutottam.
A következő hetek izgalomtól várakozóan teltek. A forgatókönyv mindig ugyanúgy alakult. Kihallgattam Szilvit, majd távollétében megloptam a tégelyét. Legutoljára mikor elhelyezkedtem az ágyamban, úgy alakult, hogy mindkét kezemmel kezdtem el felváltva simogatni a számat, mert ez valamitől még izgalmasabb volt. Végül visszaváltottam a megszokottra, és a másik kezemmel megint a mellembe kapaszkodtam. Ekkor ért egy olyan érzés, amitől kissé megemelkedtem az ágyon és hangosan felnyögtem. A krémes ujjam megsimította a dudrimat és ettől az úgy elkezdett jólesően lángolni, és bizseregni, hogy alig kaptam levegőt. Ettől sokkal hamarabb jutottam el a csúcsra, mint szoktam. De most kétszer olyan erős volt, mert éreztem a számon és a mellemben is. Sokáig gondolkoztam ezen. Vagyis úgy működik a krém, hogy ahová ér, ott fejti ki a hatását?
A legközelebbi lopásomkor kicsivel többet mertem elvenni. A szobámba most rögtön a két dudrimra kentem egy kicsit, és úgy vártam a csendet. Éreztem, ahogy izzanak, hogy érjek végül hozzájuk. Lefeküdtem és két kezemmel elkezdtem őket csipkedni, masszírozni, meg húzogatni. Olyan gyorsan kerített hatalmába az érzés, hogy végül a szám kimaradt a körből, és a dudrikon keresztül jutottam a csúcsra. Akkor már hiába kentem fel a maradékot a számra, valahogy már nem működött. Valahogy a csúcs után elvesztette a hatását. A következő alkalmakkor ezt többször is teszteltem, de ugyanarra jutottam. Végül rájöttem, miután egy kisebb adagot úgy csentem el, hogy egy megüresedett kis dobozkába tettem belőle, gondosan ügyelve, hogy úgy simítsam el a tégely felületét, hogy Szilvinak ne tűnjön fel. Ha először csak a számra tettem, és úgy ért el a csúcs, aztán ismét vettem a saját kis tégelyemből és friss krémet helyeztem a mellemre, akkor kétszer is el tudtam jutni a csúcsra. Szinte minden gondolatom e körül forgott. Végtelenül élveztem a testem felfedezését Szilvi segítségével. Egyik reggel, mikor ismét egyedül maradtam, belopóztam Szilvihoz, hogy pótoljam gyorsan fogyó készletemet. A tégely alatt valami kartonpapírt tapintott ki a kezem. Egy kártyanaptár volt, már évekkel ezelőtt lejárt. Nem is értettem, hogy miért kapcsolódik ez a tégelyhez, míg meg nem fordítottam. Két meztelen lány ölelte egymást, és a nyelvük hegye összeért. Riadtan visszaraktam, pontosan úgy, ahogy találtam, még a krémből is elfelejtettem venni.
Aztán másnap megint belopóztam, és azt vettem észre magamon, hogy nézegetem a naptárat. A következő nap már mertem csenni a krémből, de előtte jól megnéztem a naptárat, mielőtt a friss krémmel bevonultam a szobámba. Aztán már krémes szájjal jutott az eszembe, és visszalopóztam érte. Végtelen izgalom fogott el, hogy krémezés közben nézegessem, mert közben rájöttem, hogy Szilvi is arra használja. Jól esett mindenben utánoznom őt. Azt tapasztaltam, hogy a látvány megsokszorozta az amúgy is kirobbanó érzést. Innentől kezdve az éjszakai simogatások azért voltak izgalmasak, mert a fülemben még csengtek Szilvi sóhajai, nappal pedig azért, mert a naptárát kölcsönvéve a hang helyett kép társult a hatáshoz.
Egyre merészebb dolgok jutottak eszembe. Egyik éjszaka mikor meghallottam Szilvit, kiosontam a szobája elé, és úgy kentem be a számat, miközben őt hallgattam. A hangok hatására egy arctalan lányt láttam, ahogy fölém hajol és megcsókol. Vissza kellett sietnem a szobámba, hogy meg ne halljon, és a hangokból ítélve aznap éjszaka egyszerre jutottunk el a csúcsra. Ezek a közös együttlétek aztán megszaporodtak. Élveztem a női hangokat hallani, miközben bizsereg a szám.
Már egy ideje szerettem volna megosztani az élményeimet Mirával, a legjobb barátnőmmel, mint életem korábbi szakaszaiban, hiszen általános iskola alatt is mindig ott voltunk egymásnak. Most viszont nagyon féltem. Nem tudtam hogyan fogadná, holott néha már óvatosan érintettük a témát, miszerint az ember óhatatlanul is megérinti magát olykor-olykor. Hetekig tervezgettem miként hozzam szóba, de sosem sikerült. Végül fondorlatos módját választottam a közlésnek. Egyik délután közösen tanultunk a szobámban. Persze nem koncentráltuk túlságosan a témára, időnként csapongtunk. Már a kozmetikumokról folyt a szó, mikor ideálisnak láttam a helyzetet.
- Mirám, már megint olyan cserepes a szád. Nem szoktad bekenni időnként? ? kezdtem a tervem kivitelezésébe.
- Neked bezzeg megfigyeltem, hogy mostanában olyan simák az ajkaid, te mit használsz? ? vette komolyan a kérdésemet.
- Én ennek köszönhetem ? és elővettem, egy szőlőrúzst, aminek korábban gondosan levettem a címkéjét, és egy kósza gondolatnak engedve, ráírtam egy filccel, hogy Org .
Lecsavartam a tetejét, ezzel is célozva annak használatára, és a kezébe nyomtam. Mira nézegette egy darabig, visszapillantott rám, én pedig bíztató bólogatással adtam tudtára, hogy bátran kipróbálhatja. Olvasgatta még kicsit a feliratot, aztán a vastag ajkához emelte. Többször körbekente, majd a végén elmosolyodott, és visszaadta.
- Milyen bársonyos! ? virult fel az arca. ? És milyen finoman bizsereg a szám tőle.
Elfordultam, hogy ne lássa kaján vigyoromat, úgy tettem vissza a táskámba, mivel reggel megmerítettem picit a rúzs végét a rózsaszín krémembe?
Aztán folytattuk a beszélgetést, és Mira elkérte a rúzst ismét, mert elmondása szerint azt érezte, hogy máris elmúlt a húzódó érzés az ajkáról, és biztos ezt a kellemes bizsergésnek köszönheti. Én ott szurkoltam, hogy észrevegyem rajta azokat a változásokat, amiket az első alkalommal átéltem. Aztán rájöttem, hogy kicsit rá kell segítenem.
- Nem jól kented el! Ez a rúzs egy kicsit krémes állagú, várjál, segítek ? azzal meg se várva a választ, finoman rásimítottam a felsőajkára. Ilyen közelről megláttam, ahogy megnyílik a szeme, és a pupillája a duplájára ugrik. ? Ugye, hogy jobb így? ? kérdeztem játszva a tudatlant.
- Iigen, de? - akadt meg benne a szó, ugyanis nem hagytam abba, hanem újból hozzáértem a szájához, és most jobban odanyomtam az ujjam. Egy teljes kört írtam le mindkét ajkán, aztán megismételtem a másik irányba is.
- Te jó ég, mi ez? ? szakadt fel belőle a kérdés, de akkor már szaporább volt a lélegzete.
- Megmondtam ugye, hogy mennyire csodaszer! ? azzal lehajoltam a táskámhoz. A rúzst megmártottam picit megint a krémbe, és visszahajoltam Mira arca fölé, aki közben hátradőlt a párnámra.
- Még néhány mozdulat, és szebb lesz a szád, mint újkorában ? mosolyogtam az arcába, mintha nem venném észre, hogy fel-le jár a mellkasa, és a kivörösödött vastag száján csak úgy kapkodja a levegőt.
Nem vártam meg, hogy bármit is tudjon válaszolni, vagy tiltakozni. Rögtön a szájához nyomtam a friss krémtől nedves rúzst, és végigfuttattam az ajkain. Éreztem, ahogy forrón rányög a kezemre. Magamon lepődtem meg, hogy milyen izgató ez a számomra. Hát kiélveztem minden pillanatát, és egyre határozottabban nyomtam az ajkára a rúzst, és alig kellett néhányat köröznöm, mikor egy mély sóhajjal Mira elélvezett. Úgy elalélt tőle, hogy néhány pillanatig becsukott szemmel feküdt előttem én pedig gyönyörködtem a látványban. Sőt, kicsit büszke is voltam, hogy milyen jó érzést tudtam okozni a legjobb barátnőmnek!
A döbbenetes az volt, hogy mikor feleszmélt, nem is emlékezett az elmúlt percekre.
- Huhh, de elálmosodtam ? dörzsölte meg a szemeit. ? Gyorsan fejezzük be a matekot, aztán rohanok haza, mert még a napi zongorát le kell üssem este! ? vette sürgetőre a közös tanulást.
A leckeírás közben a takaróm alá rejtettem a rúzst, és hiába figyeltem Mira arcán emlékezetének visszatértét, aznap többet nem esett szó erről. Mikor kikísértem az ajtónkon, futva szedtem kettesével a lépcsőket és lehuppantam az ágyamba. Nekivetkőztem, bekentem a számat és a mellemet, és mire megjártam néhányszor a csúcsot, végig magam elé képzeltem Mira élvező arcát.
Egy egész hétnek kellett eltelnie, hogy Mirával ismét közösen tanuljunk. Merész terveket szőttem arra a délutánra. Előtte kicsentem Szilvi kellékes fiókjából a naptárat, és feltöltöttem a saját kis tégelyemet, a szokottnál valamivel többre, hiszen két személyre számítottam?
A tanulás közben többször próbáltam izgalmas témákra terelni a szót, de úgy tűnt, hogy Mira nincs igazán hangulatában. Hát gondoltam előhozakodom a témával, ha törik, ha szakad.
- Ezt nézd! ? helyeztem eléje az aprócska naptárat.
- Te jó ég! Honnan szerezted? ? fordította meg többször, mintha legalábbis lapozni lehetne.
- Nem az enyém ? mondtam pironkodva. ? Szilvié, csak kölcsönvettem.
- Huhh, ilyen cuccai vannak nővérednek? ? kérdezte elképedve.
- Nem a nővérem, tudod jól! Alig beszélünk egymással.
Úgy éreztem, hogy ennyi bevezető után végre a tárgyra térhetek.
- Emlékszel múlthéten a rúzsra, amit használtál? ? kérdeztem bátortalanul.
- Amelyiktől úgy bizsergett a szám? Hát nem álom volt? ? kérdezte gyanakodva Mira.
- Neem, az is Szilvié. Illetve ami rajta volt. ? mondtam szemlesütve.
- Nem értelek. A rúzs volt Szilvié? ? értetlenkedett Mira.
Szótlanul elővettem az aprócska tégelyem, és kinyitottam. Odaemeltem az orra elé.
- Pont olyan az illata, mint Szilvi rúzsának! ? mosolyodott el Mira.
- Valójában csak a krém az övé, ami benne van. ? azzal finoman belenyúltam. Kivettem egy leheletnyit belőle és felkentem a számra. Azonnal elindult a jól ismert bizsergés.
- Egészen kevés elég belőle ? mosolyogtam rá biztatóan, és a kezéhez emeltem a pici tégelyt.
Mira is kivett belőle egy picit és megismételte a mozdulataimat, körbekente a száját. Néhány pillanat múlva elkerekedett a szeme.
- Hát mégsem álom volt a múltkor? ? kérdezte nagylevegővel.
Én csak mosolyogtam rá, és közelebb húzódtam hozzá.
- Körözz egy kicsit az ujjaddal, akkor indul be igazán a hatás! ? és megmutattam a számon, hogyan csinálja. Egyből elkapott a hév attól a pár mozdulattól.
- Mira néhányat simított a száján, és azonnal mély sóhajtozásba kezdett. Mire újból kinyitotta a szemét, addigra az ujjaim a szája elé kerültek. Átvettem a mozdulatait. Ismét forró levegőt sóhajtott a tenyerembe. Én pedig megfogtam a krémes ujjait, és a számhoz emeltem. Megértette mit szeretnék. Elkezdtük egymás száját egyszerre simogatni. Felváltva élveztünk egymás tenyerébe. Sokkal erősebb volt az érzés, hogy más kezét éreztem a számon, és nem a sajátomét.
Mira eszmélt először. Rápillantott a naptárra. Másik kezével megemelte és többször megnézegette, miközben újból felsimított a számra.
- Várj, ilyenkor pótolni kell, különben nem működik! ? tettem a keze ügyébe a tégelyemet.
Válasz nélkül nyúlt bele és miközben a naptárat és a számat nézte felváltva, utóbbira felkente az ujjáról az összes krémet. Mély sóhajjal köszöntem meg a tettét. Ugyanazzal a kezével bekente a sajátját is. Aztán felváltva hol az én számon, hol az övén körzött egyet, miközben folyamatosan a naptárban gyönyörködött.
Szavak nélkül is megértettük egymást. Megfogta az arcomat és közelebb húzta. Kinyitotta résnyire a száját és kidugta a nyelve hegyét. Én már csak arra emlékszem, hogy utánozom, és összeér a nyelvünk hegye. Egymásra sóhajtottunk. Annyira finom nedves és bársonyos volt a nyelve. Aztán hirtelen körbenyalta a krémes számat és úgy ért ismét a nyelvem hegyéhez. Mély nyögés tört fel bennem, mert a nyelvem hegyén ugyanaz a bizsergés indult meg, amit a számon szoktam érezni. Beszippantottam a nyelvét a számba, és tocsogósra csókoltuk egymást. Összekeveredett a nyálunk egymáséval és a krémmel. Kívül belül élvezett a szám és a nyelvem. Egymás szájába lihegtük az élvezetünket. Több erős hullámba jutottunk fel a csúcsra, miközben bejártuk nyelvünkkel egymás szájának minden szegletét. A krémnek végül elmúlt a hatása és magunkhoz tértünk. Hirtelen apró szégyenérzet fogott el mindkettőnket, mint akit rajtakapnak egy csínytevésen. Ekkor nyitott ránk Szilvi.
- Sziasztok lányok. Minden rendben? ? kérdezte fura vigyorral az arcán.
- Persze, persze ? vágtuk rá kórusban. ? Mi gond lehetne? ? néztünk mindenfelé csak őrá nem.
- Akkor jó, mert hangokat hallottam, de gondolom csak a leckét beszélitek meg ? és ugyanazzal a fura mosollyal az arcán be is csukta az ajtót.
- Csak nem hallhatott meg bennünket! ? lihegte forrón az arcomba Mira.
- Nem tudtam, hogy már itthon van! ? válaszoltam idegesen. ? De kizárt, hogy bármit is meghallhatott. ? a bárminél elpirult Mira arca, ettől az enyém is, és onnantól kicsit kerültük egymás tekintetét, és végre a leckére koncentráltunk.
Éjszaka nem tudtam elaludni, bennem volt az érzés, amit Mirával éltünk át. Nem sokat gondolkoztam, előkaptam a krémet, és felkentem a számra. Most viszont nem az ujjammal, hanem a nyelvemmel köröztem a számon, ahogy Mirával is tettünk. Azonnal jöttek a hullámok. Az utolsónál neszezésre tértem magamhoz. Szilvi állt előttem a félhomályban. Teljesen meztelen volt. Szótlanul az ágyam elé lépett. Mutatóujját mosolygós szája elé emelte, és megfogta a kezemet. Finoman húzni kezdett magához, mire én kiszálltam az ágyból. Ruhátlanul kissé szégyenkeztem előtte. Neki gyönyörű teste volt, én nem tartottam magam annyira formásnak. Hátat fordított és megindult, miközben még a kezemet szorította. Kiment minden erő a lábamból. Rogyadozó térddel követtem a szobájába.
Az ismerős képtől csak még jobban megzavarodtam. Félhomály, rózsaszín tégely az ágy közepén.
- Nálad maradt a naptáram ? súgta kaján vigyorral.
Azt hittem elsüllyedek, nem tudtam a szemébe nézni. ? Ne haragudj! ? rebegtem.
- Hetek óta figyellek, ne aggódj! ? mosolygott továbbra is bátorítólag.
- De hogyan? ? kérdeztem esetlenül.
- Azt hiszed nem vettem észre, hogy te is használod a tégelyem? ? suttogta.
- Kifizetem, ha azon múlik ? válaszoltam újabb badarságot.
- Ugyan, hagyd már! Én ugyanígy kezdtem ? mosolyogta.
- Az mit jelent? ? néztem fel rá, miközben kezdtem összeszedni magam.
- Még Hollandiában, mikor ösztöndíjjal kint tanultam, egy szobatársam tégelyét dézsmáltam úgy, ahogy te is az enyémet ? nevetett halkan az arcomba.
Ettől kicsit megenyhültem és félszegen visszamosolyogtam. Leültünk az ágya szélére.
- Na, és mit szólt a kis barátnőd a hatásához? ? kérdezte huncutul.
- Gondolhatod! ? nevettem el magam, de ismét a lábamat nézegettem. Arról áttévedt a tekintetem az ő lábára. Olyan bársonyos, szép volt a bőre. Aztán végigfuttattam a szemem lentről felfelé az egész testén. Végül az arcára néztem. Láttam a szemébe, hogy észrevette, ahogyan megnézem. Győzedelmesen mosolygott rám.
- Gyere, feküdj ide! ? azzal felsegített az ágyra, és a fél oldalamra billentett. Megtámasztottam magam a könyökömmel, mert féltem teljesen elfeküdni.
Azzal feltérdelt előttem, kinyitotta a tégelyt és finoman belenyúlt. Újból rám nézett, majd ahogy a számon szoktam, ugyanúgy körözött egyet a punciján a krémmel, végül középen is végigfuttatta. Halk sóhaj tört fel belőle. Aztán ő is fél oldalára helyezkedett, majd egészen közel tolta magát hozzám. Nem tudtam mit tervez, de mozdulni sem mertem.
- Tudod, lehet más ajkakkal is csókolózni ? suttogta kihívóan, azzal megemelte az egyik lábam, és ollózva közéjük siklott.
Csak azt vettem észre, hogy olyan gyorsan történik minden, és miközben egyik kezével tartotta a lábam, máris összeért a fenekünk. Aztán még mozdult egyet, és egy jóleső villanást éreztem alul. A krémes puncija teljes felületével rásimult az enyémre. Azonnal bekúszott az ismert bizsergés, csak itt alul ezerszer erősebb volt. Hátrahanyatlott a fejem, és csak azt éreztem, ahogy a csípője nyomásától szétnyílik a puncim, az övé pedig belesiklik. Tényleg mintha csókolóztak volna, hol az ő puncija csusszant az enyémbe, hol az enyém az övébe. A krémtől időnként teljesen szétnyíltak, majd ismét összezárultak. Mint amikor két száj egymásnak feszül és jó nyálasan vadul csókolóznak. Nem tudom hányszor élveztem el, de nem voltam magamnál az biztos. Már csak arra ébredtem, mikor mellette fekszem, és a fülembe súgja, miközben betakargat:
- Most kivételesen velem aludhatsz! ? azzal el is nyomott az álom.

Másnap megértettem, hogy Szilvi miért zuhanyozott le minden krémezés után. A suliban mikor a megszáradt krém feloldódott, ismét bizsergetni kezdett. Nem annyira, mint frissiben, de egész délelőtt lebegtem tőle, Mira is észrevette rajtam. Ebből született bennem egy izgalmas gondolat. Következő nap azzal kezdtem a szünetet, hogy Mirát behúztam a női mosdóba. Kértem, hogy csukja be a szemét. Már az ujjaim előre be voltak krémezve. Gyorsan végigkentem az ajkaimon, aztán hirtelen átöleltem a nyakát, és a számat a szájához tapasztottam. Először ösztönösen szabadulni próbált, miután kinyitotta a szemét, de ahogy megérezte a bizsergést, azonnal engedett. A krémezések alatt kitapasztaltam, hogy minél erősebben dörzsölöm, annál gyorsabban és erősebben hat. Hát jó határozottan kezdtem falni a száját, meg is lett az eredménye. Egymás után élveztünk el néhány másodpercen belül. Kicsit összeszedtük magunk, megigazítottuk a hajunk és a ruhánk, és kis különbséggel elhagytuk a légyott helyszínét.
A héten végig egy-egy szünetben mindig szerveztünk egy kis huncutkodást. Pénteken úgy zártuk a hetet, hogy Mira megkért, hogy csak a nyelvünk hegyét mártsuk a krémbe, és úgy csókolózzunk, hogy csak az ér össze. Nem is gondoltam volna, hogy ekkorát lehet élvezni a nyelvünkön keresztül! Persze a végén mégiscsak befaltuk egymás száját és kicsikartunk egy második hullámot még belőle.
Szerencse következett, mert a hétvégére magam maradtam otthon. Az első gondolatom Mira volt. Szombat estére beszéltük meg a találkozót nálam. Csillogó szemekkel érkezett hozzám, és már az ajtóban szájon puszilt. Titokban így köszöntünk egymásnak már a suliban is.
Nem húztuk az időt, egyből felvonultunk a szobámba. Ledobáltuk a ruháinkat, és ölelkezve bebújtunk a paplan alá, mert még picit fáztunk a hirtelen vetkőzés miatt.
Meglepetésemre Mira vette át a kezdeményezést. Mindkét dudriját belemártotta a krémbe, majd a melleim fölé hajolt, és felváltva kezdte összedörzsölni csak a dudrijainkat. Aznap este így kezdődött az első közös élvezésünk. Persze utána leszoptuk egymás melléről a fáradt krémet, ami már csak bizsergetéshez volt elég, de jó alapot adott egy következő fergeteges csókolózáshoz. Belekezdeni viszont nem maradt időnk.
- Sziasztok lányok, krémezgetünk, krémezgetünk? ? nyitott be hirtelen hozzánk Szilvi.
Egyértelmű volt a szándékosság a tettében. Biztosra vettem, hogy nem lesz itthon a hétvégén. Szegény Mira teljesen bepánikolt. Ott ült az ágyamon a hatalmas vörös szájával, rémült tekintetével és gyönyörű volt. Ugyanezt láthatta rajta Szilvi is, mert mosolyogva közénk lépet, megfogta a kezünket és gyengéden maga felé húzott. Félszegen rámosolyogtam Mirára, aki a korábban átélt élményektől még kábultan engedelmeskedett a húzásnak.
Szilvi behúzott minket a szobájába, és ráültetett az ágyára.
- Itt azért jóval kényelmesebb ? mosolygott ránk. - Van elég hely hármónknak is. ? kuncogott.
Engem felhúzott az ágy elejére, és a hátamat nekinyomta a háttámlának. Kicsit szétnyitotta a lábam, és háttal az ölembe ültette Mirát. Szegényke ellenkezni sem mert. Kicsit lejjebb csúsztatta, hogy inkább feküdjön az ölemben. Ö pedig egészen közel hajolt hozzá és rálehelte a vörös szájára: - Engedd, hogy szeresselek!
Azzal két kis borsónyi krémet ráhelyezett a dudrijára, majd felemelte a kezeimet, és megmutatta, hogy csak két ujjal csippentsem össze őket. Mira máris elalélt. Becsukta a szemét, és hátrahanyatlott a feje, egészen a vállamra. Ott pihegett a vörös szájával az arcomba. Nekem már a látvány is csodálatos volt. Szilvi pedig kajánul rám villantotta a kék szemeit, és a tégelyt az arca elé emelve, beletolta a nyelvét. Maszatosan kiemelte, megmozgatta kicsit, miközben széles szájjal végig a szemembe nézett. Így fúrta a fejét Mira lábai közé. Felülről tökéletesen láttam mire készül. Mira közben kapkodva vette a levegőt, és forrón a nyakamba pihegte. Szilvi még mindig kidugott nyelvvel tekintett rám, majd szétfeszítette Mira lábait egészen szélesre, hogy minél jobban lássam a tervét. Két kezével végigsimogatta Mira hasát, majd a puncijához tolta hüvelykujjait és határozottan széthúzta őket. Mira ekkor belesikkantott az arcomba. Szilvi pedig beledugta a krémes nyelvét a puncijába. Határozottan végighúzta benne többször. Egyre erősebben nyomta hozzá. Mira elkezdett élvezni, és nem tudta abbahagyni. Hörgött, nyüszített a fülembe, közben dobálta a testét az ölemben. Én annál jobban markoltam a gömbölyű melleit, és csipkedtem a dudrikat. Szilvi pedig még jobban kidugta a nyelvét, és belevezette Mira puncijába. Ütemesen dugni kezdte jó mélyen. Hozzá egészen széthúzta, hogy minél jobban eltűnjön benne az egész arca. Közben ő is ütemesen nyögött, mert a krémtől élvezett a szája.
Néhány perc után Mira teljesen kikészült. Ahogy rohamosan csökkent a krém hatása, úgy kezdett visszatérni a valóságba. Felhősen körbenézett bennünket, de csak egy erőtlen mosolyra futotta. Még néhány pillanatig lihegett, aztán egészen felült, és kíváncsian figyelt, hogy mi következik. Úgy éreztem, hogy én vagyok legjobban magamnál, ezért kezembe vettem az irányítást. Szilvit félig lefektettem a helyemre. Felhúztam a térdeit. Ő kéjesen és kérdőn nézett ránk. Mira szintén tőlem várta a következő lépéseket. Hát behasaltam Szilvi lába közé, és odahúztam magam mellé Mirát is. Felnéztem Szilvira, ahogy korábban ő is rám. A tégelyből kivettem egy kisebb adag krémet, majd egyenletesen körbekentem a számon. Aztán odahajoltam Mirához és rátapasztottam a számat. Nem kezdtem el mozgatni, nehogy beinduljon a krém hatása, csak hagytam, hogy áttapadjon egy adag az övére. Már ettől is bőven bizseregni kezdtek az ajkaink. Aztán megfogtam Mira tarkóját, még utolsónak felmosolyogtam nyitott szájjal Szilvire, aki már folyamatosan nyögött a látványtól. Aztán Mira arcát az enyémmel egyszerre ráirányítottam Szilvi puncijára. Egyik oldalról én húztam szét, másik oldalról Mira. Mindkettőnk szája nekifeszült a puncija belsejének és elkezdtünk benne vadul csókolózni. Éreztem, ahogy Szilvi puncijából visszacsapódik Mira forró és krémes lehelete. Mindhárman felváltva élveztünk. Éreztem Mira vastag ajkát, ahogy oldalról folyamatosan az enyémhez nyomakodik. Ha jobban belenyomtam a számat, akkor pedig azt éreztem, hogy Szilvi puncijából visszapréselődik a nyálkás krém a számba, amitől újból és újból elélveztem. Végül megint a krém hatásvesztése térített magunkhoz bennünket.
Most Szilvi fektetett le engem a hátamra. Megfordította Mirát, és az arcom fölé térdeltette, az ő arcát pedig a puncim fölé irányította. Benyúlt egy pillanatra, és a szemem előtt egy kis krémet kanyarított Mira puncijára, majd egy újabbat az enyémre. Ő pedig betérdelt elém. Először csak finoman csókolóztam Mira puncijával. Ő ugyanezt tette az enyémmel. Éreztem, ahogy a krém elkezdi kifejteni a hatását. Elindult a bizsergés az egész számban, sőt a torkomban is, ahogy lecsúszott egy kis krém rajta. Mira nem használta a nyelvét, csak a bársonyos ajkait mozgatta a puncimon. Éreztem, ahogy mélyen elindul a kéj. De igazán akkor kezdtem el élvezni, mikor Szilvi a tégelybe mártott két ujjával elkezdett körözni a puncimon. Egyre ütemesebben mozgatta őket. Folyamatosan élveztem tőle, a számmal végig kapaszkodtam Mira puncijába, amitől ő is élvezett, és így csókolózott a puncimmal. Szilvi időnként bedugta nedves-krémes ujját, és megjáratta Mira szájában. Ilyenkor mindig nagyobbakat élvezett, éreztem a teste vonaglásán. Sokáig játszottunk így, mire teljesen elaléltunk. Sokára szedtük össze magunkat.
Szilvi befektetett mindhármónkat egy széles takaró alá.
- Dugjátok ki a nyelveteket! ? parancsolt ránk.
Ő pedig módszeresen bekrémezte mindhármónk nyelvét. Aztán így szólt:
- Most csak úgy fogunk csókolózni, hogy végig kint lesz a nyelvünk!
Erre felváltva körbenyalta a szánkat. Egyre erősebben nyomta ránk a nyelvét. Közelebb hajoltam, és amikor éppen Mira nyelve fonódott össze Szilviéval, akkor én is közédugtam az enyémet. Vigyáztunk, hogy csak a nyelvünk érjen egymáshoz. Egymás szájába sikoltoztunk, nyögtük az élvezetünket. Körbenyaltuk egymás arcát, nyakát, állát. Tocsogott az arcunk a nyálas rózsaszín krémtől. Végül megengedte Szilvi, hogy használjuk az ajkunkat is. Lenyalt az arcunkról mindent, majd előbb Mira szájába csorgatta az egészet. Aztán Mira az enyémbe, majd én ismét Szilviéba. Ezt sokszor elismételtük. Már nem élveztünk, mert a krém elvesztette hatását. Már csak a sikamlós érzés esett jól, ahogy csordul a krémes nyál egyik szájból a másikba. Végül egy óriásit csókolóztunk teli szájjal. Martuk, szoptuk, teljesen kinyitott szájjal egymás ajkát. Végül így maszatosan aludtunk el egymás karjában, egyetlen hatalmas paplan alatt.
Hajnalra arra ébredtem, hogy valaki puszilgatja az arcom. Azt hittem csak álmodom. Éreztem, hogy Mira sem tudatosan teszi. Félálomban kezdett el csókolgatni. Én pedig ösztönösen, sem mint tudatosan viszonoztam. Az apró puszikból egyre mélyebb és hosszabb majd nyálasabb csókok lettek. Közben a kezeink egymás combja közé tévedtek. A vad csókok mellé elkezdtünk benyúlkálni, körözni egymás puncijában. Egyszerre élveztünk el a végén. Sem közben, sem utána nem voltunk teljesen magunknál, azonnal visszamerültünk a mély álomba.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (47)        Nem tetszik (10)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6658 X olvasták el.