Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kriss a családban, a folytatás

Beküldő:Gotei13


Búcsúzóul Anitól kaptam még egy nyelves jó éjt csókot, mely a legfinomabb ízek kavalkádját transzportálta az ízlelő bimbóim felé, a barátja magjainak íze keveredett a lányom mannájával, melyet az ujjairól nyalt le, és a saját nedveim aromájával. Esküszöm, ha mozdulni tudtam volna, akkor ott helyben újra rájuk vetem magam. Kriss is odahajolt és adott egy csókot, majd a fülembe súgta:
- Ügyes voltál, így elsőre - és rám kacsintott.
Szóval lesz folytatás, örömködtem magamban, mert megszólalni még mindig nem tudtam. De egy erőtlen kézmozdulattal még a farka után kaptam, és magamhoz húztam, hogy egy csókkal búcsúztathassan a még, az így ernyedt állapotban is tekintélyes méretű örömforrást.

Mivel semmi erőm nem volt, és mozdulni se nagyon akartam, nehogy még több kárba vesszen Kriss csodás nedűjéből, amit a fenekembe pumpált, úgy döntöttem a kanapén alszok. Szerencsére ott volt a tvzős pokrócom, melyet nagy nehezen magamra szenvedtem, és szinte azonnal mély álomba merültem. Alapvetően nem vagyok egy jó alvó, de hála az esti kis családi orgiánknak, reggelig úgy aludtam, mint a bunda.

Mikor reggel felébredtem, kinyújtóztattam az elgémberedett testem. A fenekem lüktetett, a szám zsibbadt. Azonnal eszembe juttatták a tegnap történteket, ami viszont újra olyan izgalomba hozott, hogy elkezdtem kacérkodni egy reggeli látogatás gondolatával a lányomék szobájában. Erőt kellett vennem magamon, körbenéztem, a mosogatógép ajtaja még nyitva, nem is beszélve arról, milyen komoly kárpíttisztítás vár rám, tekintettel a már megszáradt foltokra, melyek az este folyamán áztatták el a huzatot. Eltámolyogtam a fürdőbe és beálltam a forró zuhany alá. A vízsugár masszírozó hatása nem igazán segített csillapítani a vágyaimat. A testem megtisztult, de a gondolataim még mindig Kriss farka körül forogtak szakadatlanul. Össze kellett kapnom magam, ahhoz szoktam, hogy a fejem irányít, nem pedig egy kamasz fiú utáni vágyaim. Magamra kaptam egy hosszú, laza trikót, egy kényelmes francia bugyit, egyenlőre elég ennyi és legalább kényelmes is. Még biztosan van pár órám a romeltakarításra mielőtt a kis megrontóim kimásznak az ágyból. Egy gyors ellenőrzés még azért a tükörben, és irány a földszint, egy jó kávé majd helyre tesz. Azonban, ahogy megpördültem az ajtó felé, földbe is gyökereztem azonnal. Egy pimasz szempár méregetett, tulajdonosa az ajtófélfának támaszkodva mosolygott elégedetten.
- Igazán ínycsiklandó kis outfit - szólalt meg Kriss.
- Hát te? - dadogtam meglepetésemben.
- Oh, elnézést szép reggelt! Korán kelő vagyok, hétköznap mindig edzésem van reggelente, így hétvégén se tudok tovább aludni.
- Neked is jó reggelt! Bocsánat, csak nem számítottam rád.
- Én se ilyen szép látványra - mért újra végig a szemével.
Ugyan már - ellenkezdtem, de belül jól esett, amit mondott, persze rögtön el is pirultam
Újra a tegnapi feszülős boxer volt csak rajta, győztem is koordinálni a szemem mozgását, hogy ne pénisze kontúrját fixírozzam folyamatosan.
- Gondoltam meglepem Anit egy kávéval az ágyban, kapok segítséget? - kérdezte, kizökkentve a gondolataimból.
- Az jó ötlet, ilyenkor életet menthet - és menekülési utat is nyújt a helyzetemből gondoltam. - csak gyors kapok magamra valamit előtte - mondtam.
- Felesleges, így pont jó leszel - vette elő ismét a pimasz mosolyát.
- Hát jó - adtam be a derekam némi tétovázás után. Most hadd csorgassa kicsit ő a nyálát gondoltam magamban.
Illedelmesen maga elé engedett, amint elindultunk, persze nem vagyok naiv, tudtam, hogy csak a francia bugyi miatt tette. Szótlanul jött mögöttem a konyháig, legeltette a szemeit a nyílván. Kicsit játszok még vele, húzom a srác agyát gondoltam, hadd legyen a lányomnak egy jó reggele. Persze abban is bíztam, hogy nem lesz hálátlan majd cserében.
- Gyors elpakolok először, tegnap nem maradt rá idő - és már hajoltam is előre gépben lévő dolgok kipakolásához.
-Rendben - hangzott pár másodperc múlva a válasz, ami talán most először volt inkább csodálkozó mint szemtelen.
Úgy látszik komolyabb hatást sikerült elérnem a vártnál. Végre egy apró győzelem nekem is. Pakolás közben folyamatosan hol előre kellett dőlnöm, hol nyújtózkodnom kellett, így hol a bugyi, hol a lenge trikó engedett komolyabb rálátást, a testemre. Kriss némán és mozdulatlanul figyelt közben. Nem mondom, hogy nem voltam büszke magamra, sikerült átvennem az irányítást végre a dolgok felett. Közben a fejemben már az járt, hogy a teljes irányítást magamhoz ragadom a fiú felett, újra akartam érezni magamban. De nem mertem kezdeményezni, mégis csak a lányom barátja, nem támadhatom le.
- Kész is vagyok - fordultam felé.
Ekkor már szemmel is látható volt, hogy tetszett neki a kis rögtönzött produkcióm, de láthatóan nem zavartatta magát.
- Akkor csináljuk a kávét? - kérdeztem mosolyogva.
- Egyenlőre csak magunknak, Anit nem akarom ilyen korán felkelteni, és hát neki frissen vinném, úgy szereti - kacsintott a végén.
Kicsit meglepett a figyelmesség, nem néztem ki a srácból. Bár akkor még nem tudtam mindent. Persze a kávés poharakért ismét nyújtóznom ?kellett?, kellő rálátást engedve mindenemre. Tetszett, ez a kis játék. Láttam Kriss szemében tüzet, meg is lepett a tegnapi után, hogy ilyen visszafogottan tűrte. Mondjuk a kis alakításommal sikerült magamat is kellően felhergelnem, de nagyon élveztem szitut. Próbáltam addig feszíteni a húrt amíg csak lehet. Amikor a kávé elkészült, kitöltöttem a két csészébe majd az asztalhoz mentem velük. ?Véletlenül? a cukortartó pont Kriss másik oldalán volt, így át kellet nyúljak a fiún, miközben a testemmel szinte ráfeküdtem az ülő srácra.
- Bocsánat - mondtam ügyetlenséget, és zavart színlelve, de közben ismét a tegnapi forróság járta át a testem.
- Ugyan, semmi baj, nyugodtan szolgáld ki magad - jött a pimasz válasz.
De még mindig semmi fizikai reakció nem látszott, mondjuk az asztal alá nem volt alkalmam belesni ellenőrzés képen, pedig igencsak kíváncsi lettem volna, hogy állnak a dolgok arrafelé. Mikor végeztünk a mosogatóhoz vittem a csészéket, hogy elmossam őket, ha már végre lett kis rend a konyhában. Talán a víz csobogása miatt, talán mert már elmerültem a gondolataimban, hogyan kínozhatnám tovább a srácot észre se vettem, hogy felkelt az asztaltól és és szorosan mögém lépett. Nem teketóriázott, azonnal megmarkolta a melleimet a trikó alatt, és belecsókolt a nyakamba. Azonnal elöntött a kéj és felnyögtem, főleg amikor megéreztem, hogy a merev farka a lábaim közé furakodik és az alsómon keresztül feszül nekem. Azonnal megsemmisült minden eddigi győzelmem, nem tudtam ellenállni neki, hagytam, hogy ott a mosogató mellett, azt tegyen velem, amit csak akar. Ő pedig nem is tétlenkedett. Végig csókolta a nyakam, a vállam, néha finom kis harapásokkal vegyítve, közben pedig, gyúrta, masszírozta a melleimet, néha kicsit megcsípve, morzsolgatva a bimbóimat. És az a vastag, kemény pénisz a lábaim között, hihetetlen érzés volt. Akartam, mindennél jobban, a csípőm önálló életre kelve kezdett előre-hátra csúszkálni rajta, tovább tüzelve ezzel a vágyaimat. Kriss más volt mint tegnap, határozottan uralta ma is mindenem, de mégis gyengédebb, finomabb volt velem. Ez az új oldala teljes extázisba taszított, az időérzékem teljesen elveszett, de alig pár perc telhetett el amikor rám tört az első orgazmunsom. Teljesen Krissnek préseltem magam, miközben hullámokban tört rám az édes kéj.
- Ezt nem tehetjük Anival - sóhajtottam, mikor kezdtem kicsit lecsillapodni.
- Pont ,hogy érte tesszük, frissen fejve szereti a ?tejet? a kávéjába - súgta a fülembe Kriss - gyere szépen, ne okozzunk neki csalódást.
Maga felé fordított, erősen belemarkolt a fenekembe, és szorosan magához húzott. Hihetetlen érzés volt, ahogy a hatalmas farka nekem feszült. Ekkor esett le mit is mondott. Nem hittem a fülemnek. Már az is hihetetlen, hogy a lányom ilyen kis pervez lett, de, hogy én még asszisztáljak is ehhez? Mindezt tetézve rá kellett döbbennem, hogy egyáltalán nem taszít, sőt, egyenesen izgatónak találom a dolgot. Kriss kihámozott a trikómból, majd becsúsztatta a kezét a lábaim közé.
- Imádom, hogy így el tudod áztatni a bugyid - mondta, miközben a csiklómat masszírozta a bugyimon keresztül.
- Tedd be kérlek! - nyögtem - Érezni akarom magamban.
- Milyen kis türelmetlen vagy - simította végig az arcom, ugyanazzal a kezével, mellyel eddig engem izgatott.
- Ne kínozz! - kérletem tovább.
- Hát jó, de csak mert ilyen szépen kéred - kacsintott rám - de előtte kedveskedj kicsit neki, és közben játssz magaddal, de a bugyi marad!
Szinte ki sem mondta, én már előtte térdeltem, már nyaltam is végig teljes hosszában azt a csodát. Nyelvemmel végig simítottam a vastag erekkel átszőtt gyönyörűséget. Finoman ízlelgettem a makkját, majd bekaptam és elkezdtem egyre mélyebbre és mélyebbre engedni, közben pedig olyan erővel szívtam, mintha az életem múlna rajta. Hiába, ki akartam tenni magamért. Bő nyállal, teljes odaadással kényeztettem.
- Magadról se feledkezz meg - utasított két nyögés között - amíg nem élvezel el nem kapod meg! Na jó kicsit segítek azért - kacsintott rám.
Én, mint egy engedelmes kislány elkezdtem a csiklómmal játszani, miközben ő megtámasztotta a kezével a fejem, és ütemesen elkezdett mozogni a számban. Éreztem a makkját a torkomban, de most is mint eddig egész reggel finomabban csinálta, mint tegnap.
Kettőnk együttes munkája hamar meghozta eredményét, a legnagyobb örömömre. Újabb orgazmus rázta meg a testem.
- Az ígéret szép szó - mondta, miközben a farkát kihúzta a számból - mutasd a szép kis pinád - segített fel és döntött a konyhapultra.
Le akartam tolni a bugyimat, de megállított.
- Az marad, hadd ázzon csak még egy kicsit, majd a végén leveheted és megtartom magamnak emlékben.
Egyik kezével félrehúzta, a másikkal pedig odaillesztette az ajkaim közé a farka hegyét. Éreztem ahogy nekem feszül. Ekkor villant be, hogy ma eddig csak kívülről izgatta a hüvelyem, de benne még nem járt. Hirtelen nem is voltam biztos benne, hogy magamba tudom-e majd fogadni az ő vastagságát, így minden kis előtágítás nélkül. De a választ azonnal megkaptam, egy határozott lökéssel belém hatolt, először csak makkjával, szerencsére a bőséges nyál, és nedv mennyiség kellően megsíkosította a bejáratom. De még ennek ellenére is hatalmasat nyögtem, és minden egyes mozdulatára újabbakat. Türelmesen hatolt egyre mélyebbre bennem, óvatosan mozgott, de így is csillagokat láttam. Először a feszítő érzéstől, később pedig a gyönyörtől. Kezdtem felvenni a méretét, ezt ő is megérezte, mert egyre gyorsabban mozgott. Hátra néztem, és ekkor döbbentem rá, hogy még mindig csak kb a félig van bennem. A szemembe nézett, megállt egy pillanatra, majd egyetlen erőteljes mozdulattal tövig hatolt. A fájdalom, gyönyör, kiszolgáltatottság, és vágy keveréke olyan elemi orgazmust okozott, hogy szinte összerogytam. De Kriss erősen tartott a csípőmnél fogva.
- Csak most jön a java - súgta a fülembe.
Én még lüktettem a farkán, de ő tényleg csak most kezdett bele. Szinte teljesen kihúzta magát belőlem, majd újra tövig belém tolta. Elképesztő érzés volt, ahogy a vastag, hosszú, kőkemény farka benne zakatol, méghozzá egyre komolyabb sebességgel. Az orgazmusaim szinte egymást érték, mondjuk nem is csoda, Kriss nem állt meg egy pillanatra sem. Nem tudom meddig tarthatott ez vágta, és azt sem hányszor juttatott a csúcsra, de azt kívántam bár örökké tartana. Akkor kezdtem magamhoz térni, amikor újra lassabb tempót vett fel.Még néhány olyan mély lökés következett ,hogy azt hittem átrendezi a belső szerveimet, majd az utolsónál bent tartotta, olyan mélyen, amennyire csak bírta. Éreztem, ahogy a vulkán kitör bennem, megtölti a hüvelyem forró spermával. Ez még egyszer utoljára engem is a csúcsra repített. Együtt lüktettünk, csodálatos érzés volt, ahogy bennem pulzált.
- Maradj így, ne mozdulj! - mondta.
Felkapott egy poharat a pultról, majd szépen lassan kihúzta a már ernyedő félben lévő farkát belőlem. Én engedelmesen támaszkodtam tovább, nem mintha tudtam volna mozdulni. Éreztem, ahogy kezd folyni belőlem az imént belém pumpált anyag, reflexből hátra kaptam a fejem, és ekkor láttam meg, hogy Kriss a poharat alám tartva pont ezt várja.
- Gyerünk, préseld ki magadból mind! - utasított - Minden csepre szükség lesz.
Én pedig ismét teljesítettem, amit kért, a hüvelyem ritmusos összeszorításával pumpáltam ki magamból. Mikor sikerült mindent kisajtolnom, magamból, Kriss a maradékot az ujjával letörölte rólam, és odatartotta a szám elé. Gondolkodás nélkül vetettem rá magam, és mint egy lelkes kiscica lefetyeltem le, az isteni finomságot. Egyre jobban irigyeltem a lányomtól a reggeli kávéját.
- Ügyes vagy, na most már leveheted azt a bugyit - mondta miután végzett.
Lesegítette rólam, én pedig kiléptem belőle.
- Igazán finom emlék lesz - szagolt bele - ma már ne is húzz másikat, szeretnék gyönyörködni a szép pinádban napközben. De most már csináljuk meg azt a kávét! Aninak is jár már egy finom ébresztő - kacsintott rám.
Gyors bedobtam egy új kapszulát a kávéfőzőbe, és odakészítettem egy csészét alá. A szemeim ismét Kriss lankadó farkánban györködtek, még mindig nem tudtam betelni a méreteivel. Persze ezt észrevette ő is, odalépett elém, és megszólalt.
- Úgy terveztem, hogy így adom majd a lányod szájába, hadd érezzen téged is, de azt hiszem megérdemled, hogy kicsit még játszhass vele, és letisztogasd amíg készül a kávé.
Szó nélkül térdeltem ismét elé, és már nyaltam is tisztára a szerszámát, majd újra a számba vettem és mohón szopni kezdetem. Ebben a méretében már teljes hosszában el tudtam tüntetni a számban, amit ki is használtam, és szívtam magamba, ahogy csak tudtam. Éreztem, hogy újra duzzadni kezd munkásságom hatására, ami ismét egyre jobban felizgatott. Ekkor legnagyobb sajnálatomra elkészült a kávé. Kriss megsimogatta az arcom, és gyengéden kihúzta a számból magát. Felsegített a kezemnél fogva és végig simította a kezével az ekkora már újra tűzben égő ágyékomat.
- Milyen rossz és mohó anyuci vagy te - mosolygott rám, miközben lenyalta az ujjáról a nedveimet - ígérem megkapod még ma te is - és megcsókolt.
- Köszönöm - rebegtem hálásan, és éreztem, hogy elpirulok.
A kifőtt kávéba tett egy kis cukrot, felkavarta, majd hozzáöntötte a belőlem kicsorgott sűrű fehér ?tejet?.
- Tökéletes lett, köszönöm a segítséget!
- A legnagyobb örömmel bármikor - mondtam- de holnap én is így kérem ám.
- Megoldjuk - kacsintott rám, az ázott bugyimat a csésze köré csavarta és elindult a lányom szobájába.
A szemeim végig követték vágyakozó tekintettel a fiú meztelen alakját, mígnem eltűnt a lépcső tetején. Mondanom se kell, hogy az ébresztés jól ,és meglehetősen hangosra sikerült. Irigykedve képzeltem magam elé, ahogy Anit felnyársalja Kirss, és őrjítő tempóban járatja benne azt a csodát. Egyszer csak megcsippant a telefonom. Megnyitottam az üzenetet, és határtalan boldogságot érezte azonnal.
?Gyere fel anyu légyszi, szeretném megköszönni a finom kvt!?
Majd érkezett egy kép is, melyen az én kicsi lányom volt látható, mosolyogva, nyitott szájjal, a szája szélét és a nyelvét pedig frissen készített tejes kávé díszítette.
Mondanom sem kell, hogy azonnal indultam a szobájukba. Tudtam, hogy életem eddigi legizgalmasabb hétvégéje vár rám, remélem Krissnek tényleg olyan kiemelkedő az állóképessége, ahogy Ani méselte, és elbír majd kettőnkkel is, mert a gyönyörű farkának nem fogok adni egy perc pihenőt sem.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (119)        Nem tetszik (54)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-12-23 03:36:56
Gábor
Még még még több folytatást ha lehet


Ezt a szex történetet 7943 X olvasták el.