Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Karácsonyi ajándék

Beküldő:Tamás

Karácsonyi ajándék

Tudom hogy sok, hagyományos, normál értékrendet követő embernek ez a történet undorító és perverz lesz, de hát minden ember más, szerencsére. A szüleim a szabad és nyitott szexuális kapcsolat hívei és minket is így neveltek. Szívesen várom a kommenteket, a jót is és a rosszat is, hiszen szólás szabadság van. Akkor kezdem is.


Tamásnak hívnak, 18 vagyok, gimnazista. Átlagos srác, bár sok lány azt mondja, hogy helyes és aranyos vagyok. Volt már jópár barátnőm és szexeltem is már, de van mit tanulnom. A szüleim igen lazán állnak a szexualitáshoz, hiszen minden nap hallani lehet ahogy esténként kefélnek, nem fogják vissza magukat. Előttünk sem szégyenlősek, sokszor lehet látni hogy apa megsimogatja anya fenekét, mikor szoknya van rajta simán alá nyúl. Sokszor van hogy anya csak fehérneműt visel otthon, de az sem sokat takar rajta. Azt is tudni lehet mikor jött meg anyának a vérzése mert akkor csak apa hangját lehet hallani amikor anya leszopja. Anya gyönyörű nő, nagy illetve hatalmas mellekkel, de közben nagyon jó alakkal, vékony derék és formás fenék. Apu sportos kinézetű jóképű férfi, anya odavan érte. A nővérem négy évvel idősebb, Barbara, szintén anya génjeit örökölte azzal a különbséggel hogy Barbinak kicsit nagyobb a feneke és szélesebb a csípője, de marhára szexi. A viszonylag nagy korkülönbség miatt nagyon jó testvérek vagyunk, Barbi olyan gondoskodó, anyáskódott mindig felettem. Vannak közös barátaink, mikor bulizni megyünk a haverjaimtól mást sem hallok csak azt hogy hogyan dugnánk meg, de főleg a fenekéért vannak oda. Sok fiú kerülgeti mindig. Anyáék a tizenötödik szülinapom után világosítottak föl, de nem a méhecskés és golyás mesével hanem öszintén ahogy valójában történnek a dolgok. Ebből is látszik hogy a szex nem tabu a családban. Tehát a családunk nem az a szégyenlős fajta, nyaralások alkalmával is,ha lehetséges, anya csak monokinizik, a férfiak nagy örömére és a bikini alsó is csakis azt takarja ami a leglényegesebb, egy centivel sem többet. Barbi is ilyen bár ő nem ennyire szabad, még, de ő is a lehető legkisebb fürdő ruhában szokott napozni. Mindig is az elfogadásra tanítottak bennünket hogy fogadjuk el magunkat és másokat is olyannak amilyenek. Mi más értékrend szerint élünk, ami a társadalom kisebb részét érinti, de aki máshogy gondolkodik azt is elfogadjuk. Ha valaki meleg az meleg, ha roma az roma, ha színes bőrű az színe bőrű, mindenki ember. Nem ítélkezűnk, nem a mi tisztünk. Azt tudtam hogy anyáék igen aktív szexuális életet élnek, de a nővéremről csak sejtettem, addig a bizonyos napig.

A téli szünet utolsó napján hamarabb végeztünk a suliban, mikor haza értem rögtön hallottam a semmivel össze nem keverhető hangokat, de nem anyáéké volt, hanem Barbié. Tudtam hogy neki már nem kellett a fösulira mennie. El akartam menni otthonról de a kíváncsiság hajtott, felmentem az emeletre és akkor már nagyon hangosan hallottam mindent. Felismertem Attila hangját, Barbi akkori barátjáét. Barbi nagyon hangosan sikongatott és bíztatta Attilát.
- Basszál keményen, baszd szét a pinámat.
Erre Attila.
- Szét fogom baszni azt a telhetetlen pinádat, utánna pedig azt a nagy picsádat fogom szét kúrni, a végén pedig a szádba verem az összes gecimet Te kis telhetetlen kurva.
A hallottak után fogtam magam és elmentem otthonról. Sétálgattam a városban és nagyon szégyeltem magam hogy a nővérem utána hallgatoztam, de valahogy mégis izgatott a dolog. A szex közbeni beszéd stílus meg aztán nagyon nem tetszett, hogy a nővéremmel így beszélnek és ő ezt még élvezte is, ez új volt számomra. A másik dolog ami eszembe jutott, hogy a családban mindenki igen aktív és vad szexuális életet él, kivéve engem. Mostanában csak a pornó nézéstől és a kezemtől elégülök ki. Két óra múlva mentem haza, le voltam lombozodva a felismeréstől. Barbi a konyhában ténykedett, mikor meglátott jött és azonnal megölelt és puszikkal halmozott el, ugyanúgy mint mindig. De valahogy most másképp néztem rá, végignéztem,  egy fekete forró rövidnadrág volt rajta, ami igencsak bevágott neki elöl, hátul és egy fehér trikó ami alatt nem viselt melltartót. Le ültem az asztalhoz és néztem ahogy kikészíti mindkettönknek a kaját és közben eszembe jutott hogy pár órával előbb éppen dugták. Szégyen vagy nem, felizgultam ahogy elképzeltem őt. Aztán Barbi hangja törte ketté gondolatomat.
- Milyen volt az utolsó nap?
- Semmi különös nem történt.
- Mi a baj Tomika? Olyan szomorú vagy.
- Nincs semmi. - vágtam rá kicsit ingerülten
- Jól van na, csak olyan furcsán nézel rám.
- Milyen furcsán? Ugyanúgy nézlek mint eddig. Mi a furcsa ebben?
- Mintha... nem fontos.
- És neked hogy telt a napod?- tereltem a szót
- Semmi különös csak a szokásos, jól éreztem magam itthon, tettem vettem.
Meg kajáltam, meg köszöntem Barbinak és felmentem a szobámba. A francia ágyon feküdtem,  amit anyáék vettek két éve mikor sűrűn hoztam haza lányokat, azért hogy elférjünk ha itt aludna a barátnőm, hát elég gyakran volt rá szükség. Csak bámultam magam elé és a saját testvéremen gondolkoztam, miért volt izgató hallani őt szex közben? Pár óra múlva kopogtak és Barbi jött be.
- Mi a baj Tomika? Láttam hogy van valami. Tudod hogy nekem mindent elmondhatsz. Csak nem egy lány miatt vagy ilyen búval baszott?
Tényleg nagyon sok mindent beszéltünk meg együtt, de hogy mondjam meg a nővéremnek hogy hallottam ahogy dugott a barátjával.
- De igen, de ezen most nem tudsz segíteni.
- Itt van a téli szünet, most akarsz egyedül lenni. Mért nem mész a haverjaiddal bulizni aztán szedj össze valami csajt aztán döngesd meg jól, az majd helyre rakja a lelkedet.
- Unom már hogy minden alkalommal engem szívatnak mert nem cigizek és nem iszom le magam a sárga földig és a csajoknak nem igazán jön be a józan élet, persze tisztelet a kivételnek.
- Hát igen a mostani fiataloknál ez nagyon menő.
- Úgyhogy úgy döntöttem hogy a téli szünetet egyedül töltöm, itthon. Még szilveszteri buliba sem megyek sehová. Úgy tudom anyáék is elutaznak és gondolom Te is elmész Attilával bulizni.
- Szakítottam Attilával.
- Mi van?! De ... - na itt majdnem elszóltam magam. - Miért? Hiszen olyan jól megvoltatok és mikor történt ez?
- Ebéd után beszéltem vele. Meg mondtam neki hogy más pasi érdekel, hadjuk egymást.
- Komolyan mondod? És ilyen gyorsan más pasi után néztél, Te aztán nem húzod az időt.
Barbinál ez a hirtelen pasi váltás nem újdonság, volt mikor egy héten két pasit is láttunk nála.Közben rengeteg gondolat kavargott bennem. Miért éppen ma szakítottak? Talán tudja hogy hallottam öket, de azért miért szakított Attilával? Vagy csak véletlen egybeesés az egész? De honnan tudná hogy hallottam?
- És ki az új szerencsés? Vele töltöd a szünidőt?
- Egy helyes pasi, és igen, úgy tervezem hogy vele töltöm a szünetet.
- Legalább neked jut egy kis öröm.
- Ne buslakodj Tomika, karácsony jön a csodák idöszaka. - mondja sejtelmesen Barbi
- Hát rám férne egy csoda.
Barbi rám mosolygott megsimogatta az arcom adott rá egy puszit.
- Szeretlek öcsike, ne buslakodj.
Aztán kiment a szobából én meg ott maradtam a megválaszolatlan kérdések hadával. Teltek a napok, készülödtünk a karácsonyra, bevásárlás és egyéb apróságok beszerzése. Barbi ezt mind magára vállalta hogy majd velem elintézni. Mindenhol kezem fogva jártunk, ami nem volt újdonság de most valahogy úgy éreztem hogy valami változott Barbi részéről, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Aztán eljött a szent este, anya rengeteg mindent sütött főzött, mi Barbival feldíszitettük a fát, de akkor is olyan sejtelmes mosoly volt az arcán, nagyon sokszor megölelt és még többször elmondta hogy mennyire szeret. Gondoltam elkapta a karácsonyi szeretet láz. Az este közeledtével mindenki elment és kicsípte magát, mi, apával már a nappaliba ténykedtünk mikor egyszercsak oldalba lökött.
- Oda nézz fiam, micsoda két dögös bombázó.
Én oda néztem, anyáék éppen akkor léptek be a nappaliba, és tényleg nagyon nagyon dögösen néztek ki. Megálltak tölünk kb. öt méterre. Egyformán voltak felöltözve, egy hófehér ruha volt rajtuk ami tökéletesen passzolt az alakjukra, volt nyaka a ruhának de ujja nem és a válluk is kilátszott és melltartót sem viseltek. Anya hosszú, fekete, göndör fürtjei még élénkebbé tette a fehér ruhát és a barna bőrén nagyon jól mutatott, a mellei is szépen álltak. Barbin, fekete de rövid hajával, szintén nagyon jól állt a ruha és mindkettőjüknék látszik hogy hetente négyszer nem beszélgetni mennek a konditerembe. A két bombázó ráadásul szépen ki volt sminkelve, de Barbi száján nem volt rúzs, pedig ő is szokott használni. Mikor körbe fordultak látszott hogy igencsak kisporolták az anyagot a hosszából. Tíz centi nem sok de szerintem annyival sem  volt hosszabb a ruha ami takarta a formás feneküket és ha jobban megnéztem öket szemből akkor látszott, hogy fehér bugyi van rajtuk. Mikor előre hajolnak biztosan minden izgalmas dolgot látni lehet. Apával csak bámultuk a lányokat.
- Naaa, hogy tetszünk fiúkák? - kérdezte anya kicsit erotikusan
- Hát apa szavaival élve, dögös bombázok vagytok.
- Akkor ezt igennek vesszük, nem kislányom?
- De igen anya, látod mondtam hogy jó választás lesz ez a ruha.
Most már apa is megszólalt.
- Jó választás volt az biztos, de szerintem vagyis szerintünk túl hosszú a ruha. Nem, fiam?
- Talán, egy húsz centivel lehetne rövidebb. - válaszoltam össze nézve apával aki helyeslően bólogatott.
- Hát persze, a szent estét talán meztelenül kellene ünneplnünk?
- Nagyon jó ötlet drágám, majd jövőre.
Jót nevettünk rajta, anya apa karjaiban kötött ki, Barbi pedig hozzám jött.
- Tényleg tetszik?
- Irtó dögös vagy. Szuper szexi.
Barbi is a nyakamba borult és ismét a fülembe súgta hogy mennyire szeret. Jól esett a közelsége, érezni a testét, átkarolni azt a vékony derekát és ahogy azok a hatalmas mellek az én mellkasomnak nyomodnak. Barbival igen közelről néztünk egymás szemébe, éreztem a leheletét, a kókusz illatú testápolóját amit imádtam. Láttam hogy néha anyáék felé néz.
- Te nem akarod úgy meg dicsérni a ruhámat mint ahogy apa anyáét?
Oldalra néztem és akkor láttam hogy anyáék éppen heves nyelv csatát vívnak, apa keze pedig anya kemény fenekét simogatja amit a ruha már nem takart és szerintem apa mutató ujja már jóval mélyebbre kalandozott.
- Ennyire kéne dicsérnem? Majd az új pasid meg dicséri ha látja rajtad. Egyébként ha a csajom lennél már rajtad sem volna.
-  Ennyire tetszem?
- Nem, még annál is jobban.
Erre a mondatomra Barbi olyan szorosan megölelt azt hittem ketté roppant. Közben anyáék is abban hagyták a dicsérgetést, mikor rájuk néztünk anya éppen a ruháját igazította aztán pedig apa szájáról törölte le a rúzst.
- Igyunk egy kis pezsgőt.
Anya apának adta az üveget, aki kibontotta és töltött a poharakba. Mindenki boldog karácsonyt kívánt mindenkinek majd jöttek a puszik, Barbi maradt utoljára. Odajött hozzám és ismét mélyen a szemembe nézett majd jött a puszi, az első éppen a szám szélét érte, a másodikat pedig már a fél számra adta, de szinte olyan hosszan mintha nem is akarná abbahagyni, majd a fülembe súgta hogy Imádlak . Furcsáltam az egész szituációt, szinte rosszul esett hogy a nővérem a számra adta a puszit illetve szinte már csók volt. De közben pedig izgatott a dolog belülről, valahogy jó érzés töltött el, pedig tudtam hogy ez nem helyes. Aztán beszélgettünk és hülyéskedtünk egymással, Barbi mellettem ült és szinte végig a kezemet szorongatta. Kb. egy óra múlva anya megszólalt.
- Kezdek éhes lenni, mit szólnátok ahhoz ha előtte átadnánk egymásnak az ajándékokat?
Erre apa a tőle megszokott humorral.
- Én már régóta éhes vagyok rád, szívem.
- Várj még egy kicsit a desszertre, drágám.
Majd megcsókolta apát akinek a keze rögtön anya combjai köze csúszott, amit anya szelyelébb tárt lábakkal várt. Apa keze elég gyakran téved anya olyan testrészeire ami egy átlagos családban max a hálószoba falai között kerülhet sor. Hát nálunk ez természetes dolog, mi egy ilyen család vagyunk, így nőttünk föl, ez minket egyáltalán nem zavar. Mindenki átadta az ajándékokat, Barbi ismét utoljára nekem, majd én neki és jött a puszi, gondoltam én. Barbi megcsókolt, egy áramütés szerű érzés futott végig rajtam, éreztem az ajkait finom volt, tüzes, lágy, méz édes, élveztem. Majd jött a felismerés, a saját nővéremmel csókolózóm, hátrébb léptem, majd halkan mondtam neki.
- Hülye vagy! Mit csinálsz?
Leültem a kanapéra és az ajándékokat bontogattam ki, Barbi mellettem ült, éreztem az illatát és nem tudtam hogy mit is érzek. Egyrészt jó érzés volt, nem is jó, csodálatos érzés, másrészt pedig borzasztóan mérges voltam rá, hiszen a testvére vagyok, hogy csókolhatott meg, ráadásul a szüleink elött. Nagyon ideges lettem, muszáj volt felmennem a szobámba hogy lenyugodjak, nem akartam így oda ülni az ünnepi asztalhoz. Leraktam mindent a kezemből és elindultam felfelé.
- Mi a baj kisfiam? Hová mész?
- Semmi baj anya, csak ... Majd, mindjárt jövök.
Mentem a lépcsőn föl és közben hallottam Barbi hangját.
- Majd én utánna megyek, beszélek vele.
Becsaptam az ajtót magam mögött és úgy járkáltam föl alá mint valami idegbeteg. Ideges is voltam de közben élveztem is azt a csókot, nem tudtam eldönteni hogy mi legyen. Az egyik oldalon az élvezet és a vágyodás a másikon pedig az erkölcsi normák, közben Barbi is benyitott én pedig rögtön letámadtam.
-  Mi volt ez? Hülye vagy! Meg csókolód a saját öcsédet!? Ráadásul anyáék előtt. Meg örültél? Nem vagy normális!
- Tomika, figyelj rám. Tudom hogy most össze vagy zavarodva. A jó isten azért adta nekünk az életet, hogy élvezzük.
- Hát nem gondolom hogy ilyen perverz gondolatai lennének hogy a testvéreknek élvezni kéne egymás csókját.
- Tudom, hogy élvezted te is, hiszen akkor nem lennél ilyen zavart. Én is élveztem, hidd el, de én téged akarlak.
Barbi felé fordultam, néztem a saját testvéremet aki egyébként egy nagyon jó nő, de akkor is a nővérem. Barbi közeledett felém, megfogta a kezem és össze kulcsoltuk az ujjainkat, majd a másik kezével lágyan simogatni kezdte az arcomat. Még mindig tiszta össze visszaság volt a fejemben, Barbi szemei nagyon csillogtak. Egyre közelebb láttam a szemeit és mikor az ajka az enyémhez ért le csukta öket, földbe gyökerezett lábbal álltam ott mint egy darab fa. Éreztem a száját ahogy csókolja az ajkaimat, a nyelve hegyével körbe nyalta a szám majd birtokba akarta venni az enyémet is. Döntés képtelen voltam, de Barbi áttörte a falat bennem, megfogtam az arcát és vissza csókoltam. Hevesen viszonoztam, smároltunk, faltuk egymás száját és boldognak éreztem magam, valami új érzés fogott el. Mikor, nagy nehezen elváltunk egymástól néztük egymást, nem tudtam hogy mi is történik pontosan.
- Tudtam hogy nehéz lesz neked, de ígérem hogy nagyon boldoggá foglak tenni és sosem fogod megbánni.
- Nem tudom hogy mi vitt rá hogy vissza csókoljak, de majd ha eljön az idő és számon kérnek minket odafönn akkor derül majd ki hogy jó döntést hoztunk e.
Majd ismét smárolni kezdtünk, pár perc múlva Barbi elvált a számtól.
- Nem akarod Te is megdicsérni a ruhám úgy mint apa anyáét?
- Miért, szabad?
Barbi két lépést hátrébb lépett és lassan felhúzta a ruhát magán, lassan tárult elém Barbi ágyéka, amit egy igen aprócska bugyi takart. A látottakat hatására a farkam is éledezni kezdett.
- Gyere öcsike, szeress.
Nem tagadom, neki estem Barbinak, a kezem rögtön a formás fenekére tapadt faltam a száját, Barbi a tarkomat és hajam simogatta. Aztán lenyugodtam és most már finoman és lágyan smároltunk, a szám lassan az állán majd a nyakán halad végig.
- Aaahhh, Tomika.
Barbi hangja nagyon izgatóan hatott rám, haladni akartam tovább de a kopogás megzavart minket és eltávolodtam Barbitól.
- Jól vagy kisfiam? Minden rendben?
- Igen anya, most már jól vagyok.
- Örülök neki, akkor gyertek vacsorázni.
Csak a vak nem látta volna hogy a nővérem ruhája fel van húzva, de valahogy nem érdekelt. Anya kezdte becsukni az ajtót, de én már újra Barbi száján voltam a kezem pedig formás idomait fedezte fel. Az ajtó zárjának kattanását jóval később hallottam, de csakis a nővérem érdekelt. Barbi gyengéden eltolt magától.
- Miénk az élet ne siess annyira, nem megyek sehová.
- És mi lesz az új barátoddal?
Barbi megcsókolt, majd megsimogatott.
- Épp most csókoltam meg.
- Micsoda? Hogy én?
Meg sem tudtam szólalni, de olyan öröm öntött el, amilyet még soha nem éreztem.
-  Azért remélem legközelebb ezt a testrészem is le ellenőrződ?
Majd Barbi megmarkolta azokat a gyönyörű dinnyéket.
- Gyere menjünk le, látod mégis vannak karácsonyi csodák és adott egy cuppanos puszit az arcomra.
Megigazította a ruháját és kézenfogva lementünk az emeletről. Anyáék a nappaliban ülve vártak minket, de a látottak alapján ők sem unatkoztak mert mikor odaértünk apa akkor húzta fel a sliccét, anya meg a száját törölgette. Ittunk még egy pohár pezsgőt majd anyáék kimentek az étkezőbe. Ismét letámadtam Barbit, de most nem örült módjára, finom és gyöngéd voltam és két kézzel birtokba vettem azokat a hatalmas melleit, majd mikor elvált a szánk nagyon komoly arcot vágott.
- Mi a fenét csinálsz velem?
- Én? Semmit? Csak megcsókoltalak.
- Hát éppen ez az. Csak smároltunk és bizsereg az egész testem és tiszta lucskos a pinám.
- Na nehogy azt mond hogy egy kis smárolástól ennyire beindultál?
Barbi megfogta a kezem, felhúzta a szoknyáját és a pinájára rakta a kezem. Akkor ért a meglepetés, tényleg el volt ázva a bugyija és úgy éreztem hogy a combja is kezd nedves lenni.
- Szóval csak egy kis smárolás, mi? Teljesen be vagyok indulva rád. Különben is ha csak egy kis smárolásról van szó akkor neked miért áll a faszod? - majd Barbi rámarkolt az éledező farkamra.
Állt velem szemben, felhúzott szemöldökkel, nagyra nyílt szemekkel.
- Atya Úr isten.... Tomika! - majd ki viharzott az étkezőbe.
Ehhez egy kis magyarázat. Barbi, anya testi adottságait örökölte, én pedig apáét. Apának igen nagy csomag van a lába között, természetesen nem tudom a méretét, de a látottak alapján jóval nagyobb, mint amekkora nekem van, az egyik csajom lemérte, 19/ 5- ös farkam van és szerintem a tökeim is nagyobbak az átlagnál, ezt a belőlem kijövő geci mennyisége alapján gondolom.  Szóval Barbi ezt felismervén elment leülni az asztalhoz majd pár másodperc múlva én is követtem. Vacsora közben olyan vágyakozó tekintettel nézett rám hogy szinte már nekem volt kínos a dolog. Jól bekajáltunk, majd irány vissza a nappali, anya és Barbi rendet raktak a  konyhában aztán utánunk jöttek, leült mellém és rögtön a kezem kereste és nagyon erősen szorította. Beszélgettünk még néhány órát majd mindenki indult a szobájába, Barbi egy igen szenvedélyes de rövid csókkal kívánt jó éjszakát. Anyáék szokás szerint igen intenzív és vad szexbe kezdtek, ami hosszabb volt a megszokottól, gondolom a karácsony alkalmából extra élményben részesítették egymást. Én feküdtem az ágyban, mellettem az íróasztalon világított egy kis lámpa és éppen ezen az oldalon olvastam a Nővéremmel című történetet. Már jó ideje nem vertem ki a faszom és az izgalmas történet olvasás hatására a faszom már szét akart robbani. Gondoltam most már könnyítek magamon és ekkor nyílik az ajtó.
- Öcsike fent vagy még?- de mire válaszolhattam volna Barbi már bent is volt.
Mikor odaért az ágyhoz láttam csak meg, egy fekete tanga és egy trikó volt rajta. Mellém ült le, a sarkára, nagy terpeszbe. Végig néztem rajta, a mellei igencsak feltartották a trikót a tanga meg szépen kiemelte a pináját.
- Látnom kell.
- Micsodát?
- Látnom kell a faszodat.
- Barbi? Én azt hittem mikor nyugodtan kettesben leszünk akkor szexelünk először.
- Az lehet hogy csak egy hét múlva lenne, én nem bírok ki egy hetet szex nélkül, akarom a faszodat.
- Mi lesz ha anyáék meghallanak bennünket?
Hogy nyomatékot adjon a kérésének levette magáról a trikót. A látványtól kiesett a teló a kezemből, ott volt előttem az a két hatalmas csöcs, formásak voltak, a nagyságukhoz képest nem nagyon lógtak, feszesek voltak, nagy bimbó udvarral és most még alig látható bimbókkal. Barbi megfogta a kezem és rárakta a jobb mellére, kemény volt, selymes tapintású, mint a bőre. Közben éreztem hogy Barbi keze a takaró alatt közelít a farkam felé. Először csak a boxeren keresztül érintett meg, de már akkor is igen gyorsan vette a levegőt.
- Tomika ez hatalmas. Látnom kell.
Barbi türelmetlenül dobta le rólam a takarót, mikor meglátta a még takarásban lévő de már teljes pompájában lévő farkam, meg rökönyödött.
- Jézus Mária. Mekkora. Látni akarom. Most rögtön.
Lassan nyúlt a gatyám széléhez és mikor megemelte a faszom úgy pattant elő mint a rugó.
- Mekkora és milyen gyönyörű.
A boxerem comb középig lehúzta, így teljes valójában Barbi előtt díszelgett a férfiasságom.
-  Te borotválod a faszod? Éreznem kell. Sosem láttam még élőben ekkora kopasz faszt.
- Barbi mit akarsz?
- Meg kell fognom, érezni akarom.
Barbi keze lassan közeledett a faszomhoz, tiszta izgalom fogott el hogy a nővérem mindjárt a farkamat fogja a kezében tartani. Aztán hozzá ért, felnyögtem, lassan az ujjai körbe érik a faszom és függölegesre állítja.
- Gyönyörű faszod van öcsike. Kemény, szép egyenes, nagyon vastag, forró és úgy lüktet.
- Hát a kezed nagyon selymes tapintású.
Aztán Barbi közeledett a faszomhoz, a feje egyre közelebb került és tudtam, hogy mi fog következni. Le fog szopni, a saját nővérem.
- Mit csinálsz, Barbi ... Barbiiiii
Megéreztem az ajkát, gyengéd puszikkal halmozta el a makkom, egyre több tűnt el a szájában. Ennek az új hatásnak köszönhetően egyre hangosabban kezdtem nyögni. Barbi is egyre többet akart, mert már jó mélyen a szájában voltam és ö is igencsak vehemensen szopott. Nem tudtam nagyon türtőztetni magam, hiszen olyan jól csinálta. Aztán egyszer csak abba hadja.
- Tomika, kicsit halkabban.
- Ezt a szopás némán élvezni? Nem fog menni. Isteni szád van.
- Ha nem tudod halkabban élvezni rá fogok ülni a szádra.
Na nekem sem kellett több, lecsaptam a labdát és elkezdtem egyre hangosabban nyögni. Barbi elengedte a farkam, ami a hasamnak csapódott, majd befogta a számat és oda hajolt.
- És akkor még én örültem meg, mi?
- Látod mit csináltál velem.
Smárolni kezdtünk, mindketten erős izgalmi állapotban voltunk már. Barbi elvált a számtól és a pólót ami rajtam volt szinte szaggatta le rólam, a boxerom én vettem le, de addig a nővérem is megszabadult az utolsó ruhadarabtól ami rajta volt.
- Most annyira föl izgattál hogy azt sem tudom hogy leszopjalak vagy inkább meglovagoljalak.
- Nagyon hangosan tudom ám élvezni a szexet. - irányítottam a jó választás felé, hiszen ő még nem tudta amit én már igen.
- Akkor marad a szád és most úgy leszoplak mint még soha senki.
Hát ebben az egyben biztos voltam, hiszen a sok pasin volt ideje kifejleszteni a technikáját. Lejjebb csúsztam az ágyon hogy kényelmesen elférjünk és Barbi már lépet is át a fejem fölött és rá ereszkedett a számra. Isteni illata volt a pinájának és az a látvány. Pont megvilágította az asztali lámpa. Megfogtam a fenekét és szét húztam azt hittem rögtön tele pumpálom Barbi száját, aki már jó nyálasan dolgozott rajtam. Látszott, hogy már igen sokan jártak benne, de a feneke is, látszatra kedvelt hely lehetett. Tudtam hogy nincs sok időm, hiszen elég régen vertem ki utoljára és már nagyon hiányzott a kielégülés. Ha szerencsém van akkor talán tizenöt percig bírom visszafogni magam, de ez Barbi ügyességén és vehemenciáján múlik. Tehát ennyi idő alatt kell valami maradandót mutatnom. Ott volt fölöttem egy gyönyörű, kívánatos nő kényeztetésre vágyó pinája és feneke. Úgy gondoltam mindkettőt ki kell próbálnom. Soha nem volt tabu számomra hogy egy nőt a számmal análisan kényeztessek, hiszen a méretem miatt ez máshogy nem volt lehetséges. Illetve igen, az ujjaimal, nincs férfias kezem, a kézfejem keskeny, az újjaim hosszúak és vékonyak. Így elég mélyre tudtam hatolni a csajaim mindkét test nyílásába amit rendkívül élveztek. Tehát először a jól bevált módszert alkalmazom, aztán ha lesz még időm kísérletezhetek. Megérintettem Barbi csiklóját a nyelvem hegyével, össze rezzent a teste, aztán szépen lassan végig vezettem a nyelvem egészen a rózsáig amit jó erősen körbe nyaltam többször is, mintha be akartam volna dugni a nyelvem. Barbi ezt érezvén még a szopással is leállt, és a faszommal a szájába nagyot nyögött. Vissza indultam a csiklója felé de útközben a kisajkait is megizleltem, nagyok voltak, a nyelvemmel mozgattam öket jobbra balra, húzgáltam öket az ajkaimmal. Mivel ott jártam be akartam köszönni abba az igéretes barlangjába is, ahonnan nagyon csordogált ki a pinalé, ami szintén finom volt. Hirtelen bedúgtam a nyelvem, olyan mélyre amilyen mélyre csak tudtam és elkezdtem nyalni. Barbi úgy megszorítótta a faszom hogy hirtelen fájdalom nyilalt belém, de én csak folytattam áldott tevékenységem. Barbi szorítása enyhült és ezzel együtt megindult a kézi munka is a faszomon. Tudtam nincs sok időm, hiszen iszonyat jól szopott és én egyre gyorsabban közeledtem az orgazmus felé. Én is rákapcsoltam és a legérzékenyebb pontját támadtam, de most nem finomkodtam. Azonnal a számba vettem a megduzzadt csiklóját, szopni és szívni kezdtem, miközben a nyelvemmel ingereltem. Nővérem csípője is életre kelt a számon, egyre több pinalé borította be az számat. Meg is lett az eredménye mert Barbi, faszommal a szájába akkorát élvezett, hogy még így is hangos volt. Nem hagytam nyugalmat neki és az előbb kitapasztalt fenekét támadtam meg. Két kézzel húztam szét hogy jó mélyen járhassak benne, Barbi ennek hatására olyan hevesen kezdett szópni hogy tudtam pár percem van vissza és tele lövöm a száját. Olyan gyorsan járattam a nyelvem ahogy csak tudtam, Barbi ezzel arányosan gyorsított a tempón, nagyon összhangban volt a keze és a szája és olyan vákuumot csinált a szájával hogy az valami hihetetlen volt. El is érte a célját mert nemsokára megindult belőlem az áradat és csak pumpáltam a gecit abba a finom, érzéki szájába. De én is sikerrel jártam mert a nővérem teste is megremegett, így egyszerre élveztünk el, ami fantasztikus érzés volt.
Gyengéd csókokat adtam Barbi pinájának minden részére levezetés gyanánt, míg ő tisztára szopta a farkam. Majd fogta magát és egyszerűen mellém gurult, a légzése igen szapora volt, azok a nagy csöcsök fölfelé meredve álltak, a szintén nagy bimbókkal és gyorsan emelkedtek és süllyedtek a levegő vétel ütemére. Azért engem is jócskán kikészített az én drága Barbikám, hiszen igazat mondott az elején, tényleg nem szoptak még így le, de belülről örültem is hiszen ha minden jól megy ezt minden nap élvezhetem. Barbi feküdt mellettem, a lábai kicsit terpeszben, látszott a szétnyilt, vörösen izzó pinája. Rátettem a kezem és megsimogattam.
- Élsz még, Barbi?
Megfogta a kezem és összekulcsolt ujjakkal felhúzta magát, vigyorgott mint a vadalma, fülig ért a szája, de megszólalni nem tudott, csak lihegett. Majd  megfordult és hozzám bújt, betakartam magunkat nehogy megfázzunk.
- Ez isteni volt, öcsike. Az életben nem nyaltak még így ki ilyen rövid idő alatt, és a faszodból kiáramló geci mennyisége az valami hihetetlen sok volt, alig bírtam nyelni úgy spriccelt a torkomra, majd megfulladtam tőle, ráadásul nagyon finom vagy. De azért sikerült mindet lenyelni.
Rám nézett majd smárolni kezdtünk ami új volt számomra hiszen szopás után még soha nem smároltan egy csajommal sem.
- Hát nem semmi szád van az biztos, szuper voltál. Ezt minden nap el tudnám viselni.
- Hát Tomika ezt meg tudom ígérni, nagyon jó volt ekkora faszt érezni a számban és nekem is sokat kell gyakorolnom hogy be tudjam kapni az egészet.
- Akkor minden alkalmat ki kell használnunk.
- Abban biztos lehetsz, akkor is lefoglak támadni amikor nem számítasz rá. De azért sajnálom hogy nem tudtuk dugni, olyan jó lett volna magamban érezni téged, szerettem volna most, karácsony este a teljes ajándékodat oda adni.
- A tapasztalatlanságom miatt nem biztos hogy úgy ki bírnálak elégíteni hogy az neked is jó legyen.
- Hát az előbbiek alapján ebben én nem vagyok olyan biztos.
- Nem kell vigasztalni, tudom hogy sokat kell még tanulnom.
- Tomika, hazudtam én neked valaha is?
-  Nem soha, de én nem tudlak úgy megdugni mint Attila.
Barbi felült és meglökött.
- Tudtam, tudtam hogy hallotál minket.
- A fenébe, elszóltam magam. Ne haragudj rám, csak fél perc volt az egész és aztán elmentem itthonról. Bocsánat.
Én is felültem és az ágytámlanak döltem, lehajtott fejjel néztem a takarót.
- És tetszett amit hallottál?
Barbira néztem és a fejemet csóváltam.
- Nem, egyáltalán nem tetszett. Vagyis a szituáció tetszett, izgató volt, de ahogy veled beszélt az egyáltalán nem tetszett, de úgy vettem észre hogy neked igen.
- Hát Attilának ilyen alpári stílusa van, nekem sem tetszett, vad és durva is volt és néha fájdalmat is okozott. Nem volt jó vele a szex.
- Ha nem volt jó miért voltál vele.
- A rossz szex is több a semminél és nekem sok szexre van szükségem. Szóval akkor azért voltál olyan szomorú mert így beszéltek velem.
- Igen. Én sosem tudnák veled így beszélni, még ha azt kérnéd akkor sem.
- Óóó de aranyos vagy, bánt hogy velem így viselkednek? Imádlak öcsike. Tudom, hogy Te nem viselkednél így velem. Én csak egyet kérek tőled, légy velem mindig öszinte, mond el nyugodtan hogy mit szeretnél és akkor minden vágyunk és kívánságunk teljesülni fog.
Majd gyengéden csókolóztunk, Barbi a mellkasomat simogatta közben ami igencsak jól esett.
- De volt más is. Tudod anyáék is és most már tudom hogy Te is igen aktív szexuális életet éltek, de én sehol nem tartok és ez elszomorít.
- Ez nem baj öcsike, most már itt vagyunk egymásnak, mostantól olyan izgalmas és abban biztos lehetsz hogy nagyon aktív szexuális életünk lesz. Minden adandó alkalommal dugni fogunk, le körözük még anyáékat is. Csak ezt az éjszakát sajnálom nagyon, úgy szerettem volna odaadni magam neked.
Most jött el az idő hogy felfedjem a titkom Barbi elött. Szomorúan nézett, megfogtam a kezét és lassan a farkamra vezettem. Mikor megérezte, rögtön rá markolt, ledobta a takarót rólunk.
- Úristen, Te  még mindig kemény vagy, de hát most szoptalak le. Hogy csinálod ezt?
- Hát volt tavaly egy hosszabb ideig tartó kapcsolatom, a csaj odáig volt a faszomért. Mikor keféltünk sosem elégedett meg egy menettel, végeztünk az elsővel és már szopott is vagy a kezét használva nem engedte hogy lelankadjon a farkam. Így megtanultam hogyan tudok kétszer egymás után élvezni, úgyhogy bírom a strapát. Ami hasznos dolognak bizonyult utánna.
- És miért szakítottatok?
- Megmondta öszintén, talált egy nagyobb faszú fiút.
- Ennél nagyobbat? Jézusom, mekkora pinája volt annak a csajnak?
- Ránézésre átlagos, de úgy tágult mint a gumi. Szóval akkor most mi lesz.
- Akarom, neked akarom adni magam, érezni akarlak magamban.
Barbival smárolni kezdtünk és ő közben rá ült a faszomra és csuszkálva izgatni kezdte magát. Már elég jól csúszott a faszomon a forró pinája és már én is eléggé fel voltam pörögve.
- Látni akarom a pinádat ahogy bele ülsz a faszomba.
- Izgat ha nézheted?
- Nagyon be tudok rá indulni ha látom ahogy baszok egy pinát, de ez a helyzet most még jobban felizgat.
Barbi a faszom fölé gugolt, nagyot terpesztett, két kézzel széthúzta a pináját.
- Tedd be nekem.
Örömmel teljesítettem a kérését, marokra fogtam a faszom párszor hozzá ütögettem a csiklójához majd a bejárathoz raktam a hegyét. Barbi lassan kezdett ráereszkedni, óvatos volt, de meglepően hamar magába tudott fogadni. Mozogni kezdett rajtam és minden mozdulattal egyre mélyebbre merültem benne.
- Úristen Tomika, nagyon nagy a faszod, istenem hogy feszíti a pinám.
De Barbi nem állt le a mozgással addig míg tövig rám nem ült. Nagy terpeszben, szét húzott pinával ült rajtam.
- Jézus Mária, teljesen bennem vagy, hová fért ez a nagy fasz belém? Szinte már a méhemnél érezlek. Jó érzés hogy így ki vagyok töltve.
Lassan kezdett liftezni rajtam, én rá markoltam azokra a hatalmas melleire és gyúrni kezdtem öket. Barbi is nagyon élvezte hogy most már vígan mozoghatott rajtam, teljesen hozzám tágult. A gugolásból, rám ült teljesen és csak előre hátra mozgatta a csípőjét, így még mélyebben voltam benne aminek hatására nem sokára el fog élvezni. Már két kézzel fogja be a saját száját hogy tompitsa síkólyát, de végül felért a csúcsra. Rám borulva, lihegve piheni ki az orgazmust, lassan kezdek mozogni benne, hogy az érzést tovább fokozzam benne és hogy a következő orgazmusa még nagyobb legyen. Megfogom a fenekét és dugni kezdtem, Barbi a mozgásom ütemére nyögdécselni kezd és ő is mozgásba lendült, a legnagyobb örömömre. Pillanatok alatt összhangba kerültünk, csodás érzés volt a testvérem pináját dugni. Barbi rám nézett, ismét smárolni kezdtünk, de most már gyengéden, pedig a felfokozott vágyaink mást kívántak volna.
- Teljesen ki fogsz készíteni, de nagyon élvezem, úgyhogy basszál nyugodtan.
Majd újra a számra tapadt, én fokoztam a lökés számot amit Barbi követett, egyre nagyobbakat nyögött a számba. Mikor már nem bírta levegő nélkül, elvált a számtól, akkor meg túl hangos volt, így befogtam a száját. Már Barbi vette át az irányítást, olyan gyorsan tolta rám magát hogy alig bírtam mozogni alatta, de nem akartam lemaradni. Azt akartam hogy minnél mélyebben érezze a faszom, ami engem is jócskán felizgatott. Barbi már nagyon hangos volt, a kezem sem sokat tompított a hangján, ezért mellém húzta az egyik párnát és abba furta bele az arcát. Így még nagyobb inger ért bennünket mert a pinája szűkebb lett, én valamelyest vissza tudtam fogni a hangomat de Barbi aztán szabadjára engedte magát, sikongatott, nyögött, izgató volt hallani hogy ennyire élvezi az első együttlétünket. Aztán jött a második orgazmusa, ami nagyon megrázta a testét, rángatozott mintha áramütés érte volna, a pinája úgy rá tapadt a faszomra hogy szinte mozogni sem bírtam benne. Mindketten abbahagytuk a mozgást, Barbi csak lihegett rajtam, majd lecsúszott rólam és mellém feküdt, kapkodott a levegő után. Öt perc is eltelt mire megszólalt.
- Muszáj kicsit pihennem, kicsit érzékeny már a pinám, nincs hozzá szokva ennyi orgazmushoz, főleg egy menet alatt.
- Jól van pihenj csak, így én is tovább birom majd.
- Meddig akarsz még dugni? Nem akarnál már elélvezni?
- Miért, nem élvezed a szexet velem? Vagy fájdalmat okoztam? Nem akartam Barbi, ne haragudj.
A kétségbe esett hangomra felém fordult és megsimogatott.
- Semmi baj nincs öcsike, ne aggódj. De tényleg nem éltem át ennyi orgazmus ilyen rövid idő alatt. Előbb a nyelved, ami nagyon ügyes, aztán az a hatalmas faszod és kétszer ilyen rövid időn belül. De majd belejövök hidd el, aztán addig kefélünk amíg csak bírjuk energiával.
Teljesen felém fordult, magamhoz húztam, egymáshoz simúlt a testünk, Barbi felhúzta a lábát és rám rakta. Simogattam a hátát majd a fenekét a combját miközben gyengéden csókolóztunk. Barbi egyszercsak lenyúlt a felhúzott lába mögött, megfogta a farkam és a pinájához igazította majd rá húzta magát. Nem voltam benne mélyen de valahogy így is jó volt, felvettem Barbi ritmusát. Lassan mozogtunk, csak néztük egymást és közben lágyan simogattuk egymás arcát.
- Ugye mindig szeretni fogsz, öcsike?
- Milyen kérdés ez? Hát persze hogy szeretni foglak, nem is, inkább imádni. Ez az érzés sosem fog eltűnni közöttünk, és ezt az elszakíthatatlan köteléket most fűztük még szorosabbra. Boldoggá foglak tenni, mindig.
Rettentő boldognak éreztem magam ott abban a pillanatban, bár ez azóta is tart, és nem szégyellem kicsordultak a könnyeim. Barbi ezt meglátta, letörölte a könny cseppeket az arcomról.
- Óóó, öcsike, ne sírj, mi mindig itt leszünk egymásnak, örökre. Tudom hogy most rettentő boldogságot érzel hiszen én is boldog vagyok, nagyon. Egyáltalán nem gondoltam hogy ez a kefélés ilyen új és fantasztikus érzéseket fog előhozni belőlünk. Én ezt nagyon nagyon sokáig érezni akarom, nem érdekel hogy meddig kell ezt titokban csinálnunk de éreznem kell, méghozzá veled. Remélem vagy ötven évig fogunk így dugni, vagyis mostantól szeretkezni mert ez már sokkal több holmi dugásnál és kefélésnél.
- Remélem igazad lesz és hosszú hosszú évekig élvezni fogjuk egymást.
Barbi a hátára fordult és húzott magával.
- Gyere öcsike és most élvezzük ezt a csodálatos pillanatot.
Először Barbi lábai közé térdeltem, megfogta a faszom és magába igazította, most már könnyen tövig csúszott.
- Gyere ide, érezni akarom a tested, váljunk eggyé.
Össze kulcsoltuk az ujjainkat és a feje fölött rá támaszkodtam, néztem a boldogságtól csillogó szemeit, miközben mélyen járattam a faszom abba a gyönyörű nőben. Kezdtünk mindketten egyre gyorsabban közeledni a beteljesülés felé, felváltva szopogattam az igen helyesen és keményen álló bimbóit, éreztem hogy nincs sok hátra egyikünknek sem. Barbi a fenekem simogatta közben pedig húzott magába. Gyorsítottam, Barbi a párnát a szájához rakta hogy csendesebb legyen, de nem sok sikerrel. Aztán eljött az idő, a teste megfeszült, a párnát harapja, a körmei a hátamat szántyák és a pinája nagyon szoros lett, még löktem párat és kihúztam a faszom és verni kezdtem. Barbi eldobta a párnát, még az orgazmusa hatása alatt rámarkolt a faszomra és átvette annak verését. És nekem is eljött a második orgazmus, némán türtem ahogy a felgyülemlett feszültségtől a faszom spricceli ki magából a gecit. Csak spriccelt belőlem a geci Barbi csodás testére. Éreztem hogy már nem jön belőlem semmi akkor néztem rá Barbira, még fejte ki a maradékot a faszomból és láttam hogy tiszta geci, a köldökétől egészen az arcáig. Mikor a kezében összegyűlt anyagot lenyalta, magára aztán pedig rám nézett.
- Öcsike, nézd meg hogy nézek ki tisztára beborít a geci. Honnan jön belőled ennyi? Az előbb sem volt kevés, de ez.
Aztán az arcáról a szájába gyűjti a finomságot és úgy nyeli mintha a világ legfinomabb édessége lenne.
- Még mindig nagyon finom vagy. De ezzel a mennyiséggel nem tudok betelni.
- Pedig jobb lesz ha hozzá szoksz, minnél kevesebbet szeretkezünk annál többet kapsz.
- Hát remélem elég sűrűn fogunk, jó lenne naponta többször is összebujni, de így esténként biztos szeretkezünk majd.
Majd megkereste a trikóját és letisztogatta magát.
- Gyere öcsike, bújj ide mellém.
Szorosan összebújtunk, majd betakartam magunkat.
- Ugye itt alszol velem?
- Hát persze, itt maradok, de miért nem élveztél belém?
- Nem tudtam hogy szabad e.
- Neked mindent szabad, de persze gyógyszert szedek úgyhogy legközelebb érezni akarom hogy megtöltesz.
Barbi a vállamra hajtotta a fejét és a kezeivel szorosan ölelt és én szintén. Simogattam a karját miközben egy fontos kérdés jutott eszembe.
- Kérdezhetek valamit, Barbi.
- Csak nyugodtan, bármit.
- Mi lesz velünk ha betoppan az életünkbe a nagy szerelem, akkor hogyan tovább.
- Nagyon jó kérdés. Úgy gondolom hogy én akkor sem akarlak elveszíteni, mindig veled akarok lenni. Valahogy biztosan meg fogjuk oldani és Te mit gondolsz erről?
- Ez volt életem legszebb éjszakája, bár fiatal vagyok még tudom, de úgy érzem hogy ezt csak veled tudom majd átélni és amíg lehetséges ezt csakis veled akarom bármi történjen ezek után.
- Helyes válasz. Szeretlek Tomika.
- Én is imádlak.
Majd megcsókoltuk egymást, Barbi visszahajtotta a fejét a vállamra és még szorosabban fogtuk egymást.
Mielőtt a kellemes fáradság elnyomott volna bennünket...
- Boldog karácsonyt, nővérkém.
- Boldog karácsonyt, öcsike.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (97)        Nem tetszik (35)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-12-28 12:22:43
NGM
Szuper történet. Megvan benne az ív, az izgalom végig fenn van tartva, elég perverz is. Csak így tovább.

2022-12-28 22:13:33
Gábor
Helló Tamás Csak ismételni tudom ez előttem lévőt vagyis NGM -et Nagyon izgalmas és még remélem lesz újabb részek is. csak Így tovább sok siket a folytatáshoz


Ezt a szex történetet 9904 X olvasták el.