Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Karácsonyi ajándék 3

Beküldő:Tamás

Karácsonyi ajándék 3.

Gondoltam lemegyek a konyhába és iszom egy teát, óvatosan kibújtam az ágyból Barbi mellől és úgy meztelenül lementem a konyhába. Csak a konyhaszekrény világítását kapcsoltam fel hogy ne legyen nagy fényáradat. Megcsináltam a teámat, a konyhapultnak támaszkodva kortyolgattam és a padlót bámultam. Gondolkodtam a kérdéseken és anya csókján is. Tudtuk hogy anyáék eljárnak két hetente swinger klubba, tehát nem idegen tőlük a mással való szexuális kapcsolat, de a saját gyerekükkel? Ez új volt számomra, de egyben izgató is, hiszen anya gyönyörű nő, de mégiscsak az anyám, akármilyen szabadon is értelmezzük a szabad szexuális kapcsolatot. Annyira elmélyültem a gondolataimban hogy megijedtem mikor anya hangját meghallottam.
- Mit csinálsz itt ilyen késő éjjel, kisfiam?
Megijedtem, mikor oda néztem, akkor meg majdnem a bögrét ejtettem a földre. Anya is meztelen volt, nem mintha nem láttam volna már a melleit meg a fenekét, de most láttam először a pináját. Így a teljes kép valahogy másképp hatott rám.
- Végignéztél teljesen?  Szóval mit csinálsz itt?
- Nem tudtam elaludni és lejöttem inni .
- És min gondolkodik az az okos buksid?
Közben anya is öntött magának ásványvizet és közvetlen mellém állt.
- Szóval, mi jár a fejedben? Talán a délelőtti csókunk? Vagy hogy miért nem szólunk hogy szexeltek Barbival?
- Anya! Honnan tudjátok ezt?
- Kisfiam, a gyerekeink vagytok, ismerünk benneteket. Tudjuk mikor vagytok bánatosak, tudjunk mikor örültök és tudjuk mikor vagytok boldogok. És ti most nagyon boldogok vagytok, el sem lehet szakítani bennetek egymás mellől és elég hangosak is vagytok esténként.
- De miért nem vagytok ezen felháborodva? Hiszen testvérek vagyunk, ez büntetendő.
- Ugyan kisfiam, ki tudja meg, hogy mi történik a falak között. És nem ti vagytok az első és nem is az utolsó testvérpár akik szexelnek egymással. Mint tudjátok swinger klubba járunk, de ez nem egy nyilvános klub. Ide olyan baráti társaság jár akikkel már több mint tíz éve barátok vagyunk, ők is olyan nyílt és szabad gondolkodású családok mint mi. És itt a családon van a hangsúly, tehát eljönnek a felnőtt gyerekeik is és ott szexel az egész család. Apa lányával, anya fiával, testvérek együtt, anya a lányával és van olyan család ahol az apa a fiával is, ők úgy érzik jól magukat.
- Most csak hülyítesz, mi?
- Miért tenném, Tomika? Ahogy mi látjuk azokat a szülőket hogy mennyire boldogok ahogy a gyerekeik boldoggá teszik egymást az nálunk is felvetette a kérdést hogy mit szólnánk ha ez a helyzet előállna nálunk is.
- Tehát a boldogságunk előbbre való mint az erkölcs?
- Pontosan. Mi egy szülő legfőbb célja?
- Nyilván a gyerekei.
- Az hogy a gyerekei boldogok legyenek. Most elmondok neked valamit ami idáig vezetett. Pár hónappal ezelőtt láttuk, hogy Barbi szinte mindig szomorú volt, csak a közeledben volt jobb kedvű, ezért leültünk beszélgetni vele. Akkor mondta el, hogy érzelmileg nem boldog a kapcsolataiban, csak a szex miatt van a pasikkal, ami nagyon fontos számára. Elmondta, hogy csakis veled érzi magát boldognak és hogy választania kell a szex és a boldogság között és ő inkább lemond a szexről csak boldog legyen veled. Mi elmondtuk neki azt amit én az előbb, hogy minket nem zavarna ha szexeltek egymással. Ő sem akarta komolyan venni, látszik hogy testvérek vagytok. De aztán megértette hogy nekünk a ti boldogságotoknál nincs fontosabb és ha a gyerek boldog a szülők is boldogok. Megértette az érvelésünket, hiszen okos lány ő is. A döntést rá bíztuk, aztán jött a szent este és mikor megláttalak benneteket csókolozni a szobában, nagyon boldog lettem illetve lettünk apáddal együtt.
A hallottakra elsírtam magam. Anya szembe állt velem és átölelt, a lábam a lábai között, a meztelen testünk szorosan összefonodva.
- Mi a baj drágám, ne sírj, hiszen nincs semmi baj.
Anya letörölte a könnyeim, ott álltunk egymással szemben.
- Miért sírtál édes kisfiam?
- Tudtam, hogy Barbi nagyon szeret engem, de arra nem gondoltam volna soha hogy ilyen áldozatot hozna azért hogy boldog legyen és csak is velem.
Én is imádom Barbit és mindent megtennék hogy boldog legyen.
- Hát ő is lemondott volna az élet legnagyobb öröm forrásáról, a szexről. De most már mindkettőt élvezhetitek együtt. Tényleg milyen a szex Barbival?
- Csodás, fantasztikus. Heves, vad, szenvedélyes, gyengéd, mikor mihez van kedvünk. Van úgy hogy egy aktus alatt mindent átélünk.
- Ennek örölünk. Szóval akkor minden vágyatokat és kivánságotokat teljesítitek?
- Igen, majdnem.
- Mi az hogy majdnem. Vagy igen, vagy nem.
- Akkor úgy mondom, hogy ami rajtunk múlik azt igen.
- Mert, milyen vágyaitok vannak amik nem rajtatok múlik?
- Anyaaaa, muszáj most ezt.
- Hátha tudok segíteni.
- Nem is tudom hogy mondjam, olyan kínos erről beszélni.
- Ne szégyenlősködj. Mond ki nyugodtan, szóból ért az ember.
- Hát, szóval, Barbinak az a vágya, hogy apa és én egyszerre dugjuk meg és veled is szeretkezne, meg hogy négyen egyszerre is.
- És neked, neked mi a vágyad?
- Én veled szeretnék szexelni, végig nézni ahogy Barbival kényeztetitek egymást és kettőtökkel egyszerre.
- Csak ennyi? Azt hittem valami teljesíthetetlen vágyaitok vannak.
- De hát ezek azok.
- Ezek csak egyszerű vágyak, amik minden átlagos férfi és nő vágyai között szerepel. Hiszen minden pasi szeretne egyszerre két nővel dugni és minden nő szeretne egyszerre két pasival kefélni. Csak ti ugye a szüleitek iránt éreztek szexuális vonzalmat. De ugye mi nem vagyunk átlagos gondolkodású család, szerinted ha engedjük hogy ti szeretkezzetek egymással akkor ezek a vágyak teljesíthetetlenek?
- Ugye ezt most tényleg nem mondod komolyan? Ezt nem akarom elhinni.
- Mit szeretnél, akár itt most rögtön teljesítem a vágyad. Vagy nem akarsz szexelni velem?
- Ki az a bolond aki ne akarna? Gyönyörű, szexi, kívánatos, dögös milf nő vagy.
- Szóval, mi legyen, itt a konyha pulton akarod vagy kényelmesebb helyen.
- Ez most olyan hirtelen jött, hogy nem is tudom mit akarok.
- Hát a farkad már biztos tudja, mert lassan megemeli az egész testem olyan kemény.
És tényleg, lenéztem és anya combjai között ott meredezett a farkam, éreztem a pinájából áradó forróságot, és hogy nedves.
- Barbi egy gyönyörű fiatal, kívánatos nő, Te pedig helyes pasi vagy és ahogy látom és érzem a méreteidet is apádtól örökölted. Oda lesznek érted a lányok. Szerinted apád meg az én gondolataimban nem fordult ez meg. Már pár éve, de úgy gondoltuk, ha eljön az idő, ha eljön, majd akkor felhozzuk a témát és majd ti eldöntitek hogy akarjátok e vagy nem. De megelőztetek minket és döntötetek.
- Tisztára felfoghatatlan ez az egész. Reggel Rékáról beszélgetünk, a plázában találkozunk, ismét smároltunk, ráadásul most szabad és engem akar. Aztán lebukunk Barbival és  most még azok a vágyaink is teljesülhetnek amiről csak álmodtunk mindketten. Teljesen felkavaró ez az egész. Így hogy hozzam fel Rékát, Barbi minden este szeretkezni akar, persze nem bánom. Aztán most itt állok veled szemben a farkam majd szét robban a combjaid között. Több kérdés van a fejemben mint mikor lejöttem.
- A döntés a kezedben van, kisfiam, illetve a puncimnál, vagy legyen a számban, vagy a kezemben esetleg melleim között? Szerintem érzed hogy engem is felizgatott ez az egész beszélgetés. Ha rajtam múlna már rég előtted gugolnék és szopnálak.
- Ó, istenem, hogy fogom én ezt megoldani, de főleg erővel bírni, három nő az életemben és átvitt értelemben az ágyamban. Rád bízom a döntést, anya.
Rám mosolygott, lesmárolt, majd rám nézett.
- Csodás éjszakánk lesz.
Majd tényleg elém gugolt és szopni kezdett. Néztem ahogy anya egyre mélyebbre veszi a szájába a farkam, isteni érzés volt. Más volt mint ahogy Barbi csinálta, hiszen anyának van huszonöt év tapasztalat előnye. Csillogott a nyáltól a faszom, anya keze és szája nagyon összhangban mozgott és közben a nyelve is izgatta a makkom. Ha este nem szexeltünk volna Barbival már biztos tele élveztem volna a száját. Egyre mélyebbre vette a szájába a farkam, majd kiengedte, a faszom a hasamnak csapódott, folyt róla a nyála. A nyelvével izgatva haladt lefelé és most a tökeimet kezdte nyaldosni, bevette öket a szájába, ilyet még sosem csinált nekem senki. Majd fölegyenesedett, de közben végig csókolta a testem. Rögtön a számra tapadt, a kezeim meg a nagy melleire és gyúrni kezdtem öket. Anya elvált a számtól és nézte ahogy játszom a melleivel.
- Tetszenek?
- Gyönyörűek. Imádom öket.
- Hát pici korodban is szerettél rajtuk lenni, sokat sírtál utánuk.
- Azért most se szeretném elhanyagolni öket. De mielőtt még jobban egymásba merülünk szeretnék kérni valamit.
- Csak öszintén kisfiam.
- Ne végezz ki tíz perc alatt, ezt az első alkalmat szeretném sokáig élvezni.
- A hangok alapján nem tíz percig szoktatok szeretkezni, úgyhogy miből gondolod hogy én tíz perc alatt kivégezlek?
- Barbi fiatalabb nálad, de tapasztaltabb nálam, neked meg ugye van jó pár év tapasztalat előnyőd.
- Szerintem mindkettőnknek az az érdeke hogy minnél tovább élvezzük ezt az együttlétet és nehogy visszafogd magad.
Majd újra smárolni kezdtünk, közben pedig helyet cseréltünk.
- Nyalj ki, érezni akarom a szádat.
Anya felrakta az egyik lábát a pultra így feltárult előttem az a nedvességtől csillogó pinája. Szét nyílt ajkai nagyon nedvesek voltak, a kitágult pinája jelezte hogy már számtalan férfi járt benne. Kicsit barnás színe meglepett, hogy nem olyan szép rózsaszín mint Barbié és az ajkai olyan fodrosak voltak mint a szoknya széle. Rá tapasztottam a számat, végig nyaltam egészen a feneketől a csiklójáig, anya nagyot nyögött. Rögtön a csiklóját vettem a számba, a nyelvemmel játszottam vele, közben két ujjam is bevetettem, nagyon nedves volt anya. Tolta a fejem a pinájára és a csípőjét is mozgatta a számon.
- Nyaljál drágám, nyald ki anya lucskos pináját. Uuuhhhh, ez az nyaljál még.
Én meg csak nyaltam, minden tudásom bevetettem hogy egy ilyen tapasztalt, érett nőt orgazmushoz juttassak. A nyelvem és az újjaim közös közreműködésével úgy tíz perc után anya igen hangos tudtomra adta hogy valamit igen jól csináltam. Felhúzott magához és rögtön a számra tapadt, lenyalta a saját nedveit a számról.
- És most ezt akarom magamban érezni.
Megfogta a faszom és a csiklóját kezdte vele izgatni, majd odarakta a farkam és szinte magába húzta. Lassan, teljesen betoltam anyába a farkam, de nála nem kellett attól tartani hogy vastag leszek neki, hiszen jóval tágabb volt a pinája. Mozogni kezdtem, éreztem hogy éppen megfelelő még a faszom belé. Anya mindkét lábát a derekam köré kulcsolta, a karjaival pedig a nyakamba kapaszkodott. Sohajtoztunk, nyögtünk, nem fogtuk vissza a hangunkat, nem számított ha valaki meghallja, most már nem. Néztem ahogy mozgok abban a pinában ami életet adott nekem és Barbinak.
- Tetszik amit látsz? Tetszik ahogy baszod anya pináját? Mert nekem nagyon tetszik ahogy kefélsz, jó kemény farkad van Tomika. Isteni érzés, teljesen olyan vagy mint apád.
- Szeretem nézni ahogy dugók valakit, nagyon felizgat a látvány.
- Akkor nézzed csak és dugjál tovább.
Teljes hosszában járattam a faszom, majd csak jó mélyen dugtam anyát, már szinte karmolta a hátam. Hangosak voltunk, nagyon élveztük az egészet.
- Nagyon élvezem ezt a helyzetet, de menjünk be a kanapéra, ott kényelmesebb lesz és többféle képpen is szexelhetünk.
Kihúztam a farkam ami nagy cuppanással hagyta el azt a forró barlangot. Anya leszállt a konyhapultról és kézenfogva vezetett be a kanapéra, bedúgta a karácsonyfa fényeit hogy ne teljesen sötétben folytassuk. Leültetett a kanapéra, szét nyitotta a lábaim, háttal közéjük állt és beleült a faszomba, rögtön tövig. Teljes súlyával ült rajta, majd mozogni kezdett, előre hátra, iszonyat jól csinálta és így sokkal szűkebb volt. A térdemen támaszkodva gyorsan mozgott a faszomon, nagyon hangosan nyögtünk mindketten, biztosan hallani lehetett az éjszaka csendjében. Aztán teljesen rám feküdt és úgy csúszkált a faszomon, én a melleit markolásztam, és közben smároltunk, de ez a póz anyánál egy újabb orgazmust okozott. Leszállt rólam és a lábaim közé térdelt és megint szopni kezdett, nem is szópni hanem a saját nedveit nyalta le a farkamról.
- Ízlik?
- Imádom a saját pinalevemet lenyalni egy jó kemény faszról. Tetszik ugye?
- Nagyon jó, úgyhogy folytasd kérlek.
Szépen tisztára nyalta a farkam majd bő nyállal szopni kezdett, mikor már a tökeimen is folyt a nyála, szemből beleült a faszomba. Lovagolni kezdett rajtam, a nagy mellei csak úgy ugráltak az arcom előtt, majd anya összefogta öket.
- Szopjad öket, mint pici korodban.
Én pedig szópni kezdtem azokat a kemény és nagyra nőtt bimbóit, anya még gyorsabban kezdett ugrálni a faszomon. Megfogtam a fenekét és most én kezdtem el dugni azt a forró és most már nagyon lucskos pináját. Nyögött, sikongatott, dobálta magát , én még nőt nem láttam így élvezni egy aktust. Majd a térdeimre támaszkodott, megfeszült a teste és hatalmas síkitás kíséretében újból nagy orgazmus futót végig a testén. Rám borulva pihente ki ezt az élvezet hullámot, a hüvely izmai még össze rándultak úgy mint a teste.
- Még hogy én ne végezzelek ki tíz perc alatt? Te fogosz kihalytani belőlem minden erőt.
- Még hogy én? Én csak élvezem ezt a csódás nőt, aki életet adott nekem.
- Óóóó, kisfiam. Szóval élvezed, de ugye nem fogod vissza magad.
- Nem dehogy, ha itt az idő észre veszed majd.
Majd meglepetésünkre hangokat hallottunk az emelt felöl, méghozzá igen csak hangos nyögéseket és síkólyokat.
- Úgy hallom apád felébresztette Barbit.
- Nem csodálom hiszen mi is elég hangosak voltunk. Szerinted apa látott bennünket?
- Igen, biztosan. Szereti nézni mikor engem dugnak és az nagyon beindítja, úgyhogy a nővéred most meg lesz kefélve rendesen.
A hangokból ítélve elég hevesek voltak mikor Barbitól már megszokott hangokkal élte át az orgazmust.
- Aaahhhhh, istenem, apaaaaaa.
És tényleg igazat mondott mikor azt állította, hogy eget rengető orgazmusa van mikor apára gondolva masztizik.
- Hát ez nem semmi hangerő ami Barbiból felszabadult.
- Igen anya Barbi elég hangosan tudja élvezni a szexet.
- Akkor hogy már mi is pihentünk folytathatnánk is.
- Most hátulról szeretnélek megdugni.
- Az egyik kedvencem, gyere édesem.
Kibújtam anya alól, ő elhelyezkedett, akkor láttam meg csak igazán azt a gyönyörű pináját amit anya szét húzva kínált fel nekem. Nagyra duzzadt ajkai és a csiklója hívogatóak voltak, nem is tétlenkedtem rá buktam a számmal rögtön. Hevesen nyaltam azt a nagy pinát és haladtam a feneke felé. Elérve a hátsó bejáratot a nyelvem hegyével rögtön vadul ostromolni kezdtem, hangosan élvezte a nyelvem okozta érzést, de egy idő után többet akart.
- Most már add a faszod és basszál meg.
Mögé álltam, oda igazítottam a farkam, de mikor anya megérezte azonnal tövig nyársalta magát. Hatalmas sikój hagyta el a száját, ugyanúgy mint az enyémet. Anya kezdett el mozogni rajtam, de olyan csípő mozgással, hogy az valami eszméletlen volt. Szinte fejte a farkam a hüvely izmaival plusz még ahogy mozgott, hát igen a rutin meg az évek, ahogy mondani szokták. Én tövig anyába ő meg csak tekergette a csípőjét, körkörösen, majd fel le, előre hátra. Aztán úgy gondoltam mostmár átveszem az irányítást, megfogtam azt a formás fenekét és dugni kezdtem, hevesen, de nem vadul. Csattogott a bőrünk, nyögtünk, elég hangosak voltunk, és még Barbi hangja is fokozta az izgalmat, szerintem anyában is, a tudat hogy az imádott férfija éppen a lányát elégíti ki egy emelettel feljebb. Dugtam anyát hátulról, mikor hátra fordulva egymás szemébe néztünk, előre hajolva smárolni kezdtünk. Így kicsit megfeszült a faszom a pinájában még nagyobb élvezetet okozott számunkra.
- Basszál édesem, dugjál keményen.
És én dugtam keményen, felegyenesedtem, az egyik lábamat felraktam anya mellé és úgy keféltem tovább azt az isteni pináját. Anya újabb orgazmust élt meg, de éreztem hogy a következő orgazmusával engem is magával ránt. Kihúztam a faszom és lefektettem a kanapéra, rögtön hatalmas terpeszbe rakta a lábait, én egy párnát raktam a csípője alá,  míg anya a feje alá tette, hogy jól lásson mindent, majd ugyanolyan lendülettel baszni kezdtem megint. Nem hagytam hogy lenyugodjon a teste, a melleiben kapaszkomdva dugtam a saját anyámat, aki már nagyon hangosan élvezte az aktusunkat. Pár perc múlva anya test megfeszült, az éjszaka leghangosabb orgazmusa söpör végig rajta, még dugom pár pillanatig hogy megtudja élni ezt a csodálatos érzést. Majd kihúzom a faszom, anya fölé helyezkedem és elkezdem verni a farkam, a két kézzel összenyomott melleire célozva, szintén hatalmas üvöltés mellett, spriccelem ki magamból a gecit. Beterítem mindkét mellét és az arcára is jutott bőven a fehér nedűből. Lerogyok a lábai közé, levegő után kapkodva iszonyat boldogságot érzek, és bízom abban hogy egy ilyen csodálatos, érett nőt ki tudtam elégíteni és nem okoztam csalódást számára. Kellett vagy tíz perc mire mindketten a megszokott ütemben vettük a levegőt, simogatni kezdtem anya combját majd az ő kezét is megéreztem az enyémen.
- Hát nem is tudom hogy fejezzem ki ezt az egészet. Valami fantasztikus élmény volt, ilyen fiatal létedre, így kielégíteni egy érett, a szexben sokat megélt nőt, sok férfi megirigyelné a kitartásod és azt a szenvedélyt ami benned van.
- Ugye most csak szépíteni akarod a bénaságom?
- Bénaságod? Kisfiam, ha egész életedben így béna leszel a szexben, sok lány oda lesz ezért a bénáskodásért.
- Akkor tényleg élvezted, ki tudtalak rendesen elégíteni?
- Drága, kisfiam.
Anya a kezemnél fogva maga mellé fektetett.
- Nem akarók én rosszat neked. Óriási élmény volt veled szeretkezni, komolyan mondom, hogy nagyon ügyes voltál és ráadásul tudod is használni azt a nagy csodát a lábad között. Réka is imádni fogja majd, hidd el nekem.
- Köszönöm szépen anya, ez most nagyon jól esett, meg persze a szex is csodálatos volt veled. Remélem sokszor élvezhetjük majd együtt?
- Biztosan drágám, biztosan.
Majd csókolózni kezdtünk, de hamar megzavartak bennünket, hiszen Barbi örömujjongása megzavart minket.
- Anya, Tomika, hát ti is szexeltetek egymással. Ez olyan csodálatos, apa olyan szuper volt, hogy még mindig a fellegekben járok .
Aztán apa hangját is hallani lehetett.
- Ne túlozz kislányom, ez csak egy kis gyengéd szex volt, amolyan ízelítő.
- Akkor alig várom már a többit.
- Remélem fiam nem okoztál csalódást?
- Hát erről anya tudna véleményt mondani. Anya?
- Nem drágám, nem okozott csalódást, sőt kellemes meglepetés volt számomra. Nagyon jó szerető lesz belőle. Tanítunk neki még pár dolgot és tökéletes lesz. Oda lesznek érte a csajok és az asszonyok is.
- Hát mikor mi is először szeretkeztünk még én is meglepődtem Tomikán hogy mit tud, de azon meg főleg hogy meddig bírja. De tényleg hogy jutottunk mi idáig, anya?
- Majd holnap reggel mindent átbeszéltük, most gyerünk aludni mert igen fárasztó volt ez az éjszaka.
Ez mostmár azt jelentette hogy nyugodtan együtt lehetünk Barbival így együtt is mentünk a szobámba. Ott átbeszéltük hogyan is történt ez az egész, majd szorosan összebújva, felhőtlen boldogsággal a lelkünkben nyomott el bennünket az álom. Reggel Barbi lágy csókjai ébresztettek aminek nagyon örültem.
- Jó reggelt Tomika. Jól aludtál?
- Neked is jó reggelt, drága nővérkém. Nagyon jól, bár rövidre sikerült az éjszaka történtek miatt. Tisztára szürreális ami velünk történik. Előbb mi találunk egymásra aztán rá pár napra azok a vágyaink is teljesülnek amire sosem gondoltuk volna. A ráadás az egészben hogy Rékával is összejöhetek végre.
- Pontosan én is így gondolom ezt az egészet. Látod én megmondtam neked hogy a karácsony a csodák időszaka.
Majd rám feküdt Barbi és smárolni kezdtünk, kezdtünk nagyon beindulni.
- Most akkor a reggeleket is szexel kezdjük?
- Nem szeretnéd öcsike? Mert én nagyon. Most már nem kell titkoloznunk, szabadon, bármikor boldoggá tehetjük egymást.
- Akkor tegyél nagyon boldoggá, Barbi.
Újdonság volt így szeretkezni, hogy nem kellett visszafognunk magunkat, és plusz izgalom volt az is, hogy anyáék mindent hallanak. Nem túl hosszú de annál intenzívebb szeretkezés után elmentünk zuhanyozni majd irány reggelizni. Anya és apa már a konyhában várt minket, és velünk együtt rajtuk is látni lehetett a változás jeleit. Reggeli közben élmény beszámolót tartottunk az éjszakai élményeinkről, olyan természetesen beszéltük róla mintha csak egy osztálykirándulás élményeit osztanánk meg a szüleinkkel. De láttam hogy anya és apa is boldogok a hallottak miatt. Reggeli után átmentünk a nappaliba hogy megbeszéljük ezt az egész történetet.
- Na, édes gyerekeim mire vagytok pontosan kíváncsiak?
- Csak két kérdésünk lenne. Hogyan jöttetek rá hogy szexelünk Tomikával és miért nem haragszotok ránk?
- Én az este már sok mindent elmondtam az öcsédnek, azt is mikor le akartál mondani a szexről miatta hogy boldog legyél vele. Tomika erre elsírta magát, nagyon megviselte a tudat, hogy ekkora áldozatot hozznál a boldogságod érdekében.
- Komolyan Tomika, ennyire érzékenyen érintett?
- Nagyon.
- Szóval miután elmondtuk neked hogy szexelhetsz az öcséddel már csak rajtad múlott hogy mikor jön el az alkalom, ami szent este megtörtént.
- Akkor a legelső alkalommal lebuktunk? Látod öcsike mondtam hogy túl hangos vagy.
- Hát lányom  a Te hangodat jobban lehetett hallani, bár most már nem csodálkozom rajta. Én már elég sok nővel voltam anyátokon kívül, de ilyen hangosan még senki nem élvezte ahogy dugtam.
- Hát azt az élvezetet nem tudom némán megélni amit a farkad okozott az éjjel.
- Jól van akkor a következő alkalommal csak a felét kapod meg így lehet hogy nem leszel olyan hangos.
- Nekem az egész kell, az egészet akarom érezni, majd megpróbálom halkabban élvezni ahogy szét kefélsz majd.
- Apád csak hülyéskedik, élvezd úgy ahogyan jól esik, én sem fogtam magam vissza mikor az öcséd dugta a puncimat.
- Akkor élvezted Tomika ténykedését, pedig elötte még mi is szeretkeztünk. Tudnád mire képes valójában.
- Majd megtudom, remélem hamarosan. Egy biztos a korához képest nagyon jó a szexben. Mi ugye ezeken a szex partikon elég széles korosztályt kipróbáltunk már, az biztos hogy nagy sikered lenne a nőknél, nemcsak a fiataloknál hanem a nálam jóval idősebbeknél is.
- Mégis mennyivel idősebbeknél?
- Van egy jó pár ötven meg hatvan pluszos nő a társaságban.
- Komolyan?
- Hidd el fiam, ezek a nők sokkal jobban vágynak a szexre mint sok fiatal. Anyátok is imádja a szexet, de ezek a nők még rajta is túltesznek. Ezek a nők nagyon kívánatos szép nők.
- Meglátják apátokat és már abban a pillanatban dugatnák magukat. Van olyan nagymama aki alig várja hogy apátokkal megérkezzünk, rendszeresen őve az első alkalom. Miközben apátokon vágtázik az unokája meg hátulról keféli a fenekét.
- Én minden házaspárnak kötelezővé tenném, hogy havonta egyszer elmenjen egy ilyen buliba. Ott ki élhetnék magukat, nem lenne annyi válás és nem hidegülnének el a párok egymástól. Nincs annál jobb látvány mikor látod hogy a feleségedet megkívánja egy férfi, vagy öt, igaz drágám?
- Micsoda? Öt pasi, anya?
- Igen kislányom, egyszerre öt pasi, és hatalmas élmény, semmit mást nem érzel csak az oragzusok számtalan hatását.
- Hú Tomika, hallod ezt.
- Nem Barbi ne is gondolj rá.
- De miért, egy csomó új dolgot kipróbálhatnánk, együtt.
- Nem. Szerinted mi vagyok én, egy terminátor. Itt vagy Te, anya és majd Réka is. Elég lesz majd ezt is bírni, nem hogy még szex partikra járni. És mit mondok majd Rékának, bocsi nem érek rá a hétvégén mert a családdal szex buliba megyünk. Neeeem, szó sem lehet róla. És nem nagyon szeretnék mások előtt dugni, nem biztos, hogy az menne nekem.
- Majd én beszervezem Rékát. És szerintem ha Te látsz mást is dugni neked is kedved lenne hozzá.
- Meg ne próbáld! Ha megteszed életemben először mérges leszek rád, de nem kicsit. Mit szólna szerinted hozzá? Megértené? Vagy elfogadná ezt az egész helyzetet? Soha.
-  Igaza van Tomikának kislányom. Nem szabad kockáztatni, mert ha ez kiderül hogy ti szexeltetek egymással akkor nagy baj lehet belőle. De közben neked is igazad van. Egy ilyen buliban olyan dolgokat is megélhettek és megtehettek amit sehol máshol. És kisfiam, Te meg apád, azzal a szerszámmal ami a lábatok között van, elég sikeresek lehettek a nők körében, ami apátoknak már sikerült. Szinte mi nem is tudunk egymással foglalkozni mert mindig van más aki lefoglal bennünket.
- Hát ezen nem csodálkozom anya, apa jó pasi, nagy fasszal, Te meg jó nő vagy hatalmas szex étvággyal. Akkor mindent megbeszéltük, lebuktunk gyorsan, szabad a szex mostantól egymás között is?
- Igen, kislányom. De az első felismerése, hogy szexeltek egymással, még  kétszer is bizonyosságot nyert.
- Kétszer? Szóval még kétszer lebuktunk? De mikor és hogyan?
- Emlékszel mikor a nagyiékhoz mentünk és akkor telefonáltam hogy hozzatok el pár dolgot?
- Igen, persze emlékszem.
- Azért telefonáltam mert mi vissza jöttünk érte, de akkor megláttunk benneteket itt a kanapén, ahogy éppen Tomikán lovagóltál.
- Ti láttatok minket kefélni? Dehát mi nem is vettünk észre semmit és nem is hallottunk benneteket. Igaz öcsike?
- Ha az egész család itt állt volna a nappaliba azt sem vettétek volna észre annyira egymással voltatok elfoglalva és kislányom nagyon hangos voltál akkor is. De nagyon szép látvány volt ahogy boldoggá teszitek egymást.
- Látod öcsike, közönség előtt szeretkeztünk már, egy szex partin is menne.
- Barbi, nem és kész.
- Csak gondold végig, az én kedvemért, légyszi, estére extra kényeztetést kapsz, majd anya is beszáll.
- Ezt megtudom ígérni, ha csak ezen múlik.
- Majd még gondolkodom rajta, de nem ígérek semmit. De mi volt a harmadik bukta?
- A harmadik? Gyertek.
Mentünk anyáék után akik a hálószobájukba vezettek minket. Barbival összenéztünk és csódálkoztunk kicsit.
- Gyertek üljetek le ide le.
Leültettek minket az ágy végére, szemben a tv. Majd anya bekapcsolta, apa valamint csinált a laptopján majd hirtelen megláttuk magunkat a tv- ben ahogy éppen Barbi fenekét dugom.
- Mi a fene? Hát ez meg hogyan? Jézus Mária. Kapcsoljátok már ki.
- Miért? Hiszen ez egy szuper pornó film. Az utóbbi napokban erre szeretkezünk anyátokkal.
- Akkor ezért vagytok ilyen hevesek és hangosak esténként. De hogyan vettétek ezt föl?
- Tudjátok mi néha föl vesszük a szeretkezésünket, szent este is így történt. Olyan szenvedélyesre és fárasztóra sikerült, annak tudatában hogy ti is éppen egymással szeretkezzetek, hogy a tv-t lekapcsoltuk, de a laptopot csak lecsuktuk és elfelejtettük kikapcsolni. Így fölvette a köztetek történt szeretkezést. Fantasztikus nézni benneteket, nagyon izgató látványt nyújtottatok és felettébb kreatív dolgokat láttunk, amit mi még nem csináltunk.
- Fiam, ha én a Te kórodban ilyen szenvedéllyel tudtam volna kielégíteni a csajokat és ennyiszer egy menet alatt, biztosan pornó színész lettem volna. Büszke vagyok rád, édes fiam. Különben meg nagyon jó látni hogy milyen összhangban vagytok szex közben és milyen boldoggá teszitek egymást. Gyertek ide gyerekeim.
Apát ritkán lehet látni hogy elérzékenyül, de most azt tette, magához ölelt bennünket.
- Ha mindent megbeszéltük akkor nekem most be kell mennem az irodába. Csak egy kérésem lenne, anyátokból hadjatok nekem is.
- Majd én itt leszek neked apa.
- Hát mindkettőtőkre szükségem lesz, úgy terveztem.
- Ez izgin hangzik, siess haza, apa. Tomikával addig  foglalkozunk anyával.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (82)        Nem tetszik (15)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-12-31 19:31:07
Gábor
Na ez Tényleg fantasztikus sztori lett! Várom a mi harabbi folytatást! És Boldog Új Évet És remélem lesz jó pár rész még :)


Ezt a szex történetet 7208 X olvasták el.